- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
selam günaydın arkadaşlar,
yeni gördüm bu topiği iyi mi :) beni de alır mısınız aranıza? satım 9 Nisan ve bir kızımız olacak Allahın izniyle..
hoşbulduk canım.. amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımızaCanım hoşgeldin ne iyi ettin inşallah yavrunu saglıkla alırsın kucağına
her zaman ki klasik doktor öncesi nöbetleri desene :)
içini ferah tut bak gittin herşey güzeldi inş. bu da öyle geçecek ve gelip bize anlatıcaksın :)
cumartesi de benim var sana diyorum ama ben de gün sayıyorum :)
amin canım.......öyle aslında dün bayağı inceledi dr. da işte ne bileyim şu telaş kaygı doğurana kadar geçmeyecek,,sağlıkla doğsunlarda gülerek analım bugünleri inşallahh
2014 ocak 2. bebişim gelecekkk
amin canım çok şükür bu vakitlere geldik,allah tamamına erdirsinamin canım.......öyle aslında dün bayağı inceledi dr. da işte ne bileyim şu telaş kaygı doğurana kadar geçmeyecek,,sağlıkla doğsunlarda gülerek analım bugünleri inşallahh
canım doktor sıkıntı yok dediyse endişelenme ağrılar olacak artıkaynen cnm allah herbirimizi saglıkla kurtarsın eli ayagı duzgun sekilde kavuşalaım kuzularımıza benim hala vajina agrılaım var çok aklıma takıyorum allah saklasın kötu bişe olmasın diye sizlerdede varmı geçen doktor baktı vajinadan sıkıntı yok dedi ama yiede evhamım geçmiyo
benim de memikler harita gibi oldu kız damar damarGunaydinnn gunaydin guzel anneler!
Zuhalzerrin insallah ayrintilida da herseyin yolunda oldugunu ogreneceksin. Bir de yavrunun yuzunu gorursen ne guzel olur :)
Minikkelebek benim gogusler normalin 3 kati oldu, karnim degil memiklerim buyuyor :) ee durum boyle olunca sutum gelmezse uzulurum :) insallah dedigin gibi olur da bol bol emziririz
Bizim de 11dr dr randevumuz var. Hepinize sevgiler
ne guzel guzel seyler okuyordum yinemi cennete giden bebekler?vallahi ben cok kotu oluyorum cok okuyup agladim ama yeter artik.her kes bebegini dusunuyor cennete giden bebeklere kotu olan cok,aglayan cok.birazda okuyanlari dusun,kendini degil.
amin canım çok şükür bu vakitlere geldik,allah tamamına erdirsin
doğunca da bitmicek kaygılar ama o da güzel
canım doktor sıkıntı yok dediyse endişelenme ağrılar olacak artık
benim geçen hafta çektiğim ağrıyı hatırlarsın acillere gittim
bu ağrı normal olamaz dedim öyle bi ağrıydı,ama doktor normal dedi
benim de arada bi oluyo
acaba kızın o taraflara vuruyo olabilir mi?
benim de memikler harita gibi oldu kız damar damar
ama böyle güzel oldular haaaa
hep böyle kalsınbol yeşillik yiyip su içicez inek gibi olucaz
hadi doktordan güzel haberle gel inşallah
biz de bu cumartesi gidicez
canım nolduki ya?biri bişey mi yazdı görmedim acaba canim her sey yolunda gidiyor ALLAHA sukur bebegi karninda yine cennete giden bebeklerinden yaziyor agladik,uzulduk ama bizim de bebeklerimiz kiymetli.
kızlarrr herkes ayrıntılı ultrasonu yaptırdımı ben yaptırmadım hala..ılla gereklımı?bide seker yuklemesı kacıncı hafta yapılıo kızlar?
ayrıntılı ultrason için bi yer önerdi fakat cok gereklı değil dıyenler yuzunden vazgectım fıyatıda cok yuksek geldı acıkcası 220 tl ıstedı orası. şişlide oturyorum sız kaca yaptırdınız detaylı usg yı.
selam günaydın arkadaşlar,
yeni gördüm bu topiği iyi mi :) beni de alır mısınız aranıza? satım 9 Nisan ve bir kızımız olacak Allahın izniyle..
Hoşgeldin arkadaşım inşallah sağlıkla sıhhatle kızını kucağına alırsın sen de
Hayırlı olsun 2. bebişin Allah bize de yaşatsın, ama önce 1. 'yi doğurmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?