Günaydın....Günaydın anneler...
Ciciler alınmaya, listeler yapılmaya başlanmış.. Benim kızımın daha tanecik alttan çıtçıtlı badisi var başka da bişeyi yok daha erken diyorum ama aklımı karıştırıyorsunuz ya alsamıydım kiiBugün ayrıntılı ultrasonum var, heyecanlıyım çok.. Cinsiyeti kesinleşecek bugün ona da takmış durumdayım.. Bakalım bizi neler bekliyor
Günaydın....
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inş...%100 kız dediği için ben bu sefer sormadım... Aslında içinden geçirdim... Ama çekindim...
Benim Dr kendi takipçi hastalarıma ayrıntılı ultrason istemiyorum dedi ama ben bir buçuk iki aya taşınacağım tüm testler olsun şstiyorum deyince bir ay sonra gel hem şeker yüklemesi hem ultrasonu isteyelim dedi...
Biraz geç oluyor sanki yaklaşık 24 haftalık olacak ama... Demek ki olabiliyor diye ses çıkarmadım...
merhaba kızlar......bizde haftasonu minik kızımıza bişeyler aldık... sadece acil şeyleri diyelim ya da hastane çıkışı zıbınlar vs... aslında alınacak bi ton şey var hep acele etmeyelim diyordum ama bi tanıdığım 7 aylık doğum yapınca gözüm korktu. o yüzden en azından acilleri almaya başlaylım dedikinşallah zamanında gelir bebeklerimizzzz
Günaydın....
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inş...%100 kız dediği için ben bu sefer sormadım... Aslında içinden geçirdim... Ama çekindim...
Benim Dr kendi takipçi hastalarıma ayrıntılı ultrason istemiyorum dedi ama ben bir buçuk iki aya taşınacağım tüm testler olsun şstiyorum deyince bir ay sonra gel hem şeker yüklemesi hem ultrasonu isteyelim dedi...
Biraz geç oluyor sanki yaklaşık 24 haftalık olacak ama... Demek ki olabiliyor diye ses çıkarmadım...
Merhaba, sevgili anne adayları...
Ben de inşallah ocak annesi olacagım Allahın izniyle..31 ocak :)
Bazı sayfaları okudum herkes bir şeyleri almaya başlamış ben daha hiç bir şey almadımBiraz kredi kartlarımız açılsın ve maddi durumumuz düzelsin diye bekliyoruz:)
Daha 19. haftadayız ve artık bebeğimin hareketlerini hissetmeyi heyecanla bekliyorum.... Bebeğim 18. haftada 20cm ve 217 grdı:) MAŞALLAH dimi teyzeleri.En son doktora gittiğimizde bana çatlak kremi verdi geçen hafta ismi Lierac ama ne kadar pahalı öyle 75tl.Sürmeye kıyamıyorum:) Bir de johnson bebe yağı alayım dedı bugun yarın bazı yerlerde okudum ıyı gelmıs.
Arkadaşlar Dr bana eleviti bıraktırdı bundan sonra kilo yapar dedi. Toplamada 2 kilo aldım fazla değil ama, magnezyum da vermedi.. Beslenmene dikkat et dedi...Sadece Demir hapı kullanacağım artık... Yemeye de çok düşkün değilim.... Vitamin alınca içim daha rahat ediyordu...
Sizden varmı vitamin kullanmayan...
Arkadaşlar Dr bana eleviti bıraktırdı bundan sonra kilo yapar dedi. Toplamada 2 kilo aldım fazla değil ama, magnezyum da vermedi.. Beslenmene dikkat et dedi...Sadece Demir hapı kullanacağım artık... Yemeye de çok düşkün değilim.... Vitamin alınca içim daha rahat ediyordu...
Sizden varmı vitamin kullanmayan...
Herkese selam annişler. Doktora gideceklere Allah güzel haberler almayı nasip etsin. Bebişlerine ciciler alanların da güle güle sağlıklı günlerde giydirmelerini dilerim.
