2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Rica ederim ne demek:)) Ben de word dosyası olarak kaydettim. Aldıklarımı kırmızı yapıyorum:))

Evet liste olayı iyi fikir ben de kağıda yazayım ya da çıktı alayım bakar dururum gözümün önünde olsun rahat edemem ben :)

Markalar için de teşekkürler, listeye alınmıştır :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi geceler kızlar, yarın bana da iş başı :) bebişlerimize ve bize hayırlı geceler :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Hastane çantasını hazırlarken 2 aylığa kadar lazım olan eşyalara da bakarım o zaman.
Dışarıya hemen çıkılmaz sanırım kış olacak malum.
Gerçi giysiler 0-3,3-6 diye gidiyor.İlk alınanlar bile karşılayabilir ihtiyaçları sanki :44:
Doğru hiç olmadı acil bişeyde eşimi yollarım artık

Kaydettim bu listeyi.Genelde hep bunlar tavsiye ediliyor

Benim 18.haftada yapılmıştı şeker yüklemesi.
13.haftada açlık şekeri sınırda çıkınca dr erken yapalım demişti.Ama çok şükür normal çıktı sonuçlar.Gerçi öncesinde 3 hafta diyet yapmıştım.
Son zamanlarda şekerli gıdalar fazlaca tüketmiş olabilir misin?Diyetle ve dikkat ederek normale döner inşallah

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslar. Winebir hakli, ayni seyi ben de okumustum. Zaranin kumaslari kanserojen madde iceriyor. Kendim cok alisveris yaparim ordan ama bebise birsey almam. Lcw nin kumaslari icin de alerji yaptigini duydum.

Lexcim fiyat karsilastirmani okuyunca gercekten cok avantajli geliyor outlet anladim. Ben de ankara'da araba mi kiralasam ne yapsam? Gerci yol sokak da bilmiyoruz :) niye bu outletleri sapa yerlere yaparlar ki? kizlar outlette battaniye, nevresim takini falan da gordunuz mu? Sadece mobilya ve kiyafet mi var? Baska avm gidersem ev tekstili magazalarindan onlara da bakacagim. Benim 2 gunum var ankara'da, esim de calistigi icin annemle gidiyorum. Aa gitsem mi gitmesem mi kararsiz kaldim yarin gidiyorum bu arada, insallah oncelikle bebegimin detayli ultrasonu temiz cikar. Hepsi iyi olsunlar da insallah, biz her turlu listenin hakkindan geliriz kizlar :)

Son olarak Aysboz ben 0-3 ay icin hem uzun kollu hem kisa kollu body dusunuyorum, ama 3-6 ay icin kisa kollu. Eger 6-9 alirsan hem kisa kollu hem kolsuz.

Hmm maliyet hesabi yaptim da en az 270 tl indirim aliyorum gibi gorunuyor tum atlet ve tulumlari outlette bulmam sartiyla :) ben de gideyim bari :)) engteacher06 sen de git arkadasim :)

Hmm maliyet hesabi yaptim da en az 270 tl indirim aliyorum gibi gorunuyor tum atlet ve tulumlari outlette bulmam sartiyla :) ben de gideyim bari :)) engteacher06 sen de git arkadasim :)

Günaydın, bugün mağazalar açılınca 10 gibi müşteri olmaz o zaman ankaradaki outlet mothercare i arayıp sorabilirsin. Battaniye havlu vs tulum zıbın dışındada alıcağın şeyler varmı ona göre karar verebilirsin gidip gitmiyeceğine. Taksi içinde google tunalı hilmi taksi yazınca taksi duraklarının adı yazıyor yada kalacağın oteli arayıp onlar sana taksi durağı adı verir orayı arayıp ortalama ne kadar fiyat tutar söylerler. Güzergah planını şimdiden yapmış olursun

Ben şimdi bi baktımda ankaradaki outlet mothercare forum ankaradamıymış ben göremedim sitesinde

heyyyt annişler ve minik bebişler günaydın kasım 2013 bebişlerinden doğan 2 bebek varmış Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin.
ciciler alan arkadaşlar bebekleriniz sağlıkla giyinsin inşallah
biz de oda takımımızı aldık haftasonu,bugün arayıp teslim tarihini söyleyecekler.
bebek arabamızı da aldık

ooo kuzum maşallah oda araba alındı mı bitti artıksağlıkla kullanın inşallah

günaydın uyku problemleriyle bir sabaha daha uyadım herkeste varmı yoksa sadece bendemi saga sola dönmek zaten çok zor bende arabalara baktım hafta sonu maxicoside aklım (1200 tl) kalsada chicco alcam sanırım (650 tl )

Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Bebek arabası otokolotuğunu toplam kaça aldın bide marka ismi yazarsan sevinirim fikir olsun. ben genelde oto koltuğu bebek arabasının ğstüne oturtulur şekilde gördüm ama bu daha güzel duruyor oto koltuğunun tek başına monte olması hem daha hafif olur herhalde

Ben şimdi bi baktımda ankaradaki outlet mothercare forum ankaradamıymış ben göremedim sitesinde

demstock mağazası oluyor değil mi canım? evet varmış ankara forum outlette. iyi fikir verdin ben bugün mağazayı ararayım. taksi için de yarın sabah inince de sorarım, doktor randevum öğlen zaten, sabah araştırmak için vaktim olur. çok teşekkür ederimmm :))

aman da aman çok güzelmiş arabası, iyi günlerde gezsin içinde :) ben bu marka mor bir araba görmüştüm kullanılırken, çok beğendim. ama burda nerde satıldığını bulamamıştım. çok estetik ve güzel duruyor. güzel günlerde kullanın :))

günaydın uyku problemleriyle bir sabaha daha uyadım herkeste varmı yoksa sadece bendemi saga sola dönmek zaten çok zor bende arabalara baktım hafta sonu maxicoside aklım (1200 tl) kalsada chicco alcam sanırım (650 tl )

ben de 2-3 saatte bir uyanıyorum, sabah da 6:30 gibi uyandım hem belim ağrıyor hem burnum tıkandı. genelde böyleyim, uykularım çok düzensizleşti benim de. maxicosi hiç görmedim. iyi ki burda çok marka yok, hiç seçemezdim :))

burda okadar cokki tabi ben üç marka belirlemiştim kraftı hiç begenmedim nedense onada araba+puset 550 tl dedi maxixosi arabaya 900 pusete 259 tl dedi chicco 650 tl sunny baby daha uygundu fiyatını unuttum

Kızlar ben de dayanamadım pazar kahvaltıdan sonra direk mother care outletine ama tam bir hayal kırıklığı
özellikle mobilya konusunda hiç bir şey yoktu olanlar da çok hasarlıydı yatak yoktu hiç sadec 2 kapılı 2 dolap
2 tanede şifonyer vardı büyük bir hayal kırıklığıyla üst kata çıktım
ve 3 lü 5 li çıtçıtlı badiler ve tulumları gördüm
3-6 ay 3lü seti 16 tl ye aldım
ayaklı tulumlar 3 lü 30 tl idi ama ben zaten almıştım onlardan almadım
bol bol çıtçıtlı badi haricinde pek işe yarayan bir şey yoktu
eğer çıt çıtlı badi almadıysanız kesinlikle gidin alın derim
new born serisi gerçekten çok minik ben hiç almadım onlardan direk
3-6 ay aldım zaten hastane çıkışlarından minik zıbınlar çıkıyor diye direk 3-6 kısa kollu aldım

Canım ben bugün İstanbul Kozyatağındaki outlet mağazasına uğradım. Mobilya pek yoktu ancak 5'li bodyler 24 TL, 3'lü tulumlar 30 TL. Bana oldukça uygun geldi.Onun dışında pek bir şey bulamadım.

Güle güle sağlıklı günlerde kullanın.Çok güzel benimde aklım böyle arabalarda.Arka tekerleri büyük ve ana kucağı,port bebe var.
Çok ağır oluyormuş ama ne kadar zor olabilir ki taşıması.Yine de vazgeçemiyorum.
Markasını bende merak ettim.Pierre cardin mi,çok benziyor sanki onun modellerine.
Port bebe kısmı nasıl,dar değil değil mi?

Bende her sağa sola dönmemde uyanıyorum.Yastığımı da beraberimde çeviriyorum
Ticker'ım da geceleri anneler uyanabilir yazıyor.Normal demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…