gözün aydın canım. ne güzel bir gün geçirmişsiniz öyleherkese günaydın dün öğleden sonra ayrıntılı ultrasona girdik.... şükürler olsun ki herşey yolunda,,bebeğiniz gayet sağlıklı gelişmiş dedi yapan dr.. tek tek inceledi organları rapor hazırladı.. ultrasonu biraz bastırınca benim minik kızım bi tekme attı dr. bile afalladırahatsız edilmeye gelemiyor küçük hanım... bu arada dr. kayan bebek gördüm,tekmeleyen bebek gördüm ama bu kadar zıplayanına ilk defa denk geldim sanki altında trambolin var ne kadar hareketli siz sürekli hareket hissediyorsunuzdur dedi babamız da şoka girdi o hareketlerini görünce şimdi anlıyorum senin miden filan neden acıyor dedi.. hazırlanan raporla doktorumuza gittik oradan,,o da inceledi herşey yolunda gayet sağlıklı görünüyor artık evhamlarından sıyrıl tamamen dedi usg ye göre 23.haftadayız .... 20 gün sonra şeker yüklemesi var ayrıca kan testlerimize filan yeniden bakılacakmış... inşallah hepimiz her zaman böyle güzel şeyler yazalımm bu arada iki gün üst üste usg yapılınca herşeyini net gördük haliyle....... verilen bütün fotolarda bebeğimi herkes babasına benzetti kendi annem de dahil.. yahu tamam aşığımda azıcık da bana benzesin dedim.. bu arada herkes birine benzetmeye ne kadar hevesli yaaa :)) şaka bi yana babamıza benzesin özellikle bebekliği çokk tatlı çünkü,,hoş bende tatlıymışımm bakalım doğsun da görelim minik hanımı anne mi baba mı daha şimdiden başladıysak böyle konuşmalara sonumuzu düşünemiyorumm
günaydın anneler, benim miniğim bu hafta hiç durmuyor sürekli hareket halinde ne zaman uyuyor merak ediyorum. gece ben yatarken bile kıpırdayıp duruyordu. doğduğunda çok hareketli olacak galiba.
gözün aydın canım. ne güzel bir gün geçirmişsiniz öyle
günaydın anneler, benim miniğim bu hafta hiç durmuyor sürekli hareket halinde ne zaman uyuyor merak ediyorum. gece ben yatarken bile kıpırdayıp duruyordu. doğduğunda çok hareketli olacak galiba.
arkadaşlar ben de bugün itibariyle 23+2 oldum hepimiz sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah..arkadaşlar ben oğluşuma isim konusunda çok kararsız kaldım bir de size soriim istedim Kayra,Toprak,Uras isimleri arasında kaldm fikir verenler olursa sevinirim şimdiden teşekkürler..
Kızlar merhabalar sizleri hamileliğimin ilk günlerinden beri hep takip ediyorum kısmet olursa bende ocak annesi olcam 22. Haftamdayım ama bazı sıkıntılarım var benim karnımda ara ara sertleşme oluyor bacağım ve karnımda kasılmalar oluyo yani bazen yumruk gibi toplaşma oluyo elimle ovunca biraz yumuşuyo ama beni çok korkutuyolar aranızda bu durumları yaşayan varmı bilgisi olan varmı lütfen cevap verirmisiniz yoksa düşünmekten çıldırcam
herkese günaydın dün öğleden sonra ayrıntılı ultrasona girdik.... şükürler olsun ki herşey yolunda,,bebeğiniz gayet sağlıklı gelişmiş dedi yapan dr.. tek tek inceledi organları rapor hazırladı.. ultrasonu biraz bastırınca benim minik kızım bi tekme attı dr. bile afalladırahatsız edilmeye gelemiyor küçük hanım... bu arada dr. kayan bebek gördüm,tekmeleyen bebek gördüm ama bu kadar zıplayanına ilk defa denk geldim sanki altında trambolin var ne kadar hareketli siz sürekli hareket hissediyorsunuzdur dedi babamız da şoka girdi o hareketlerini görünce şimdi anlıyorum senin miden filan neden acıyor dedi.. hazırlanan raporla doktorumuza gittik oradan,,o da inceledi herşey yolunda gayet sağlıklı görünüyor artık evhamlarından sıyrıl tamamen dedi usg ye göre 23.haftadayız .... 