Selam kızlar nasılsınız? ben de okuldan geldım 25 saat ders vermısler aslında ben daha az alsam olurdu ama okulda tekım ve mecbur aldım 2 ay gıderm ne yapalım dayanacam artık ondan sonra zaten ayrılacam...ama basım dun cok agırdı okul acılınca ne olacak bılmıyorum cok yorulacam.
bu arada neden ben hala bebısımın hareketlerını hcı hıssetmıyorum yaaacaba konusmuyorum bebısle ondan mı? arada bazen konuyorm. onu cok merak edıyorum salı gunu detaylı ultrasonum var acaba yuzu falan bellı olcakmı bebısımın cok merak edıyorum yaaa:)
biz de bayram tatilinde de yüzdük ama ben o zamanlar hareket hissedemiyordum daha.valla yüzmek bana çok iyi geldi.kasık ağrılarım falan da çok hafifledi.haftaya gittiğinizde dikkatli ol havalar biraz serinlemiş olacak.aman üşütme.ben girdiğimde su sıcaklığı iyiydi de dışarda çok rüzgar vardı.gerçi hemen mayo değiştiriyoruz üşümeye fırsat kalmıyor.
Selam herkese...
Bana da 24 saat geldi. En az alan da benim branş içinde. Bu yüzden daha az da veremezler 31 saat alan bile var. İdare edicez artık. Nöbet görevi ne zaman verilmiyor biliyor musunuz?
Hayırlı olsun canım fazla yorulmazsın iyi olmuş, 1 saati bile düşünüyo insan bu haldeyken. Nöbet 24. Haftadan itibaren verilmiyo yasal olarak. 23+1 de 24 haftalık oluyoruz ama sen doktoruna belirt ki 23+ falan yazmasın 24 yazsın idareciler anlamaz artıdan falan siz daha 23 haftalıksınız derler boşuna 1 hafta daha tutma.
Benim en büyük korkum nöbet olayı zaten. 8lerin falan olduğu katta hele çok zor. Öyle bir koşuyolar ki çarpsa düşürür üstünden geçer insanın, bahçe desen top oynuyolar çok fazla, karnına gelme riski var. Ben artık göbüşüme sarılıp bir köşeye sinmeyi düşünüyorum
Eh bir şey kalmamış o zaman 21. haftanın içindeyim. En fazla 4 hafta tutarım. Bahçe nöbeti rahattı ama şimdi dışına mantolama yapılıyor o da sıkıntı olacak.Maşallah bizim çocuklar da pek hareketli. Neyse bakalım bu sene kafayı pek takmamaya çalışıcam.
Aynı haftadayız biz :) 3 hafra tutucaz fazla değil. sorun nöbet tutmak değil de dediğim gibi riskli bir durum bu. Bebişime bir zarar gelmesin de tutarız nöbeti nolcak. Ben müdür yardımcısına özellikle sordum 21 deyim ne zaman nöbetten düşerim diye, 24 dedi. Belki dedim yazmayız zaten sana hocam der diye ama demedî :)
Çalıştığım okul baya büyük bir okul. Kendi kendilerine soracaklarını bile düşünmüyorum illa benim rica etmem gerekli her şeyi. Halbuki bu tip durumlarda düşünceli olmak lazım ama şimdilik göremedim. Şaka maka 5 aylık olduk di mi? 45 kiloydum başta 49 oldum az mı kilo aldım ben ya 5 aylık durmuyorsun diyorlar bana:44::18:
Çalıştığım okul baya büyük bir okul. Kendi kendilerine soracaklarını bile düşünmüyorum illa benim rica etmem gerekli her şeyi. Halbuki bu tip durumlarda düşünceli olmak lazım ama şimdilik göremedim. Şaka maka 5 aylık olduk di mi? 45 kiloydum başta 49 oldum az mı kilo aldım ben ya 5 aylık durmuyorsun diyorlar bana:44::18:
Hayırlı olsun canım fazla yorulmazsın iyi olmuş, 1 saati bile düşünüyo insan bu haldeyken. Nöbet 24. Haftadan itibaren verilmiyo yasal olarak. 23+1 de 24 haftalık oluyoruz ama sen doktoruna belirt ki 23+ falan yazmasın 24 yazsın idareciler anlamaz artıdan falan siz daha 23 haftalıksınız derler boşuna 1 hafta daha tutma.
