- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
bu gidişle adamlarla kanka olcaz desenize
seninki vajinal bi kanamaydı demekki canım belki tahriş oldu.neyse çok geçmiş olsun
sağol canım benim çok şükür efemin keyfi yerinde teyzesimothercarenin outleti olduğunu bilmiyordum yarın sabah eşimle ordayım hemen adresine bakıyorum :)
birde bende perde halı derdindeyim bir türlü istediğim gibi bir şey bulamıyorum
sitenin ismini öğrenebilir miyim :)
minik kelebek geçmiş olsun yaşadığın durumun çoğunluğunun psikolojik olduğunu düşünüyorum arkadaşlarından çok etkilendin
ama bak Efecik gayet iyi ve güzel annesi :)
Ümraniye carrefourun karşısına bakacağım geçen carrefourdaydım hiç dikkatimi çekmedi ya fiyatı ne kadar uygun
özel mi yapıyorlar yoksa çilek gibi direk hazır olarak mı alıyosun?
Vanim merhaba nasilsin ozel mesaj atamiyorum ondan burdan yazdim sana bisey sormam lazim doktor bana addete 1 hafta kala test yap hemen clex 04 baslicaz dedi ben yaptim 8 gun kala 3.50 cikti yan aciklamada supheli kisima giriyordu.sonra bi gun sonra erken gebelik testi yaptim silkk 2.cizgi cikti bende doktoru aradim ama pazartesi hastaneye gelecekmis cebini vermediler.2 dusuk yaptim cok onemli dedim yok dediler.bende arkadastan igne aldim onda fazla vardi ve basladim dun ilkignetyi 22.45 te oldum bugun kan testi yaptiricam yine eger hamileysem kesin ignete saat 21.00 de devam etsem olurmu cunku ben 11e kadar uyuyakalirim.cok sordum bu arada erkenmi belirti icin ama memeler sis ve fena aciyor akinti var baska bi belirti yok canim su igne saati ile ilgili sorumu vevaplasan o bile yeter tatlim kendine ve bebisine iyi bak
Juuliieet canım baktım şimdi ebebekte varmış askı stokta yok yazıyo ama mağazasında vardır.
Kızlar bişi daha sorucam ama gülmeyin ilk bebeğim pek bi cahilim :)) iç çamaşırıda alıcakmıyız doğduktan sonra hemen giydirmeye başlanıyomu atlet külot
Sağol canım Allah birdaha yaşatmasın ne bana ne başkasına. Tekrar yaşama korkusu var hala, atlatmam lazım bir an önce ama nasıl yapacağımı bilmiyorumbiraz zaman geçince unuturum inşallah yoksa canım kocama yazık edicem
Pazartesi iş başlayınca oyalanırım unuturum gibi geliyor, bakalım inşallah birdaha olmaz.
Arkadaşım ben Ankara'da oturuyorum bir dönem Keçiören'de de oturdum (forum Keçiören'in bittiği yerde) Tunalı'dan uzak evet ama 100 lira etmez, eşim de aynı şeyi söyledi çok fazla dedi, bence toplu taşıma ile git ki outlete gittiğine değsin :)
Arkadaşım ben Ankara'da oturuyorum bir dönem Keçiören'de de oturdum (forum Keçiören'in bittiği yerde) Tunalı'dan uzak evet ama 100 lira etmez, eşim de aynı şeyi söyledi çok fazla dedi, bence toplu taşıma ile git ki outlete gittiğine değsin :)
Sağol canım Allah birdaha yaşatmasın ne bana ne başkasına. Tekrar yaşama korkusu var hala, atlatmam lazım bir an önce ama nasıl yapacağımı bilmiyorumbiraz zaman geçince unuturum inşallah yoksa canım kocama yazık edicem
Pazartesi iş başlayınca oyalanırım unuturum gibi geliyor, bakalım inşallah birdaha olmaz.
Winebir minikkusun odasi cok guzel, guzel gunkerde kullansin herseyini insallah. Benim bir sorum var. ben ayrintili ultrason icin ankaraya gidecegim sali gun. Ordan mothercaredan tulimlarini, bodylerini, nevresim takimi, battaniye vs almak istiyorum. Bir arkadasim outletini tavsiye etmisti ama ankarada yeri benim otelime uzakmis taksi 100 tl falan tutar dedi. Yani gidis gelis 200 tl. Annem diyor degmez normal mothercaredan alalim. Ama simdi sizi pkuyunca sormak istedim. Tum bu vahsettigim urunlerden var mi ve fiyatlar normal magazaya gore ne kadar indirimli? Yani 200 tl taksi parasi vermeme degecek mi? :) bir de ankaradaki arkadaslar, tunali hilmiden ankara forum outlete gidecegim, bana cok ucuk geldi bu ulasim masrafi :)) gercekci midir?
Minikkelebek o kadar yol gittin 8 parca mi aldin? :)) sen esinsiz git bi dahaki sefere, ben hic goturmuyorum yanimda. Esime kalsa hep erken erken diyor :) gule gule giyson yavrucuk giysilerini. Artik ben de alayim ya, canim cekti :)
Minikkelebek o kadar yol gittin 8 parca mi aldin? :)) sen esinsiz git bi dahaki sefere, ben hic goturmuyorum yanimda. Esime kalsa hep erken erken diyor :) gule gule giyson yavrucuk giysilerini. Artik ben de alayim ya, canim cekti :)
amin canım,bebeğin küçük olsa allah korusun erken dönem kanamayla düşecek korkusu olur ama bak maşallah şimdi büyüdü korkma bişey olmaz allahın izniyle.çalışırken kafanı da dağıtırsın.
kocalar azcık sabretçek bişey olmaz sabretmeyi öğrensinler çoluk çocuğa karışçaklar
Cok tesekkur ederim arkadasim verdigin bilgi icin :)) dogru diyorsun, ben gidince sorarim en azindan gidisi toplu tasimayla yapariz. Esya cok olursa donusu taksi.
Mothercare outlete gidemeyen kızlar
modagurusu diye sitede bu ürünleri satıyolar aynı fiyata
ama mobilya varmı bakmadım
Mothercare - MODAGURUSU
Ben baktım canım az önce aklıma geldi mothercare' in o güzel mobilyalarını görünce online satışı da vardır herhalde dedim ama malesef mobilya yok benim baktığım sitelerde. Bu sitede de sadece kıyafet gördüm mobilya malesef yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?