Malum ilk iş günü, zor geçeceğini biliyordum ama beklediğimden kötü oldu. Okulda oturup dururken tansiyonum düştü, ayaklarımı diktim sandalyenin tepesine, uzandım falan 10 dk da zor kendime geldim. Böyle ciddi tansiyon düşmesi yaşayan var mı kuzlar aranızda? Normalde de tansiyonum düşüktür zaten 9/6 falan, evde bîşey olmuyodu, dışarı çıkınca böyle oluyorum ben
Benim doktorumda demir verdi ve vitaminide yazdı aslında bende çok gereklimi dedim oda vitaminin içindekiler depolanmıyo gnlük düzenli
Besleniyorsan doğal yollarla alman daha iyi dedi bende sadece demir kullanıyorum. Ama bide doktor vitamin kullanmayınca günlük 2 bardak süt yada 1 kase yoğurt, peynir, yumurta, bi kaç ceviz fındık badem ve meyve yemen gerekiyor dedi bende öyle yapıyorum.
Hoşgeldin arkadaşım. Ben de senin gibi tamamen duygusal meselelerden ötürü beklemedeyimMerhaba, sevgili anne adayları...
Ben de inşallah ocak annesi olacagım Allahın izniyle..31 ocak :)
Bazı sayfaları okudum herkes bir şeyleri almaya başlamış ben daha hiç bir şey almadımBiraz kredi kartlarımız açılsın ve maddi durumumuz düzelsin diye bekliyoruz:)
Daha 19. haftadayız ve artık bebeğimin hareketlerini hissetmeyi heyecanla bekliyorum.... Bebeğim 18. haftada 20cm ve 217 grdı:) MAŞALLAH dimi teyzeleri.En son doktora gittiğimizde bana çatlak kremi verdi geçen hafta ismi Lierac ama ne kadar pahalı öyle 75tl.Sürmeye kıyamıyorum:) Bir de johnson bebe yağı alayım dedı bugun yarın bazı yerlerde okudum ıyı gelmıs.
Aldığın kilo normal canım hatta az bile. Hani sorun değil az alman da kilo alacaksın diye vitamini bıraktırması garip geldi bana. Ben 3 kilo aldım henüz ve normal görüyorum 5. ayımızdayız olacak o kadar. İhtiyacın olan vitaminleri beslenme yoluyla alman gerekecek o zaman sana bir liste yapsın bari gün içinde hangi vitaminler için ne kadar ne yemen gerek.
Günde bir bardak süt içiyorum eğer evdeysem... Hafta sonu bazen dışarı çıkıyoruz, o zaman kendime çok özen gösteremiyorum... Fındık haftada iki kere yerim... Yumurta her gün yiyorum...
Ama bir iki aya şehir değişikliği yapacağız, o zaman kendime hiç dikkat edemem....
Ne yapsam acaba? Dikkat etsem mi, ilaç almaya devam etsem mi yoksa?
Teşekkür ederim, şimdi iyiyim çünkü evdeyim ama 2 haftaya öğrenciler de geldiğinde daha zor olacak işim, ya derste fenalaşırsam diye dertleniyorum şimdidenCok gecmis olsunbenim de hep 10-6 civaridir tansiyonum. Normalde adet donemi senin yasadigin oluyor bende de sik sik, ana cok sukur hamilelikte yasamadim. Okulda da ne kadar sakinabilirsin kendini bilemiyorum canim. Allah kolaylik versin. Ayran icmek veya yuzumu yikamak iyi geliyordu bana.
Teşekkür ederim, şimdi iyiyim çünkü evdeyim ama 2 haftaya öğrenciler de geldiğinde daha zor olacak işim, ya derste fenalaşırsam diye dertleniyorum şimdidenbirşey yemek içmekle de alakası yok bu işin sıkıntılı tarafı orası, birden geliyo insana ve ne yaparsan yap engelleyemiyosun. Kahvaltı edip çıkıyorum evden, açlıktan olamaz. uzanmak dinlenmek gerek geldiğinde de ama nereye yatacaksın
Hiç öyle bir şey de yapmadı, üff ne yapsam acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?