2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
selamlar
daha önce yazmıştım ben de 2013 ocak annesiyim, her ne kadar kızım aralıkta doğmuş olsa da

mide bulantısından 13 kilo vermiştim gecen sene bu zamanlarda çok fenaydım 6 ve 10. haftalar arası mide bulantılarının tavan yaptıgı en dayanılmaz hale geldiği dönemler

sizleri okudukça o günlerim hatırlıyorum da üzülüyorum
keşke sihirli bir formül olsa da size söyleyebilseem

benim serumsuz bir günüm geçmedi 3 ay boyunca
size tavsiyem -zor olsa da- her gün temiz hava almaya çalışın
metpamid, dramamine, zofer, zofran. Bu ilaçların hepsi mide bulantısı için. Deneyin hangisi iyi gelirse onu kullanın
bebeğinize ilaçlardan zarar geleceği konusunda endişe etmeyin. Mide bulantısından yataga çakılı kalıp mutsuz olmak, hiçbişey yiyememek hatta su bile içememektense ilaç içip biraz rahatlamak daha mantıklı bence. Ben her gün kullandım ikişer ikişer çünkü yerlerde sürünüyodum bulantıdan
kızım da hiçbir sorun olmadı çok şükür zekası da yerinde

çubuk kraker iyi geliyor ama insan bir süre sonra sıkılıyor ondan
onun yerine corn flakes ler var sade olanları. Kuru kuru onu tüketirseniz hem daha besin yönünden daha zengin daha duyurucu hem de daha lezzetli oluyor

ve güzel haber
biliyorum bnu çok duyuyosunuz ama GEÇİYOR gercekten GEÇİYOR çok çabuk hem de
üçüncü ayı doldurdugunuzda büyük oranda geçmiş olacak, 4. aydan sonra tamamen bitecek, ben 9 ay bulantı çektim ama benim midemde farklı sıkıntılar vardı
normalde hamilelik bulantısı en fazla 16 hafta sürer hormonal olarak
4. aydan sonra iştahınız öyle bir açılacak ki siz bile şaşıracaksınız
sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz

kızlar merhaba 4 haftalık hamileyim. ve otururken elim soll kasığımın üzerindeydi. bir anda bir hareket oldu bir seyirme oldu acaba neden.herkeste oluyor mu böyle şey.

cnm korkma benim ilk gebeliğimde de oluyordu.kese büyürken şöyle seyirme şeklinde pıt pıt yapar kasıklarında.şimdi bunda öyle bişey hissetmedim ama doktor ilk gebelikte olur ikinci de böyle bişey olmaz demişti.gerçi kısmen bişiler gezip duruyor içerde ama neyle alakalı bilmiyorum :)) benim sadece kasıklarım inanılmaz ağrıyor.uykudan bile uyandırıyor ağrı beni.önceki iğne batığı şeklinde oluyordu.bu arada su çiçeği tahlilim temiz çıktı.daha önce geçirmişim ben su çiçeğini.

Merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir.Bende mide bulantilari basladi ozellikle sabahlari kotu Asermede basladi canim acayip eksi ve aci cekiyor:)Kizimdada canim eksi cekmisti ..

benim de bulantım var özellikle sabahları ve benim de canım ekşi çekiyor bu gün kaç bardak şalgam suyu içtim sayamadım :)

Kızlar sizinde göbeğiniz çıktımı ben davul gibi şişmiş durumdayım tartılıyorum 60 kilo hamile kaldım bi 62 bi 64 çıkıyor 2 kilo bi anda nası değişio bide göbeği çıkmayan varmı durumum anormalmi yoksa bilemedim

ya ben ne su çiçeği geçirdim ne kızamık...bünye sağlammış...ama şimdi korkuyorum hamileyken geçirmek bebeğin de annenin de hayatını tehlikeye atıyomuş diye duydum....:44::44::44::44:

merak etme tatlım yalnız değilsin benim degöbüş çıktı iştahtan mıdır nedir...yoksa bebek 2 gr bişey hadi büyüklüğü de oluversin 2 cm ama göbek öyle demiyor

merak etme tatlım yalnız değilsin benim degöbüş çıktı iştahtan mıdır nedir...yoksa bebek 2 gr bişey hadi büyüklüğü de oluversin 2 cm ama göbek öyle demiyor

