bugün oğluşumu gördüm bakın sizde 1.5 aydır göremiyodum artık özele başlamaya karar verdim gösterdi her yerini doktor
Sekerrrrrlerimmmm millet dogum iznine ayrilacak bana iş teklifi geldi :) ne yapalim olsun mu desem olmasinmi desem bilemedim yarin konuşacaz bakalim herseyin hayirlisi hayirlisiyla olsun hayirsizsa olmasin bir yildir bi türlü kismet olmadi yaaa bakalim şu zor zamanda
Canım yanlış anlamassan birşeyler söylemek istiyorum tabiki karar senin yaptırmak konusında ama enfeksiyondan çok çektim ben. 4 yıl önce bi ameliyat geçirdim çok iyi bir hastanede isim vermiyim istanbul bakırköyde ve enfeksiyon kaptım doktorlarda inanamadı nasıl olduğuna ve sonrasında enfeksiyonu temizlemek için 3 ameliyat daha oldum iç organlarıma bulaşmıştı tabiki bu çok nadir görülen bir durumdu hani korkutmak için yazmadım bunları kırılma lütfen Allah korusun hem bizi hem bebişlerimizi
Çok geçmiş olsun sana, şimdi sen böyle diyince kafam karıştı. Benim doktorumun da küçük bebeği var, yakın zamanda doğum yapmış, ben yaptırmayı düşünmüyorum dediğimde o da bana ben de yaptırmamıştım dedi. Böylelikle kararım pençinlenmiş oldu..
Doktorunun söyledikleri daha önemli tabi, benim kötü bi tecrübem olduğu için düşünmeden yaptırdım. Zaten bu enfeksiyon çok düşük ihtimalle her ameliyatta var en ilk ameliyatımda yüzde 1 olabilir enfeks. Demişti ve oldu diğerinde onbinde bir görülürmüş oda beni buldu. Doktorlarda şaşırdı dediğim gibi çok düşük ihtimaller. Senin doktorun kendiside yaptırmamış zaten bi sorun olucak olsaydı kendiside yaptırırdı , içimizi ferah tutalım hiç bişey olmaz inşallah
merhaba kızlarrrrrrrrr yenı katılıyorum aranızaaa kabul edersenız tabi :)
bişey öğrenmek istiyorum bilginiz varsa 22 haftalık hamileyim her yemek yediğimde karnımın üst tarafı yanı göğüs altım ağrıyor ve sızlıyor genişlediği için diyorlar aynısını yaşayan varmı acaba ?
bişey öğrenmek istiyorum bilginiz varsa 22 haftalık hamileyim her yemek yediğimde karnımın üst tarafı yanı göğüs altım ağrıyor ve sızlıyor genişlediği için diyorlar aynısını yaşayan varmı acaba ?
Hayırlısı olur hakkında inşallah bebişlerimiz kısmetleriyle geliyor :)
Walla canim oyle galiba rabbim hepimize yatdim etsin insallah
Doktorunun söyledikleri daha önemli tabi, benim kötü bi tecrübem olduğu için düşünmeden yaptırdım. Zaten bu enfeksiyon çok düşük ihtimalle her ameliyatta var en ilk ameliyatımda yüzde 1 olabilir enfeks. Demişti ve oldu diğerinde onbinde bir görülürmüş oda beni buldu. Doktorlarda şaşırdı dediğim gibi çok düşük ihtimaller. Senin doktorun kendiside yaptırmamış zaten bi sorun olucak olsaydı kendiside yaptırırdı , içimizi ferah tutalım hiç bişey olmaz inşallah
canım kalp atışıysa dediğin atışlar onlar senin kendi kalp atışların.. ama bebişler de oynuyo artık pıt pıt vuruyolar karnımıza :) maşallah onlara
Hmm olabilir can8m bu hamilelik herseyi yaptiriyor kendimizi dinliyoruz heryanimiz agriyor maşallah ama elimi karnima koydugumda ritimli bilemedim:)
kaçıncı haftada tam hatırlamıyorum ama hıçkırıyomuş bebek bazen. belki onu hissediyosundur eğer ritmliyse. arkadaşlarım hıçkırdığını çok net hissettiklerini söylemişlerdi.
Banaa arkadasimda dedi canim heralde 30 larda falan ama nebil8m pit pit pit pit diye :) maşallah
canim her sey yolunda gidiyor ALLAHA sukur bebegi karninda yine cennete giden bebeklerinden yaziyor agladik,uzulduk ama bizim de bebeklerimiz kiymetli.
