Winebir minikkusun odasi cok guzel, guzel gunkerde kullansin herseyini insallah. Benim bir sorum var. ben ayrintili ultrason icin ankaraya gidecegim sali gun. Ordan mothercaredan tulimlarini, bodylerini, nevresim takimi, battaniye vs almak istiyorum. Bir arkadasim outletini tavsiye etmisti ama ankarada yeri benim otelime uzakmis taksi 100 tl falan tutar dedi. Yani gidis gelis 200 tl. Annem diyor degmez normal mothercaredan alalim. Ama simdi sizi pkuyunca sormak istedim. Tum bu vahsettigim urunlerden var mi ve fiyatlar normal magazaya gore ne kadar indirimli? Yani 200 tl taksi parasi vermeme degecek mi? :) bir de ankaradaki arkadaslar, tunali hilmiden ankara forum outlete gidecegim, bana cok ucuk geldi bu ulasim masrafi :)) gercekci midir?
mothercarenin outleti olduğunu bilmiyordum yarın sabah eşimle ordayım hemen adresine bakıyorum :)
birde bende perde halı derdindeyim bir türlü istediğim gibi bir şey bulamıyorum
sitenin ismini öğrenebilir miyim :)
Umarım bulmuşsundur birşeyler, arada sırada uğramak lazım:))
Hemen linkini veriyorum, dün nette beğendiğim tasarımları bir dosyaya kaydettim, birini gönderip bir fiyat alacağım, umarım uygun verir. Babyishroom isimli bir mağaza var, ürünlerini mağazada görmüş ve bayılmıştım:))
BEBAKS // Bebek Oda Aksesuarları / Halılar
Kızlar sabah erkenden kozyatağındaki pazara gittim sebze meyvemi aldım.bi de pazar içinde bi teyze çok güzel bebek eşyaları satıyodu ondan bebitof un yumuşacık bi battaniyesini aldım.daha bisürü güzel şey vardı da tezgahı tam açmamışlardı bakamadım.
saat 10 da mothercarenin kapısındaydıkmobilyaları gerçekten talan etmişlerdi.kalanlar 2 kapılıydı,bazılarını çok hırpalamışlardı bebiş odasına göre değildi pek.sallanan mobilya beşikler vardı ama satılmış,son 1 tane kalmış ama kırıktı.şansım böyleymiş dedim.
sonra mothercare katına çıktım wuuuuuuu badiler paket paket sıralanmış kendimi kaybettim eşim yavaşşşş dedi
bilseydim netten hiç tulum badi almazdım hepsi çok güzeller,hele kız bebişlere göre öyle güzel renkler var ki bayıldım
1 paket 3 lü tulum aldım 3-6 ay
1 paket yarım kol badi aldım yine 3-6 ay
toplam 8 parçaya 60 TL verdim.daha alıcaktım da eşim rahat bırakmadı kıtlıktan mı çıktık gelir alırız yine dedi.
sonra ben napıcamı biliyorum
bi tanesi şu set,3 tanesi 30 tl
Eki Görüntüle 790590
Güle güle kullan aldıklarını, 2 hafta sonra yeniden mobilya satışı olacakmış, bize mesaj gelirse buraya yazarım:)) Bu arada benim aldığım girişte duruyordu, bilmiyorum gördün mü?
bugün demstockta gördüğüm mobilyaları anlatayım.2 tane parmaklıklı beşik vardı,2 kapılı beyaz dolaplar vardı,şifonyer çoktu ama nerdeyse hepsi zarar görmüştü.alıp boyanırsa cillop gibi olur ama aynı hesaba gelir muhtemelen.
şifonyer 100 tl ye,dolaplar 200 300 tl ye idi.beşiklerin fiyatını göremedim
ama siparişle yenisini getiriyolarsa iyiymiş
Canim kusura bakma yine buradan yazip konunuzu bölüyorum bisiy soyliip gidicem ben bgn kan testi yaotiirdim adet olmama 4 5 gun falan var 35cikti cok sukur pazartesi doktora gidicem simdi benm napmam lazim yatmammi lazim hep ben evde yemek utu falan devam ediyorum isede gidicem pazrtesi yani hayatimi kissitlamalimiyim napacagimi bilmiyorum nasil davranmaliyim bilmiyorum onca olumsuzlktan sonra
Canim kusura bakma yine buradan yazip konunuzu bölüyorum bisiy soyliip gidicem ben bgn kan testi yaotiirdim adet olmama 4 5 gun falan var 35cikti cok sukur pazartesi doktora gidicem simdi benm napmam lazim yatmammi lazim hep ben evde yemek utu falan devam ediyorum isede gidicem pazrtesi yani hayatimi kissitlamalimiyim napacagimi bilmiyorum nasil davranmaliyim bilmiyorum onca olumsuzlktan sonra
sağol canım,girişte baya dolap vardı çok incelemedim ama görmüşümdür seninkini de.dolaplar güzeldi aslındaGüle güle kullan aldıklarını, 2 hafta sonra yeniden mobilya satışı olacakmış, bize mesaj gelirse buraya yazarım:)) Bu arada benim aldığım girişte duruyordu, bilmiyorum gördün mü?
