Gunaydın kızlar,nasılsınız? haftaya salı ayrıntılı ultrasona gıdıcem cok heyecanlıyım sımdıden:) bu arada kesın renkı degıldır 3 boyutlu degıldır hıc sanmıyorum gıttıgım hastanenın ultrasonu da kotu hıc bır sey anlamıyorum. ayrıntılı ulltrason sızınkıler de sıyah beyaz mı ?normal ultrason mu ve bakarken acaba yuzu falan cok bellı mı cok merak edıyorum yaaa:)
Gunaydın kızlar,nasılsınız? haftaya salı ayrıntılı ultrasona gıdıcem cok heyecanlıyım sımdıden:) bu arada kesın renkı degıldır 3 boyutlu degıldır hıc sanmıyorum gıttıgım hastanenın ultrasonu da kotu hıc bır sey anlamıyorum. ayrıntılı ulltrason sızınkıler de sıyah beyaz mı ?normal ultrason mu ve bakarken acaba yuzu falan cok bellı mı cok merak edıyorum yaaa:)
pekı sıze radyolog mu bakacak? benım kendı doktorum bakmayacak radyalog baktıktan sonra sonucları doktoruma gosterecem. ust katta bır yerde yapılcak yerı bıle ayrı
canım normalde kadın doğumcuların bu tip özel görüntüleme üzerine eğitimleri yoksa bakmıyorlar diye biliyorum. benim de ilkinde radyolog baktı, ikincisinde perinatolog. kendi doktorum bakmadı yani. sen rahat ol, uzmanı bakıyor daha iyi öyle.
Arkadaşlar günaydın
Ayrıntılı ultrason konuşulmuş,kafam karışık bu konuda :44:
Kendi doktorum bu zamana kadar bir şey demediği için,memleketten randevu aldım,internetten tavsiye edilen bir yer.Radyoloji uzmanı.
Ama dün doktorum 2 hafta sonra gel ayrıntılı bakarım ben dedi.Eşimde nasıl olsa bakacak memlekettekine gitmeye gerek yok diyor.
Kendi doktorumun özeline gidiyoruz.Yeterince bakabilir (mi) :44:
Ama 2 hafta sonra da geç olmuyor mu.25. haftada olacak kısmetse.
Siz hep uzmanına mı gittiniz,kendi doktoru bakan oldu mu aranızda
Günaydın kızlar
Dün akşam listeyi elimize aldık ve aldıklarımızı çizdik
herşeyi tamam sayılır diyoduk ama listede daha 2 sayfa çizilmemiş tertemiz duruyo
eşim bunlar da bikaç bin tutar dedi,biz kara kara düşünmeye başladık
en iyisi bi ara gidip herşeyden bikaç parça almak
0-3 ve 3-6 ay alalım.sonra bebekleri alıp çıkar alırız kalanları
Arkadaşlar günaydın
Ayrıntılı ultrason konuşulmuş,kafam karışık bu konuda :44:
Kendi doktorum bu zamana kadar bir şey demediği için,memleketten randevu aldım,internetten tavsiye edilen bir yer.Radyoloji uzmanı.
Ama dün doktorum 2 hafta sonra gel ayrıntılı bakarım ben dedi.Eşimde nasıl olsa bakacak memlekettekine gitmeye gerek yok diyor.
Kendi doktorumun özeline gidiyoruz.Yeterince bakabilir (mi) :44:
Ama 2 hafta sonra da geç olmuyor mu.25. haftada olacak kısmetse.
Siz hep uzmanına mı gittiniz,kendi doktoru bakan oldu mu aranızda
benim doktorum ayrıntılı ultrasonla bakmıyormuş. başka doktora gidip baktırmayı da hiç düşünmedim. gerekli mi bu ayrıntılı? yani çıkan sonuçlara göre bi tedbir falan alınıyor mu? ona göre mi yola devam ediliyor?
benim doktorum ayrıntılı ultrasonla bakmıyormuş. başka doktora gidip baktırmayı da hiç düşünmedim. gerekli mi bu ayrıntılı? yani çıkan sonuçlara göre bi tedbir falan alınıyor mu? ona göre mi yola devam ediliyor?
Kızlar ben bi konuda kararsız kaldım. Bizim bebek odasını annemler alıcak takım olarak takımın beşiği büyüyen beşiklerden. Tabi bir süre belki 1-2 yıl yatak odasında yanımda olucak. Yanıma park yatakmı yoksa normal ahşaptan beşikmi alsam? Beşik derken sepet gibi küçük olanlar değilde sallanan korkuluklu bi beşik. Zamanı gelince odasına geçer yerine yeni bebiş gelir inşallah :)) ne dersiniz park yatakla ilgili olumsuz şeylerde okudum kafam karıştı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?