2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
selam günaydın arkadaşlar,

yeni gördüm bu topiği iyi mi :) beni de alır mısınız aranıza? satım 9 Nisan ve bir kızımız olacak Allahın izniyle..

birbirimize hep desteğiz de iş kendimize gelince hepimiz korkuyoruzz,heyecanlanıyoruzz

amin canım.......öyle aslında dün bayağı inceledi dr. da işte ne bileyim şu telaş kaygı doğurana kadar geçmeyecek,,sağlıkla doğsunlarda gülerek analım bugünleri inşallahh

Canım hepimiz aynıyınız eminim. Her ay kontrolde rahatlıyorum, üç gün sonra merak alıyor rahatlamanın yerini :)

ne guzel guzel seyler okuyordum yinemi cennete giden bebekler?vallahi ben cok kotu oluyorum cok okuyup agladim ama yeter artik.her kes bebegini dusunuyor cennete giden bebeklere kotu olan cok,aglayan cok.birazda okuyanlari dusun,kendini degil.

kızlarrr herkes ayrıntılı ultrasonu yaptırdımı ben yaptırmadım hala..ılla gereklımı?bide seker yuklemesı kacıncı hafta yapılıo kızlar?

amin canım.......öyle aslında dün bayağı inceledi dr. da işte ne bileyim şu telaş kaygı doğurana kadar geçmeyecek,,sağlıkla doğsunlarda gülerek analım bugünleri inşallahh
amin canım çok şükür bu vakitlere geldik,allah tamamına erdirsin
doğunca da bitmicek kaygılar ama o da güzel
canım doktor sıkıntı yok dediyse endişelenme ağrılar olacak artık
benim geçen hafta çektiğim ağrıyı hatırlarsın acillere gittim
bu ağrı normal olamaz dedim öyle bi ağrıydı,ama doktor normal dedi
benim de arada bi oluyo
acaba kızın o taraflara vuruyo olabilir mi?
benim de memikler harita gibi oldu kız damar damar
ama böyle güzel oldular haaaa
hep böyle kalsın bol yeşillik yiyip su içicez inek gibi olucaz
hadi doktordan güzel haberle gel inşallah
biz de bu cumartesi gidicez

ne guzel guzel seyler okuyordum yinemi cennete giden bebekler?vallahi ben cok kotu oluyorum cok okuyup agladim ama yeter artik.her kes bebegini dusunuyor cennete giden bebeklere kotu olan cok,aglayan cok.birazda okuyanlari dusun,kendini degil.

canım nolduki ya?biri bişey mi yazdı görmedim acaba

kızlarrr herkes ayrıntılı ultrasonu yaptırdımı ben yaptırmadım hala..ılla gereklımı?bide seker yuklemesı kacıncı hafta yapılıo kızlar?

ben de cumartesi yaptırdım canım 24. haftaya kadar yapılabiliyor. doktorun söylemedi mi herhangi bişi?

ayrıntılı ultrason için bi yer önerdi fakat cok gereklı değil dıyenler yuzunden vazgectım fıyatıda cok yuksek geldı acıkcası 220 tl ıstedı orası. şişlide oturyorum sız kaca yaptırdınız detaylı usg yı.

ben de 220ye yaptırdım canım... biz doktor nasıl yönlendiriyorsa öyle hareket ediyoruz ne bilim korkuyorum bişi diyince yapmamaya galiba :)

selam günaydın arkadaşlar,

yeni gördüm bu topiği iyi mi :) beni de alır mısınız aranıza? satım 9 Nisan ve bir kızımız olacak Allahın izniyle..

Hoşgeldin arkadaşım inşallah sağlıkla sıhhatle kızını kucağına alırsın sen de

2014 ocak 2. bebişim gelecekkk

Hayırlı olsun 2. bebişin Allah bize de yaşatsın, ama önce 1. 'yi doğurmam lazım

Şimdi herkese selam güzel annecikler toplantı vardı bugün okulda biraz geç geldik, açlıktan ölüyoruz, kuzum da tekmeleyip duruyo 'anneee mamalar nerde hadi yollaaa' diye
Bugün çok mutluyum, ders programlarını verdiler, doğum iznine ayrılcam diye biraz az ders almıştım, müdür yrd. sağolsun diğer günleri sıkıştırmış bana boş gün yapmış diğer günler biraz yoğun olmuş ama olsun, boş güne değer. Hastane, tahlil gibi şeyler için o günü kullanırım çok mutlu oldum. 37'ye kadar nasıl çalışcam diye düşünürken, bırakın ben 40'a kadar çalışcam diyesim geldi

Arkadaslar bi sorum olcaktı dün farkettim genital bölgede damarlaşma var alt tarafta bayagı damar var sizdede varmı böyle bişey hamilelikte o bölgeye kan cok gidermiş ondanmıdır ?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…