Kızlar peki bebek için kıyafet askıları nerde satılır biliyomusunuz
kasık ağrılarına magneyum verdi doktor bende de belim de vardı ne sola dönebiliryordum nede sağa ayağa kalkarken zorlanıyordum düzenli magnezyum içmeye başladım ağrım geçti siz kullanıyormusunuz magnezyum
Winebir minikkusun odasi cok guzel, guzel gunkerde kullansin herseyini insallah. Benim bir sorum var. ben ayrintili ultrason icin ankaraya gidecegim sali gun. Ordan mothercaredan tulimlarini, bodylerini, nevresim takimi, battaniye vs almak istiyorum. Bir arkadasim outletini tavsiye etmisti ama ankarada yeri benim otelime uzakmis taksi 100 tl falan tutar dedi. Yani gidis gelis 200 tl. Annem diyor degmez normal mothercaredan alalim. Ama simdi sizi pkuyunca sormak istedim. Tum bu vahsettigim urunlerden var mi ve fiyatlar normal magazaya gore ne kadar indirimli? Yani 200 tl taksi parasi vermeme degecek mi? :) bir de ankaradaki arkadaslar, tunali hilmiden ankara forum outlete gidecegim, bana cok ucuk geldi bu ulasim masrafi :)) gercekci midir?
günaydın hamişler gününüz güzel geçsin
Herkese gunaydinn
canım sağol
sana bişey sorabilir miyim bu mothercarenin demstock outlette ürünleri varmış ordan mı aldın mobilyayı da?
ben de yarın oraya gidicem de dolap ve şifonyeri ne kadara aldığını da öğrenebilir miyim?
bodyler 5 tanesi 30 a falan setler var,onlardan almayı düşünüyorum
Canım Mudo'da görmüştüm.
english home' da vardı. ayrıca bebek mağzalarından alışverişin sırasında isteyebilirsin. aldığın kıyafetlerin askılarında iste bence.
Sağlık sorunu yaşayan arkadaşlarım geçmiş olsun...
Bugün biz de alışverişe gittik. Mothercare'in outletinden çok uygun fiyata dolap ve şifonyer aldık, yatağı gelince haber verecekler. Tulumları doldurdum:)) Aynı zamanda organik battaniye buldum, inanılmaz yumuşaklıkta benim bile sarılasım geldi:)) ondan aldım. almak güzel bir duyguymuş:)) Kara kara perde halı kombinasyonu düşünürken internette bir site buldum, istediğim gibi üretim yapabiliyorlarmış:)) Umarım uçuk kaçık fiyat istemezler:))
Neyse kızlar canımızı sıkmayalım herşey güzel gidecek inşallah diyerek konuyu değiştireyim.
Biz oda takımı alıcaz kısmetse ama modokoda gerçekten çok pahalı geldi bize 3200 den başlıyor fiyatlar.yani tek ihtiyaç da o değil ki ödeyip çıkalım.
baya süredir araştırıyorum hem kullanışlı sağlıklı hem uygun fiyatlı olsun diye.
belis markanın doğa bebek odası takımını satan biyer bulduk bugün.odayı başka bi arkadaşımız almıştı orda inceledik.gayet memnunlar.
modokodaki ürünler kadar ahım şahım değil ama kesinlikle kötü de değil.boyası kurşunsuz 1. sınıf güvenli boyaymış.dolapların içi de kullanışlı.bikaç haftaya bişey bulamazsak bu takımı almış oluruz sanırım.3 parçaya 1600 TL fiyat verdiler.başka önerisi olan varsa bekliyorum.
bi de topikte Ümraniyede oturan çok kişi vardı.Almayı düşünen olursa bu mağaza ümraniye carrefourun hemen karşısında.
öpüldünüz
Eki Görüntüle 790260 Eki Görüntüle 790259 Eki Görüntüle 790258
Kızlar bişi sorucam şimdi bizimkiler kış bebişi olucak inşallah. Mothercare e bakıcam haftasonu. Çıtçıtlı badi olarak hem sıfır kollu hemde uzun kollu alıcaz dimi ? Bide 0-3 aylıklar çok küçük nasıl alıyım 0-3 mü 3-6 mı. Kaç tane almalı bunlardan
Outlet mağazası kozyatağında, carrefour'un karşısında, biz de zor bulduk ama fiyatlar çok uygun. 1390 olan dolabı 400'e aldım. hatta sallanan beşikler var ya onlar 50 tl idi. Bir sürü de tulum aldım. 5'i paketini 24 liradan:))
Juuliieet canım baktım şimdi ebebekte varmış askı stokta yok yazıyo ama mağazasında vardır.
Kızlar bişi daha sorucam ama gülmeyin ilk bebeğim pek bi cahilim :)) iç çamaşırıda alıcakmıyız doğduktan sonra hemen giydirmeye başlanıyomu atlet külot
Büyük geçmiş olsun.inşallah hiçbirimiz korku yaşamadan bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın bir daha inşallah, kanama neden olmuş bişey dedimi doktor
Geçmiş olsun canım... Allah tekrar yaşatmasın... Gerçekten çok zor Allah kimseyi evladıyla sınamasın....
Neden olmuş ki kanaman?....
ay canım yaa sana da çok geçmiş olsun allah bebeğini seni korusun
ilk haftalarımda ben de kanama yaşadım koyu sarı lekelerim 10. haftaya kadar geçmedi.çok tedirgindim ama bebeciği iyi gördükçe moralim yerine geliyodu.Bu vakte kadar geldik çok şükür.inşallah sağlıkla devamı da gelir.Allaha emanetler sen de içini ferah tut,kanaman devam ediyor mu peki?
Herkese günaydın kızlar. Geçmiş olsun dileyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah hiçbirinize böyle şeyler yaşatmasın.
Benim kanamam ilişkiden sonra oldu. 19 haftadır hiçbir sıkıntı yoktu, doktorum da dikkat etmemizi gerektirecek bir şey söylememişti. Gerçi olağan dışı bir şey de yapmadık ama olacağı varmış işte, Allah'a şükür şimdi bir şeyim yok ama korkusu yetti. 1 hafta 10 gün kadar önlem olarak ilişkiden uzak durun dedi o kadar. Başka bir risk olsa ilaç, tedavi bişeyler yapardı heralde. Psikolojik karın ağrılarımı saymazsak iyiyim galiba.
Winebir minikkusun odasi cok guzel, guzel gunkerde kullansin herseyini insallah. Benim bir sorum var. ben ayrintili ultrason icin ankaraya gidecegim sali gun. Ordan mothercaredan tulimlarini, bodylerini, nevresim takimi, battaniye vs almak istiyorum. Bir arkadasim outletini tavsiye etmisti ama ankarada yeri benim otelime uzakmis taksi 100 tl falan tutar dedi. Yani gidis gelis 200 tl. Annem diyor degmez normal mothercaredan alalim. Ama simdi sizi pkuyunca sormak istedim. Tum bu vahsettigim urunlerden var mi ve fiyatlar normal magazaya gore ne kadar indirimli? Yani 200 tl taksi parasi vermeme degecek mi? :) bir de ankaradaki arkadaslar, tunali hilmiden ankara forum outlete gidecegim, bana cok ucuk geldi bu ulasim masrafi :)) gercekci midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?