- 21 Ocak 2013
- 543
- 19
- 318
bende kullanımyorumm aslında doğal yollardan alma taraftarıyım ancak yine de doktora bu konu da danışmak istiyorum. demir ve omega 3 çok önemli. bu hafta yaptıracağım bu testlerden. bakalım bir depoma nasılmış. yetersizse ya kapsüllerden kullanacağım, yada o doğal yollardan ağırlıklı olarak oyönde besleneceğim.
Merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir.Bende mide bulantilari basladi ozellikle sabahlari kotuAsermede basladi canim acayip eksi ve aci cekiyor:)Kizimdada canim eksi cekmisti ..
inşallah depon doludurbenimkisinden şüpheliyim çünkü ben çok düzensiz besleniyodum ama şimdi düzenliyim bende bu testi yaptırayım bi ozaman doktora danışayım salı günü
iyi akşamlar kızlar 5. haftamdayım varlığını hissedemiyorum karışık duygular içindeyim sizler nasılsınız=?
canım ya olsun sen rahat olda. bende öyle diyordum. şimdi nefes darlığı çekiyorum Allaha şükür azaldı. ancak hani senin gibi rahat olduğum günleri iple arıyorum. biraz yürüsem soluk soluğayım evden dışarı adımımı atmıyorum. sen kontrollerini aksatma, sağlıklı beslen, belirtileri hissedip hissetmemek bünyeye bağlı, takma kafana.
tamam salı günü kontrole gidicem kese için inşallah görürüztabi canım kesin yaptır. sen sormazsan doktorlar umursamıyor galiba. her yönden bebişimizin işine yarayacak bunlar.
sibelim nasılsınız
iyiyiz elhamdülillah tatlım siz nasılsınız
çok şükür canımkeseyi gördünüzmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?