2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bu gidişle adamlarla kanka olcaz desenize
seninki vajinal bi kanamaydı demekki canım belki tahriş oldu.neyse çok geçmiş olsun

Sağol canım Allah birdaha yaşatmasın ne bana ne başkasına. Tekrar yaşama korkusu var hala, atlatmam lazım bir an önce ama nasıl yapacağımı bilmiyorum biraz zaman geçince unuturum inşallah yoksa canım kocama yazık edicem
Pazartesi iş başlayınca oyalanırım unuturum gibi geliyor, bakalım inşallah birdaha olmaz.

Kızlar sabah erkenden kozyatağındaki pazara gittim sebze meyvemi aldım.bi de pazar içinde bi teyze çok güzel bebek eşyaları satıyodu ondan bebitof un yumuşacık bi battaniyesini aldım.daha bisürü güzel şey vardı da tezgahı tam açmamışlardı bakamadım.
saat 10 da mothercarenin kapısındaydık mobilyaları gerçekten talan etmişlerdi.kalanlar 2 kapılıydı,bazılarını çok hırpalamışlardı bebiş odasına göre değildi pek.sallanan mobilya beşikler vardı ama satılmış,son 1 tane kalmış ama kırıktı.şansım böyleymiş dedim.
sonra mothercare katına çıktım wuuuuuuu badiler paket paket sıralanmış kendimi kaybettim eşim yavaşşşş dedi
bilseydim netten hiç tulum badi almazdım hepsi çok güzeller,hele kız bebişlere göre öyle güzel renkler var ki bayıldım
1 paket 3 lü tulum aldım 3-6 ay
1 paket yarım kol badi aldım yine 3-6 ay
toplam 8 parçaya 60 TL verdim.daha alıcaktım da eşim rahat bırakmadı kıtlıktan mı çıktık gelir alırız yine dedi.
sonra ben napıcamı biliyorum
bi tanesi şu set,3 tanesi 30 tl

sağol canım benim çok şükür efemin keyfi yerinde teyzesi daha iyiyiz şimdi
mobilyayı en geç 10 günde teslim ediyolarmış canım.ama modelde modoko gibi her istediğin yerde pek değişiklik yapamıyosun maalesef.sadece seçenekler değişebiliyo.dolap 2 kapılı olabiliyo,beşik büyüyen karyola olabiliyor.fiyat buna göre azalıyo veya artıyo
bu mağaza aslında daha önce internetten satış yapıyomuş genelde arabalı yatak satıyolar,sonra işi ilerletip karı koca dükkan açmışlar.
speedylifes diye bi mağaza.şurdan bi bakarsın tatlım Arabalı Yatak - Araba Karyola - Arabalı Karyola - Bazalı Arabalı Karyola - Ferrari Araba Yatak -Ferrari Arabalı Karyola - titi araba yatak - titi arabalı karyola - arabalı yatak modelleri - titi arabalı karyola inegöl - titi yatak -
ışıkların orda idilbaby nin sırasında yol üstü hemen.ben carrefourdan çıkarken tesadüfen gördüm.
bu arada bu odanın orda teşhiri yok canım.ama aynısını bostancı e-5 hellobaby mağazasında görebilirsin.
ümraniyeden alınca 1800 e gelen takımı 2600 tl ye satıyo fırsatçılar.600 tl hediye çeki veriyolarmış.2000 e geliyo yani.

canım iyiyim sen nasılsın yaa hamile misin kızzzz çok sevindim şu an
aman allahım ne güzel haber bu
canım iğneyi çok dakik yapmana gerek yok.tabi ki arada saatler oynamasın.ben mesela işe giderken saat 7 de falan yapıyorum ama haftasonu uyuyakalırsam 10 da yaptığım da oluyor.yani 3 saat falan oynatıyorum bazen.sorun olmaz korkma canım
belirti aslında benim 2 gebelikte de olmuştu ama bu hamileliğimde hamile değilim heralde dedim belirti de yoktu ama hamileymişim
sen kan sonuçlarına baktır canım belirtilere takılma,allah tamamına erdirsin sağlıkla bu defa inşallah
mesaj hakkın olduğunda haber ver veya buralarda alıntı yaparak haber ver merak ederim heee öpüyozz sizii