20 gün sonra şeker yüklemesi var ayrıca kan testlerimize filan yeniden bakılacakmış... inşallah hepimiz her zaman böyle güzel şeyler yazalımm bu arada iki gün üst üste usg yapılınca herşeyini net gördük haliyle....... verilen bütün fotolarda bebeğimi herkes babasına benzetti kendi annem de dahil.. yahu tamam aşığımda azıcık da bana benzesin dedim.. bu arada herkes birine benzetmeye ne kadar hevesli yaaa :)) şaka bi yana babamıza benzesin özellikle bebekliği çokk tatlı çünkü,,hoş bende tatlıymışımm bakalım doğsun da görelim minik hanımı anne mi baba mı daha şimdiden başladıysak böyle konuşmalara sonumuzu düşünemiyorumm
günaydın kızlar,
bende kaburga ağrıları oluyor sanki sıkışmış gibi hissediyorum özellikle sandalyede çok oturduğumda ya da yemek yedikten hemen sonra.. kızım da hiç durmuyo maşallah hareketleri iyice artıı.. akşamları evde karnım açık oturuyorum ki babamız da izlesin die :) çok güzel bi duygu Allahım korusun bebişlerimizi ve bizleri.. isteyen herkese de nasip etsin..
onu ben de yapýyorum akþamlarý yatýyorum açýyorum karnýmý bakýyorum genelde benimki sola doðru veriyor aðýrlýðý herhalde
orasý þiþip iniyor:)
selam kızlar :))))
herkese güzel bir gün diliyorum
yaa benim gibi çalışan hamişler, nasıl giyiniyorsunuz, neler giyiyorsunuz, nerden alıyorsunuz, bana bi akıl verin sabahları tıkanıyorum, BUGÜN NE GİYSEM gibi oldum
yazın sıcaklarda, şu bol pantolonlardan giyiyordum, üstüne de bi askılı tamam diyordum ama şimdi hem havalar soğudu hem de malum kilo aldım, saklamam gereken şeyler çoğaldı
ayy tek derdim bu çok şükür, NE GİYSEM :)))))
benim gibi sıkıntı çeken var mı????
Ben ebru maternity den 2 pantolon aldım dar kesim kalıpları çok güzel fiyatı yüksekti ama üzerinden çıkarmıyorum. lcw dende kısa kol uzun kol tshirtler aldım sürekli onları giyiyorum. Elbise giyemiyorum pantolonda daha rahat ediyorum. Pantolonların üstüne sadece hamilelik tshirtleri değil evde bol ne varsa geçiriyorum. Kışada yine aynı pantolonların üzerine bol kazaklarım var idare ederim herhalde. Kaban olarak kalın bi pançom var yeter almam bişey daha. Bütçeyi bebişime ayırıyorum :)
yaa benim gibi çalışan hamişler, nasıl giyiniyorsunuz, neler giyiyorsunuz, nerden alıyorsunuz, bana bi akıl verin sabahları tıkanıyorum, BUGÜN NE GİYSEM gibi oldum
yazın sıcaklarda, şu bol pantolonlardan giyiyordum, üstüne de bi askılı tamam diyordum ama şimdi hem havalar soğudu hem de malum kilo aldım, saklamam gereken şeyler çoğaldı
Ben GeBe nin indiriminden 3 elbise almistim, bankada done done onlari giyiyorum. Pantolonla rahat edemedim ben, almadim. Disarda kolay, evde olan askili lastikli elbiseler vardi onlari giyiyorum. İs kiyafeti uydurmak zor ama. Kis icin de yine pantolon almiycam hamile tayti alicam. Ustune evde bol kazaklar var onlarla idare ederim diye dusunuyorum. Ayakkarimiz sismese bari, bir de syakjabi derdi cikacak.
Bu aRada kis icin triko elbiselerim vardi, sanirim onlar da olur kilo alinca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?