2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
cok gecmiş olsun canım ınş gunu gelmeden tekrar yasamazsın vaktı zamanında kolayca dogurursun
sağol canım amin zaten 2 kaybım var bu gebeliğim de kanamayla başladı
hassas bi haldeyim hepiniz gibi ben de.Allah hiçbirimize vermesin evlat acısı
teşekkürler canım valla aklıma geldi acaba onlardan mı etkilendim dedim bu kadar üstüste geldi çünkü.
ama inan öyle bi ağrı ki düşünce gücümle nası bu kadarını yaparım dedim koktum ve hastaneye koştum
aynı arkadaşlar düşük yaptığım zaman da "senin bu akıntıların hayra alamet değil" demişlerdi yani iyi niyet de bi yere kadar
insan konuşurken 2 kere düşünmeli.doğum hikayelerine kulak tıkicaz artık başka türlü kaçış yok
neyse ki çok şükür yavrumun keyfi yerindeydi.ben ağrıya razıyım
doktorum dönünce kapısını aşındırayım ben bi
geçmiş olsun kızlar. Allah şifa versin
sağol arkadaşım allah razı olsun
Arkadaşım bu ağrı kasıklara batan bir ağrı mı? Bir haftadır bir ağrı var
canım bendeki sol yumurtalık tarafında şiddetli oluyodu ama genel olarak kasıklarımda yaygın bi ağrı oldu
adet sancısı gibi çok içlerde değil de sızı şeklinde bi ağrı
ay canım yaa sana da çok geçmiş olsun allah bebeğini seni korusun
ilk haftalarımda ben de kanama yaşadım koyu sarı lekelerim 10. haftaya kadar geçmedi.çok tedirgindim ama bebeciği iyi gördükçe moralim yerine geliyodu.Bu vakte kadar geldik çok şükür.inşallah sağlıkla devamı da gelir.Allaha emanetler sen de içini ferah tut,kanaman devam ediyor mu peki?
canım senin o yaşadığın ağrıyı 1 haftadır çekiyorum ben ..nst de de sancım çıkmadı benim de.doktor ağrı kesici iç diyip yolluyo..kafayı yemek üzereyim..Allah yardımcımız olsun..
canım ağrı kesici işe yarıyo mu peki?ne verdi ağrı kesici olarak?
benim doktor da muhtemelen aynısını yapacaktır.ama belki istirahat verirdi işe göndermezdi.
bu acil doktoru mesleğimi sordu bankacıyım deyince de oturuyosun zaten raporluk bi durumun yok dedi.oturuyorum ama iki büklüm dedim.dün çalıştım ama korka korka.inşallah bu ağrılar normale döner,zaten 3. trimester ağrılı geçecek
Minikkelebek cok gecmis olsun canim. Bol su ve hafif tempolu yuruyus cok iyi geliyor agrilarima.
sağol canım onu ben de farkettim hafif tempo sarsmadan yürüyünce iyi geliyo.
eşim yürüme istirahat et diyo ama yatınca daha çok ağrıyodu
canım sağol
sana bişey sorabilir miyim bu mothercarenin demstock outlette ürünleri varmış ordan mı aldın mobilyayı da?
ben de yarın oraya gidicem de dolap ve şifonyeri ne kadara aldığını da öğrenebilir miyim?
bodyler 5 tanesi 30 a falan setler var,onlardan almayı düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım... Benim de bu gün çok sancım vardı aksilik bu Dr dan çıktım yarım saat sonra başladı... Eşim biraz önce bir şey yoktu dedi durdu...

Ama ben bu sancıyı gaz sancısına yordum... Biraz plates de yavaş yavaş zıpladım... Biraz yürüdüm, sanki iyi geldi... Ama dediğin gibi ağır bir sancıydı... Hele bebek hareket ettikçe artık daha fena oluyordum... Ayaklarımı üşüttüm, bir de bu gece karnım açık uyumuşum nasıl açtıysam gece gece... Magnezyum da vermiyor, drum vitamini de kesti, bir Demir kullanacağım... Kasılmalarım rahatsız ediyor artık...

Bol bol su içeceğiz demek... yaparız artık ne yapalım...

