Kızlar ben bi konuda kararsız kaldım. Bizim bebek odasını annemler alıcak takım olarak takımın beşiği büyüyen beşiklerden. Tabi bir süre belki 1-2 yıl yatak odasında yanımda olucak. Yanıma park yatakmı yoksa normal ahşaptan beşikmi alsam? Beşik derken sepet gibi küçük olanlar değilde sallanan korkuluklu bi beşik. Zamanı gelince odasına geçer yerine yeni bebiş gelir inşallah :)) ne dersiniz park yatakla ilgili olumsuz şeylerde okudum kafam karıştı biraz
iyiyim canım sağol :)) sen nasılsın? mide yanmaları ve gaz başladı bende. onun dışında bir sıkıntım yok :)
İyiyim canım. İki haftadır benim de midem çok yanıyor...uykusuzluk da var, döne döne uyuyamıyorum
evet uykusuzluk bende hamileliğin ilk günlerinden beri var. sanırım karnımız büyüyünce daha da artacak2-3 kere de tuvalete kalkıyorum, sonra da gün içinde işe falan konsantre olamıyorum :)
Canim agrilar sende erken baslamis, elimiz mecbur 4 ay daha cekecegiz. Ben de gordum o yastiklardan :) su an icin cok rahatsiz olmuyorum ama olursam ben de bir caresine bakicam :)) o kadar cok cesit yastik var ki, Emzirme yastigi, boyun yastigi, karin yastigi, bacak yastigi :)Ben de en az bir kez kalkıyorum ve milyon kez yatakta dönüyorum. Aslında karnım çok çok büyümedi ama sağa sola dönerken canım yanıyorLimon dilimi gibi bir yastık aldım, takoz gibi göbeğime dayıyorum
kızlar park yatak neden zararlıymıs? satıcı kadın mı dedı? ya bır sey attıgı ortaya bak hepımız panık olduk:))) ben de yatak odama mobılya besıkler var ya ondan koyucaktım salona da park yatak alacaktım. park yatak almasam mı sepet besık mı alsam ama o sepet besıklerde 6aya kadar yatabılır mı? sonra nereye koyacam ben o besıgı yerımde yokpark yatak alsam en azından 3 yasına kadar falan kullanır sonra da kardesı olur o kullanır:) abısıne yenı yatak alırız odasına gecer
Herkese günaydın kızlar. Yazdıklarınızı okudum ne güzel birsürü şeyler almışsınız çok özendim. Para bulduğum ilk fırsatta ben de çıkıp hepsinden alıcam
Mide yanmalarından şikayet etmiş birkaç arkadaş, benim de çok derdim var bu mide bölgesinden ama yanma falan değil benimki. Sol kaburgamın altı batıyo benim 2 gündürİlerleyen aylarda mide oraya kadar çıkacak ama daha şimdiden midem oraya dayanmış olabilir mi ki? Akşam o kadar rahatsız oldum ki zor oturdum koltukta arkama yastıklar doldurdum, bu sefer de karnım gerildi. Daha diyorum şimdiden böyle olduysak, 8-9 aylık olduğumuzda ne olacak tahmin edemiyorum. Sabah bunu düşünerek kalktım yataktan çok moralim bozuldu
cnm benım de kendı doktorum bakmayacak. radyolog bakacakmıs. sonra sonuca doktoruma gosterecem.
Canım kendi doktorunun eğitimi varsa bakabilir tabii ki...ben perinatologa gittim,doktor aynı zamanda kadın doğumcuydu.
benim doktorum ayrıntılı ultrasonla bakmıyormuş. başka doktora gidip baktırmayı da hiç düşünmedim. gerekli mi bu ayrıntılı? yani çıkan sonuçlara göre bi tedbir falan alınıyor mu? ona göre mi yola devam ediliyor?
