2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ay ne güzel kızlar yaa alışveriş yapacagınız bir sürü yerler var ben daha hiç bişey almadım bebişime

Üzülme arkadaşım yalnız değilsin:) sen niye alamıyosun uzak biyerde köyde falan mı çalışıyosun?

Canım ben dün mothercare outletten 0-3 aylık 5'li çıtçıtlı body, 3-6 aylık 5'li çıtçıtlı body, 0-3 aylık 3'lü tulum, 3-6 aylık 3'lü tulum, 3 tane yeni doğan tulum ve 3 tane çorabı 150 TL'ye aldım. Bu hesapla sen 8 body+3 tulum+ 4 çorabı 165'e almışsın ben 10 body+9 tulum+ 3 çorabı 150 TL'ye aldım. Bu hesabı eşine anlatırsan seni istediğin outlete götürür Benimki de başta çok nazlandı :)

Üzülme arkadaşım yalnız değilsin:) sen niye alamıyosun uzak biyerde köyde falan mı çalışıyosun?

yok kız mardin de merkezdeyiz ama pek fazla dükkan yok yada istediğin marka yok işte bende antalyaya saklıyorum ama yinede bi kç şey almak laım burdanda ne olur ne olmaz ama daha bakmadık hiç ya 1 ay daha bekleyelim diyoruz ...

:)))) okudum şimdi o zaman şöyle yapalım diyo pazarları çok kalabalık olur navigasyonla hafta içi sen gidersin :)) ii bunada şükür

Çıtçıtlı badilerini nasıl aldın sıfır kolmu, kısa kollumu uzunmu yoksa

Çıtçıtlı badilerini nasıl aldın sıfır kolmu, kısa kollumu uzunmu yoksa

Canım ben kısa kollu aldım. Sıfır kolla üşür bebişler bence, kış bebesi olacak bizimkiler. İleride uzun kollu da alacağım altına da patikli alt :) Eğer tulumlarla rahat edemezsek onları giydiririz.

Uzun kollu olarak 3-6 aylık mı düşünüyosun?

Bu konuda ben de deneyimli değilim ama bebişler küçükken tulum giydirmek daha iyi olur hareketlendikçe tulumla rahat edemezler gibi geliyor. Alırsam 3-6 aylık alıcam altına da patikli alt.Sen ne dersin?

Bu konuda ben de deneyimli değilim ama bebişler küçükken tulum giydirmek daha iyi olur hareketlendikçe tulumla rahat edemezler gibi geliyor. Alırsam 3-6 aylık alıcam altına da patikli alt.Sen ne dersin?

Bende öyle almıştım ama satış danışmanı ocakta doğucak bebeğe alt olarak tulumun altına kısa kollu çıtçıtlı olmaz dedi uzun kollu giydirilir dedi bende öyle aldım. Doğrumu bilmiyorum artık. Offff çok karışık bunlar en iyisi herşeyden hem 0-3 hemde 3-6 ay almalı. Dün bi arkadasım bebeğede çok bağlı dedi kilosuna yani. Onun bebeği 38. Haftada doğdu ama 2 kiloydu 3-6 aylıklara çok geç başladım dedi

Ben sarev'in bebe battaniyesini aldım, %100 organik pamuk ve yumuşacık, 54 lira idi fiyatı. Tavsiye ederim. Belki nette daha ucuza bulabilirsin. Bir de forumlardan okuduğum ve kullananların önerdiği markaları yazdım.
Biberon: Dr.Brown ya da Avent
Burun Aspiratörü: Otri bebe
Emzik: Nuk damaklı silikonlu
Islak mendil: Unibaby yenidoğan (parabensiz) ucuza bulunca stoklayın diyorlar. Çok sık kullanılıyormuş
Emzirme sütyeni: Magic form ve mothercare (terletmemiyormuş:))
Bez: prima Premimum care 1 numara
Yatak: İşbir
Bebek arabasında çok öneri var, o baya kafa karıştırıcı

bana sorasrsan "zara" alma, neden diyeceksen, greenpeace bazı markaların ürünlerini incellet ve zara da malesef kanserojen maddeler fazlaca kullanışmış, hatta zara'ya ve diğerlerine karşı bir "detoks" kampanyası başlattı. Ama yine de sen bilirsin

Çok haklısın. Bence çok fazla eşya almamalı, elimizin altında bir şeyler olsun, bebişlerimize göre alışveriş yaparız.

Kızlar iyi geceler... yarın iş var, yavaştan yatayım. Görüşmek üzere...

Bunu duymamıştım hiç hımmm bakmam ozaman kanserojen hemde

E yoktur tabi Mardin'de her istediğin, al sen gitmeden boşver ben maddi durumum el verdiği anda kendimi atıcam mağazalara. Tatil, aile ziyaretleri derken biraz fazla açıldık bu yaz. Bütçeyi toplar toplamaz yağmalicam mağazaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…