2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bizde dün 6+4 tük ve kalp atışı yok kürtaj dedi hemen bende beklemek istedim. ama kafam karıştı bebek kese uyumlu haftasıylada uyumlu kalp atışı yoksa nasıl büyüdü öyle değilmi.

bizde dün 6+4 tük ve kalp atışı yok kürtaj dedi hemen bende beklemek istedim. ama kafam karıştı bebek kese uyumlu haftasıylada uyumlu kalp atışı yoksa nasıl büyüdü öyle değilmi.

bekle canım bak burdaki gebelik takvimiyle 7+5 falan ol öyle git bence....

canım hayırlı olsun, o bhcg lerin ikiye katlamamasından ben ne çektim bi ben bilirim, bi de ben gün aşırı test yaptırıp kafayı yedim 2 ye katlamadıkça. neyse ki ben de gördüm keseyi. benim de yaşım 39, acaba yaşla mı alakalı bu katlama oranı diye düşündüm seni okuyunca. benim de ilk bebek, bi de benim ki tüp bebek, tüp bebekle de sabır neymiş bayağı bi öğreniyosun neyse ki bebeğim benle şimdi. inşallah bizleri bırakmazlar.sonuna kadar kalıp,sağlıkla doğarlar. :)

Merhaba arkadaşlar, sabah hine kanamam oldu. Dr izinliymis Guven hst. Ne gittik. Kalp atışı duydik cok şükür ama kanamali bolge varmis igne verdi..

Camim başka doktora git.. 2 3 dr dan horus almadan yapma .....

ya kızlar 4 haftalık hamileyim, sir ağda zararlı olur mu. sonuçta kimyasallar içeriyor, kuaförlerin bir çoğu ne kadar temizim dese de pek inandırıcı gelmiyor. bu kıl köklerinden ya da alım sırasında oluşan küçük kanlardan kana kimyasallar geçer diye korkuyorum. abartıyormuyum acaba . sonuçta ilk 3 ay gebebliğin en önemli dönemi. cevap verin acil lütfennn

canım ya sakın ha yaptırma hemen. benim de eltime aynısını söyledi özel bir hastane sonra devlet hastanesine gittiler, ordaki doktorlarda kızmış nerden çıkardılar diye. bebeğin gelişimi gayet normal diye. dur başka kuruluşlara git.

dinlettimi duydunmu canım ,dün akşam 6+5 dim kalp atımı yok kürtaj dedi.ama bebek 6+4 lede uyumlu dedi kalbi duran bebek büyürmü bebekte 8mm dedi kafam karılştı.

canım dur ve başka hastanelere git mümkünse devlet hastaneleri olsun özellerden biraz uzak dur. dedim ya benim eltime de aynı şeyi söylediler bebeği alacaklardı nerdeyse şimdi kız 3 yaşında ve çok sağlıklı.

Canım sakın aldırma benim bir arkadaşıma üç Dr da boş kese kalp atımı yok demişler son gittiği Dr vajinalden duyup sesini şimdi bunu alacaklardı demiş ki bir yaşında dünyalar güzeli bir kızı var... Sakın üzülme ve iyi bir Dr araştır... Ankara'da sın sanırım olmadı ihtisas sahibi doktorlara git... Umarım herşey yolundadır... Bol bol dua et... Rabbim seni de kimseyi de üzmesin...

ya kızlar bende de aşırı korku ve heyecan var bebeğe zarar verecek diye korkuyuormu bu durumu. evden dışarı adım atmıyorum evi temizlemiyorum. yatıyorum . sizinde varmı korkularınız

Çok şükür kan sonucumu aldım...

Dün kese görünmemişti artışa bakalım demişti Dr...

Perşembe günü 1652

Cumartesi 4060

Çok şükür Rabb'ime....

Valla öğrendiğimden beri saçıma şampuan yerine zeytinyağlı sabun sürüyorum , eldivenle iş yapıyorum.Ama ağda yaptım.İnternetten ve aldığım kitaplardan baktım olumsuz birşey göremedim.Tüydökücü kullanmayın , ağda doğaldır yapılabilir yazıyordu ama bu sir ağda içinde geçerli miydi bilmiyorum.Doktorlar ne diyor acaba?

ya kızlar bende de aşırı korku ve heyecan var bebeğe zarar verecek diye korkuyuormu bu durumu. evden dışarı adım atmıyorum evi temizlemiyorum. yatıyorum . sizinde varmı korkularınız

o bendede var hiç bir iş yapmıyorum çıkıp gezmiyorum eşimle birliktelik olmuyo ama yanlış yapıyoruz hamileligi keyifli yaşamalıyızki bebeklerimizde keyifli huzurlu olsu biz burnumuzdan getiriyoz allaha emanetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…