- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
Öyle tabi sonrasını düşününce pek talepte bulunmamak en iyisi ama benim müdür yardımcım sağolsun ben istemediğim halde yapmış sürpriz olduama bana özel değil tabi uygun programı olan herkese yapıyolar sağolsunlar
Bizim kız da bazen uykuya yattığımda beni uyutmayacak kadar tekmeliyo, özellikle de sağa doğru yatarsam 'anne bu taraf doğru taraf değil sola dön' tekmeleri geliyo ama babaya bir garezi var mübarek, eşim ne zaman elini koysa tekme tokat bitiyo, anlıyo sanki sıpagerçi bir iki kere eşim elini koyduğunda da tekmeledi 1 kere falan ama eşim anlayamıyo, hissettin mi diyorum hayır diyo :44: eller biraz kaba ya derileri falan kalın ondan anlayamıyo heralde, bir de ne hissetmesi gerektiğini bilemediği için anlamıyor olabilir sonuçta onlar için iyice yabancı ve yeni bir durum. canım sıkılıyo biraz hissetse bir kademe daha atlamış gibi olcaz ama hissetmiyo işte adam
ben sadece vurmalarını değil elinin ayağının oynadığınıda hissediyorum. bazen elimi koyuyorum elimin altında minik bir çubuk bir sağa bir sola gidiyor, artık eli mi ayağı mı bilmiyorum.
kıyafet olarak ben de iki tane dar kesim hamile pantolonu aldım, bir tane hamile kapri aldım. iki üç tane de elbise aldım bol ve çok rahat. pantolonlarımın üstüne giymek içinde bluzler aldım. sıcak yerde yaşadığım için pantolonlarım incecik, biri beyaz kumaş. onları kışın giyemem avalar soğuyunca napacam bilmiyorum.
sende sadece esın hıssetmıyor bızde ıkımız de hıssetmıyoruz:))) o anı beklıyoruz sabırsızlıkla...Hayırlısıyla ınsallah...
Kaçıncı haftadaydın sen? Telefondan giriyorum görünmüyo hamilelik takvimi.
ohh ne güzel kızınla ilk tatil seneye de birlikte güzel güzel tatilleriniz olur inş. :)
ne guzel masalah dıyleım:) darısı benım basıma hıssederım ınsallah cıncısyetı neydı?
olmuşhatta tahmini doğum tarihimiz de aynı
Gözün aydın arkadaşım sevindim sonuçlarının iyi gelmesine darısı 20'sinde benim ve kendi kontrollerinde diğer arkadaşların başınabiz de sabırsızlıkla bekliyoruz meleğimizin yüzünü görmeyi
kızlar ben bıraz uyuyacagım cok uykum geldı sabah erken kalkmıstım. gelınce sohbete kaldıgımız yerden devam ederız:))
canım yarın 20bıtecek......21e gırmıs olacagız
evet öyle oldu canım ilk tatilimiz çok güzeldi.keyfi yerindeydi bol bol kıpırdanıp durdu.ama denize girdiğimde büzüşüyordu,karnımın bir bölgesi taş kesiliyordu sanki.sonra duştan sonra tekrar hareketler başlıyordu.yerim ben o 550 grlık fıstığı yaaa :) inşallah hepimizin güzel ve sağlık dolu tatilleri olsun.
merhaba kızlar, artık benim kızım iyice hareketlendi. Ama babası henüz dışarıdan hissedemiyor. Özellikle yemek yerken veya meyve yerken çok hissediyorum :) Sizde durumlar nasıl?
Bu arada yarın tetanos aşısı yaptırıcam. Doktorum hiç bir zararı yok yaptırabilirsin dedi, malum bende çok sakarlık olduğu için bakarsın elimi kolumu keserim Allah korusun, önlem almakta fayda var :)
ayy kızlar sizi takip ediyordum malum bizden 1 ay öncesiniz ve takipteyim sizleri:) bizim topikte mubarek bebeğini hisseden hissedene ben ve benim gibi birkaç kişi daha hissetmiyor ben de sizlere sorcaktım normal mi diye demek ki normalmiş:))) nasipse bu ayın sonunda doppler randevum var bakalım hayırlı haberler alalım inşallah hepimiz...hayırlı günler güzel anne adayları...
aaa evet :) doktor bana 6 ocak demişti ama burda 7 ocak göründü.hoş bu tarihler üç aşağı beş yukarı.durumlar değişir.40.haftayı bekleyecez mi bakalım.ben normal doğum istiyorum ama bakalım bir problem çıkmazsa tabi.
sağol canım amin inşallah darısı hepinizin başına.detaylı ultrason uzun sürdüğü için bol bol görme fırsatı oluyor miniği o yüzden çok güzel.tabi doktorun ağzından çıkan ölçümlerin normal olduğunu duydukça daha da keyifle izliyorsun bebişi.bir de artık iyice şekillenmeye başlıyor ve 3 boyutlu resimler çok anlam kazanmaya başlıyor.
oyy yerim ben onu kuzu :)
bizde bayram tatilinde yüzmüştük kızımla bol bol :)
hatta ilk hareketlerini orda hissetmiştim:)
şimdide haftaya tekrar tatile gidicez bakalım neler yapcak bizim prenses :)
amin inş.:)
Ben de normal doğum istiyorum inşallah hepimize istediğimiz doğumlar nasip olur
Herşeyi normal derse her baktığı organda, keyifli olur. İnşallah bir sıkıntı yoktur da yarım saatlik film gibi izler geliriz :)
iyi çıkar inşallah endişelenme canım.doktor anlatıyor şimdi şunu ölçüyorum bunu ölçüyorum diye şu değerin altındaysa iyi falan diyor sonra bizimkini ölçüyor değeri söylüyor ohhhhh diyorum :) bi 6-7 kez bu ohhhhhhu çekmişimdir.film gibi gerçekten keyifli seyirler dilerim annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?