2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ii dilekleriniz için teşekkürler dua edin lütfen..
annelik işte diyebiliyorum ancak ne de erken çöküyorsa bu duygu böyle..
inancım sonsuz ve sorgusuz lakin içim bir buruk, kırgın öyle işte..

Hiç buruk kirik olmasın canim rabbim saglik versin n e örnekler war söylenenin aksine iyi cikan rabbimden dileyelim saglikli sihatli etsin insallah bebişlerimizi kurban oldugum rabbimm.. annelik görmeden baglanip endiseleniyoruz iste

Evet canim hatirliyorum, cok sukur o gunlerden bu gunlere gelebildik. Haklisin her zaman ek gorus almakta fayda var. Bazi drlara kalsa ben daha cok beklerdim hamile kalmak icin. İnsallah kalbindeki delik kapanir.

Ona eminim annemin zevki iyidir ama zaten o bana sormadan almaz huyumu bilir, asıl endişem kayınvalidemden yana, pek anlamayabilir, rast gele bişeyler alabilir. Beğenmedim demek olmaz giydirmemek hiç olmaz. Beğenmek meselesi de değil de daha önce de dediğim gibi en pahalı süper lüks olanından olmasa da en azından ilk aylarında %100 pamuk olanlardan giydirmek isterim bebişime. Ama alınmış şeye de bu tam pamuk değilmiş giydirmem demek nasıl olur bilmem. Aman neyse zamanı gelsin de bakarız :)

ii dilekleriniz için teşekkürler dua edin lütfen..
annelik işte diyebiliyorum ancak ne de erken çöküyorsa bu duygu böyle..
inancım sonsuz ve sorgusuz lakin içim bir buruk, kırgın öyle işte..

Bak bu kadar örnek var canını ve bebeğini sıkma bakarsın doğana kadar kapanır boşuna üzülmüşüm dersin. Bol bol dua et, sabret canım Allah şifa versin inşallah.

yok canım ya bu 2 dr arasında seçim yapmalıyım

Normal devlet hastanesi heralde 2. gittiğin. Çok yoğun olmuyorsa kadın doğum bence devlette de yapabilirsin, hastaneye bak derim. Ne devlet hastaneleri, kadın doğum hastaneleri var özeli aratmayacak. Temiz olsun, deneyimli kadrosu olsun, sezeryanda en önemlisi o. Normal doğumda herşeyi anne yapıyo zaten ama senin durum farklı.

KıZlar herkese iyi geceler. Biz uyuyoruz, sabah zor kalkıyorum uykuya doyamaz oldum yarın görüşürüz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

Çok yakın bir tanıdığımın çocuğu kalbi delik olarak doğmuştu.Şimdi 10 yaşlarında vardır sanırım.Maşallah hiçbir
sorunu yok.Kalbi de zamanla düzeldi.
Delik olması illa anomali olduğu anlamına gelmez yani.Doğana kadar da kapanır inşallah.Sağlıkla kollarına alırsın

kızlar ben bugün doktora gittim doppler çektirdim çok şükür bebeğimle ilgili bi sorun yok .Ama doktor bu sefer diyetisyene gönderdi ve gebelik zehirlenmesinden korktuğunu söyledi bende biraz araştırdım korktum tabi :18: napcam ben ya

Son düzenleme:

canım günaydın valla bebeğe alınacaklar kısıtlanmıyor hele ilk çocuk olunca ve benim gibi alışveriş delisi biri olunca borç olsada kısıtlama olmuyor sadece gelecek paraları bekliyoruzz gereksiz şeylere bende karşıyım ya da bi kısım şeyi ihtiyaç oldukça alma taraftarıyım.......ama mesela biberon ilk etapta almak zorundayız doğum sezeryan olursa çoğu kişinin en az 3 gün sütü gelmiyor o arada mecburen kullanılıyor,,kaşıkla verebilirsek deneriz ama olmadı mecburen biberon....çantada bulunması gerekiyor.... bebe yağını yazan benim bu arada bunu doktora tekrar soracağım,,zaten ilk 3 ay ısıtılıp soğutulmuş has zeytinyağı süreceğim ben kızıma annem bize de öyle yapmış ondan sonrada bebek yağı ve losyon kullanırım mutlaka...

Son düzenleme:
herkese günaydın...........kızlar dünkü muayeneden sonra bugün de ayrıntılı ultrasonumuz var normalde telaşlanmam sanıyordum yani dün biraz rahatlamıştım sanki ama sabahtan bu yana nefesim kesiliyor sanki ayrıntılı da taaa 16'da hayırlısıyla bi geçse iyi şeyler duysam..........