Sen de en guzel cicileri alacaksin kuzuna, bize resimlerini gostereceksin, hic merak etme :) herkes kendi butcesine gore zamanini planliyor, daha 4 ayimiz var :) mide batmasi isr yasamadim canim, cok gecmis olsun
İnşallah canım. Geçen eşime dedim iki zıbın tulum neyim alaydım bebemin daha hiçbişeyi yok diye de o da aynısını diyo alırız korkma diyo :) bizim bebiş pek de planlı olmadı aslında yani istiyoduk ama biraz daha vakti vardı, yeni ev aldık çünkü. Tek maaşla geçiniyo gibiyiz çünkü benim maaşım direk krediye gidiyo. O yüzden malum hayat pahalı, masrafları çıkınca daha pek bişey kalamadı elimize, araya bir de tatil girince kuzumun alışverişine para ayıramadık daha. Ama bundan sonra alıcam, son aylar kışa gelicek pek dolaşmak istemiyorum kalabalık yerlerde hasta olmamak için. zaten okul yeterince kalabalık, öğrencilerden yeterince hastalık alıcam bari diyorum alışveriş merkezlerinden uzak durayım ama işte alacaklar bitmeyince mecbur çıkılacak.
Her çocuk kısmetiyle gelirmiş, bizimkinin de hayırlı zamanı buymuş, o sağlıklı bir şekilde gelsin de ben onun herşeyine para bulurum
canım tamamen aynı durumdayızzbenim maaş olduğu gibi ev kredisine gidiyor neredeyse eşimin maaşıyla geçiniyoruz bir de tatile filan gittik para ayıramadık ufak tefek bişeyler aldım ben hastane çıkışı vs. diye ama her çocuk nasibiyle gelir bende inanıyorum Allah sağlık versin herşeyi fazla fazla olur eminim... önümüzdeki ay kalan eksiklere başlayacağız kasım sonuna kadar tamamlamış olmaya çalışacağız kışın zor olur bizde ağırlaşırız iyicee
Benimle aynı kaderi paylaşanlar da varmış, biraz rahatladımYaz tatilinde sadece maaş alınca, elime fazladan para geçemedi ondan daha bişey alamadım. Şimdi okul açılınca alacağım bütün ek dersler bebişime gidicek, kararlıyım İnsan cebine parasını koydu mu, 2 saatte altından girer üstünden çıkarsın bütün dükkanların. Alışveriş kolay iş yani. zaten sadece ilk zamanlarda giyeceği kıyafetleri alıcam, birsürü kıyafet geliyo çünkü doğumdan sonra. ilk 4-6 aylık giyeceklerine dikkat ederim organik falan alıyo ya herkes ben de öyle yapıcam Sonrası Allah kerim :)
İnşallah canım. Geçen eşime dedim iki zıbın tulum neyim alaydım bebemin daha hiçbişeyi yok diye de o da aynısını diyo alırız korkma diyo :) bizim bebiş pek de planlı olmadı aslında yani istiyoduk ama biraz daha vakti vardı, yeni ev aldık çünkü. Tek maaşla geçiniyo gibiyiz çünkü benim maaşım direk krediye gidiyo. O yüzden malum hayat pahalı, masrafları çıkınca daha pek bişey kalamadı elimize, araya bir de tatil girince kuzumun alışverişine para ayıramadık daha. Ama bundan sonra alıcam, son aylar kışa gelicek pek dolaşmak istemiyorum kalabalık yerlerde hasta olmamak için. zaten okul yeterince kalabalık, öğrencilerden yeterince hastalık alıcam bari diyorum alışveriş merkezlerinden uzak durayım ama işte alacaklar bitmeyince mecbur çıkılacak.
Her çocuk kısmetiyle gelirmiş, bizimkinin de hayırlı zamanı buymuş, o sağlıklı bir şekilde gelsin de ben onun herşeyine para bulurum
vee doktorumuzdan geldikk kızlar =) 21+5 deyiz usg ye göre.. herşey yolunca şükürler olsun 2 muayenedir artık 4 boyutlu usg yapıyor doktorumuz keyfimize diyecek yok tabi... yüzünü gösterelim dediği an minik kızım yüzünü bize döndü sanki anlamış gibi,,öyle güzel ki bakmaya doyamadık bugün anannemizde vardı torununu görünce yüzündeki o şaşkınlık o gülümseme öyle güzeldi ki............. bebeğim 27 cm 480 gr. dr. gayet iyi dedi.. bütün organları tek tek inceledi gösterdi parmaklarını saydı...uzun bi muayene oldu yani... yarın 16.00 ya detaylı için randevu verildi 2 gün üst üste görecek olmanın mutluluğu içindeyimm =)) bu arada abimin eşi de vardı o da hamile olduğunu öğrendi geçen hafta önce bugün betayı tekrar ettirdi o da benim dr. a başladı ufacık keseyi gördük teyze olduktan sonra bir de hala olmanın mutluluğu var artıkRabbim bizlerin ve tüm herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..... .....
