sağol canım amin zaten 2 kaybım var bu gebeliğim de kanamayla başladıcok gecmiş olsun canım ınş gunu gelmeden tekrar yasamazsın vaktı zamanında kolayca dogurursun
hassas bi haldeyim hepiniz gibi ben de.Allah hiçbirimize vermesin evlat acısı
teşekkürler canım valla aklıma geldi acaba onlardan mı etkilendim dedim bu kadar üstüste geldi çünkü.Canım çok geçmiş olsun. Bak sana ne anlatıcam geçen kış mesleğimle ilgili bi sınavs giricektim ama çok önemli oldu oldu son şanstı ve ben o dönem haftada abartmıyorum 2,3 gün acildeyim. Acilin doktoru tanıyodu beni. Bi akşam bağ ağrısı, vucut uyuşması kaç kere kalp krizi geçiriyorum diye gittik hemen aletlere taktılar. Mide zehirlenmesi ki yokmuş öle bişi hani vucut sinyal veritodu sonra psikiyatra git dediler ve gidince bana yabancı bi adı var ama türkçeleltirirsek organ depresyonu geçiriyosun dediler.,Psikolojimiz o kadar önemliymişki resmen vucudunu o yönetiyor hale gelmiş dediler. neyse uzatmıyım seninde hafif ağrıların varsa işyerindeki arkadaşlarının gereksiz konuşmalarıyla arttı bence millete bakmayalım hiç o kadar rahatlarki bi arkadasıma desem kasığım ağrıyo aaa benim düşüğümdede öyle olmuştu filan bence sen o arkadaslarındanda etkilendin ki ben olsam bende etkilenirdim. Belki kötü niyetli diğillerdi ama işte hassasız bilmeliler. Bence kendi doktorunada bi görün sonra kulaklarını tıka. Bide kızlar daha bunlar bişi diil asıl doğum yaklaşınca etraftan ne hikayeler anlatıcak millet ahh ahh şu kadar sancı çektim bu kadar diktiler
ama inan öyle bi ağrı ki düşünce gücümle nası bu kadarını yaparım dedim koktum ve hastaneye koştum
aynı arkadaşlar düşük yaptığım zaman da "senin bu akıntıların hayra alamet değil" demişlerdi
insan konuşurken 2 kere düşünmeli.doğum hikayelerine kulak tıkicaz artık başka türlü kaçış yok
neyse ki çok şükür yavrumun keyfi yerindeydi.ben ağrıya razıyım
doktorum dönünce kapısını aşındırayım ben bi
sağol arkadaşım allah razı olsungeçmiş olsun kızlar. Allah şifa versin
canım bendeki sol yumurtalık tarafında şiddetli oluyodu ama genel olarak kasıklarımda yaygın bi ağrı olduArkadaşım bu ağrı kasıklara batan bir ağrı mı? Bir haftadır bir ağrı var
adet sancısı gibi çok içlerde değil de sızı şeklinde bi ağrı
ay canım yaa sana da çok geçmiş olsun allah bebeğini seni korusunÇok geçmiş olsun arkadaşım. Çok üzüldüm durumuna Allah kimseye evladıyla ilgili korku yaşatmasın, akşam ben de acildeydim( gecenin 12.30 unda kanamam oldu elimiz ayağımıza dolaştı ne yapacağımızı şaşırdık hemen acile gittik, şansıma kendi doktorum nöbetçiymiş hemen ultrasona aldı baktı. Allahıma şükürler olsun bişeyi yok kuzumun ama ağlamaktan bişey olacaktı nerdeyse:,,( doktorum da sağolsun beni sakinleştirmek için bak ayaklarına ne güzel falan diyo, kalp atışlarını gösteriyo ama beni hiçbişey sakinleştiremedi, ağlamaktan içim çıktı bu kadar zamandır en ufak bir aksilik çıkmadı diye sevinirken ben de yaşadım bu korkuyu, Allah düşmanımın başına vermesin, öyle büyük bir çaresizlik hissi ki "Allahım ne olur ona bişey olmasın" diye yalvarmak anlatılmaz, kimse de yaşamasın inşallah.
ilk haftalarımda ben de kanama yaşadım koyu sarı lekelerim 10. haftaya kadar geçmedi.çok tedirgindim ama bebeciği iyi gördükçe moralim yerine geliyodu.Bu vakte kadar geldik çok şükür.inşallah sağlıkla devamı da gelir.Allaha emanetler sen de içini ferah tut,kanaman devam ediyor mu peki?
canım ağrı kesici işe yarıyo mu peki?ne verdi ağrı kesici olarak?canım senin o yaşadığın ağrıyı 1 haftadır çekiyorum ben ..nst de de sancım çıkmadı benim de.doktor ağrı kesici iç diyip yolluyo..kafayı yemek üzereyim..Allah yardımcımız olsun..
benim doktor da muhtemelen aynısını yapacaktır.ama belki istirahat verirdi işe göndermezdi.
bu acil doktoru mesleğimi sordu bankacıyım deyince de oturuyosun zaten raporluk bi durumun yok dedi.oturuyorum ama iki büklüm dedim.dün çalıştım ama korka korka.inşallah bu ağrılar normale döner,zaten 3. trimester ağrılı geçecek
sağol canım onu ben de farkettim hafif tempo sarsmadan yürüyünce iyi geliyo.Minikkelebek cok gecmis olsun canim. Bol su ve hafif tempolu yuruyus cok iyi geliyor agrilarima.
eşim yürüme istirahat et diyo ama yatınca daha çok ağrıyodu
canım sağolSağlık sorunu yaşayan arkadaşlarım geçmiş olsun...
Bugün biz de alışverişe gittik. Mothercare'in outletinden çok uygun fiyata dolap ve şifonyer aldık, yatağı gelince haber verecekler. Tulumları doldurdum:)) Aynı zamanda organik battaniye buldum, inanılmaz yumuşaklıkta benim bile sarılasım geldi:)) ondan aldım. almak güzel bir duyguymuş:)) Kara kara perde halı kombinasyonu düşünürken internette bir site buldum, istediğim gibi üretim yapabiliyorlarmış:)) Umarım uçuk kaçık fiyat istemezler:))
sana bişey sorabilir miyim bu mothercarenin demstock outlette ürünleri varmış ordan mı aldın mobilyayı da?
ben de yarın oraya gidicem de dolap ve şifonyeri ne kadara aldığını da öğrenebilir miyim?
bodyler 5 tanesi 30 a falan setler var,onlardan almayı düşünüyorum