2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Hehe :) evet biz hamileyiz kiyafetlerimize karismazlar :)) normalde tayt falan giyilmez de mudurum de kadin, anlayisli davraniyor. İdare etsinler artik 3 ay daha

bu arada kaçıncı haftadasın ?

24.haftamdayım canım.bu arada hala şu hamilelik takvimini ekleyemedim :)

farkettim :))))) istersen benimkinin altında "eklemeek için tıkla" gibi birşey yazıyor.
Ordan yapabilirsin, o seni yönlendiriyor zaten :)))
iyi oluyor günlük ne olup bitiyor bakıyorsun..

ben de kışın tayt giyerim diyorum da biraz dobiş oldum o nolcak bilmiyorum :)

üstüne uzun bluzlar giyersin canım bende tayt giyeyim diyorumm ama eşim giydirmiyor. oram buram belli olurmuş. anlamak zor şu erkek milletini.. ne giyeceğimi şaşırdım. bu arada doğum için doktorlarınız gün verdimi bana herkes soruyo verdimi diye hayır daha gün veren olmadı vermesi gerekirmiydi ya

canım ben gebe magazasıdan aldım çok rahat pantolonlar üstüne de olan herşeyi giyiyorum
kış içinde en güzeli opak çorap bol elbiseler altınada çizme bayılırım :)

ohh ne güzel kızınla ilk tatil seneye de birlikte güzel güzel tatilleriniz olur inş. :)

gebe favori mağazam hem güzel hem de şık duruyor :)
ayaklarımız şişmez diye düşünüyorum kışa geliyor ya şişersede son bir ay diye düşünmek istiyorum
genelde kış gebeliklerine ayak şişmesi az olurmuş :) kendimi öyle avutuyorum

taytla çizme de güzel oluyor hem :)

canım tayt giyersin de üzerine uzun tunik uzun hırka giyersen hiç bir yerin belli olmaz sen eşini öyle kandır hem rahat hemde güzel oluyor :)
canım bana doktor her gittiğimde ultrasonda gözüken doğum tarihini söylüyor bende soranlara onu söylüyorum
ama tabi tam olarak sezeryan olacaksa gün değişiyor onuda 8.ayda net söyleyebilirler diye biliyorum

Hehe :) evet biz hamileyiz kiyafetlerimize karismazlar :)) normalde tayt falan giyilmez de mudurum de kadin, anlayisli davraniyor. İdare etsinler artik 3 ay daha

Yazı askılı bol elbiselerle geçirdim bende işyerinde ama kıbrısa göre istanbul biraz daha serin herhalde şimdi giyemiyorum üşüyorum. Kışında işyeri ortamı resmi biraz ben bide eğitim uzmanı olarak görev yapıyorum taytla filan sunum yapamam sanırım bakalım şimdilik pantolonlara devam

poposu büyüyenin kzıı olurmuş :)))) e benim de kızım olacak :))) maşallahım var ani daha şimdiden :))))
uzun tunik, hırka iyi kapatır

oldu galiba :)))
olmuş hatta tahmini doğum tarihimiz de aynı

canım gün vermesi için zaten daha çok erken. ancak ölçümlere göre tahmini doğum tarihi söyleyebilir.
zaten verdiği tarihi sen de üç aşağı beş yukarı sata göre hesaplayabilirsin.
mesela benim sata göre tahmini doğum tarihim 07.01.2014,
bir kontrolde 31.12.2013 verdi, bir hafta erken.
son gittiğimde de 15.01.2014 verdi, bir hafta geç.
o bebeğin durumuna göre değişebiliyor yani

ne görünüyor peki ultrasonda doğum tarihin?

şık güzel pantolonlar üzerine de gömlek giyersin canım sende
ben de öyle yapıyorum iş yerinde hem çok sevimli oluyor koca göbekle :)

ne görünüyor peki ultrasonda doğum tarihin?

benim şuan gözüken 19/01/2014
ama sezeryan olacaksa 38.haftada alıyorlar doktor ama bu hep bebeğin durumuna bağlı
38+5 en ideali diyenlerde var yani 2 hafta öncesi yada 1 hafta öncesi de sezeryan olarak düşünebiliriz

Selam kızlar nasılsınız? ben de okuldan geldım 25 saat ders vermısler aslında ben daha az alsam olurdu ama okulda tekım ve mecbur aldım 2 ay gıderm ne yapalım dayanacam artık ondan sonra zaten ayrılacam...ama basım dun cok agırdı okul acılınca ne olacak bılmıyorum cok yorulacam.

bu arada neden ben hala bebısımın hareketlerını hcı hıssetmıyorum yaa acaba konusmuyorum bebısle ondan mı? arada bazen konuyorm. onu cok merak edıyorum salı gunu detaylı ultrasonum var acaba yuzu falan bellı olcakmı bebısımın cok merak edıyorum yaaa:)

benim sırtta senin nerde önde mi

Benim ön sol kaburgamda sıkıntı, yemekle falan da alakası yok, yemekten önce de ağrıyo sonra da

Çok sevindim arkadaşım senin için. İnşallah hepimiz her randevumuzdan böyle mutlu mesut bebişlerimizi bol bol izlemiş olarak döneriz

günaydın anneler, benim miniğim bu hafta hiç durmuyor sürekli hareket halinde ne zaman uyuyor merak ediyorum. gece ben yatarken bile kıpırdayıp duruyordu. doğduğunda çok hareketli olacak galiba.

