2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben sadece vurmalarını değil elinin ayağının oynadığınıda hissediyorum. bazen elimi koyuyorum elimin altında minik bir çubuk bir sağa bir sola gidiyor, artık eli mi ayağı mı bilmiyorum.

kıyafet olarak ben de iki tane dar kesim hamile pantolonu aldım, bir tane hamile kapri aldım. iki üç tane de elbise aldım bol ve çok rahat. pantolonlarımın üstüne giymek içinde bluzler aldım. sıcak yerde yaşadığım için pantolonlarım incecik, biri beyaz kumaş. onları kışın giyemem avalar soğuyunca napacam bilmiyorum.

sende sadece esın hıssetmıyor bızde ıkımız de hıssetmıyoruz:))) o anı beklıyoruz sabırsızlıkla...Hayırlısıyla ınsallah...

ne guzel masalah dıyleım:) darısı benım basıma hıssederım ınsallah cıncısyetı neydı?

sende sadece esın hıssetmıyor bızde ıkımız de hıssetmıyoruz:))) o anı beklıyoruz sabırsızlıkla...Hayırlısıyla ınsallah...

Kaçıncı haftadaydın sen? Telefondan giriyorum görünmüyo hamilelik takvimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy kızlar sizi takip ediyordum malum bizden 1 ay öncesiniz ve takipteyim sizleri:) bizim topikte mubarek bebeğini hisseden hissedene ben ve benim gibi birkaç kişi daha hissetmiyor ben de sizlere sorcaktım normal mi diye demek ki normalmiş:))) nasipse bu ayın sonunda doppler randevum var bakalım hayırlı haberler alalım inşallah hepimiz...hayırlı günler güzel anne adayları...

merhaba kızlar, artık benim kızım iyice hareketlendi. Ama babası henüz dışarıdan hissedemiyor. Özellikle yemek yerken veya meyve yerken çok hissediyorum :) Sizde durumlar nasıl?

Bu arada yarın tetanos aşısı yaptırıcam. Doktorum hiç bir zararı yok yaptırabilirsin dedi, malum bende çok sakarlık olduğu için bakarsın elimi kolumu keserim Allah korusun, önlem almakta fayda var :)

ohh ne güzel kızınla ilk tatil seneye de birlikte güzel güzel tatilleriniz olur inş. :)

evet öyle oldu canım ilk tatilimiz çok güzeldi.keyfi yerindeydi bol bol kıpırdanıp durdu.ama denize girdiğimde büzüşüyordu,karnımın bir bölgesi taş kesiliyordu sanki.sonra duştan sonra tekrar hareketler başlıyordu.yerim ben o 550 grlık fıstığı yaaa :) inşallah hepimizin güzel ve sağlık dolu tatilleri olsun.

olmuş hatta tahmini doğum tarihimiz de aynı

aaa evet :) doktor bana 6 ocak demişti ama burda 7 ocak göründü.hoş bu tarihler üç aşağı beş yukarı.durumlar değişir.40.haftayı bekleyecez mi bakalım.ben normal doğum istiyorum ama bakalım bir problem çıkmazsa tabi.

sağol canım amin inşallah darısı hepinizin başına.detaylı ultrason uzun sürdüğü için bol bol görme fırsatı oluyor miniği o yüzden çok güzel.tabi doktorun ağzından çıkan ölçümlerin normal olduğunu duydukça daha da keyifle izliyorsun bebişi.bir de artık iyice şekillenmeye başlıyor ve 3 boyutlu resimler çok anlam kazanmaya başlıyor.

kızlar ben bıraz uyuyacagım cok uykum geldı sabah erken kalkmıstım. gelınce sohbete kaldıgımız yerden devam ederız:))

canım yarın 20bıtecek......21e gırmıs olacagız

Telaş yapmak için erkenmiş o zaman :) yapmıyosundur gerçi de insan hissetmek îstiyor anlıyorum seni. Bebişinle güzel bir uyku çek gel biz buradayız iyi uykular

oyy yerim ben onu kuzu :)
bizde bayram tatilinde yüzmüştük kızımla bol bol :)
hatta ilk hareketlerini orda hissetmiştim:)
şimdide haftaya tekrar tatile gidicez bakalım neler yapcak bizim prenses :)
amin inş.:)

Ben de Eylül'ün son haftası yaptıracağım aşıyı, sakarlık bende de var biraz belli olmaz ne yapacağım
Benimki aç tok farketmiyo valla. Açken hadi gelsin mamalar diye tekmeliyo tokken çok yedin yerim kalmadı diye eşim benim de hissetmiyo daha :44:

merak etme canım kimilerimiz var hala hissetmeyen bebeğin duruşu kilo bir sürü faktör varmış bizde öğrendik zamanla :)
ben erken hissedenlerdenim 16 haftada çok hafif 17 haftadan itibaren yemeklerden sonra sık
şuan ise gün içinde oturdukça hissediyorum kızımı :)
darısı en kısa zaman da başına olsun :)
cinsiyeti ne kuzunun?

Ben de normal doğum istiyorum inşallah hepimize istediğimiz doğumlar nasip olur
Herşeyi normal derse her baktığı organda, keyifli olur. İnşallah bir sıkıntı yoktur da yarım saatlik film gibi izler geliriz :)

oyy yerim ben onu kuzu :)
bizde bayram tatilinde yüzmüştük kızımla bol bol :)
hatta ilk hareketlerini orda hissetmiştim:)
şimdide haftaya tekrar tatile gidicez bakalım neler yapcak bizim prenses :)
amin inş.:)

biz de bayram tatilinde de yüzdük ama ben o zamanlar hareket hissedemiyordum daha.valla yüzmek bana çok iyi geldi.kasık ağrılarım falan da çok hafifledi.haftaya gittiğinizde dikkatli ol havalar biraz serinlemiş olacak.aman üşütme.ben girdiğimde su sıcaklığı iyiydi de dışarda çok rüzgar vardı.gerçi hemen mayo değiştiriyoruz üşümeye fırsat kalmıyor.

iyi çıkar inşallah endişelenme canım.doktor anlatıyor şimdi şunu ölçüyorum bunu ölçüyorum diye şu değerin altındaysa iyi falan diyor sonra bizimkini ölçüyor değeri söylüyor ohhhhh diyorum :) bi 6-7 kez bu ohhhhhhu çekmişimdir.film gibi gerçekten keyifli seyirler dilerim annesi :)

Teşekkür ederim canım inşallah senin gibi güzel haberlerle geliriz. Ben hissediyorum meleğim çok sağlıklı ama bi de doktor söylese fena olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…