2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım bizim bebiş odasını da annemler alacak. Açıkçası ben büyüyen yatak almayı düşünmüyorum. Yalnız biraz daha büyük bir karyola bakıyorum 80*140 gibi. Önce bunu yatak odama koyacağım 6-9 ay arası, odayı ayırırken de bebek odasına geçireceğim.Böylece 4 yaşına kadar yatabilecek Allah izin verirse. ikinci bebek olursa bu karyolayı o kullanır, ben de oğluma biraz da istediği gibi bir oda yaparım diye düşünüyorum.
Park yatak almayı düşünmüyorum. Park yatakların malzemeleri sentetik kumaşlardan ve ben bebişi onun içine yatırmak istemiyorum. Belki ileride güvenli olsun diye başka bir odaya giderken oyun parkı alırım. Böylece hem büyüyen yatağa hem de park yatağa para vermemiş olurum. Bilmiyorum bu benim şu anki düşüncem.

İyiyim canım. İki haftadır benim de midem çok yanıyor...uykusuzluk da var, döne döne uyuyamıyorum

evet uykusuzluk bende hamileliğin ilk günlerinden beri var. sanırım karnımız büyüyünce daha da artacak 2-3 kere de tuvalete kalkıyorum, sonra da gün içinde işe falan konsantre olamıyorum :)

evet uykusuzluk bende hamileliğin ilk günlerinden beri var. sanırım karnımız büyüyünce daha da artacak 2-3 kere de tuvalete kalkıyorum, sonra da gün içinde işe falan konsantre olamıyorum :)

Ben de en az bir kez kalkıyorum ve milyon kez yatakta dönüyorum. Aslında karnım çok çok büyümedi ama sağa sola dönerken canım yanıyor Limon dilimi gibi bir yastık aldım, takoz gibi göbeğime dayıyorum

kızlar park yatak neden zararlıymıs? satıcı kadın mı dedı? ya bır sey attıgı ortaya bak hepımız panık olduk:))) ben de yatak odama mobılya besıkler var ya ondan koyucaktım salona da park yatak alacaktım. park yatak almasam mı sepet besık mı alsam ama o sepet besıklerde 6aya kadar yatabılır mı? sonra nereye koyacam ben o besıgı yerımde yok park yatak alsam en azından 3 yasına kadar falan kullanır sonra da kardesı olur o kullanır:) abısıne yenı yatak alırız odasına gecer

Herkese günaydın kızlar. Yazdıklarınızı okudum ne güzel birsürü şeyler almışsınız çok özendim. Para bulduğum ilk fırsatta ben de çıkıp hepsinden alıcam
Mide yanmalarından şikayet etmiş birkaç arkadaş, benim de çok derdim var bu mide bölgesinden ama yanma falan değil benimki. Sol kaburgamın altı batıyo benim 2 gündür İlerleyen aylarda mide oraya kadar çıkacak ama daha şimdiden midem oraya dayanmış olabilir mi ki? Akşam o kadar rahatsız oldum ki zor oturdum koltukta arkama yastıklar doldurdum, bu sefer de karnım gerildi. Daha diyorum şimdiden böyle olduysak, 8-9 aylık olduğumuzda ne olacak tahmin edemiyorum. Sabah bunu düşünerek kalktım yataktan çok moralim bozuldu

NFIG]799215[/ATTACH] merhaba hanımlar resimde gördüğünüz atkı şapka pelerin takımı ve yelek patik takımı satılıktır kendime kızım olursa die örmüştüm ama oglum olacak inş.Kız annelerine duyrulur atkı takımı 35 yelek takımı ise 20 tldir

Eklentiler

• $2013-09-10 12.28.53.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 33
Canim agrilar sende erken baslamis, elimiz mecbur 4 ay daha cekecegiz. Ben de gordum o yastiklardan :) su an icin cok rahatsiz olmuyorum ama olursam ben de bir caresine bakicam :)) o kadar cok cesit yastik var ki, Emzirme yastigi, boyun yastigi, karin yastigi, bacak yastigi :)

