- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
ay ne güzel kızlar yaa alışveriş yapacagınız bir sürü yerler varben daha hiç bişey almadım bebişime
Kızlar bugün mothercare e gittim forum istanbula. 0-3 aylık uzunkollu çıtçıtlı badi 3 lü, 3-6 aylık kısa kollu badi 5 li, 0-3 aylık uzunkollu tulum 3lü laldım bide 4 lü çorap. Sadece biri indirimdeydi toplam 165 tuttu bence outlete gitmek lazım. Topidik ankarada gidebiliyosan outlete git bence. Bana uzak kozyatağı sezondan alırım diyodum ama pahalıya geliyo böyle. 3 lü tulum sadece 80 tl di. Outletede eşimi ikna edemiyorum avcılardan oraya gidilmez diyor ama ikna edicem inşallah :) 0-3 ten küçük bide yeni doğan varmışbilmiyodum ben ama çokkk küçüklerdi almayalım dimi onlardan. Hastane çıkışı baktım kalmamıştı. Bu hastane çıkışından kaç tane almalı sizce ? Bide bugün planımız bayağı bi yer dolaşmaktı ama olmadı ben 1 saatin sonunda belimin ağrısından ayakta duramadım. Normalde belim ağrımazdı ama Gözüm korktu son aylar hiç çıkamam herhalde. Bence yavaş yavaş başlamalıyız.
ay ne güzel kızlar yaa alışveriş yapacagınız bir sürü yerler varben daha hiç bişey almadım bebişime
Üzülme arkadaşım yalnız değilsin:) sen niye alamıyosun uzak biyerde köyde falan mı çalışıyosun?
Canım ben dün mothercare outletten 0-3 aylık 5'li çıtçıtlı body, 3-6 aylık 5'li çıtçıtlı body, 0-3 aylık 3'lü tulum, 3-6 aylık 3'lü tulum, 3 tane yeni doğan tulum ve 3 tane çorabı 150 TL'ye aldım. Bu hesapla sen 8 body+3 tulum+ 4 çorabı 165'e almışsın ben 10 body+9 tulum+ 3 çorabı 150 TL'ye aldım. Bu hesabı eşine anlatırsan seni istediğin outlete götürürBenimki de başta çok nazlandı :)
Canım bende bugün bismillah dedim korka korka.. E nereye kadar dedim sonunda dua ede ede aldım
Canım ben dün mothercare outletten 0-3 aylık 5'li çıtçıtlı body, 3-6 aylık 5'li çıtçıtlı body, 0-3 aylık 3'lü tulum, 3-6 aylık 3'lü tulum, 3 tane yeni doğan tulum ve 3 tane çorabı 150 TL'ye aldım. Bu hesapla sen 8 body+3 tulum+ 4 çorabı 165'e almışsın ben 10 body+9 tulum+ 3 çorabı 150 TL'ye aldım. Bu hesabı eşine anlatırsan seni istediğin outlete götürürBenimki de başta çok nazlandı :)
:)))) okudum şimdi o zaman şöyle yapalım diyo pazarları çok kalabalık olur navigasyonla hafta içi sen gidersin :)) ii bunada şükür
Çıtçıtlı badilerini nasıl aldın sıfır kolmu, kısa kollumu uzunmu yoksa
Canım ben kısa kollu aldım. Sıfır kolla üşür bebişler bence, kış bebesi olacak bizimkiler. İleride uzun kollu da alacağım altına da patikli alt :) Eğer tulumlarla rahat edemezsek onları giydiririz.
"Winebir" arkadaşım teşekkür ederim liste için, sayfa dolusu olduğu için alıntı yapmadım. O sayfayı kaydettim çok işime yarayacak ilerde :)
Uzun kollu olarak 3-6 aylık mı düşünüyosun?
Bu konuda ben de deneyimli değilim ama bebişler küçükken tulum giydirmek daha iyi olur hareketlendikçe tulumla rahat edemezler gibi geliyor. Alırsam 3-6 aylık alıcam altına da patikli alt.Sen ne dersin?
Utanarak söylüyorum ben daha hiç bişey bakmadım ve almadım. İlk bebeğim olduğu için de hangi marka iyidir bebek için daha zararsızdır yumuşaktır falan hiçbir bilgim yok, sizin gösterdiğiniz yoldan gidiyorum:) almaya çıkınca çok faydası olacak bana bunların, başka neler aldınız bildiğiniz güvendiğiniz markalar varsa söyleyiverirseniz herkese minnettar kalırım :)
Valla canım emin ol ben senden beterimdir bugün şaşkın şaşkın mağazanın içinde dolandım sonra eşim böyle olmaz soralım dedi adama öyle bi sorular soruyorumki şaşırdı adam :) en son şunu diyodu " hanımefendi bu bunun içine giydirlmez, bu dış kıyafet değil en alta giydirilir, o aldığınız prematüre bebek için " :)) sadece Alırken yıkama talimatının üzerinde içeriğine bakıyorum pamuk olanları tercih ediyorum bazı markalarda mesela yüzde 20 30 naylon filan yazıyo onlara bakmıyorum. Bide zara ya baktım bugün ordada güzel şeyler var ama ordan slmak için kışı bekliycem kış koleksiyonuna bakmak istiyorum.
Bende öyle almıştım ama satış danışmanı ocakta doğucak bebeğe alt olarak tulumun altına kısa kollu çıtçıtlı olmaz dedi uzun kollu giydirilir dedi bende öyle aldım. Doğrumu bilmiyorum artık. Offff çok karışık bunlar en iyisi herşeyden hem 0-3 hemde 3-6 ay almalı. Dün bi arkadasım bebeğede çok bağlı dedi kilosuna yani. Onun bebeği 38. Haftada doğdu ama 2 kiloydu 3-6 aylıklara çok geç başladım dedi
bana sorasrsan "zara" alma, neden diyeceksen, greenpeace bazı markaların ürünlerini incellet ve zara da malesef kanserojen maddeler fazlaca kullanışmış, hatta zara'ya ve diğerlerine karşı bir "detoks" kampanyası başlattı. Ama yine de sen bilirsin
yok kız mardin de merkezdeyiz ama pek fazla dükkan yok yada istediğin marka yok işte bende antalyaya saklıyorum ama yinede bi kç şey almak laım burdanda ne olur ne olmazama daha bakmadık hiç ya 1 ay daha bekleyelim diyoruz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?