2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
benim saçlarımda sarı rofle vardı ne hikmetse hamile kaldıgım ay fındık kabuguna döndum iyikide dömüşüm benim saçlarda bildigin kömür düşünsene ne kötü görünürdum

e fındık kabuğu da çok koyu bi renk değil nası uydurucan kendi saçına
ya napıcaz ya :26:

Merhaba arkadaşlar

umarım hepiniz iyisinizdir.
ben malesef kötü bir durum yaşadım Allah'ım kimseye yaşatmasın sizi ve meleklerinizi korusun.

Geçen hafta perşembe günü kontrolüm olmadığı halde lekelenmeler yüzünden doktora gittim.doktoru beklerken beta hcg baktırdım
gerek yok dediler.olsun bakalım dedim 5252 çıktı değerim.gayet iyi katlayarak artıyordu.
doktor geldi lekelenme gayet normal 4 kadından 1 inde olabilir dedi.p.tesi günü kontrolün o gün gel dedi.bende bakın şimdi dedim.e hadi gelmişken bakalım dedi.baktı keseyi göremedi.Alttan bakalımmı dedi zararı olmazmı dedim hayır dedi bakın dedim baktı ya bozulmuş gebelik yada dış gebelik dedi.Dopler testi ypalım mı dedi yapın dedim yaptılar dış gebelik dedi sağ yumurtalıkta kese var büyüyor değerler iyi ama rahime ulaşamamış.rapor yazdı hemen ileri bir merkeze git sakın böyle gezme iç kanama başlayabilir dedi.İleri merkez neresi dedim bakırköy devlet ama kimse memnun kalmıyor.kanuniye git dedi.riskli bir durum ne yapılacak dedim ameliyat dedi acil belki tüpünde alınması gerekebilir dedi.çok üzüldüm çok ağladım kesin dış gebelikmi dedim %95 dedi %5 bile yetti umuda.
kanuniye gitmedim özele gittim hemen yatış gerek dedi 2 gün hastanede 1 gün evde hiç kımıldamadan yemeğimi bile yatakta yedim kanama riskine karşı kanser tedavisinde kullanılan iğne yaptı gebelik hücrelerini öldürmek için değer düşerse ameliyat yapmicam dedi ama olmazsa kapalı ameliyatla tüpe kanala dokunmadan almaya çalışırım dedi.iğnenin ağrı yapacağını söyledi bende ısrarla sağımda değil solumda ağrı olduğunu söyledim. p.tesi gittik değer 10.000 olmuş 1 iğne daha halleder ama 3 gün daha bekleyemeyiz dedi.yırtılıp kanama yapma riski yüksek dedi.Aynı gün ameliyat yapıldı.Benim solumda ağrı var dememle ameliyata başlamadan bakmışlar yeniden, soldaymış kese tüpe ve kanala dokunmadan almışlar.Salı günü çıktım hastaneden annemdeydim.dün akşam evime geldim p.tesi kontrol var.eğer değer 1852 deyken alttan bakılsaydı ameliyata falan gerek kalmadan sadece iğneyle halledilebilecek bir durum hem maddi hem manevi bir şekilde uzadı gitti.doktorunuzu iyi seçip kendinizi iyi dinleyin takip edin ama stres ve umutsuzluğa kapılmadan yapın bunu Bu mübarek günlerde Allah hepinizi ve meleklerinizi korusun sağlık versin kucağınıza almayı nasip etsin.Tabi bizim gibi bekleyenlerede sabırla beraber hayırlısıyla sağlıkla evlatlar nasip etsin İnşallah

Çok çok geçmiş olsun canım ben yaşadığın şeyleri birebir yaşadım biraz daha kötüydü benim kanama başlamıştı açık ameliyat oldum bilinç kaybı başlamak üzeeydi karın bölgeme yarım litre kan yayılmıştı aniden ameliyat aldılar sol tütümde oluşmuştu lütfen hevesin kırılmasın rabbim tekrar nasip etsin hayırlısı ile alırsın evladını kucağına herşey başımıza gelene kadar yanlızca başkalarında olur sanıyoruz ama her an herşey bizim için :(

Peki ben ne yapıcam kızlar aklarım var çok fazla dip boya olmadan nasıl çıkıcam insanların karşısına birde işim pazarlama satış yöneticisiyim hep firma ziyareti toplantı yandım ben organik boya falan diyorlar onlar işe yaramaz mı acaba ?

cnm ilk 3 ay organikte olsa boyamamak gerekiyo
bazı doktorlar ilk 3 ay yasak koyuyo sadece
amam benim ki 9 ay dedi çıktı yani
saç derisi en sıcak bölgelerden biriymiş ve emilim çok fazlaymış orda
direk kanla bebeğe gidiyomuş saç boyası

cnm ilk 3 ay organikte olsa boyamamak gerekiyo
bazı doktorlar ilk 3 ay yasak koyuyo sadece
amam benim ki 9 ay dedi çıktı yani
saç derisi en sıcak bölgelerden biriymiş ve emilim çok fazlaymış orda
direk kanla bebeğe gidiyomuş saç boyası

Ne yapayım artık toplantı olduğu günlerde rimelle falan önleri kapatıp giidcem mecburrrrrr :) napacann :) bebişim iyi olsun yeter....

