canım günaydın valla bebeğe alınacaklar kısıtlanmıyor hele ilk çocuk olunca ve benim gibi alışveriş delisi biri olunca borç olsada kısıtlama olmuyor sadece gelecek paraları bekliyoruzzgereksiz şeylere bende karşıyım ya da bi kısım şeyi ihtiyaç oldukça alma taraftarıyım.......ama mesela biberon ilk etapta almak zorundayız doğum sezeryan olursa çoğu kişinin en az 3 gün sütü gelmiyor o arada mecburen kullanılıyor,,kaşıkla verebilirsek deneriz ama olmadı mecburen biberon....çantada bulunması gerekiyor.... bebe yağını yazan benim bu arada bunu doktora tekrar soracağım,,zaten ilk 3 ay ısıtılıp soğutulmuş has zeytinyağı süreceğim ben kızıma annem bize de öyle yapmış ondan sonrada bebek yağı ve losyon kullanırım mutlaka...
paşam çok sevindim inş. böyle sorunsuz gider de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
dualarımız seninle
gerçekten bebek demek büyük masraf demek az az alıyım kenara atıyım desende bir süre sonra bir bakıyosun baya masraf olmuş
aman sağlıklı olsunlarda aç açıkta kalmıycaklar ya ben 3-6 aylık aldım bir kaç parça yeni doğan pek almıyorum herkes büyüyor diyo çnk 6 aydan sonrada çıkar alırım yani gereksiz yer kaplamasına gerek yok diyorum
gelecek hediyelerde olur nasılsa aman sağ olsunlarda büyüsünler :)
bana teklif edene ben verebilirsiniz diyorum giydiririm ne olcak en azından evin içinde giyer :)
bakalım kimler verecek söylemeye herkes söyler de vermeye gelince ne olcak yaşayarak göreceğiz :)
ahhh anneler dünyada değiştirilemiycek tek varlıklar iyi ki varlar
başlarımızdan eksik etmesinler
anneciğin seni nasıl mutlu etmesi gerektiğini çok iyi biliyomuş güzel günlerde giysin kuzun :)
benimde annem hastane çıkışından battaniyelere herşeyi almış bana sürpriz yapmış nasıl sevindiğini çok iyi anlıyorum :)
canım kendini de oğlunu da üzme bak az zaman kaldı herşey yolunda gidecek inş. sağlıklı bir bebek dünyaya getirceksin
hem bu çok sık yaşanan bir durum ve kapanma olasılığı da yüksek allahım dualarımızı kabul etsin herşey güzel olacak inş.
gözün aydın canım bebeğinde sorun yokmuş ama gebelik zehirlenmesi de neymiş ki valla ilk defa duydum
umarım kötü bir şey yoktur
her zaman ki klasik doktor öncesi nöbetleri desene :)
içini ferah tut bak gittin herşey güzeldi inş. bu da öyle geçecek ve gelip bize anlatıcaksın :)
cumartesi de benim var sana diyorum ama ben de gün sayıyorum :)
ayrıntılı ultrason için bi yer önerdi fakat cok gereklı değil dıyenler yuzunden vazgectım fıyatıda cok yuksek geldı acıkcası 220 tl ıstedı orası. şişlide oturyorum sız kaca yaptırdınız detaylı usg yı.