Canim bana park yatak yumusak oldugu icin onurgasi icin tavsiye etmiyoruz dedi satici. Mothercare in katalogunda da yazmislar ayni seyi. Mantikli aslinda, zemini normal yatak gibi sert degil ve icine de kalin silte koyamiyoruz. Ama sentetik nalzeme olmasindan bahsetmis arkadaslar, orasini dusunmemistim ben. Ben hep 2 sene falan park yatagi kullanayim, sonra guzel bir oda takimi alirim diye dusunmustum, cunku su andaki evimde o odada duvar dolabi var, ekstra dolaba sifonyere hem gerek hem de yer yok. Buyuk eve gecme planimiz da var 2-3 seneye kadar. Ama bebisime zarari olacaksa bir yatak alacagim. Nette de bilgi bulamadim ki

Sen de en guzel cicileri alacaksin kuzuna, bize resimlerini gostereceksin, hic merak etme :) herkes kendi butcesine gore zamanini planliyor, daha 4 ayimiz var :) mide batmasi isr yasamadim canim, cok gecmis olsun

cnm benım de kendı doktorum bakmayacak. radyolog bakacakmıs. sonra sonuca doktoruma gosterecem.

Canım kendi doktorunun eğitimi varsa bakabilir tabii ki...ben perinatologa gittim,doktor aynı zamanda kadın doğumcuydu.

Sağolun arkadaşlar
Evet bazı kadın doğumcular da bakabiliyormuş ayrıntılı,bir tanıdığıma sordum onun da gittiği normal kadın doğumcu ayrıntılı da bakmış.Eşimle beyin fırtınası yaptıktan ve araştırdıktan sonra doktoruma ayrıntılı yaptırmaya karar verdim.Memlekette de
nasip olursa doğum için düşündüğüm hastaneden randevu aldım.Rabbim hayırlı etsin inşallah.

Herhangi bir risk göründüğünde doğum anında hemen müdahale edilebiliyor.
Preeklamsi olabilir mi o görülüyor.Şimdilik aklıma gelenler bunlar. :44:

Sen de en guzel cicileri alacaksin kuzuna, bize resimlerini gostereceksin, hic merak etme :) herkes kendi butcesine gore zamanini planliyor, daha 4 ayimiz var :) mide batmasi isr yasamadim canim, cok gecmis olsun

İnşallah canım. Geçen eşime dedim iki zıbın tulum neyim alaydım bebemin daha hiçbişeyi yok diye de o da aynısını diyo alırız korkma diyo :) bizim bebiş pek de planlı olmadı aslında yani istiyoduk ama biraz daha vakti vardı, yeni ev aldık çünkü. Tek maaşla geçiniyo gibiyiz çünkü benim maaşım direk krediye gidiyo. O yüzden malum hayat pahalı, masrafları çıkınca daha pek bişey kalamadı elimize, araya bir de tatil girince kuzumun alışverişine para ayıramadık daha. Ama bundan sonra alıcam, son aylar kışa gelicek pek dolaşmak istemiyorum kalabalık yerlerde hasta olmamak için. zaten okul yeterince kalabalık, öğrencilerden yeterince hastalık alıcam bari diyorum alışveriş merkezlerinden uzak durayım ama işte alacaklar bitmeyince mecbur çıkılacak.
Her çocuk kısmetiyle gelirmiş, bizimkinin de hayırlı zamanı buymuş, o sağlıklı bir şekilde gelsin de ben onun herşeyine para bulurum

vee doktorumuzdan geldikk kızlar =) 21+5 deyiz usg ye göre.. herşey yolunca şükürler olsun 2 muayenedir artık 4 boyutlu usg yapıyor doktorumuz keyfimize diyecek yok tabi... yüzünü gösterelim dediği an minik kızım yüzünü bize döndü sanki anlamış gibi,,öyle güzel ki bakmaya doyamadık bugün anannemizde vardı torununu görünce yüzündeki o şaşkınlık o gülümseme öyle güzeldi ki............. bebeğim 27 cm 480 gr. dr. gayet iyi dedi.. bütün organları tek tek inceledi gösterdi parmaklarını saydı...uzun bi muayene oldu yani... yarın 16.00 ya detaylı için randevu verildi 2 gün üst üste görecek olmanın mutluluğu içindeyimm =)) bu arada abimin eşi de vardı o da hamile olduğunu öğrendi geçen hafta önce bugün betayı tekrar ettirdi o da benim dr. a başladı ufacık keseyi gördük teyze olduktan sonra bir de hala olmanın mutluluğu var artık Rabbim bizlerin ve tüm herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..........