Canim zaten citcitli body giydirecegiz o atlet yerine gecer. Bezi var kulot istemez. Bence yani ben de bilmiyorum :) senin oglusun kulot hic istemez zaten, biz kizlara yazik elbiselerinin altindan giydirecegiz :)

Daha hic giyim esyasi almadim. Tum hevesimi mothercare'a sakladim. Sali gun kendimi magazalara oyle bir atacagim ki :))

amin canım,bebeğin küçük olsa allah korusun erken dönem kanamayla düşecek korkusu olur ama bak maşallah şimdi büyüdü korkma bişey olmaz allahın izniyle.çalışırken kafanı da dağıtırsın.
kocalar azcık sabretçek bişey olmaz sabretmeyi öğrensinler çoluk çocuğa karışçaklar

Cok tesekkur ederim arkadasim verdigin bilgi icin :)) dogru diyorsun, ben gidince sorarim en azindan gidisi toplu tasimayla yapariz. Esya cok olursa donusu taksi.

Cok tesekkur ederim arkadasim verdigin bilgi icin :)) dogru diyorsun, ben gidince sorarim en azindan gidisi toplu tasimayla yapariz. Esya cok olursa donusu taksi.

amin canım,bebeğin küçük olsa allah korusun erken dönem kanamayla düşecek korkusu olur ama bak maşallah şimdi büyüdü korkma bişey olmaz allahın izniyle.çalışırken kafanı da dağıtırsın.
kocalar azcık sabretçek bişey olmaz sabretmeyi öğrensinler çoluk çocuğa karışçaklar

Minikkelebek o kadar yol gittin 8 parca mi aldin? :)) sen esinsiz git bi dahaki sefere, ben hic goturmuyorum yanimda. Esime kalsa hep erken erken diyor :) gule gule giyson yavrucuk giysilerini. Artik ben de alayim ya, canim cekti :)

Canım ben bugün İstanbul Kozyatağındaki outlet mağazasına uğradım. Mobilya pek yoktu ancak 5'li bodyler 24 TL, 3'lü tulumlar 30 TL. Bana oldukça uygun geldi.Onun dışında pek bir şey bulamadım.

Minikkelebek o kadar yol gittin 8 parca mi aldin? :)) sen esinsiz git bi dahaki sefere, ben hic goturmuyorum yanimda. Esime kalsa hep erken erken diyor :) gule gule giyson yavrucuk giysilerini. Artik ben de alayim ya, canim cekti :)

sağol canım kız yok şekerim oraya uzak değilim evime 10 dk falan yoksa hepsini toplamıştım zaten
eşim olmadan gidemem direk vesait yok tek bırakmaz,zaten fiyatlarını söylersem kayınvalidem koşa koşa gider hepsini alır
çok fenayım yaa

sağol canım kız yok şekerim oraya uzak değilim evime 10 dk falan yoksa hepsini toplamıştım zaten
eşim olmadan gidemem direk vesait yok tek bırakmaz,zaten fiyatlarını söylersem kayınvalidem koşa koşa gider hepsini alır
çok fenayım yaa

Zaten eşim öyle bir korktu ki ben tamam artık tehlike yok diyene kadar yanıma yanaşacağını sanmıyorum
Zaten insan öyle şeyleri düşünmez oluyor yeter ki bebişlerimize bişey olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Rica ederim :) Evet dönüşte yapabilirsin dediğin gibi. Umarım güzel şeyler bulursun bebişin için ben de gezicem yakında ama biraz daha vakti var :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Mothercare outlete gidemeyen kızlar
modagurusu diye sitede bu ürünleri satıyolar aynı fiyata
ama mobilya varmı bakmadım

Mothercare - MODAGURUSU™

Ben baktım canım az önce aklıma geldi mothercare' in o güzel mobilyalarını görünce online satışı da vardır herhalde dedim ama malesef mobilya yok benim baktığım sitelerde. Bu sitede de sadece kıyafet gördüm mobilya malesef yok

bugün demstockta gördüğüm mobilyaları anlatayım.2 tane parmaklıklı beşik vardı,2 kapılı beyaz dolaplar vardı,şifonyer çoktu ama nerdeyse hepsi zarar görmüştü.alıp boyanırsa cillop gibi olur ama aynı hesaba gelir muhtemelen.
şifonyer 100 tl ye,dolaplar 200 300 tl ye idi.beşiklerin fiyatını göremedim
ama siparişle yenisini getiriyolarsa iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…