- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
herkese selam......
Bugün bebeği ve kalp atışını gördük şükür boş değilmiş...
Fakat bebekden başka birşey war anlayamadık bebekden daha büyük bişiy ne olabilir kızlar sizce böyle bir durum yaşayan varmı??
Bir de her gün bir adet aspirin kullanacağım coraspin yazı doktor içinizde kullanan warmı ?
e fındık kabuğu da çok koyu bi renk değil nası uydurucan kendi saçına
ya napıcaz ya :26:
hayırlı olsun cnm dr a gititm bugün ben de dr vajinal ltrasonda kalp atışı oluşmuşş taa 12 haftaya gelebilirsiniz dedi ama bize dinletmedi siz duydunuz muu?
O gördüğünüz kist ya da miyom olabilir. Merak etme onda sorun yok. Doğumunu sezeryanla yapıp onuda alıyorlar. Benim çok arkadaşım aldırdı. Bebeğe zararı yok.
coraspirinin sakıncası yok. Doktorlar kan sulansın diye coraspirin ya da bebe aspirini veriyorlar. Amaç Kan sulansın pıhtı yapmasın bebeğe daha sağlıklı kan akışı olsun. Malum bebek kan ile besleniyor. Bana doktorum corasspirin harici bir de karından kan sulandırıcı iğne verdi. Her akşam karnıma iğne yapıyor eşim sağolsun.
3 aylık olana kadar sanırım devam edilecek o coraspirinlere. Don't panic
selam cnm öncelikle cwpın için saol çok açıklayıcı oldu gerçekten kafam karıştı ilk doğumumda böyle birşey yaşamadım 1 er kerede düşk ve boş gebelik yaşadığım için doktorum kulannamalısın aspirini dedi ..
cnm peki bu doğum illaki sezeryanmı oluyor şartlar gereği o kitleyi almak için ?
Canım illa ki öyle mi oluyor bilemem.
Çevremde 2 arkadaşımda pko (plokistik Over) yani kist diğer arkadaşımda miyom vardı. Pko olunca hamile kalmakta zor oluyor. Hatta arkadaşlarımdan birinde ki çikolata kistiydi. Doktor hamile kalamazsın dedi ama kaldı çok şükür. Üçünün de doktoru ayrı ama hepsinin de doktoru sezaryan yaptılar önce bebeği, ardından da o pko ve miyomunu aldılar.
Sen buna takılma ama senin ki pko ya da miyom mu bilmiyoruz. Sen önce doktoruna danış ne olduğunu. Bu doktorun bulamazsa doktorunu değiş derim sana.
şimdi araştırdım cnm mecburi sezeryan olunuyormuş doktorum takip edilmesi gerekir dedi haftaya kesin bişiy der hralde benim içib önwmli olan bebeğe zararı olmasın oda yokmuş sanırım ama erken doğum riski falan taşıyomuşsun..
Bana feriştahı gelse normal doğuma ikna edemez herhalde. Böyle de konuşmak istemiyorum son anda terslik olur normal yapmak zorunda kalırım diye ama acayip korkuyorum normal doğumdan. :18:
sarı kadar sırıtmaz diye düşünüyorum öyle çok açık deil zaten ama benim kuaförum hamile diye duydum ertesi hafta gittim kız saçlarına rofle attırmış dedim sakıncalı deilmi dedim dipleri sürmedim dedi
Bana feriştahı gelse normal doğuma ikna edemez herhalde. Böyle de konuşmak istemiyorum son anda terslik olur normal yapmak zorunda kalırım diye ama acayip korkuyorum normal doğumdan. :18:
kızlarrr. dün miniğin pıtpıtlarını zor da olsa duyduk. çok acayip bişeydi..
kalp atşıyla beraber bulantım da başladı. dünden beri gözümü açamıyorum.. var mı başka bulantısı olan? ya da çözümü olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?