- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Rica ederim ne demek:)) Ben de word dosyası olarak kaydettim. Aldıklarımı kırmızı yapıyorum:))
Markalar için de teşekkürler, listeye alınmıştır :)Ben sarev'in bebe battaniyesini aldım, %100 organik pamuk ve yumuşacık, 54 lira idi fiyatı. Tavsiye ederim. Belki nette daha ucuza bulabilirsin. Bir de forumlardan okuduğum ve kullananların önerdiği markaları yazdım.
Biberon: Dr.Brown ya da Avent
Burun Aspiratörü: Otri bebe
Emzik: Nuk damaklı silikonlu
Islak mendil: Unibaby yenidoğan (parabensiz) ucuza bulunca stoklayın diyorlar. Çok sık kullanılıyormuş
Emzirme sütyeni: Magic form ve mothercare (terletmemiyormuş:))
Bez: prima Premimum care 1 numara
Yatak: İşbir
Bebek arabasında çok öneri var, o baya kafa karıştırıcı
Çok çabuk üstlerini kirlettikleri için, kıyafete ihtayaç duyuluyormuş, tabi hediye olarak da geliyor, ve çabuk büyüdğü için de çok almamak lazım. Doğumdan sonra da alışveriş için dışarıya çıkmak çok zormuş, bebek gece sürekli uyandığı için, annenin de tüm düzeni bozulduğu için bulduğu her fırsatta uyumak istiyormuş, anlatılanlar öyle. Eşin alabilir belki.
Ben sarev'in bebe battaniyesini aldım, %100 organik pamuk ve yumuşacık, 54 lira idi fiyatı. Tavsiye ederim. Belki nette daha ucuza bulabilirsin. Bir de forumlardan okuduğum ve kullananların önerdiği markaları yazdım.
Biberon: Dr.Brown ya da Avent
Burun Aspiratörü: Otri bebe
Emzik: Nuk damaklı silikonlu
Islak mendil: Unibaby yenidoğan (parabensiz) ucuza bulunca stoklayın diyorlar. Çok sık kullanılıyormuş
Emzirme sütyeni: Magic form ve mothercare (terletmemiyormuş:))
Bez: prima Premimum care 1 numara
Yatak: İşbir
Bebek arabasında çok öneri var, o baya kafa karıştırıcı
kızlar cuma günü kontrole gittim doktor dedi gelmişken şeker yüklemeni yaptıralım bende yaptırdım 180 çıktı sanırım fazla ,am abiraz erken yaptı acaba ondan olabilir mi normalde hiç şeker problemim yok ailede de yok
Hmm maliyet hesabi yaptim da en az 270 tl indirim aliyorum gibi gorunuyor tum atlet ve tulumlari outlette bulmam sartiyla :) ben de gideyim bari :)) engteacher06 sen de git arkadasim :)
Günaydın, bugün mağazalar açılınca 10 gibi müşteri olmaz o zaman ankaradaki outlet mothercare i arayıp sorabilirsin. Battaniye havlu vs tulum zıbın dışındada alıcağın şeyler varmı ona göre karar verebilirsin gidip gitmiyeceğine. Taksi içinde google tunalı hilmi taksi yazınca taksi duraklarının adı yazıyor yada kalacağın oteli arayıp onlar sana taksi durağı adı verir orayı arayıp ortalama ne kadar fiyat tutar söylerler. Güzergah planını şimdiden yapmış olursun
heyyyt annişler ve minik bebişler günaydınkasım 2013 bebişlerinden doğan 2 bebek varmış Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin.
ciciler alan arkadaşlar bebekleriniz sağlıkla giyinsin inşallah
biz de oda takımımızı aldık haftasonu,bugün arayıp teslim tarihini söyleyecekler.
bebek arabamızı da aldık
Eki Görüntüle 791466
heyyyt annişler ve minik bebişler günaydınkasım 2013 bebişlerinden doğan 2 bebek varmış Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin.
biz de oda takımımızı aldık haftasonu,bugün arayıp teslim tarihini söyleyecekler.
bebek arabamızı da aldık
Eki Görüntüle 791466
Ben şimdi bi baktımda ankaradaki outlet mothercare forum ankaradamıymış ben göremedim sitesinde
bebek arabamızı da aldık
Eki Görüntüle 791466
günaydın uyku problemleriyle bir sabaha daha uyadım herkeste varmı yoksa sadece bendemi saga sola dönmek zaten çok zor bende arabalara baktım hafta sonu maxicoside aklım (1200 tl) kalsada chicco alcam sanırım (650 tl )
ben de 2-3 saatte bir uyanıyorum, sabah da 6:30 gibi uyandım hem belim ağrıyor hem burnum tıkandı. genelde böyleyim, uykularım çok düzensizleşti benim de. maxicosi hiç görmedim. iyi ki burda çok marka yok, hiç seçemezdim :))
Kızlar sabah erkenden kozyatağındaki pazara gittim sebze meyvemi aldım.bi de pazar içinde bi teyze çok güzel bebek eşyaları satıyodu ondan bebitof un yumuşacık bi battaniyesini aldım.daha bisürü güzel şey vardı da tezgahı tam açmamışlardı bakamadım.
saat 10 da mothercarenin kapısındaydıkmobilyaları gerçekten talan etmişlerdi.kalanlar 2 kapılıydı,bazılarını çok hırpalamışlardı bebiş odasına göre değildi pek.sallanan mobilya beşikler vardı ama satılmış,son 1 tane kalmış ama kırıktı.şansım böyleymiş dedim.
