2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
birde ben balık yemeye korkuyorum iç eriğindeki civa dan dolayı. somon da çok azmış ancak yinede çekiniyor insan. bir yandanda düşünüyorumm eğer balıklar bu kadar zararlı ise japonlar ne yapıyor diye. adamlar su ürünlerinden başka bir şey yemiyor sonuçta.

Merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir.Bende mide bulantilari basladi ozellikle sabahlari kotu Asermede basladi canim acayip eksi ve aci cekiyor:)Kizimdada canim eksi cekmisti ..

ay çk heyecanlıyım sanırım benımde bebegım ocakta doğacak 😁😁😁😁sizler nasılsınız herezi tebrik ederim😁💗

liste nerde bilmiorum ama bizde varıs
anne adayı: sukran88
kaçıncı bebek: ilk
sat: 13 nisan
bdt: 18 ocak inşallahhhh

iyi akşamlar kızlar 5. haftamdayım varlığını hissedemiyorum karışık duygular içindeyim sizler nasılsınız=?

inşallah depon doludurbenimkisinden şüpheliyim çünkü ben çok düzensiz besleniyodumama şimdi düzenliyim bende bu testi yaptırayım bi ozaman doktora danışayım salı günü

Merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir.Bende mide bulantilari basladi ozellikle sabahlari kotu Asermede basladi canim acayip eksi ve aci cekiyor:)Kizimdada canim eksi cekmisti ..

ye ekşiyi çıkar ayşeyihadi bakalım hayırlısı olsun canım.inşallah çabuk geçer bulantılarındabenim daha öyle belirtilerim yok sadece sabah 6bucukta gözlerimi açmak zorunda kalıyorum midemin gurultusundan

inşallah depon doludurbenimkisinden şüpheliyim çünkü ben çok düzensiz besleniyodumama şimdi düzenliyim bende bu testi yaptırayım bi ozaman doktora danışayım salı günü

tabi canım kesin yaptır. sen sormazsan doktorlar umursamıyor galiba. her yönden bebişimizin işine yarayacak bunlar.

iyi akşamlar kızlar 5. haftamdayım varlığını hissedemiyorum karışık duygular içindeyim sizler nasılsınız=?

canım ya olsun sen rahat olda. bende öyle diyordum. şimdi nefes darlığı çekiyorum Allaha şükür azaldı. ancak hani senin gibi rahat olduğum günleri iple arıyorum. biraz yürüsem soluk soluğayım evden dışarı adımımı atmıyorum. sen kontrollerini aksatma, sağlıklı beslen, belirtileri hissedip hissetmemek bünyeye bağlı, takma kafana.

halsizlik ve gastrit başladı ama sanki hastayım ondan gibi geliyor içimdeki minik bugun susam tanesi kadar olmuş takvim öyle diyor aramızdaki bağı nasıl kurcam bilmiorum

Herkese iyi akşamlar kısslar

Walla benim ilk bebeğimde benim kociş çok anlamıyordu, çok heyecanlıydı evet ama ben anlatırdım o iyi falan derdi .
Ne zaman doğuma girdi göbeğini kesti benden önce ;(( kucağına aldı ağladı ondan sonra çok değişti. Nitekim bu hamileliğimde daha bi anladım demin canım bişi çekti sırf o marka burada yok diye yarım saattir arıyormuş yazık yaa)))
Paylaşıım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…