tayt-tunik en rahatı olacak sanırım bizler için :)
biz hamileyiz diil mi.. pozitif ayrımcılık istiyoruz, kıyafetlerimize de kimse birşey söylemesin işyerindeeee
ayaklara da 1 numara büyük ayakkaı almak lazım.
bir de dediğiniz gibi panço
valla ben yaz için bir şort bir de kapri aldım lcwdan üstüne evdeki tişörtlerle,bol elbiselerle yazı geçirdim.iş yerinde de çok resmi giyinme zorunluluğum yok o yüzden rahatım ben.kaprinin üstüne değiştire değiştire giyiyorum bluzları.bir de kışın da giyebileceğim uzun bir pantolon aldım.elbise,tunik,tayt çoğunu eskilerle idare edebiliyorum çok şükür.ama kış gelince işler değişecek tabi,ben de dolapta ne bulacağımı pek bilemiyorum.2-3 elbise var,bi de pantolon gerisine de bakacaz işte,zor olacak ama bütçeyi doğuma ve bebeğe ayırmak istiyorum.
bu arada kaçıncı haftadasın ?
24.haftamdayım canım.bu arada hala şu hamilelik takvimini ekleyemedim :)
farkettim :))))) istersen benimkinin altında "eklemeek için tıkla" gibi birşey yazıyor.
Ordan yapabilirsin, o seni yönlendiriyor zaten :)))
iyi oluyor günlük ne olup bitiyor bakıyorsun..
ben de kışın tayt giyerim diyorum da biraz dobiş oldum o nolcak bilmiyorum :)
selam kızlar :))))
herkese güzel bir gün diliyorum
yaa benim gibi çalışan hamişler, nasıl giyiniyorsunuz, neler giyiyorsunuz, nerden alıyorsunuz, bana bi akıl verin sabahları tıkanıyorum, BUGÜN NE GİYSEM gibi oldum
yazın sıcaklarda, şu bol pantolonlardan giyiyordum, üstüne de bi askılı tamam diyordum ama şimdi hem havalar soğudu hem de malum kilo aldım, saklamam gereken şeyler çoğaldı
ayy tek derdim bu çok şükür, NE GİYSEM :)))))
benim gibi sıkıntı çeken var mı????
Merhabalar herkese..umarım bütün annelerimizin ve bebeklerin keyifleri yerindedir.biz de iyiyiz çok şükür.güzelce tatilimizi yaptık geldik.yüzdük yüzdük rahatladık,hoş kızçem içerde hep yüzüyor da zaten :) ayrıntılı ultrasonumuza da girdik.herşey yolundaydı çok şükür.artık iyice şekillenmeye başlıyor kızım,herşey daha bir anlamlı heyecan verici geliyor.allahım bozmasın herkesin hamileliği sonuna kadar sağlıcakla devam etsin inşalllaaahhh...
Ben GeBe nin indiriminden 3 elbise almistim, bankada done done onlari giyiyorum. Pantolonla rahat edemedim ben, almadim. Disarda kolay, evde olan askili lastikli elbiseler vardi onlari giyiyorum. İs kiyafeti uydurmak zor ama. Kis icin de yine pantolon almiycam hamile tayti alicam. Ustune evde bol kazaklar var onlarla idare ederim diye dusunuyorum. Ayakkarimiz sismese bari, bir de syakjabi derdi cikacak.
üstüne uzun bluzlar giyersin canım bende tayt giyeyim diyorumm ama eşim giydirmiyor. oram buram belli olurmuş. anlamak zor şu erkek milletini.. ne giyeceğimi şaşırdım. bu arada doğum için doktorlarınız gün verdimi bana herkes soruyo verdimi diye hayır daha gün veren olmadı vermesi gerekirmiydi ya
Hehe :) evet biz hamileyiz kiyafetlerimize karismazlar :)) normalde tayt falan giyilmez de mudurum de kadin, anlayisli davraniyor. İdare etsinler artik 3 ay daha
olmuşoldu galiba :)))
canım gün vermesi için zaten daha çok erken. ancak ölçümlere göre tahmini doğum tarihi söyleyebilir.üstüne uzun bluzlar giyersin canım bende tayt giyeyim diyorumm ama eşim giydirmiyor. oram buram belli olurmuş. anlamak zor şu erkek milletini.. ne giyeceğimi şaşırdım. bu arada doğum için doktorlarınız gün verdimi bana herkes soruyo verdimi diye hayır daha gün veren olmadı vermesi gerekirmiydi ya
canım tayt giyersin de üzerine uzun tunik uzun hırka giyersen hiç bir yerin belli olmaz sen eşini öyle kandır hem rahat hemde güzel oluyor :)
canım bana doktor her gittiğimde ultrasonda gözüken doğum tarihini söylüyor bende soranlara onu söylüyorum
ama tabi tam olarak sezeryan olacaksa gün değişiyor onuda 8.ayda net söyleyebilirler diye biliyorum
Yazı askılı bol elbiselerle geçirdim bende işyerinde ama kıbrısa göre istanbul biraz daha serin herhalde şimdi giyemiyorum üşüyorum. Kışında işyeri ortamı resmi biraz ben bide eğitim uzmanı olarak görev yapıyorum taytla filan sunum yapamam sanırım bakalım şimdilik pantolonlara devam
ne görünüyor peki ultrasonda doğum tarihin?