olur şekerim hepsi olur inşallah.yavaş yavaş bakalım beğenelim beğendiğimizi alalım aceleye gelmesin işte ne güzelBu demstock denen yerden Ankara'da var mıdır acaba? Ben de uygun bişeyler olsun istiyorum tabiki ve o mothercare mobilyaları çok uygundu. ama şu boya meselesi falan da önemli tabi, evladıma zararlı bişeyi olmasın. Bu arada ben daha hiçbir şey almadım, bir çorabı bile yok kuzumun :)
olur şekerim hepsi olur inşallah.yavaş yavaş bakalım beğenelim beğendiğimizi alalım aceleye gelmesin işte ne güzel
Çok güzel hayırlı olsun. Biz daha bir şey almadık geç mi kalıyoruz nereden başlayacağımı da bilmiyorum hem uygun fiyata hem gerekli şeyleri almak istiyorum çok kararsızım nerden başlasam diye?
Çok teşekkür ederim, aslında etrafımdaki herkes erken olduğunu söylüyor, ama çok yakın arkadaşımız pazartesi doğumu var bu arada, bebek 10 haftalıktan itibaren uygun fiyata buldukları herşeyi aldılar. Biz sabit gelirli bir aileyiz, ve herşeyi aynı anda almamız mümkün değil. Bu yüzden eğer bulduğumuz şey ucuzsa kaçırmayalım dedik. Mobilyayı 7.ayda almayı planlıyorduk, bu fiyata bulunca aldık. Sitede bir liste dolaşıyor, ben çok beğendim, ona göre alıyoruz, aldığımıza da işaret koyuyoruz:)
Cok tesekkur ederim arkadasim sagol :)teşekkür ederiz:)) Ankara'daki outletin nerede olduğunu bilmiyorum, İstanbuldakini tarif edebilirim ama, Benim aldıklarım da fiyat %50 daha ucuzdu. İstanbul'daki outlet de, tulum, body, ayakkabı, oyuncak var. Mothercare'in diğer ürünlerini görmedim. Ankara'dan Ankara Forum'a gitmek için illahi taksiye binmen gerekmiyor. Linkte oraya giden otobüslerin numarası var. Kızılay'dan binip gidersin:)) İyi alışverişler
Forum Ankara AVM nasıl gidilir? Forum Ankara AVM adres ve yol tarifi, Forum Ankara AVM geçen EGO otobüsleri.
Bu demstock denen yerden Ankara'da var mıdır acaba? Ben de uygun bişeyler olsun istiyorum tabiki ve o mothercare mobilyaları çok uygundu. ama şu boya meselesi falan da önemli tabi, evladıma zararlı bişeyi olmasın. Bu arada ben daha hiçbir şey almadım, bir çorabı bile yok kuzumun :)
hepinize merhaba anneler
ben sizlere bişey söyleyeceğim... Çok uzatmadan konuya gireyim
2 hafta oldu işe başladım ben.. Ve bu yüzden foruma çok sık girsemde 2014 ocak anneleri topiğiyle ilgilenecek kadar takip edip yazamıyorum.. Dolayısıyla eklemeleri,listeyi takip etmekte zorlanıyorum..
Bu sebeple topiği devretmek istiyorum.. Talip olanınız varsa direk Kazen'e mesaj atıp konuyu belirtebilir.. Kazen direk topik değişikliğini yapıyor
Kızlar 2 sorum olucak;
0-3 aylık olarak ne alıyorsunuz? Kısa kollu uzun kollu yada tulum zıbın.
Bide zıbınla tulum arasındaki fark nedir? Çevremdekilere sorunca akrabalara yani dalga geçiyolar sen bakamazsın çocuk filan bende bunları sorup bu konudaki bilgisizliğimi sergilemek istemiyorum:))
Var canim ankara forum outlette demstock magazasi varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?