Karnını da kafana takma, dr aşağıda olsa söylerdi... bir de bebeğin aşağıda olması o kadar rahatsızlık veren bir şey ki... benbir hafta yaşadım o durumu da... yürüyemiyor yatamıyor oturamıyor bile insan... paytak payytak

Allah şifalar versin canım... Bir daha korku yaşamazsın inş...

...............

çok geçmiş olsun Allah aynı sıkıntıları yaşatmasın inşallah

Neyse kızlar canımızı sıkmayalım herşey güzel gidecek inşallah diyerek konuyu değiştireyim.
Biz oda takımı alıcaz kısmetse ama modokoda gerçekten çok pahalı geldi bize 3200 den başlıyor fiyatlar.yani tek ihtiyaç da o değil ki ödeyip çıkalım.
baya süredir araştırıyorum hem kullanışlı sağlıklı hem uygun fiyatlı olsun diye.
belis markanın doğa bebek odası takımını satan biyer bulduk bugün.odayı başka bi arkadaşımız almıştı orda inceledik.gayet memnunlar.
modokodaki ürünler kadar ahım şahım değil ama kesinlikle kötü de değil.boyası kurşunsuz 1. sınıf güvenli boyaymış.dolapların içi de kullanışlı.bikaç haftaya bişey bulamazsak bu takımı almış oluruz sanırım.3 parçaya 1600 TL fiyat verdiler.başka önerisi olan varsa bekliyorum.
bi de topikte Ümraniyede oturan çok kişi vardı.Almayı düşünen olursa bu mağaza ümraniye carrefourun hemen karşısında.
öpüldünüz

canım öncelikle gecmiş olsun...bence bu takım çok hoşşşş..senin de içine sindiyse alabilirsin...

sağol tatlım sana da çok geçmiş olsun.harekette bereket var gerçekten ben de evin içinde dolanıyorum arada bi
bebecim de hareket etsin diye beklerdim önceden,aksilik bu ya o gün hiç durmadı hep aşağılara ağrıyan yerlere vurdu tosun
gece ağrıdan uyuyamadım sağa yatamadım sola hiiiç dönemedim bile.
bu acildeki doktora sordum plasenta aşağıda mı dedim arkadaşlar göbeğin aşağıda dedi korktum dedim.yok herşey olması gereken yerde dedi.içim rahatladı çok şükür

çok geçmiş olsun Allah aynı sıkıntıları yaşatmasın inşallah

çok sağol arkadaşım cümlemiz için öyle olur inşallah

Kızlar bişi sorucam şimdi bizimkiler kış bebişi olucak inşallah. Mothercare e bakıcam haftasonu. Çıtçıtlı badi olarak hem sıfır kollu hemde uzun kollu alıcaz dimi ? Bide 0-3 aylıklar çok küçük nasıl alıyım 0-3 mü 3-6 mı. Kaç tane almalı bunlardan

canım öncelikle gecmiş olsun...bence bu takım çok hoşşşş..senin de içine sindiyse alabilirsin...

sağol canım allah razı olsun
içime sindi canım ya
diyorum iki gün sonra arabalı yatak isteyince beşik gider,bazalı arabalı yatak alırım dolap üzerine bi finish bayrağı yapıştırdımmı tamamdır
büyüyen yatak almak istemiyorum çünkü baza istiyorum ben

canım ben de yarın bakıcam mothercare.uzun kollu tulum seti ve yarım kollu set almayı düşünüyorum
belki 1 set de kısa kollu alırım.başka da şimdilik almicam.zaten 1 sette ya 3 tane ya 5 tane var.
ama 0-3 ler çok küçük bence 3-6 alalım.ben bi patikli alt sipariş vermiştim 0-3 ay görsen avcumun içi kadar

Ne güzel bi yerden başlamışsın bende tık yok bu mothercare in outletü nerde var istanbuldamı hangi semtte acaba ben bi fırum istanbuldakini biliyorum orasıda sezon mağazası

Outlet mağazası kozyatağında, carrefour'un karşısında, biz de zor bulduk ama fiyatlar çok uygun. 1390 olan dolabı 400'e aldım. hatta sallanan beşikler var ya onlar 50 tl idi. Bir sürü de tulum aldım. 5'i paketini 24 liradan:))

anammm ciddi misin
yarın sabahın köründe ordayım o zaman

canım sağol
sana bişey sorabilir miyim bu mothercarenin demstock outlette ürünleri varmış ordan mı aldın mobilyayı da?
ben de yarın oraya gidicem de dolap ve şifonyeri ne kadara aldığını da öğrenebilir miyim?
bodyler 5 tanesi 30 a falan setler var,onlardan almayı düşünüyorum[/QUOTE]

