2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

teşekkür ederiz:)) Ankara'daki outletin nerede olduğunu bilmiyorum, İstanbuldakini tarif edebilirim ama, Benim aldıklarım da fiyat %50 daha ucuzdu. İstanbul'daki outlet de, tulum, body, ayakkabı, oyuncak var. Mothercare'in diğer ürünlerini görmedim. Ankara'dan Ankara Forum'a gitmek için illahi taksiye binmen gerekmiyor. Linkte oraya giden otobüslerin numarası var. Kızılay'dan binip gidersin:)) İyi alışverişler

Forum Ankara AVM nasıl gidilir? Forum Ankara AVM adres ve yol tarifi, Forum Ankara AVM geçen EGO otobüsleri.

Çok güzel hayırlı olsun. Biz daha bir şey almadık geç mi kalıyoruz nereden başlayacağımı da bilmiyorum hem uygun fiyata hem gerekli şeyleri almak istiyorum çok kararsızım nerden başlasam diye?[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim, aslında etrafımdaki herkes erken olduğunu söylüyor, ama çok yakın arkadaşımız pazartesi doğumu var bu arada, bebek 10 haftalıktan itibaren uygun fiyata buldukları herşeyi aldılar. Biz sabit gelirli bir aileyiz, ve herşeyi aynı anda almamız mümkün değil. Bu yüzden eğer bulduğumuz şey ucuzsa kaçırmayalım dedik. Mobilyayı 7.ayda almayı planlıyorduk, bu fiyata bulunca aldık. Sitede bir liste dolaşıyor, ben çok beğendim, ona göre alıyoruz, aldığımıza da işaret koyuyoruz:)

Bu demstock denen yerden Ankara'da var mıdır acaba? Ben de uygun bişeyler olsun istiyorum tabiki ve o mothercare mobilyaları çok uygundu. ama şu boya meselesi falan da önemli tabi, evladıma zararlı bişeyi olmasın. Bu arada ben daha hiçbir şey almadım, bir çorabı bile yok kuzumun :)

Canim kusura bakma yine buradan yazip konunuzu bölüyorum bisiy soyliip gidicem ben bgn kan testi yaotiirdim adet olmama 4 5 gun falan var 35cikti cok sukur pazartesi doktora gidicem simdi benm napmam lazim yatmammi lazim hep ben evde yemek utu falan devam ediyorum isede gidicem pazrtesi yani hayatimi kissitlamalimiyim napacagimi bilmiyorum nasil davranmaliyim bilmiyorum onca olumsuzlktan sonra

canım değerin çok küçük bir değer.bende senin gibi önceden testte 50 küsür çıkmıştım.ama adet oldum.bence dikkat ederek günlük işlerine devam et.inşallah değerin artsın.sanırım 50 değerlerde bile hamilesin demiyorlar.o yüzden ağır kaldırma.adetinin 3.günü falan yaparsan basit idrar testi onda çıkacaktır

yani bu hamilelik hormonu.normal hamile olmayan bir insandada gayet rahatlıkla 35 değeri çıkabiliyor.illaki 0 olmuyor yani.hayırlısı inşallah.adetine 3 gün kala test yaptıysan.normalde erken döllenme değilse değerinin daha yüksek çıkması gerek.gebesin diyebilmemiz için.ama bekle inşallah.sonra banada yazarsan sonucu sevinirim .inşallah hayırlısı olsun

Güle güle kullan aldıklarını, 2 hafta sonra yeniden mobilya satışı olacakmış, bize mesaj gelirse buraya yazarım:)) Bu arada benim aldığım girişte duruyordu, bilmiyorum gördün mü?
sağol canım,girişte baya dolap vardı çok incelemedim ama görmüşümdür seninkini de.dolaplar güzeldi aslında
keşke 3 kapılısı da olsaydı.bi tane yanında raf olan vardı raf kapaklı olsaydı hemen alırdım
eğer haber verirsen sevinirim canım sağol
olur şekerim hepsi olur inşallah.yavaş yavaş bakalım beğenelim beğendiğimizi alalım aceleye gelmesin işte ne güzel

