Kızlar 2 sorum olucak;
0-3 aylık olarak ne alıyorsunuz? Kısa kollu uzun kollu yada tulum zıbın.
Bide zıbınla tulum arasındaki fark nedir? Çevremdekilere sorunca akrabalara yani dalga geçiyolar sen bakamazsın çocuk filan bende bunları sorup bu konudaki bilgisizliğimi sergilemek istemiyorum:))
Ben de kısmetse 7.ay da bazı şeyleri almak istiyorum.Sadece hastane çantasını hazırlasam az mı olur,çoğu
şeyi de nasip olursa doğduktan sonraya bırakmak istiyorum.
Siz nasıl yapmıştınız?
Çok çabuk üstlerini kirlettikleri için, kıyafete ihtayaç duyuluyormuş, tabi hediye olarak da geliyor, ve çabuk büyüdğü için de çok almamak lazım. Doğumdan sonra da alışveriş için dışarıya çıkmak çok zormuş, bebek gece sürekli uyandığı için, annenin de tüm düzeni bozulduğu için bulduğu her fırsatta uyumak istiyormuş, anlatılanlar öyle. Eşin alabilir belki.
selam tekrardan...
alıntı yaptığım msj da da belirttiğim gibi, ben artık topikle çok ilgilenemiyorum ve listeye ekleme düzeltmeler yapamıyorum işe başladığım için,biraz yoğunum çünkü..
2 gündür soruyorum isteyen var mı falan diye ama kimse kââle alıpta cvp vermedi!
neyse..problem değil..zaten sanırım çoğunuz face'deki grupta takılıyorsunuz..
2 gündür cvp veren olur isteyen olur diye takipteydim ama şu an takini bırakıyorum.brn üstüme düşeni yaptım en azından
isteyen olursa topiği Kazen'e durumu bildiren maj atması yeterli..
kazen anında topiği isteyen kişiye devrediyor..
hoşçakalın
Bende face deyim
Kızlar bugün mothercare e gittim forum istanbula. 0-3 aylık uzunkollu çıtçıtlı badi 3 lü, 3-6 aylık kısa kollu badi 5 li, 0-3 aylık uzunkollu tulum 3lü laldım bide 4 lü çorap. Sadece biri indirimdeydi toplam 165 tuttu bence outlete gitmek lazım. Topidik ankarada gidebiliyosan outlete git bence. Bana uzak kozyatağı sezondan alırım diyodum ama pahalıya geliyo böyle. 3 lü tulum sadece 80 tl di. Outletede eşimi ikna edemiyorum avcılardan oraya gidilmez diyor ama ikna edicem inşallah :) 0-3 ten küçük bide yeni doğan varmışbilmiyodum ben ama çokkk küçüklerdi almayalım dimi onlardan. Hastane çıkışı baktım kalmamıştı. Bu hastane çıkışından kaç tane almalı sizce ? Bide bugün planımız bayağı bi yer dolaşmaktı ama olmadı ben 1 saatin sonunda belimin ağrısından ayakta duramadım. Normalde belim ağrımazdı ama Gözüm korktu son aylar hiç çıkamam herhalde. Bence yavaş yavaş başlamalıyız.
Perşembe tetanoz aşısı oldum akşamına ağrı başladı ve o günden beri hala ağrıyo ilk gece uyutmadı. 2 gün kolu kırıklar gibi boynumda tülbentle taşıdım kolumu. Şuan o kadar şiddetli değil ama ağrıyo ve aşı yapılan yerde şişme etraftada büyük büyük kızarıklıklar oldu. Benim gibi olan varmıydı normalmi sizce bu durum ??
kızlar cuma günü kontrole gittim doktor dedi gelmişken şeker yüklemeni yaptıralım bende yaptırdım 180 çıktı sanırım fazla ,am abiraz erken yaptı acaba ondan olabilir mi normalde hiç şeker problemim yok ailede de yok
Şimdi senin yazdıklarını okuyunca eşime sordum beni forum'a götürür müsün diye:) biraz pahalı geldi senin aldıklarına 165. Outlette sanki daha uygun olur gibi geliyo. Ben de Ankara'da olduğum için şanslıyım, gerçi evimize çok uzak Keçiören ama bebişim için değer :)
Kızlar bugün mothercare e gittim forum istanbula. 0-3 aylık uzunkollu çıtçıtlı badi 3 lü, 3-6 aylık kısa kollu badi 5 li, 0-3 aylık uzunkollu tulum 3lü laldım bide 4 lü çorap. Sadece biri indirimdeydi toplam 165 tuttu bence outlete gitmek lazım. Topidik ankarada gidebiliyosan outlete git bence. Bana uzak kozyatağı sezondan alırım diyodum ama pahalıya geliyo böyle. 3 lü tulum sadece 80 tl di. Outletede eşimi ikna edemiyorum avcılardan oraya gidilmez diyor ama ikna edicem inşallah :) 0-3 ten küçük bide yeni doğan varmışbilmiyodum ben ama çokkk küçüklerdi almayalım dimi onlardan. Hastane çıkışı baktım kalmamıştı. Bu hastane çıkışından kaç tane almalı sizce ? Bide bugün planımız bayağı bi yer dolaşmaktı ama olmadı ben 1 saatin sonunda belimin ağrısından ayakta duramadım. Normalde belim ağrımazdı ama Gözüm korktu son aylar hiç çıkamam herhalde. Bence yavaş yavaş başlamalıyız.