benim sırtta senin nerde önde mi
herkese günaydın dün öğleden sonra ayrıntılı ultrasona girdik.... şükürler olsun ki herşey yolunda,,bebeğiniz gayet sağlıklı gelişmiş dedi yapan dr.. tek tek inceledi organları rapor hazırladı.. ultrasonu biraz bastırınca benim minik kızım bi tekme attı dr. bile afalladırahatsız edilmeye gelemiyor küçük hanım... bu arada dr. kayan bebek gördüm,tekmeleyen bebek gördüm ama bu kadar zıplayanına ilk defa denk geldim sanki altında trambolin var ne kadar hareketli siz sürekli hareket hissediyorsunuzdur dedi babamız da şoka girdi o hareketlerini görünce şimdi anlıyorum senin miden filan neden acıyor dedi.. hazırlanan raporla doktorumuza gittik oradan,,o da inceledi herşey yolunda gayet sağlıklı görünüyor artık evhamlarından sıyrıl tamamen dedi usg ye göre 23.haftadayız .... 20 gün sonra şeker yüklemesi var ayrıca kan testlerimize filan yeniden bakılacakmış... inşallah hepimiz her zaman böyle güzel şeyler yazalımm bu arada iki gün üst üste usg yapılınca herşeyini net gördük haliyle....... verilen bütün fotolarda bebeğimi herkes babasına benzetti kendi annem de dahil.. yahu tamam aşığımda azıcık da bana benzesin dedim.. bu arada herkes birine benzetmeye ne kadar hevesli yaaa :)) şaka bi yana babamıza benzesin özellikle bebekliği çokk tatlı çünkü,,hoş bende tatlıymışımm bakalım doğsun da görelim minik hanımı anne mi baba mı daha şimdiden başladıysak böyle konuşmalara sonumuzu düşünemiyorumm
günaydın anneler, benim miniğim bu hafta hiç durmuyor sürekli hareket halinde ne zaman uyuyor merak ediyorum. gece ben yatarken bile kıpırdayıp duruyordu. doğduğunda çok hareketli olacak galiba.
selam kızlar :))))
herkese güzel bir gün diliyorum
yaa benim gibi çalışan hamişler, nasıl giyiniyorsunuz, neler giyiyorsunuz, nerden alıyorsunuz, bana bi akıl verin sabahları tıkanıyorum, BUGÜN NE GİYSEM gibi oldum
yazın sıcaklarda, şu bol pantolonlardan giyiyordum, üstüne de bi askılı tamam diyordum ama şimdi hem havalar soğudu hem de malum kilo aldım, saklamam gereken şeyler çoğaldı
ayy tek derdim bu çok şükür, NE GİYSEM :)))))
benim gibi sıkıntı çeken var mı????
Merhabalar herkese..umarım bütün annelerimizin ve bebeklerin keyifleri yerindedir.biz de iyiyiz çok şükür.güzelce tatilimizi yaptık geldik.yüzdük yüzdük rahatladık,hoş kızçem içerde hep yüzüyor da zaten :) ayrıntılı ultrasonumuza da girdik.herşey yolundaydı çok şükür.artık iyice şekillenmeye başlıyor kızım,herşey daha bir anlamlı heyecan verici geliyor.allahım bozmasın herkesin hamileliği sonuna kadar sağlıcakla devam etsin inşalllaaahhh...