Kızlar merhabalar sizleri hamileliğimin ilk günlerinden beri hep takip ediyorum kısmet olursa bende ocak annesi olcam 22. Haftamdayım ama bazı sıkıntılarım var benim karnımda ara ara sertleşme oluyor bacağım ve karnımda kasılmalar oluyo yani bazen yumruk gibi toplaşma oluyo elimle ovunca biraz yumuşuyo ama beni çok korkutuyolar aranızda bu durumları yaşayan varmı bilgisi olan varmı lütfen cevap verirmisiniz yoksa düşünmekten çıldırcam
Kızlar merhabalar sizleri hamileliğimin ilk günlerinden beri hep takip ediyorum kısmet olursa bende ocak annesi olcam 22. Haftamdayım ama bazı sıkıntılarım var benim karnımda ara ara sertleşme oluyor bacağım ve karnımda kasılmalar oluyo yani bazen yumruk gibi toplaşma oluyo elimle ovunca biraz yumuşuyo ama beni çok korkutuyolar aranızda bu durumları yaşayan varmı bilgisi olan varmı lütfen cevap verirmisiniz yoksa düşünmekten çıldırcam
Canım benim ağrımıyan yerim yok :) o yüzden spesifik şurası burası diyemiyorum.. Yemeklerden sonra uzanma istersen benim bi ara tam göğüs altı mide başlangıcı yeri ağrıyodu çok uzandığım içinmiş
Ya ben hiç uzanmam, özellikle de yemekten sonra malum reflüden korunmak için, ama bu mide olduğunu düşündüğüm kaburgamın altı öyle bir batıyo ki çok canım yanıyo :44:
bilmiyorum bunu kime yazdınız bu topik için bir tahminim var ama yok ya dedim sonra
karnında bebeğini tasıyan bir anne adayı baska bir anne adayının acısına yeter okumaktan sıkıldık yazamaz
diyeceksiniz ki size ne oluyor sizi rahatsız edicek belki yazdıklarım ama ben tam 3 melek annesiyim, ve ikinci defa aynı mesajınızı görünce şoka girdim,duyarsız kalamadım
malesef sizin okumaya rahatsız olduğunuz seyleri insanlar yasıyor ve dayanmaya calısıyor
tahammül edebilmek bu kadar zor olmamalı
bırakın da insanlar acısını anlatarak rahatlasın
bir evladı topraga gömmenin acısını yasamayan hayal bile edilemez,hayat orda durur
isterse on defa daha hamile kalsın on defa daha cocuğu olsun,o soğuk toprakta yatan evladını meleğini unutamaz bir melek annesi
siz gözünüzü cevirir geçersiniz ama o insan her dakka o acıyla yasıyor
şimdi hastane köşesinde ya da evinde yatarken burda bizlerden destek görerek rahatlıyor
bırakalım da o kadında yazarak rahatlasın
5 aylık olduk nerdeyse dimi :)) aaaaaaaa:)))) çok şükür elhamdülillah. sağlıkla huzurla hayırlısıyla kolayca alalaım yavrularımızı kucağımıza inşallah. analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütelim.
Canım bebeklerimiz büyüyor artık iç organlarımızı sağa sola iterek kendilerine yer açıyolar ondandır diyorum erken değil bence 5 ayı geride bırakıyoruz artık
5 aylık olduk nerdeyse dimi :)) aaaaaaaa:)))) çok şükür elhamdülillah. sağlıkla huzurla hayırlısıyla kolayca alalaım yavrularımızı kucağımıza inşallah. analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütelim.
Haklısın aslında canım, 5 ayı bitirdik 6. Aya başladık ondan oluyo heralde. Benimki de bi sığamadı biyerlere, bazen öyle bir başlıyor ki tekmelere 20'den fazla hareket sayıyorum kesin kendine yer açıyo20'sinde ayrıntılı var, çok merak ediyorum kaç gram oldu benim sıpa
Bende önce anlıyamadım bu mesajı yok canım ona olamaz dedim halada inanmak istemiyorum. Hayat bu kendimiz strese girmiycez diye çevremizde olanları arkamızı dönemeyiz. Senin gibi Üzüldüm bu yazılanlara. Bazen buraya sırf ondan haber alabilmek için giriyorum elimden sadece ona dua etmek geliyor, onun bu mücadelesi bana ders oluyor. İnanıyorum inşallah onunda hepimizinde güzel haberlerini duyurucaz burdan
Geçen bi arkadaşımla konuşuyoduk kızına hamileyken kızı ayağını sürekli böbreğine dayıyormuş rahat ediyodu herhalde :) çok ağrım oldu demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?