2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
herkese günaydın dün öğleden sonra ayrıntılı ultrasona girdik.... şükürler olsun ki herşey yolunda,,bebeğiniz gayet sağlıklı gelişmiş dedi yapan dr.. tek tek inceledi organları rapor hazırladı.. ultrasonu biraz bastırınca benim minik kızım bi tekme attı dr. bile afalladı rahatsız edilmeye gelemiyor küçük hanım... bu arada dr. kayan bebek gördüm,tekmeleyen bebek gördüm ama bu kadar zıplayanına ilk defa denk geldim sanki altında trambolin var ne kadar hareketli siz sürekli hareket hissediyorsunuzdur dedi babamız da şoka girdi o hareketlerini görünce şimdi anlıyorum senin miden filan neden acıyor dedi.. hazırlanan raporla doktorumuza gittik oradan,,o da inceledi herşey yolunda gayet sağlıklı görünüyor artık evhamlarından sıyrıl tamamen dedi usg ye göre 23.haftadayız .... 20 gün sonra şeker yüklemesi var ayrıca kan testlerimize filan yeniden bakılacakmış... inşallah hepimiz her zaman böyle güzel şeyler yazalımm bu arada iki gün üst üste usg yapılınca herşeyini net gördük haliyle....... verilen bütün fotolarda bebeğimi herkes babasına benzetti kendi annem de dahil.. yahu tamam aşığımda azıcık da bana benzesin dedim.. bu arada herkes birine benzetmeye ne kadar hevesli yaaa :)) şaka bi yana babamıza benzesin özellikle bebekliği çokk tatlı çünkü,,hoş bende tatlıymışımm bakalım doğsun da görelim minik hanımı anne mi baba mı daha şimdiden başladıysak böyle konuşmalara sonumuzu düşünemiyorumm

Son düzenleme:
gözün aydın canım. ne güzel bir gün geçirmişsiniz öyle

günaydın anneler, benim miniğim bu hafta hiç durmuyor sürekli hareket halinde ne zaman uyuyor merak ediyorum. gece ben yatarken bile kıpırdayıp duruyordu. doğduğunda çok hareketli olacak galiba.

günaydın anneler, benim miniğim bu hafta hiç durmuyor sürekli hareket halinde ne zaman uyuyor merak ediyorum. gece ben yatarken bile kıpırdayıp duruyordu. doğduğunda çok hareketli olacak galiba.

günaydın canım...bu ara hepsi aynı galiba ben gece uykudan oldum çok güzeldi ama şu anda iş yerinde uyukluyorum
gözün aydın canım. ne güzel bir gün geçirmişsiniz öyle

canımm teşekkür ederim evet dünden bu yana ağzım kulaklarımda geziyorum Rabbim hepimize böyle güzel şeyler yaşatsın hep...

anam bak sen yaramaza durmuyor demek. benimkilerin tekmeleri henüz çok güçlü değil. ama güçlendiğinde merak ediyorum sırayla sağlı solu güçlü tekmeleri geçirecekler bana

günaydın kızlar,

bende kaburga ağrıları oluyor sanki sıkışmış gibi hissediyorum özellikle sandalyede çok oturduğumda ya da yemek yedikten hemen sonra.. kızım da hiç durmuyo maşallah hareketleri iyice artıı.. akşamları evde karnım açık oturuyorum ki babamız da izlesin die :) çok güzel bi duygu Allahım korusun bebişlerimizi ve bizleri.. isteyen herkese de nasip etsin.
.

hayırlı olsun oğluşun :)
ben Urası daha çok beğendim
Toprak hem kıza hem erkeğe oluyor ya ilerde iş hayatında bey mi hanım mı sorun yaşamasın :)

hayırlı olsun kuzucuk :)
sağsağlim kucağına alırısn inş.
magnezyum kullanmak iyi geliyor diyolar bende henüz yok ama bir doktorunuza bilgi verseniz daha iyi olur sanki
en azından kafanız rahatlar

yaa ne demiştim herşey güzel olcak diye :)
mükemmel kızımız pek hareketli desene maşallah maşallah :)
artık olumsuz düşünmek yok :)

onu ben de yapıyorum akşamları yatıyorum açıyorum karnımı bakıyorum genelde benimki sola doğru veriyor ağırlığı herhalde
orası şişip iniyor:)

Gunaydin arkadaslaarr!!!
Zuhalzerrin cok sevindim herseyin yolunda olmasina. Bebisi de bol bol gormussunuz ne guzel :) dogduktan sonra o kadar cabuk degisiyorlar ki, yenidogan bebisleri ben birine benzetemiyorum. Bana da dun dr ince yuzlu, annesine benziyor dedi, pek bir mutlu oldum :)
Hepinize ve minik kuzulariniza iyi gunler :))