sonra mothercare katına çıktım wuuuuuuu badiler paket paket sıralanmış kendimi kaybettim eşim yavaşşşş dedi
bilseydim netten hiç tulum badi almazdım hepsi çok güzeller,hele kız bebişlere göre öyle güzel renkler var ki bayıldım
1 paket 3 lü tulum aldım 3-6 ay
1 paket yarım kol badi aldım yine 3-6 ay
toplam 8 parçaya 60 TL verdim.daha alıcaktım da eşim rahat bırakmadı kıtlıktan mı çıktık gelir alırız yine dedi.
sonra ben napıcamı biliyorum
bi tanesi şu set,3 tanesi 30 tl
Eki Görüntüle 790590
sağol canım benim çok şükür efemin keyfi yerinde teyzesidaha iyiyiz şimdi
mobilyayı en geç 10 günde teslim ediyolarmış canım.ama modelde modoko gibi her istediğin yerde pek değişiklik yapamıyosun maalesef.sadece seçenekler değişebiliyo.dolap 2 kapılı olabiliyo,beşik büyüyen karyola olabiliyor.fiyat buna göre azalıyo veya artıyo
bu mağaza aslında daha önce internetten satış yapıyomuş genelde arabalı yatak satıyolar,sonra işi ilerletip karı koca dükkan açmışlar.
speedylifes diye bi mağaza.şurdan bi bakarsın tatlım Arabalı Yatak - Araba Karyola - Arabalı Karyola - Bazalı Arabalı Karyola - Ferrari Araba Yatak -Ferrari Arabalı Karyola - titi araba yatak - titi arabalı karyola - arabalı yatak modelleri - titi arabalı karyola inegöl - titi yatak -
ışıkların orda idilbaby nin sırasında yol üstü hemen.ben carrefourdan çıkarken tesadüfen gördüm.
bu arada bu odanın orda teşhiri yok canım.ama aynısını bostancı e-5 hellobaby mağazasında görebilirsin.
ümraniyeden alınca 1800 e gelen takımı 2600 tl ye satıyo fırsatçılar.600 tl hediye çeki veriyolarmış.2000 e geliyo yani.
canım iyiyim sen nasılsın yaa hamile misin kızzzz çok sevindim şu an
aman allahım ne güzel haber bu
canım iğneyi çok dakik yapmana gerek yok.tabi ki arada saatler oynamasın.ben mesela işe giderken saat 7 de falan yapıyorum ama haftasonu uyuyakalırsam 10 da yaptığım da oluyor.yani 3 saat falan oynatıyorum bazen.sorun olmaz korkma canım
belirti aslında benim 2 gebelikte de olmuştu ama bu hamileliğimde hamile değilim heralde dedim belirti de yoktu ama hamileymişim
sen kan sonuçlarına baktır canım belirtilere takılma,allah tamamına erdirsin sağlıkla bu defa inşallah
mesaj hakkın olduğunda haber ver veya buralarda alıntı yaparak haber ver merak ederim heeeöpüyozz sizii
Canım ben bugün İstanbul Kozyatağındaki outlet mağazasına uğradım. Mobilya pek yoktu ancak 5'li bodyler 24 TL, 3'lü tulumlar 30 TL. Bana oldukça uygun geldi.Onun dışında pek bir şey bulamadım.
mothercarenin outleti olduğunu bilmiyordum yarın sabah eşimle ordayım hemen adresine bakıyorum :)
birde bende perde halı derdindeyim bir türlü istediğim gibi bir şey bulamıyorum
sitenin ismini öğrenebilir miyim :)
Umarım bulmuşsundur birşeyler, arada sırada uğramak lazım:))
Hemen linkini veriyorum, dün nette beğendiğim tasarımları bir dosyaya kaydettim, birini gönderip bir fiyat alacağım, umarım uygun verir. Babyishroom isimli bir mağaza var, ürünlerini mağazada görmüş ve bayılmıştım:))
BEBAKS // Bebek Oda Aksesuarları / Halılar
çok teşekkür ederim hemen inceleme yapacağım :)
Kızlar 2 sorum olucak;
0-3 aylık olarak ne alıyorsunuz? Kısa kollu uzun kollu yada tulum zıbın.
Bide zıbınla tulum arasındaki fark nedir? Çevremdekilere sorunca akrabalara yani dalga geçiyolar sen bakamazsın çocuk filan bende bunları sorup bu konudaki bilgisizliğimi sergilemek istemiyorum:))
0-3 ay ben ayaklı tulum kısa kol çıt çıtlı 2 tanede uzun kol çıtçıtlı aldım
bir de yelek aldım alt üst takımlarda hastane çıkışında var
pek fazla 0-3 almadım genelde 3-6 alıyorum
6-9 ise hiç bir şey almıyorum bebek kısmetse büyür çıkar öyle alırım onları
sadece 3-6 alıyorum şuan
günaydın ocakçılaaar
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın.Çok güzel benimde aklım böyle arabalarda.Arka tekerleri büyük ve ana kucağı,port bebe var.heyyyt annişler ve minik bebişler günaydınkasım 2013 bebişlerinden doğan 2 bebek varmış Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin.
bebek arabamızı da aldık
Eki Görüntüle 791466
günaydın uyku problemleriyle bir sabaha daha uyadım herkeste varmı yoksa sadece bendemi saga sola dönmek zaten çok zor bende arabalara baktım hafta sonu maxicoside aklım (1200 tl) kalsada chicco alcam sanırım (650 tl )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?