Günaydın canım benim bebiş de öyle, sanki büyüdüğünü hissediyorum, haftalar geçtikçe tekmeler güçleniyo ve sıklaşıyo. Sabahları özellikle ben gözümü açtığım gibi oynamaya başlıyo sanki uyandığımı hissediyo kuzum hele kahvaltıdan sonra coşuyo

Günaydın arkadaşım, ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum 2 tane hamile pantolonum var çevir çevir onları giyiyorum birisini defacto'dan aldım 40 liraydı sanırım, diğeri de ablamın hamile pantolonu asıl sorun üstte olcak ilerleyen zamanlarda, şimdilik gömlekleri pantolonun üstüne salıp giyiyorum ama 1 ay sonra muhtemelen sığamicam içine :44: okulda da badi girilmez ki, almak gerekecek biraz klasik üst kıyafeti. Kazaklarım da küçük beden, malum eskiden küçüktüm Alan varsa bizi de yönlendirirse sevinirim :44:

Gözün aydın arkadaşım sevindim sonuçlarının iyi gelmesine darısı 20'sinde benim ve kendi kontrollerinde diğer arkadaşların başına biz de sabırsızlıkla bekliyoruz meleğimizin yüzünü görmeyi

hamile dediğin tombiş olur zaten dimi ama bana da gün vermedi tekrar gittiğimde ben soracağım ama sezeryan olacağım için gün belirleyebiliriz herhalde diye düşünüyorum..ama normal doğuma gün verme gibi bişi olmuyo sanırsam

çizmeler ayağımıza olursa giyeriz :)

evet popo büyümesi en belirgin özelliğim :)

Aynı dert bende de var 21 Ocak- 29 Ocak arası birsürü tarih var şimdiye kadar aldığım. Sezeryanda pek farketmiyo çünkü zaten önden alınıyo ama ben kısmet olursa normal doğum istiyorum, benim için önemli son tarih ama dediğin gibi 8.,9. Aydan önce tarih vermeleri biraz manasız, değişecek çünkü.

Ders saatlerimiz aynı, 25+rehberlik var benim de. Okuldan bir öğretmenin tayini çıkmış o yüzden ders saatlerimiz arttı yoksa ben de en azı en iyisi diyodum ama olmadı tabi mecbur kaldık almaya. Boş günün var mı bari ayarlayabilir idarecilerin aslında bu ders saatine göre.
Bir de bebiş tepikliyodur, doktor ultrasonda akrobatik hareketlerini gösterince için rahatlar yüzünü de saklamazsa görürsün ayrıntılıda güzel görünüyo

evet bır de rehberlık var tabı:)) ben tekım hep bu okulda...mecbur aldık bakalım. bos gun talebınde bulunmasım pek bulunmak da ıstemıyorum dogum sonra belkı rapor ısı falan ısım duser sımdıden her seyı ıstemeyım dıyorum. gercı sag olsun ıdarecılerımız cok ıyı anlayıslı. bır cok konuda yardımcı da olurlar. toplantıda bıle bana musade ettıler. sen gıt yemek ye falan. gayet ıyı davranıyorlar.
ınsallah gorururum bebısınım tekmelerını babasıyla cok merak edıyoruz. o gelıyor sureklı konuusyor tepkı yok bızım oglanda:)

Öyle tabi sonrasını düşününce pek talepte bulunmamak en iyisi ama benim müdür yardımcım sağolsun ben istemediğim halde yapmış sürpriz oldu ama bana özel değil tabi uygun programı olan herkese yapıyolar sağolsunlar
Bizim kız da bazen uykuya yattığımda beni uyutmayacak kadar tekmeliyo, özellikle de sağa doğru yatarsam 'anne bu taraf doğru taraf değil sola dön' tekmeleri geliyo ama babaya bir garezi var mübarek, eşim ne zaman elini koysa tekme tokat bitiyo, anlıyo sanki sıpa gerçi bir iki kere eşim elini koyduğunda da tekmeledi 1 kere falan ama eşim anlayamıyo, hissettin mi diyorum hayır diyo :44: eller biraz kaba ya derileri falan kalın ondan anlayamıyo heralde, bir de ne hissetmesi gerektiğini bilemediği için anlamıyor olabilir sonuçta onlar için iyice yabancı ve yeni bir durum. canım sıkılıyo biraz hissetse bir kademe daha atlamış gibi olcaz ama hissetmiyo işte adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…