Benim en büyük korkum nöbet olayı zaten. 8lerin falan olduğu katta hele çok zor. Öyle bir koşuyolar ki çarpsa düşürür üstünden geçer insanın, bahçe desen top oynuyolar çok fazla, karnına gelme riski var. Ben artık göbüşüme sarılıp bir köşeye sinmeyi düşünüyorum
Haftaya ben nöbetten düşüyorum o zaman
tam 24. haftaya giriyorum
24 haftalık gebedir yazısı yeterli dimi nöbet tutmamak için
Poğaça börek gibi şeyleri nefsimi köreltecek kadar yiyorum, kahvaltı dışında hiçbir öğünde ve ara öğünlerde ekmek yemiyorum, makarna ve bulgur pilavı yapıyorum yanına. Ekmeği kesince bırak kilo almayı kilo veriyo insan.Maşallah yaaa ne güzel
ben 9 kiloyu geçtim daha şimdiden
doğuma kadar da ne kadar daha alırım allah bilir
Bizde de durum aynı, boyum fazla uzun değil benim, 8'ler hep benden uzun. Diyorum ya sinip bir köşeye beklerim teneffüsün bitmesini ne yapayım, telafisi olmayan şeyler olabilir, bilerek yapmazlar ama gençler fıkır fıkır nasıl durduracaksın?Benimkilerin hepsi benden uzun
o yüzden çalışmaya bile korkuyorum bırakın nöbet tutmayı
Bizim durum çok benzermişaynı haftadayız, 46'yla hamile kaldım şu an 50'yim ben de 4 kilo aldım :) bana da az almışsın diyolar da sonradan alınacak zaten bol bol acelesi yok. Sen bebeğine faydalı şeyleri yiyorsan sorun yok, zaten bebeğin istediği şeyler kilo yapmıyo, biz kendi nefsimizden kilo alıyoruz börekler çörekler :)
Poğaça börek gibi şeyleri nefsimi köreltecek kadar yiyorum, kahvaltı dışında hiçbir öğünde ve ara öğünlerde ekmek yemiyorum, makarna ve bulgur pilavı yapıyorum yanına. Ekmeği kesince bırak kilo almayı kilo veriyo insan.
Bizde de durum aynı, boyum fazla uzun değil benim, 8'ler hep benden uzun. Diyorum ya sinip bir köşeye beklerim teneffüsün bitmesini ne yapayım, telafisi olmayan şeyler olabilir, bilerek yapmazlar ama gençler fıkır fıkır nasıl durduracaksın?
Çok ortak noktamız var cinsiyeti ne bebeğin belki o da aynıdır. Bizimki erkek.
Nöbet sırasında özellikle 8'ler kavga ediyor bazen onları ayırmaya çalışıyordum önceden ki hepsi benden uzun. Şimdi yeltenemem bile bu yüzden çok iyi alınmış bir karar hamile kadına nöbet yazmamak
En son 17. Haftada kız dendi o zamandan beri de girmedik kontrole, o tutmadı gibi duruyo
En son 17. haftada gittik biz de soranlara kordon değilse erkek diyorum. haftaya ayrıntılı ultrasona giricem artık kesinleşir gözümde hâlâ daha sanki değişebilir gibi geliyor. Yine de oğlum diye seviyorum kız çıkarsa alınabilir.Sizde de oluyor mu sırt üstü yatınca hiç durmadan hareket ediyor bezdiriyor artık. Acaba rahatsız mı oluyor diye düşünüyorum :44:
Selam kızlar nasılsınız? ben de okuldan geldım 25 saat ders vermısler aslında ben daha az alsam olurdu ama okulda tekım ve mecbur aldım 2 ay gıderm ne yapalım dayanacam artık ondan sonra zaten ayrılacam...ama basım dun cok agırdı okul acılınca ne olacak bılmıyorum cok yorulacam.
bu arada neden ben hala bebısımın hareketlerını hcı hıssetmıyorum yaaacaba konusmuyorum bebısle ondan mı? arada bazen konuyorm. onu cok merak edıyorum salı gunu detaylı ultrasonum var acaba yuzu falan bellı olcakmı bebısımın cok merak edıyorum yaaa:)
yaa ne demiştim herşey güzel olcak diye :)
mükemmel kızımız pek hareketli desene maşallah maşallah :)
artık olumsuz düşünmek yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?