hamile dediğin tombiş olur zaten dimi amaüstüne uzun bluzlar giyersin canım bende tayt giyeyim diyorumm ama eşim giydirmiyor. oram buram belli olurmuş. anlamak zor şu erkek milletini.. ne giyeceğimi şaşırdım. bu arada doğum için doktorlarınız gün verdimi bana herkes soruyo verdimi diye hayır daha gün veren olmadı vermesi gerekirmiydi ya
çizmeler ayağımıza olursa giyeriz :)canım ben gebe magazasıdan aldım çok rahat pantolonlar üstüne de olan herşeyi giyiyorum
kış içinde en güzeli opak çorap bol elbiseler altınada çizme bayılırım :)
ohh ne güzel kızınla ilk tatil seneye de birlikte güzel güzel tatilleriniz olur inş. :)
gebe favori mağazam hem güzel hem de şık duruyor :)
ayaklarımız şişmez diye düşünüyorum kışa geliyor ya şişersede son bir ay diye düşünmek istiyorum
genelde kış gebeliklerine ayak şişmesi az olurmuş :) kendimi öyle avutuyorum
taytla çizme de güzel oluyor hem :)
poposu büyüyenin kzıı olurmuş :)))) e benim de kızım olacak :))) maşallahım var ani daha şimdiden :))))
uzun tunik, hırka iyi kapatır
olmuşhatta tahmini doğum tarihimiz de aynı
canım gün vermesi için zaten daha çok erken. ancak ölçümlere göre tahmini doğum tarihi söyleyebilir.
zaten verdiği tarihi sen de üç aşağı beş yukarı sata göre hesaplayabilirsin.
mesela benim sata göre tahmini doğum tarihim 07.01.2014,
bir kontrolde 31.12.2013 verdi, bir hafta erken.
son gittiğimde de 15.01.2014 verdi, bir hafta geç.
o bebeğin durumuna göre değişebiliyor yani
canım gün vermesi için zaten daha çok erken. ancak ölçümlere göre tahmini doğum tarihi söyleyebilir.
zaten verdiği tarihi sen de üç aşağı beş yukarı sata göre hesaplayabilirsin.
mesela benim sata göre tahmini doğum tarihim 07.01.2014,
bir kontrolde 31.12.2013 verdi, bir hafta erken.
son gittiğimde de 15.01.2014 verdi, bir hafta geç.
o bebeğin durumuna göre değişebiliyor yani
Selam kızlar nasılsınız? ben de okuldan geldım 25 saat ders vermısler aslında ben daha az alsam olurdu ama okulda tekım ve mecbur aldım 2 ay gıderm ne yapalım dayanacam artık ondan sonra zaten ayrılacam...ama basım dun cok agırdı okul acılınca ne olacak bılmıyorum cok yorulacam.
bu arada neden ben hala bebısımın hareketlerını hcı hıssetmıyorum yaaacaba konusmuyorum bebısle ondan mı? arada bazen konuyorm. onu cok merak edıyorum salı gunu detaylı ultrasonum var acaba yuzu falan bellı olcakmı bebısımın cok merak edıyorum yaaa:)
Aynı dert bende de var 21 Ocak- 29 Ocak arası birsürü tarih var şimdiye kadar aldığım. Sezeryanda pek farketmiyo çünkü zaten önden alınıyo ama ben kısmet olursa normal doğum istiyorum, benim için önemli son tarih ama dediğin gibi 8.,9. Aydan önce tarih vermeleri biraz manasız, değişecek çünkü.
Ders saatlerimiz aynı, 25+rehberlik var benim de. Okuldan bir öğretmenin tayini çıkmış o yüzden ders saatlerimiz arttı yoksa ben de en azı en iyisi diyodum ama olmadı tabi mecbur kaldık almaya. Boş günün var mı bari ayarlayabilir idarecilerin aslında bu ders saatine göre.
Bir de bebiş tepikliyodur, doktor ultrasonda akrobatik hareketlerini gösterince için rahatlaryüzünü de saklamazsa görürsün ayrıntılıda güzel görünüyo
evet bır de rehberlık var tabı:)) ben tekım hep bu okulda...mecbur aldık bakalım. bos gun talebınde bulunmasım pek bulunmak da ıstemıyorum dogum sonra belkı rapor ısı falan ısım duser sımdıden her seyı ıstemeyım dıyorum. gercı sag olsun ıdarecılerımız cok ıyı anlayıslı. bır cok konuda yardımcı da olurlar. toplantıda bıle bana musade ettıler. sen gıt yemek ye falan. gayet ıyı davranıyorlar.
ınsallah gorururum bebısınım tekmelerını babasıyla cok merak edıyoruz. o gelıyor sureklı konuusyor tepkı yok bızım oglanda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?