Caným seninki kýzdý dimi kýzlar solda oynar ama deðiþebilir benim iki oglanda sagdaydý ama sagda oynayan kýz solda oynayan oglanda olabilir tabiii
onu ben de yapýyorum akþamlarý yatýyorum açýyorum karnýmý bakýyorum genelde benimki sola doðru veriyor aðýrlýðý herhalde
orasý þiþip iniyor:)

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar :))))
herkese güzel bir gün diliyorum
yaa benim gibi çalışan hamişler, nasıl giyiniyorsunuz, neler giyiyorsunuz, nerden alıyorsunuz, bana bi akıl verin sabahları tıkanıyorum, BUGÜN NE GİYSEM gibi oldum
yazın sıcaklarda, şu bol pantolonlardan giyiyordum, üstüne de bi askılı tamam diyordum ama şimdi hem havalar soğudu hem de malum kilo aldım, saklamam gereken şeyler çoğaldı
ayy tek derdim bu çok şükür, NE GİYSEM :)))))
benim gibi sıkıntı çeken var mı????

Merhabalar herkese..umarım bütün annelerimizin ve bebeklerin keyifleri yerindedir.biz de iyiyiz çok şükür.güzelce tatilimizi yaptık geldik.yüzdük yüzdük rahatladık,hoş kızçem içerde hep yüzüyor da zaten :) ayrıntılı ultrasonumuza da girdik.herşey yolundaydı çok şükür.artık iyice şekillenmeye başlıyor kızım,herşey daha bir anlamlı heyecan verici geliyor.allahım bozmasın herkesin hamileliği sonuna kadar sağlıcakla devam etsin inşalllaaahhh...

Ben ebru maternity den 2 pantolon aldım dar kesim kalıpları çok güzel fiyatı yüksekti ama üzerinden çıkarmıyorum. lcw dende kısa kol uzun kol tshirtler aldım sürekli onları giyiyorum. Elbise giyemiyorum pantolonda daha rahat ediyorum. Pantolonların üstüne sadece hamilelik tshirtleri değil evde bol ne varsa geçiriyorum. Kışada yine aynı pantolonların üzerine bol kazaklarım var idare ederim herhalde. Kaban olarak kalın bi pançom var yeter almam bişey daha. Bütçeyi bebişime ayırıyorum :)

ayy teşekkür ederim cevabın için. evet dediğin gibi fiyatları biraz yüksek ama en az 4 ay daha sürekli giyeceğimizi hesaba katınca mantıklı olabilir. heryerde bol kesim pantolonlar vardı, iyi oldu bunları gördüğüm.
bizde de önce herşey bebişe alınıyor, ama öyle diye diye k...ımızda birşey kalmamış baktım da

Ben GeBe nin indiriminden 3 elbise almistim, bankada done done onlari giyiyorum. Pantolonla rahat edemedim ben, almadim. Disarda kolay, evde olan askili lastikli elbiseler vardi onlari giyiyorum. İs kiyafeti uydurmak zor ama. Kis icin de yine pantolon almiycam hamile tayti alicam. Ustune evde bol kazaklar var onlarla idare ederim diye dusunuyorum. Ayakkarimiz sismese bari, bir de syakjabi derdi cikacak.

tayt-tunik en rahatı olacak sanırım bizler için :)
biz hamileyiz diil mi.. pozitif ayrımcılık istiyoruz, kıyafetlerimize de kimse birşey söylemesin işyerindeeee

Bu aRada kis icin triko elbiselerim vardi, sanirim onlar da olur kilo alinca :)

ayaklara da 1 numara büyük ayakkaı almak lazım.
bir de dediğiniz gibi panço

valla ben yaz için bir şort bir de kapri aldım lcwdan üstüne evdeki tişörtlerle,bol elbiselerle yazı geçirdim.iş yerinde de çok resmi giyinme zorunluluğum yok o yüzden rahatım ben.kaprinin üstüne değiştire değiştire giyiyorum bluzları.bir de kışın da giyebileceğim uzun bir pantolon aldım.elbise,tunik,tayt çoğunu eskilerle idare edebiliyorum çok şükür.ama kış gelince işler değişecek tabi,ben de dolapta ne bulacağımı pek bilemiyorum.2-3 elbise var,bi de pantolon gerisine de bakacaz işte,zor olacak ama bütçeyi doğuma ve bebeğe ayırmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…