2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bende senin gibiyim. zaten şampuanlar zehir bildiğiniz herkes kremden kaçıyor ancak şampuan içindeki koruyucu maddelere bir baksınlar. bende defne sabunu kullanıyorum. hem benim hemde bebişim için sğlıkıl. ben 12 haftaya kadar beklerim ya ağda felan yapmayacağım, çam ağdası sir ağdadan doğal da yine de içinde koruyucular var. traş ederim

birde doktora sorsanda ya doktorlar da her şeyi bilmiyor ki. bilimeleri için kimyasalların adlarını bilmeleri gerek öncelikle sonra içeriklerini vs vs... kendileri de incelerse öğrenirler ancak.örneğin m markalı bir güneş koruyucusunu öneriyorlar. içeriğinde tehllikeli kimyasallar var. bilseler herhalde önermezlerdi diye düşünmekteyim.

kızlar birde kullandığınz ürünlerin ismini şu linkteki yere yazın içindeki tüm kimyasalları gösterir. kırmızı varsa bırakın dokunmayın dahi o ürünlere. parabenden daha tehlikeli koruyucu kimyasallar var. içeriğini de öğrenmek isterseniz ANALYZ COSMETİCS bölümünü tıklayın içeriğini yazın ürünlerin size analiz eder verir. kesin kullanın çok işinize yarayacak.
Cosmetics ingredients search

Son düzenleme:
o bendede var hiç bir iş yapmıyorum çıkıp gezmiyorum eşimle birliktelik olmuyo ama yanlış yapıyoruz hamileligi keyifli yaşamalıyızki bebeklerimizde keyifli huzurlu olsu biz burnumuzdan getiriyoz allaha emanetler

valla benim çok şükür öyle korkularım yok evimin temizliğinide ben yapıyorum bulantılarımdan olmadğından yemeklerimide kendim yapıyorum dışarıda çıkıyorum alışverişte yapıyorum çok zorlamadan kendimi çünkü çok şükür ortada abartacak korkulacak bişeyim yok hazır gıdalardan uzak duruyorum sigaralı ortamda bulunmuyorum süt yoğur taze sebzelerle beslenmeye çalışıyorum sakınan göze çöp batar o yüzden abartmanın anlamı yok annelerimiz bizlere hamileyken bu kadar hassas değllermiş çok şükür turp gibide olmuşuz onların tek avantajı doğal beslenmeymiş şimdi bu durum zorlaştığından daha dikkatli beslenmenin dışında abartmaya gerek yok kasmayın kendinizi hamileliğin tadını çıkarın derim

ya kızlar bende de aşırı korku ve heyecan var bebeğe zarar verecek diye korkuyuormu bu durumu. evden dışarı adım atmıyorum evi temizlemiyorum. yatıyorum . sizinde varmı korkularınız

Hepimiz korkuyoruz.Biraz karnım ağrıdı diye hemen uzandım bende.Oysa evi topluyor olmam gerekirdi.Ama mecbur değilsen 9 ayda yatarak geçmez ki.Ben de korkuyorum bazen kötü bir şey olur diye.O zaman sağlıksız gebeliklerin düşükle sonuçlandığını aklıma getiriyorum.Ebeannemin “boşuna üzülmeyin düşüğün bir ayağı içerdedir,birkaç aya yine olur” dediğini ve hep haklı çıktığını düşünüyorum.

Ben ne yapıyorum ne yapmıyorum? Uzanma dedikleri için yukarıda olan, sürekli kullandığımız eşyaları aşağılara indirdik.Ev göçebe evi gibi.Ağır kaldırmıyorum,uzanmıyorum.Mesela bulaşık makinesini açıp yerleştirme, boşaltma ve elektrik süpürgesini eşim yapıyor.Ben de yemek ve viledayla yer silme işiyle sorumluyum.Camlara dokunan yok şimdilik.Ama annem 3 hamileliğinde her işi yapmış.Bir arkadaşım hayırlı olsuna gelirler diye doğumdan bir hafta önce cam silmiş.Birşey olmamış.Bu işler biraz kısmetle.Akacak kan damarda durmuyor.Gerginlik, endişe bebeğe daha zararlı.Kendini meşgul et bir şeylerle.Hava çok güzel yürüyüşe çık mesela.Gaz sorunun varsa ona da iyi geliyor.

