2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
herkese selam......
Bugün bebeği ve kalp atışını gördük şükür boş değilmiş...
Fakat bebekden başka birşey war anlayamadık bebekden daha büyük bişiy ne olabilir kızlar sizce böyle bir durum yaşayan varmı?? :5::5::5::5:
Bir de her gün bir adet aspirin kullanacağım coraspin yazı doktor içinizde kullanan warmı ?

O gördüğünüz kist ya da miyom olabilir. Merak etme onda sorun yok. Doğumunu sezeryanla yapıp onuda alıyorlar. Benim çok arkadaşım aldırdı. Bebeğe zararı yok.
coraspirinin sakıncası yok. Doktorlar kan sulansın diye coraspirin ya da bebe aspirini veriyorlar. Amaç Kan sulansın pıhtı yapmasın bebeğe daha sağlıklı kan akışı olsun. Malum bebek kan ile besleniyor. Bana doktorum corasspirin harici bir de karından kan sulandırıcı iğne verdi. Her akşam karnıma iğne yapıyor eşim sağolsun.
3 aylık olana kadar sanırım devam edilecek o coraspirinlere. Don't panic :52:

Son düzenleme:
Bugün kötüyüm ya nefes alamıyorum yatıyorum kalp atışlarımı duyuyorum kulağım kapanıo sırt üstü yatınca sarhoş gibiyim hormonlarım bayılttı beni

e fındık kabuğu da çok koyu bi renk değil nası uydurucan kendi saçına
ya napıcaz ya :26:

sarı kadar sırıtmaz diye düşünüyorum öyle çok açık deil zaten ama benim kuaförum hamile diye duydum ertesi hafta gittim kız saçlarına rofle attırmış dedim sakıncalı deilmi dedim dipleri sürmedim dedi

O gördüğünüz kist ya da miyom olabilir. Merak etme onda sorun yok. Doğumunu sezeryanla yapıp onuda alıyorlar. Benim çok arkadaşım aldırdı. Bebeğe zararı yok.
coraspirinin sakıncası yok. Doktorlar kan sulansın diye coraspirin ya da bebe aspirini veriyorlar. Amaç Kan sulansın pıhtı yapmasın bebeğe daha sağlıklı kan akışı olsun. Malum bebek kan ile besleniyor. Bana doktorum corasspirin harici bir de karından kan sulandırıcı iğne verdi. Her akşam karnıma iğne yapıyor eşim sağolsun.
3 aylık olana kadar sanırım devam edilecek o coraspirinlere. Don't panic :52:

selam cnm öncelikle cwpın için saol çok açıklayıcı oldu gerçekten kafam karıştı ilk doğumumda böyle birşey yaşamadım 1 er kerede düşk ve boş gebelik yaşadığım için doktorum kulannamalısın aspirini dedi .. sanada çok geçmiş olsun cnm zor bir durum sürekli o iğneyi vurulmak :(
cnm peki bu doğum illaki sezeryanmı oluyor şartlar gereği o kitleyi almak için ?

Son düzenleme:
selam cnm öncelikle cwpın için saol çok açıklayıcı oldu gerçekten kafam karıştı ilk doğumumda böyle birşey yaşamadım 1 er kerede düşk ve boş gebelik yaşadığım için doktorum kulannamalısın aspirini dedi ..
cnm peki bu doğum illaki sezeryanmı oluyor şartlar gereği o kitleyi almak için ?

Canım illa ki öyle mi oluyor bilemem.
Çevremde 2 arkadaşımda pko (plokistik Over) yani kist diğer arkadaşımda miyom vardı. Pko olunca hamile kalmakta zor oluyor. Hatta arkadaşlarımdan birinde ki çikolata kistiydi. Doktor hamile kalamazsın dedi ama kaldı çok şükür. Üçünün de doktoru ayrı ama hepsinin de doktoru sezaryan yaptılar önce bebeği, ardından da o pko ve miyomunu aldılar.
Sen buna takılma ama senin ki pko ya da miyom mu bilmiyoruz. Sen önce doktoruna danış ne olduğunu. Bu doktorun bulamazsa doktorunu değiş derim sana.