merhaba annişler dün şeker yüklemesi yaptırdım az önce sonuçları aldım 142 çıkmış sınır 140 inşallah 100 lük istemez dr ama tiroidim fırlamış ya 4.77 olmuş canım sıkıldı cuma da ayrıntılı ultrason var bu haftayı atlatsak ta rahatlasam
ya bence ayrıntılı ultrason yaptır cunku tum organlarına bakılıor ve herahngı bır sorunda mudehale edılebılır.bızım hastane 300 tl ,ama ben bır arkadasa yaptırıcam devlette calısıor oyuzden odemıcez.buarada seker yuklemesı fln nezmn yapılıor ve nasıl olur ve ucretlımı oda
benimkisi 145 çıkmıştı ve 100 lük istediler inş. senden istemez zira açlık çok kötu oluyobirde delik deşik olman cabası
evet canım yaa biliyorum ilk kızımda 158 çıkmıştı dayanamamıştım 100 lüğe ıyyğğ tiroidde takılıyım canım şu an aklımda o var hep
Bide bişey daha soracam kizlar ben elimi karnima koydugumda pit pit atişlar hissediyorum kalp mi:) zatwn ewlatcimma maşşallah durmuyo bisag bi sol bazen inat ediyor delecek vurdugu yeri babişkosuda izliyo dişardan:) sizde nasil durumlar
Bide bişey daha soracam kizlar ben elimi karnima koydugumda pit pit atişlar hissediyorum kalp mi:) zatwn ewlatcimma maşşallah durmuyo bisag bi sol bazen inat ediyor delecek vurdugu yeri babişkosuda izliyo dişardan:) sizde nasil durumlar
arkadaşlar ben de bugün itibariyle 23+2 oldum hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah..arkadaşlar ben oğluşuma isim konusunda çok kararsız kaldım bir de size soriim istedim Kayra,Toprak,Uras isimleri arasında kaldm fikir verenler olursa sevinirim şimdiden teşekkürler..
Canım yanlış anlamassan birşeyler söylemek istiyorum tabiki karar senin yaptırmak konusında ama enfeksiyondan çok çektim ben. 4 yıl önce bi ameliyat geçirdim çok iyi bir hastanede isim vermiyim istanbul bakırköyde ve enfeksiyon kaptım doktorlarda inanamadı nasıl olduğuna ve sonrasında enfeksiyonu temizlemek için 3 ameliyat daha oldum iç organlarıma bulaşmıştı tabiki bu çok nadir görülen bir durumdu hani korkutmak için yazmadım bunları kırılma lütfen Allah korusun hem bizi hem bebişlerimizi
Çok geçmiş olsun sana, şimdi sen böyle diyince kafam karıştı. Benim doktorumun da küçük bebeği var, yakın zamanda doğum yapmış, ben yaptırmayı düşünmüyorum dediğimde o da bana ben de yaptırmamıştım dedi. Böylelikle kararım pençinlenmiş oldu..
Canım yanlış anlamassan birşeyler söylemek istiyorum tabiki karar senin yaptırmak konusında ama enfeksiyondan çok çektim ben. 4 yıl önce bi ameliyat geçirdim çok iyi bir hastanede isim vermiyim istanbul bakırköyde ve enfeksiyon kaptım doktorlarda inanamadı nasıl olduğuna ve sonrasında enfeksiyonu temizlemek için 3 ameliyat daha oldum iç organlarıma bulaşmıştı tabiki bu çok nadir görülen bir durumdu hani korkutmak için yazmadım bunları kırılma lütfen Allah korusun hem bizi hem bebişlerimizi
Çok geçmiş olsun sana, şimdi sen böyle diyince kafam karıştı. Benim doktorumun da küçük bebeği var, yakın zamanda doğum yapmış, ben yaptırmayı düşünmüyorum dediğimde o da bana ben de yaptırmamıştım dedi. Böylelikle kararım pençinlenmiş oldu..
Canim ben de bugun drumla konustum. Evde dogum yapmak veya steril olmayan ortamda anne ve bebegi korumak adina yapiliyor, fakat ben tutkiyede calisirken bile cogu dr yapilmasina gerek gormuyordu dedi. 20 yildir da hicbir hamikeye yaptirmamis. Daha once ayni hastanede ayni doktor tarafindan ameliyat edildigim icin vazgectim ben. Drum epey aciklama yapti ikna oldum.
günaydınnnn anneler ve kuzulaaarrr!!!
Çokkk güzel şeyler almışsın:)) Güle güle giydir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?