Selam canlarım. Nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik. Ben bugün 5+5 oldum. Benim şu sıralar sadece göğüs ağrılarım var. Onun dışında çok şükür bi şikayetim yok. Sizler ne alemdesiniz ?

mrbb :) bende de gogusler agrılı,arada belim agrıyo onun dısında bişey yok çok şükür.. sadece günler geçmio :) bulantılar ne zaman başlıyor acaba bi bilgin var mı?

arkadaşlar iğne vurulduğum yerler çok ağrıyor ve şişlik var.aranızda sağlıkçı var mı ne iyi gelir?ben etrafımda birine soruyorum sıcak diyor birine soruyorum soğuk iyi gelir diyor anlamadım gitti..var mı fikri olan?

arkadaşlar iğne vurulduğum yerler çok ağrıyor ve şişlik var.aranızda sağlıkçı var mı ne iyi gelir?ben etrafımda birine soruyorum sıcak diyor birine soruyorum soğuk iyi gelir diyor anlamadım gitti..var mı fikri olan?

arkadaşım soğuk uygulama iyi gelir.

Müjde çok geçmiş olsun arkadaşım allah sana sağlık versin
büyük bişey atlatmışsın çok şükür erken farkedip
inşallah sağlıkla yeni bi hamilelik yaşarsın canım

Rimelcim teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum akıntım azaldı sarı devam ediyo
sanırım bu normal.inşallah bu defa aynı şeyleri yaşamam

Kızlar ben 2 haftada 1 kilo verdim hiçbişey yiyemiyorum,sadece meyve ve çok az yemeklerden bikaç kaşık
süt yoğurt hakgetire yani.

Canım kan sulandırıcı mı vuruyorsun?Öyle ise ben de kullanıyorum hergün de iğneden önce ve sonra soğuk kompres uyguluyorum
kolay oluyo

Müjde çok geçmiş olsun arkadaşım allah sana sağlık versin
büyük bişey atlatmışsın çok şükür erken farkedip
inşallah sağlıkla yeni bi hamilelik yaşarsın canım

Rimelcim teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum akıntım azaldı sarı devam ediyo
sanırım bu normal.inşallah bu defa aynı şeyleri yaşamam

Kızlar ben 2 haftada 1 kilo verdim hiçbişey yiyemiyorum,sadece meyve ve çok az yemeklerden bikaç kaşık
süt yoğurt hakgetire yani.

Canım kan sulandırıcı mı vuruyorsun?Öyle ise ben de kullanıyorum hergün de iğneden önce ve sonra soğuk kompres uyguluyorum
kolay oluyo

Canim benim de iştahsızlık sorunum var. Mifrm yanıyor ama canim istemiyor. Ilk 3ay 1-2kilo verebilir mis hhamile ler..

Kızlar birşey sorucam ya ben bu ay yumurta takibi yatırdım iki yumurtam gelişmişti şuan hamileyim tek kese var e diğer yumurtama ne oldu atılmadı sonuçta kanamam falan adetde yok kendi kendine nasıl yokoldu yoksa oda tüplerdemi şuan:s

arkadaşlar bende 6.haftamın içindeyim dün akşam kanama başladı bende karnım belim çok ağrıdı karnım hala ağrıyo bugün doktora gittik keseyi gördük ama düşük tehlikesi var hala inş bebeğim beni bırakmaz..

herkese selam......
Bugün bebeği ve kalp atışını gördük şükür boş değilmiş...
Fakat bebekden başka birşey war anlayamadık bebekden daha büyük bişiy ne olabilir kızlar sizce böyle bir durum yaşayan varmı?? :5::5::5::5:
Bir de her gün bir adet aspirin kullanacağım coraspin yazı doktor içinizde kullanan warmı ?

Son düzenleme:
herkese selam......
Bugün bebeği ve kalp atışını gördük şükür boş değilmiş...
Fakat bebekden başka birşey war anlayamadık bebekden daha büyük bişiy ne olabilir kızlar sizce böyle bir durum yaşayan varmı?? :5::5::5::5:
Bir de her gün bir adet aspirin kullanacağım coraspin yazı doktor içinizde kullanan warmı ?

canım gözünaydın allah kucağınada almayı nasi etsin inş..kist olabilir belki o görünen şey...coraspin bende kullanıyorum genelde herkes kullanıyo..

Allahımmm.. ne zormuş genç anne olmakk.... bir sene sonrası bebğimin diş çıkarmalarını hayal ederken eşim diş çıkarıyo şimdi :) son yirmiliği sorunlu geliyo :( yanağı şişti... ben kendimden de korkar oldum...daha benim yirmiliklerin bir tanesi yarım yamalak çıktı diğer üçü gebeliğimde çıkmaz inşallah...

Back
X