2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
merhaba annişler dün şeker yüklemesi yaptırdım az önce sonuçları aldım 142 çıkmış sınır 140 inşallah 100 lük istemez dr ama tiroidim fırlamış ya 4.77 olmuş canım sıkıldı cuma da ayrıntılı ultrason var bu haftayı atlatsak ta rahatlasam

Aynen şekerim ilk bebek önünde kimse yokki idare edesin bebelerimizin cani sagolsun bende 3ay zeytin yag ondan elma yagida duymustum hem gazada iyi geliyormuş

Bebelerimizin cani sagolsun yeterki rabbim onlari kismetiyle gönderiyor buna inaniyorumm cokkkkk merakkk ediyorummm sanki taniyor gibiyimmm cokkk özlüyorum:)

Yaaa bende wazgecmek zorunda kaldim doktorda demeyince birşey sormadim 24 haftalik oldum gecti zaten kadin dogumda yapiyormus sanirim sorup ogrenebilirsin erken haberim olsaydi belki düşünebilirdim

benimkisi 145 çıkmıştı ve 100 lük istediler inş. senden istemez zira açlık çok kötu oluyobirde delik deşik olman cabası

ya bence ayrıntılı ultrason yaptır cunku tum organlarına bakılıor ve herahngı bır sorunda mudehale edılebılır.bızım hastane 300 tl ,ama ben bır arkadasa yaptırıcam devlette calısıor oyuzden odemıcez.buarada seker yuklemesı fln nezmn yapılıor ve nasıl olur ve ucretlımı oda

24-28. haftalar arasında yapılıyor fiyatıda şehre göre degişiyor

benimkisi 145 çıkmıştı ve 100 lük istediler inş. senden istemez zira açlık çok kötu oluyobirde delik deşik olman cabası

evet canım yaa biliyorum ilk kızımda 158 çıkmıştı dayanamamıştım 100 lüğe ıyyğğ tiroidde takılıyım canım şu an aklımda o var hep

Doktordan geldik arkadaslar :) bebisim iyiymis, pek birsey goremedim. Tetanoz asisini sordum, kibrista rutin degilmis benim drum 20 yildir yapmiyorum dedi. Yaptirmiycam ben de. Seker yuklemesini 26. Haftada yapacakmis. O da goguslerin ne kadar buyudu dedi :) kilo aldin dikkat et dedi. Yine 3 gun rapor istedim, ise gitmek istemiyorum :) dr da dayan, bize rapor 6. Aydan sonra lazim dedi.

Markete gittik, bebe deterjanlarina bakarken bir kiz geldi. Dalin ve hacisakirin sivi deterjanini kullaniyormus cok memnunmus. Biz de dalin sivi bebe deterjani aldik.

Park yatagim icin visko silte bulduk, onu alicam. Bir de Cilek'te bir buyuyen yatak begendim. Mdf, 2 siltesi, yastik, yorgan, nevresim takİmi, battaniye dahil 1500 tl dediler. Birkac yere daha bakacagim, 2 ay sonra falan almayi dusunuyorum. Park yatak da zaten gerekli olacak, sezeryandan sonra 2 ay kadar annemde kalacagiz, bebecik orda yatar. Sonra da zaten annem bakacak, ek bir yataga ihtiyac vardi.

Son durumklar boyle. İse gitmedim, mutluyum :)

arkadaşlar ben de bugün itibariyle 23+2 oldum hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah..arkadaşlar ben oğluşuma isim konusunda çok kararsız kaldım bir de size soriim istedim Kayra,Toprak,Uras isimleri arasında kaldm fikir verenler olursa sevinirim şimdiden teşekkürler..

tecrübeli ve bilgili annelere sormak istediğim bir şey var?
şu zıbın olayı zıbın mı çıt çıtlı badi mi?
yeni doğduğunda giydirilmesi gerek hastane çıkışından ikisi de çıktı birde göbek bağını korumak için bir kuşakda çıktı
göbek kordonu düşüne kadar çıtçıtlı badi giydirilmez diyolar ama o zıbının içindede bebek üşür gibi geliyor bana
zaten yavrucaklar anne karnından dış dünyaya merhaba diyolar ocakda havada soğuk olur

Sekerrrrrlerimmmm millet dogum iznine ayrilacak bana iş teklifi geldi :) ne yapalim olsun mu desem olmasinmi desem bilemedim yarin konuşacaz bakalim herseyin hayirlisi hayirlisiyla olsun hayirsizsa olmasin bir yildir bi türlü kismet olmadi yaaa bakalim şu zor zamanda

Bide bişey daha soracam kizlar ben elimi karnima koydugumda pit pit atişlar hissediyorum kalp mi:) zatwn ewlatcimma maşşallah durmuyo bisag bi sol bazen inat ediyor delecek vurdugu yeri babişkosuda izliyo dişardan:) sizde nasil durumlar

canım kalp atışıysa dediğin atışlar onlar senin kendi kalp atışların.. ama bebişler de oynuyo artık pıt pıt vuruyolar karnımıza :) maşallah onlara

kaçıncı haftada tam hatırlamıyorum ama hıçkırıyomuş bebek bazen. belki onu hissediyosundur eğer ritmliyse. arkadaşlarım hıçkırdığını çok net hissettiklerini söylemişlerdi.

Uc isim de guzel, ben Toprak'i tercih ederim :)

bugün oğluşumu gördüm bakın sizde 1.5 aydır göremiyodum artık özele başlamaya karar verdim gösterdi her yerini doktor

Eklentiler

• $Görüntü0510.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 56
bu fanatik oğluşumun cicileri bide battaniyesi dün aldık babasıyla

Eklentiler

• $Görüntü0517.webp
    33 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…