Son düzenleme:

canım tamamen aynı durumdayızz benim maaş olduğu gibi ev kredisine gidiyor neredeyse eşimin maaşıyla geçiniyoruz bir de tatile filan gittik para ayıramadık ufak tefek bişeyler aldım ben hastane çıkışı vs. diye ama her çocuk nasibiyle gelir bende inanıyorum Allah sağlık versin herşeyi fazla fazla olur eminim... önümüzdeki ay kalan eksiklere başlayacağız kasım sonuna kadar tamamlamış olmaya çalışacağız kışın zor olur bizde ağırlaşırız iyicee

Benimle aynı kaderi paylaşanlar da varmış, biraz rahatladım Yaz tatilinde sadece maaş alınca, elime fazladan para geçemedi ondan daha bişey alamadım. Şimdi okul açılınca alacağım bütün ek dersler bebişime gidicek, kararlıyım İnsan cebine parasını koydu mu, 2 saatte altından girer üstünden çıkarsın bütün dükkanların. Alışveriş kolay iş yani. zaten sadece ilk zamanlarda giyeceği kıyafetleri alıcam, birsürü kıyafet geliyo çünkü doğumdan sonra. ilk 4-6 aylık giyeceklerine dikkat ederim organik falan alıyo ya herkes ben de öyle yapıcam Sonrası Allah kerim :)

aynen canım benimde ekimde gelecek bi para var onu ayıracağım bende =) acil olan şeyleri aldım sayılır ama daha öyle çok şey var ki zaten hediyeler vs.. bi ton şey olur.. bende takıntılıyım o kumaş iyi bu değil bu biberon iyi vs.. birazda takıntılıyız galibaa ama dediğin doğru para olunca basit git al hepsini birden... Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin yeterr

biz de sizdeniz kızlar :) bizim de eşimin maaşından fazlası kredilere gidiyor, bize benim maaşımdan daha az bir miktar kalıyor. ben aslında o yüzden erken almaya başladım, azar azar taksitlerini ödeyebileyim diye. yoksa 1-2 ayda ödenebilecek şeyler değil, sabit gelirliyiz çünkü. 1-2 yıla kredilerin büyük kısmı bitiyor kısmetse, o zaman daha büyük bir ev almak istiyoruz. şimdiki dairemiz minicik, bebişin odasını artık inşallah yeni eve yaparız diyordum ama bakalım kısmet.

ne kadar güzel :) hem bebişin yüzünü gördünüz, hem de minik bebişin kesesini. hayırlı uğurlu olsun. benim de annem ayrıntılı boyunca ağladı, ilk torun geliyor bizimkilere :) inşallah yarın da herşeyin yolunda olduğunu öğrenirsin.

bende sizdenim daha hiç bir şey almadım eşime göre 7. aya kadar beklemeliymişiz çok erkenmiş daha ama çok heycanlıyım gördükçe içim gitmiyor değil hani

ay cnmm çok çok sevindim senin adına ne güzel her zaman güzel haberlerini almak dileğiyle

bizimkilerin ikinci torunu.. benim ikizim var onunda 2012 ekimde bi kızı oldu =)) ama anneanne olmak çok farklı herhalde bizlere bile göstermedikleri o aşırı ilgi aşırı sevgiyi ve en önemlisi tahammülü onlara gösteriyorlar demekki evlattan bile farklı torun diyorum inşallah yarın da güzel şeyler yazarım buraya.... bu arada krediye gelince varsın olsun borç olmadan bişey alınmıyor allah sağlık versin herşeyin en iyisini yaparız zamanlaa

ay cnmm çok çok sevindim senin adına ne güzel her zaman güzel haberlerini almak dileğiyle

canımm benim amin inşallah hepimiz hep güzel haberler verelimmm

bende sizdenim daha hiç bir şey almadım eşime göre 7. aya kadar beklemeliymişiz çok erkenmiş daha ama çok heycanlıyım gördükçe içim gitmiyor değil hani

Haklısınız valla kızlar, düşününce öyle her istediğimizi borçsuz veya biraz sıkıntı yaşamadan alabilen insanlar değiliz. Çok zengin olmak lazım onun için, o da bizde yok biraz sıkıntı yaşicaz ama bebişlerimize feda olsun her şey
Bebişlerimizin sağlığı sıhhati yerinde olsun da kılık kıyafet eşya her şey tamamlanır. Sağlık, para da olsa satın alınamıyo çünkü, en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…