tatlım benim adete 3 gün kala 40 lı bişey çıkmıştı yani senin bu durumda 35 çıkması gayet normal bişey.hamilelik var.
şimdi sen iğneye devam ediyorsun kendini yormuyorsun çok fazla eğilme uzanma,ama kendini de dikkat edicem diye germe fazla.sürekli yatma ama dikkat et.kabız olma,çok sıcak suyla yıkanma,bitki çayı içme canım.
ayrıca mümkünse 2 günde 1 bhcg baktır.zaten pazartesi doktorun senden tekrarlamanı istiycektir.
işe de gidiceksin hayatına da devam ediceksin.
daha önce yaşadık bişeyler ama aynısı olucak diye bişey yok aklından onu çıkarıyosun kuzucum
benim kanamam da oldu hatırlarsan.işte o zaman dinlendim yatak döşek.
bu defa sağlıkla kucaklicaksın bebeğini inşallaaaah
tekrar hayırlı olsun canım sormak istediğin bişey oldu mu yardımcı olmaya çalışırım.özelden sana telefonumu atıyorum sormak istediğin bişey olursa mesaj gönderebilirsin canım.sosyoloji yi biliyosun bizimle aynı durumdaydı şimdi 4 ayı bitti maşallah
demiştim hepinizi doğurtacam diye

şekerim mesaj kutun dolmuş onu boşaltmazsan mesaj atamazsın mesajlarını sil bekliyorum

olur şekerim hepsi olur inşallah.yavaş yavaş bakalım beğenelim beğendiğimizi alalım aceleye gelmesin işte ne güzel

Ağırdan alınır da biz hiç yol almıyoruz maaştan sonra artık yavaş yavaş çıkıp iki tulum zıbın neyim alayım diyorum evladıma

Çok güzel hayırlı olsun. Biz daha bir şey almadık geç mi kalıyoruz nereden başlayacağımı da bilmiyorum hem uygun fiyata hem gerekli şeyleri almak istiyorum çok kararsızım nerden başlasam diye?

Çok teşekkür ederim, aslında etrafımdaki herkes erken olduğunu söylüyor, ama çok yakın arkadaşımız pazartesi doğumu var bu arada, bebek 10 haftalıktan itibaren uygun fiyata buldukları herşeyi aldılar. Biz sabit gelirli bir aileyiz, ve herşeyi aynı anda almamız mümkün değil. Bu yüzden eğer bulduğumuz şey ucuzsa kaçırmayalım dedik. Mobilyayı 7.ayda almayı planlıyorduk, bu fiyata bulunca aldık. Sitede bir liste dolaşıyor, ben çok beğendim, ona göre alıyoruz, aldığımıza da işaret koyuyoruz:)[/QUOTE]

Canım hangi liste bu ben kaçırdım herhalde. Mümkünse paylaşabilirmisin ?

Canım hangi liste bu ben kaçırdım herhalde. Mümkünse paylaşabilirmisin ?[/QUOTE]

bende her ay belli bir miktar ayırıyorum.7. aya gelmeden almayı düşünmüyorum.Allah korusun diyorum.arkadaşın bebeyi içinde 9 aylıkken ölmüş.herşeyini almışlardı.bakılp bakıp bütün eşyalara psikolojisi bozuldu.7.aydada inşallah herşeyini almayacağım.sadece gerekli şeyleri.ilkindede öyle yapmıştım...

Kızlar 2 sorum olucak;
0-3 aylık olarak ne alıyorsunuz? Kısa kollu uzun kollu yada tulum zıbın.
Bide zıbınla tulum arasındaki fark nedir? Çevremdekilere sorunca akrabalara yani dalga geçiyolar sen bakamazsın çocuk filan bende bunları sorup bu konudaki bilgisizliğimi sergilemek istemiyorum:))

Cok tesekkur ederim arkadasim sagol :)

Var canim ankara forum outlette demstock magazasi varmis.

yok mu topiği isteyen???

Canim ben daha almadim ama planim cok parcali 1 hastane cikis seti veya az parcali 2. 0-3 ay icin yarim kollu body alttan citcitli ve uzun kollu patikli tulum. Ama en cok 3-6 alayim diyorum erken buyuyorlar diyor tecrubeli anneler. Zibin benom anladigim atlet gibi birsey alttan tutturmasi yok, iki kenar ust uste geliyor icten giyiliyor. Ben body alayim diyorum beli falan acilmaz. Tabii baslik, eldoven ve corap da almaliyiz kisin dogacaklar. Hirka da alicam tulumun ustunden giydiririm gerek olursa. Icten uzun tulum uzun cok kat olabilir. Aslinda iyi ki sordun, tecrubeli annelerden yardim bekliyoruz :)

Var canim ankara forum outlette demstock magazasi varmis.

Ayy çok sevindim ben en kısa sürede oraya bir bakayım inşallah mothercare'in mobilyaları gibi hoşuma gider. Zaten anneanne alacak beşiğini dolabını da kayınvalideme aldırsam bana bir şifonyer kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…