Canım illa ki öyle mi oluyor bilemem.
Çevremde 2 arkadaşımda pko (plokistik Over) yani kist diğer arkadaşımda miyom vardı. Pko olunca hamile kalmakta zor oluyor. Hatta arkadaşlarımdan birinde ki çikolata kistiydi. Doktor hamile kalamazsın dedi ama kaldı çok şükür. Üçünün de doktoru ayrı ama hepsinin de doktoru sezaryan yaptılar önce bebeği, ardından da o pko ve miyomunu aldılar.
Sen buna takılma ama senin ki pko ya da miyom mu bilmiyoruz. Sen önce doktoruna danış ne olduğunu. Bu doktorun bulamazsa doktorunu değiş derim sana.

şimdi araştırdım cnm mecburi sezeryan olunuyormuş doktorum takip edilmesi gerekir dedi haftaya kesin bişiy der hralde benim içib önwmli olan bebeğe zararı olmasın oda yokmuş sanırım ama erken doğum riski falan taşıyomuşsun..

şimdi araştırdım cnm mecburi sezeryan olunuyormuş doktorum takip edilmesi gerekir dedi haftaya kesin bişiy der hralde benim içib önwmli olan bebeğe zararı olmasın oda yokmuş sanırım ama erken doğum riski falan taşıyomuşsun..

Artık orası takdiri ilahi. Erken mi doğar vaktinde mi doğar Allah bilir. Benim arkadaşlarım vaktinde doğurdu. Sende onu düşünüp kendini üzme daha önünde kaç ayın var. iş doğuma kalsın, sağlıcakla doğuralım kucağımıza alalım da boşver normal olmuş, sezaryan olmuş çok önemli değil.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
parfümlere karsı nasılsınız ben ben kusacak gibi oluyorum alınca kokusunu hafif olanlar deilde erkek parfumleri var yaa ooff çok kötü

Bana feriştahı gelse normal doğuma ikna edemez herhalde. Böyle de konuşmak istemiyorum son anda terslik olur normal yapmak zorunda kalırım diye ama acayip korkuyorum normal doğumdan. :18:

bende çok korkuyorum canımda millette gitti kestirdi diyip laf ediyoya gıcık oluyorum o sebepten şimdilik normal yanlısıymış gibi davranıcam en nihayetinde doktorumla ne konuştum kimse bilmicek ama tekki insanlar sussun konuşmasın

biraz eğlenelim kızlar şimdi ekleyecegim linke üst kısma kendi dogum tarihinizi
alt kısmada sata 14 gün ekleyip yazıyosunuz cinsiyetiniz ne çıkcak bende kız çıktı

sarı kadar sırıtmaz diye düşünüyorum öyle çok açık deil zaten ama benim kuaförum hamile diye duydum ertesi hafta gittim kız saçlarına rofle attırmış dedim sakıncalı deilmi dedim dipleri sürmedim dedi

valla ben de öyle bişeyler yapmayı düşünüyorum diplere sürdürmeden
yoksa benim saçım kabusa dönücek biliyorum yani

Bana feriştahı gelse normal doğuma ikna edemez herhalde. Böyle de konuşmak istemiyorum son anda terslik olur normal yapmak zorunda kalırım diye ama acayip korkuyorum normal doğumdan. :18:

aynısını söylüyorum :1: benim de kayınvaldem kendini paraladı normal doğumun faydaları diye konferans verdi kadın nerdeyse
nuh dedim peygamber demedim :27:

bakalım ya kızlar belli olmaz belki son anda rabbim güç kuvvet cesaret verir doguru veririz sağlıkla gelsinlerde nasıl gelirse artık

kızlarrr. dün miniğin pıtpıtlarını zor da olsa duyduk. çok acayip bişeydi..

kalp atşıyla beraber bulantım da başladı. dünden beri gözümü açamıyorum.. var mı başka bulantısı olan? ya da çözümü olan?

Back
X