Günaydın şeker kızlar

evet canım yaa eşyaların ebatları küçüldükçe meblağlar büyüyo

topidik doğru dedin meslektaşım yannnndıkk
ben şimdilik senin saydıklarından termometre,emzik,yenidoğan için biberon nolur nolmaz,bi de göğüs pompası alıcam
göğüs pompasını biraz araştırdım en az acıtan medela markaymış iyi de sağıyomuş
inşallah sütümüz bol olur da elimizle sıkınca da gelir

Günaydın kuzum muayene iyi geçmiş gözün aydın,sakın telaş yapma kızının heryerini görüp gelicen
iyi şeyler duyucan içini ferah tut sen

Günaydın kuzum muayene iyi geçmiş gözün aydın,sakın telaş yapma kızının heryerini görüp gelicen
iyi şeyler duyucan içini ferah tut sen

amin canım.......öyle aslında dün bayağı inceledi dr. da işte ne bileyim şu telaş kaygı doğurana kadar geçmeyecek,,sağlıkla doğsunlarda gülerek analım bugünleri inşallahh

amin canım.......öyle aslında dün bayağı inceledi dr. da işte ne bileyim şu telaş kaygı doğurana kadar geçmeyecek,,sağlıkla doğsunlarda gülerek analım bugünleri inşallahh

aynen cnm allah herbirimizi saglıkla kurtarsın eli ayagı duzgun sekilde kavuşalaım kuzularımıza benim hala vajina agrılaım var çok aklıma takıyorum allah saklasın kötu bişe olmasın diye sizlerdede varmı geçen doktor baktı vajinadan sıkıntı yok dedi ama yiede evhamım geçmiyo

bazen bende de oluyor ama kime sorsam olmuş o yüzden takılmıyorum dr. da normal dedi... doktorun sıkıntı yok demiş zaten bu ağrılar olacak anlaşılan...

bazen bende de oluyor ama kime sorsam olmuş o yüzden takılmıyorum dr. da normal dedi... doktorun sıkıntı yok demiş zaten bu ağrılar olacak anlaşılan...

evet sanırım olacakta paşamdan çok etkilendim belkide ondandır facebookta yazmış hersey yolundaymış bu arada bebegide iyiymiş bikaç hafta daha dayanır 7 ayı bulursa rahatlıcakmış gerçı doktor evde dolaşabilirsin demiş ama tedbir için yatmak istiyo hayırlısı hakkında

Gunaydın Melek,

Birisi daha yasamıstı bu sorunu forumda ve magnezyum kullanarak geçirmişti. Hic kullandın mı magnezyum? Ceviz yemende iyi gelebilir.

Gunaydın Melek,

Birisi daha yasamıstı bu sorunu forumda ve magnezyum kullanarak geçirmişti. Hic kullandın mı magnezyum? Ceviz yemende iyi gelebilir.

evet cnm magnezyum kullanıyorum gunde 1 adet cevizde yiyorum zaman zama artıyo zaman zaman rahatım buyumeye baglı diyo doktorum inş. öyledir

Gunaydinnn gunaydin guzel anneler!

Zuhalzerrin insallah ayrintilida da herseyin yolunda oldugunu ogreneceksin. Bir de yavrunun yuzunu gorursen ne guzel olur :)

Minikkelebek benim gogusler normalin 3 kati oldu, karnim degil memiklerim buyuyor :) ee durum boyle olunca sutum gelmezse uzulurum :) insallah dedigin gibi olur da bol bol emziririz

Bizim de 11dr dr randevumuz var. Hepinize sevgiler

paşam çok sevindim inş. böyle sorunsuz gider de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
dualarımız seninle

gerçekten bebek demek büyük masraf demek az az alıyım kenara atıyım desende bir süre sonra bir bakıyosun baya masraf olmuş
aman sağlıklı olsunlarda aç açıkta kalmıycaklar ya ben 3-6 aylık aldım bir kaç parça yeni doğan pek almıyorum herkes büyüyor diyo çnk 6 aydan sonrada çıkar alırım yani gereksiz yer kaplamasına gerek yok diyorum
gelecek hediyelerde olur nasılsa aman sağ olsunlarda büyüsünler :)

bana teklif edene ben verebilirsiniz diyorum giydiririm ne olcak en azından evin içinde giyer :)
bakalım kimler verecek söylemeye herkes söyler de vermeye gelince ne olcak yaşayarak göreceğiz :)

ahhh anneler dünyada değiştirilemiycek tek varlıklar iyi ki varlar
başlarımızdan eksik etmesinler
anneciğin seni nasıl mutlu etmesi gerektiğini çok iyi biliyomuş güzel günlerde giysin kuzun :)
benimde annem hastane çıkışından battaniyelere herşeyi almış bana sürpriz yapmış nasıl sevindiğini çok iyi anlıyorum :)

canım kendini de oğlunu da üzme bak az zaman kaldı herşey yolunda gidecek inş. sağlıklı bir bebek dünyaya getirceksin
hem bu çok sık yaşanan bir durum ve kapanma olasılığı da yüksek allahım dualarımızı kabul etsin herşey güzel olacak inş.

gözün aydın canım bebeğinde sorun yokmuş ama gebelik zehirlenmesi de neymiş ki valla ilk defa duydum
umarım kötü bir şey yoktur

her zaman ki klasik doktor öncesi nöbetleri desene :)
içini ferah tut bak gittin herşey güzeldi inş. bu da öyle geçecek ve gelip bize anlatıcaksın :)
cumartesi de benim var sana diyorum ama ben de gün sayıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…