benım agrım oldu bıraz ona dayanıyodum cok deıl dı ama ateş yaptı parol içtim hemsıre vururken kızarıklık sısme olabılır demıstı banada bazılarının uzun suruyor agrısı ama ates daha kotu cunku bebek ıcın ıyı deıl hemen ilaç alıp dusurmek gerek
canım bendede aılemde seker hastalıgı yok bende tatlı cok fazla yemem hele hamıleyken ekşi cektı canım bol bol tatlıdan dahada uzaklastım ama kızartma hamur işi türü seylere bayılıyorum sordum doktora hamur işi seker yaparmıs birde patateste seker var onuda tuketıyordum 50 gr yuklemede aclık kan sekerı 84 tokluk kan sekerı 144 cıktı doktor yuksek cıkmıs dedı yarın 100 gr lık tekrar yapılacak yıne yuksek cıkarsa dıyetısyete gıdecekmısım 50 gr lık yukleme hatalı cıkabılıyormus o yuzden 100 gr lık denıycekler yarın ıns bır yanlıslık olmustur dıyet yapmak daha zor bu gebelık sekerı canım dogumdan sonra gecıyor ama sımdıde dıkkat etmezsek hem bebek seker hastası olabılıyor hemde erken dogum oluyor bol bol da su içmek gereklıymıs
Outlet en mantıklısı bide mothercare in ürünlerini gördükten sonra başka bi kaç mağazaya daha girdim ama kumaşları çok sertti ve kötü duruyodu elim gitmedi onları almaya. Bebeğime ilk defa bişeyler aldım ve alırken gözlerim doldu çok dua ettim Allahım hayırlısıyla giydirmeyi nasip et diye , hepimize inşallah, amin.
Ben de yoruluyorum artik magaza falan gezmek 7. Aydan sonra dusunemiyorum. Gule gule giysin canim oglusun cicilerini. 1 set hastane cikisi alsak yeter herhalde canim, ilk 1 ayda giydiriliyor diye biliyorum. Ilk cok minik oluyorlar, ancak o zaman giyerler. Ben de outlete gitmiycem canim galiba, dolmus otobus falan gitmek cok zor bu halde. Taksiyle de zaten alacagim indirimi taksiye verecegim. Valla artik neyse fiyati alacagim. Burda gecen gun baktim da 3lu uzun kollu bodyler bile 50 tl idi, cinsleri de hic guzel degildi. 8 parcali hastane cikisi da 150 tl idi kibris pancoda. En azindan kaliteli birsey alirim. Mothercare hicbirsey olmuyor, benim bebekligimden kalan mothercare giysileri yikadik utuledik, battaniyeler atletler bile 30 senede birsey olmamis. Outlette battaniye, nevresim takimi falan yok galiba. Ben gitmisken onlari da almaliyim.
Ben de yoruluyorum artik magaza falan gezmek 7. Aydan sonra dusunemiyorum. Gule gule giysin canim oglusun cicilerini. 1 set hastane cikisi alsak yeter herhalde canim, ilk 1 ayda giydiriliyor diye biliyorum. Ilk cok minik oluyorlar, ancak o zaman giyerler. Ben de outlete gitmiycem canim galiba, dolmus otobus falan gitmek cok zor bu halde. Taksiyle de zaten alacagim indirimi taksiye verecegim. Valla artik neyse fiyati alacagim. Burda gecen gun baktim da 3lu uzun kollu bodyler bile 50 tl idi, cinsleri de hic guzel degildi. 8 parcali hastane cikisi da 150 tl idi kibris pancoda. En azindan kaliteli birsey alirim. Mothercare hicbirsey olmuyor, benim bebekligimden kalan mothercare giysileri yikadik utuledik, battaniyeler atletler bile 30 senede birsey olmamis. Outlette battaniye, nevresim takimi falan yok galiba. Ben gitmisken onlari da almaliyim.
Utanarak söylüyorum ben daha hiç bişey bakmadım ve almadım. İlk bebeğim olduğu için de hangi marka iyidir bebek için daha zararsızdır yumuşaktır falan hiçbir bilgim yok, sizin gösterdiğiniz yoldan gidiyorum:) almaya çıkınca çok faydası olacak bana bunların, başka neler aldınız bildiğiniz güvendiğiniz markalar varsa söyleyiverirseniz herkese minnettar kalırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?