vee doktorumuzdan geldikk kızlar =) 21+5 deyiz usg ye göre.. herşey yolunca şükürler olsun 2 muayenedir artık 4 boyutlu usg yapıyor doktorumuz keyfimize diyecek yok tabi... yüzünü gösterelim dediği an minik kızım yüzünü bize döndü sanki anlamış gibi,,öyle güzel ki bakmaya doyamadık bugün anannemizde vardı torununu görünce yüzündeki o şaşkınlık o gülümseme öyle güzeldi ki............. bebeğim 27 cm 480 gr. dr. gayet iyi dedi.. bütün organları tek tek inceledi gösterdi parmaklarını saydı...uzun bi muayene oldu yani... yarın 16.00 ya detaylı için randevu verildi 2 gün üst üste görecek olmanın mutluluğu içindeyimm =)) bu arada abimin eşi de vardı o da hamile olduğunu öğrendi geçen hafta önce bugün betayı tekrar ettirdi o da benim dr. a başladı ufacık keseyi gördük teyze olduktan sonra bir de hala olmanın mutluluğu var artıkRabbim bizlerin ve tüm herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..... .....
biz de sizdeniz kızlar :) bizim de eşimin maaşından fazlası kredilere gidiyor, bize benim maaşımdan daha az bir miktar kalıyor. ben aslında o yüzden erken almaya başladım, azar azar taksitlerini ödeyebileyim diye. yoksa 1-2 ayda ödenebilecek şeyler değil, sabit gelirliyiz çünkü. 1-2 yıla kredilerin büyük kısmı bitiyor kısmetse, o zaman daha büyük bir ev almak istiyoruz. şimdiki dairemiz minicik, bebişin odasını artık inşallah yeni eve yaparız diyordum ama bakalım kısmet.
ne kadar güzel :) hem bebişin yüzünü gördünüz, hem de minik bebişin kesesini. hayırlı uğurlu olsun. benim de annem ayrıntılı boyunca ağladı, ilk torun geliyor bizimkilere :) inşallah yarın da herşeyin yolunda olduğunu öğrenirsin.
ay cnmm çok çok sevindim senin adına ne güzelher zaman güzel haberlerini almak dileğiyle
aynen canım benimde ekimde gelecek bi para var onu ayıracağım bende =) acil olan şeyleri aldım sayılır ama daha öyle çok şey var ki zaten hediyeler vs.. bi ton şey olur.. bende takıntılıyım o kumaş iyi bu değil bu biberon iyi vs.. birazda takıntılıyız galibaaama dediğin doğru para olunca basit git al hepsini birden... Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin yeterr
biz de sizdeniz kızlar :) bizim de eşimin maaşından fazlası kredilere gidiyor, bize benim maaşımdan daha az bir miktar kalıyor. ben aslında o yüzden erken almaya başladım, azar azar taksitlerini ödeyebileyim diye. yoksa 1-2 ayda ödenebilecek şeyler değil, sabit gelirliyiz çünkü. 1-2 yıla kredilerin büyük kısmı bitiyor kısmetse, o zaman daha büyük bir ev almak istiyoruz. şimdiki dairemiz minicik, bebişin odasını artık inşallah yeni eve yaparız diyordum ama bakalım kısmet.
bende sizdenim daha hiç bir şey almadım eşime göre 7. aya kadar beklemeliymişiz çok erkenmiş daha ama çok heycanlıyım gördükçe içim gitmiyor değil hani
bizimkilerin ikinci torunu.. benim ikizim var onunda 2012 ekimde bi kızı oldu =)) ama anneanne olmak çok farklı herhalde bizlere bile göstermedikleri o aşırı ilgi aşırı sevgiyi ve en önemlisi tahammülü onlara gösteriyorlar demekki evlattan bile farklı torun diyoruminşallah yarın da güzel şeyler yazarım buraya.... bu arada krediye gelince varsın olsun borç olmadan bişey alınmıyor allah sağlık versin herşeyin en iyisini yaparız zamanlaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?