Tabilki de sorabilirsin, ama lütfen içinden hep "bebeğim çok güçlü ve benimle birlikte" cümlesini beynine kazı...Ben başından beri hep böyle düşündüm ve buna inandım, hatta annesi de çok güçlü, babası da güçlü, bebeğim de çok güçlü benim diye onunla hep konuşurdum. Bu yaz 10 haftalıktan itibaren dağ, tepe bayır gezdim toplamda da 6 farklı ile gittim düşün...Beynimizdeki düşüncelerin gücü çok önemli..

Evet oradan aldım. Teşhir ürünü olduğu için ucuz bunlar. Benim için de önemli değildi, geçen hafta maskoya gitmiştik 3.200 ile 4.500 arası idi takımlar, o kadar para da vermek istemiyordum. sallanan beşikler 50 lira, şifonyerler 300, dolaplar da 300, yataklar 150 lira. Bizim aldığımız takım bu sezonun ürünü imiş, o yüzden dolap 400, şifonyer de 400 lira idi. 6 taksit de yapıyorlar:)) Tulumlar 24 tlden başlıyor, 29.50'ye var, 30'a var, değişiyor. Ben topladım geldim, o heyecanla aynı takımdan iki tane almışım( ona gıcık oldum bir
Bu da bizim aldığımız takımEki Görüntüle 790304

ben bugün aldım, ben de uzun kollu alayım hepsini dedim, orada alışveriş yapan başka bir anne, bana her çeşitten al, çok kullanılıyor, bol al dedi. Ben 0-3 aydan 4 paket aldım, 0-6 aydan da 2 paket..yeter mi bilemiyorum

anammm ciddi misin
yarın sabahın köründe ordayım o zaman

keşke bu sabahın köründe gitseymişiz dedik biz de, birisi gelmiş herşeyi almış, her ürünün üstünde onun adı vardı gıcık oldum. Bizim aldığımızı da biz tam çıkarken alacak kişi iptal etmiş, öyle alabildik, sık sık uğramalı oraya:))

Ay inanmıyorummm nerelerdeydin sen kuzum ne güzel haberler bunlar

Tabilki de sorabilirsin, ama lütfen içinden hep "bebeğim çok güçlü ve benimle birlikte" cümlesini beynine kazı...Ben başından beri hep böyle düşündüm ve buna inandım, hatta annesi de çok güçlü, babası da güçlü, bebeğim de çok güçlü benim diye onunla hep konuşurdum. Bu yaz 10 haftalıktan itibaren dağ, tepe bayır gezdim toplamda da 6 farklı ile gittim düşün...Beynimizdeki düşüncelerin gücü çok önemli..

Evet oradan aldım. Teşhir ürünü olduğu için ucuz bunlar. Benim için de önemli değildi, geçen hafta maskoya gitmiştik 3.200 ile 4.500 arası idi takımlar, o kadar para da vermek istemiyordum. sallanan beşikler 50 lira, şifonyerler 300, dolaplar da 300, yataklar 150 lira. Bizim aldığımız takım bu sezonun ürünü imiş, o yüzden dolap 400, şifonyer de 400 lira idi. 6 taksit de yapıyorlar:)) Tulumlar 24 tlden başlıyor, 29.50'ye var, 30'a var, değişiyor. Ben topladım geldim, o heyecanla aynı takımdan iki tane almışım( ona gıcık oldum bir
Bu da bizim aldığımız takımEki Görüntüle 790304 [/QUOTE]

Çok güzel canım maşallah güzel günlerde kullanın. Bende böyle düz beyaz istiyorum herhangi bi yerinde renk olmasın böyle daha güzel. Bide ben büy

Bu da bizim aldığımız takımEki Görüntüle 790304 [/QUOTE]

Çok güzel güle güle kullanın inşallah. Bende böyle bembeyaz istiyorum bi yerlerinde renk resim olmasın daha güzel . Bide ben büyüyen beşik alıcaktım ama dediğiniz gibi 3,4 yaşından sonra arabalı yatak filan alırım herhalde hımmm ben bunu bir düşüneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…