haklısınız paraben içeren kozmetik ürünlerinden uzak durun benim kullandığıım bir krem vardı iş yerinde kaldı içeriği tamamen bitki yağları harika bir nemlendirici pazartesi yazarım sizlerde araştırıp kullanmabiirsiniz

ben de o konuda cok tereddütlüyüm cnm,hala yaptırmadım bilgisi olan varsa söylesin lütfeen....

herkese merhabalar bu sayfayı yeni gördüm güzel olmuş elinize sağlık ben 30 yaşımdayım Ankarada yaşıyoruz 2.kez tüp bebek denemesi ile şükürler olsun hamile kadım .Allah nasip kısmet ederse 23 ocak 2014 bebişimizin doğum tarihi daha çok ama çok küçük Allahım tüm bebişleri korusun.Çoçuk özlemiyle yanıp tutuşan tüm kardeşlerimize Allahım çoçuklarını tez vakitte nasip etsin.

kızlar merhaba 4 haftalık hamileyim. ve otururken elim soll kasığımın üzerindeydi. bir anda bir hareket oldu bir seyirme oldu acaba neden.herkeste oluyor mu böyle şey.

merhaba arkadaşlar beni de listeye eklermisiniz lütfen sat 26 mart bdt:13 ocak ilk bebiş yaş 29 birazcık nazlı bir bebiş 4 aşılama 1 tüp bebekten sonra sürpriz yaptı bu arada sata göre haftam daha geride geç yumurtlama galiba
bu arada il rize

Son düzenleme:
Benide ekleyin kızlar :)

Anne adayı: misaaaa
Kaçıncı bebiş: ilk
Son adet tarihi: 5 Nisan
BDT: 11 Ocak

kızlar merhaba 4 haftalık hamileyim. ve otururken elim soll kasığımın üzerindeydi. bir anda bir hareket oldu bir seyirme oldu acaba neden.herkeste oluyor mu böyle şey.

bana da olmuştu tam 4 haftalıkmış bilmiyoduk.eşim güldü hatta.tekme mi attı yani diye ama 2 kere hissettim ve burnum çok ilginç bi şekilde uyuşmuştu bir iki gün kadar.sonra tabi hislerimde yanılmadığımı ve hamile olduğumu ögrendim.seninki de hayırlı olsun

anne adayı :hayalot
kaçıncı bebiş :ilk
sat:10 nisan
bdt:15 ocak

bizide ekleyebilirmisiniz
pufpufum bebişinde hayırlı olsun tebrik ederim.Rabbim hepinizin kucağına almayı nasip etsin inşallah

omega 3 kapsü kullanan varmı. kullanna var ise doktorunuz size bunu kullanın dedi mi yoksa sizmi sordunuz. birde omega 3 demir kalsiyum testi yaptırdınız mı. hani depolarınızın oranı ne durumda

teşekkürler. Allah hayırlısıyla sağlıklı şekilde elimize almayı nasip etsin.

ben de o konuda cok tereddütlüyüm cnm,hala yaptırmadım bilgisi olan varsa söylesin lütfeen....

ilk 3 ay yaptırma zaten 6 haftan kalmış.ne olur ne olmaz. sonuçta en önemli dönem.en doğal dediklerinin bile içeriğinde neler var.bende yaptırmayacağım yapmayacağımda olmazsa traş olurum daha enim 8 haftam var Allahın izniyle

bizde varız bizide eklerseniz mutlu oluruz:)
anne adayı: ben066
kaçıncı bebek: ilk
sat: 21 nisan
bdt: 28 ocak

omega 3 kapsü kullanan varmı. kullanna var ise doktorunuz size bunu kullanın dedi mi yoksa sizmi sordunuz. birde omega 3 demir kalsiyum testi yaptırdınız mı. hani depolarınızın oranı ne durumda

ben bu testi de yaptırmadım kullanmıyorumda canım.:26:sen kullanıyormusun peki

ben bu testi de yaptırmadım kullanmıyorumda canım.:26:sen kullanıyormusun peki

bende kullanımyorumm aslında doğal yollardan alma taraftarıyım ancak yine de doktora bu konu da danışmak istiyorum. demir ve omega 3 çok önemli. bu hafta yaptıracağım bu testlerden. bakalım bir depoma nasılmış. yetersizse ya kapsüllerden kullanacağım, yada o doğal yollardan ağırlıklı olarak oyönde besleneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…