Tek göbüşü olan benim sanmıştım saol canım azcık rahatladım valla küçücük şey kocaman göbek yaptı büyürse ne olacak şaştım valla

Ben de şiştim davul gibi. Benim hiç karnım yoktu hamilelik öncesi. Şimdi beş aylık gibi duruyor. Biyolog bir arkadaşım ödemdir, regl olmadığın için öyle olmuştur iner dedi ama indiği falan yok.

Bu arada bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum. Son resmi de kelebeğe benziyor, çok tuhaf. Normal insan kalbi ritminde, çok tuhaf oldum. Şu an bende iki atan kalp var, ne büyük mucize :)

evlenmeden önce 50 kiloydum evlendim 60 a çıktım benim koca habire yiyo bende onunla yemekten zaten göbeğim çıkmıştı şimdi ayva falan değil karpuz göbeği oldum inşallah ödemdir canım zor durumdayım:) bu arada hayırlı olsun mucizeciğini duymuşun Rabbim nazarlardan saklasın inşallah bende bebişimi duyabilrim

61 kiloyla başladığımdan dolayı hafif bir gibek vardı ama şuan adet olmadğım için hafif bir ödem var yada ben kendimi şiş hissediyorum ama gözle görülür bir göbüş yok henüz çok iştahsızım şimdilik ama bulantım yok şükür

Benim göbüş gözle baya bi görülüo a bide progestan kullananlar sizdede akıntı varmı bende beyaz bi akıntı var

Son düzenleme:
Benim göbüş gözle baya bi görülüo a bide progestan kullananlar sizdede akıntı varmı bende beyaz bi akıntı var

Sen progestanı ne için kullanıyorsun? İğne olarak mı kullanıyorsun? Bizlerde kullandık ama keseyi görünce bıraktırdı doktorumuz.
Akıntı bende de var sanırım normal. Adet sancısı gibi sancılarım var ve o sancıların yoğunluğuna göre de akıntılarım oluyor.

Allah uzun ömür versin kızına sana ve babasına bağışlasın

Son düzenleme:
Tek göbüşü olan benim sanmıştım saol canım azcık rahatladım valla küçücük şey kocaman göbek yaptı büyürse ne olacak şaştım valla
sanıyorum benimde birazcık varnormaldede göbekliydim ama yumuşaktışimcik sertleşiyo
bende kullanıyorum ama benim akıntım az...kasıklarımın ağrı ve kasılmasına göre azalıp çoğalıyor

günaydın güzel hamişlerrrrrr.hepimizin gençlik ve spor bayramı kutlu olsun.
nasıl gidiyor hamilelik? benim mide bulantılarım biraz azaldı.onun dışında herşey çok iyi:)

Suan kacinci haftadasin bimiyorum ama benim 5.haftada yoktu 6 .haftanin sonuna dogru basladi..Insallah sagolasin..Birseyler yiyebiliyorsan ne guzel ben oglene kadar hicbirsey yiyemiyorum

Sagol arkadasim yazdiklarin icin.Bu benim ikinci hamileligim ve ilk inde mide bulantisindan 5kg zayifladim .Benim 9-15 haftalar berbat gecti hani sen yazmissin ya cubuk kraker hap vs. onlari gectim agzima su dahi koyamiyordum gunlerce susuz kaldimo kadar felaketti ki esimden bile tiksiniyordum sen kokuyorsun diyordum 6 haftam sadece koltuk ve wc arasinda gecti 5 gun hastanede yattim ..Hamileligim boyunca sadece verdigim 5 kg yi geri aldim bu kadar SikInti sonucunda guzel olan 2 sey vardi .1.si 72 kg ile hamile kaldim dogum yaptiktan sonra 62 kg ydim formuma hamilelik le kavustum:) digeri ise kizimin 3.400 gr 49 cm tamamen saglikli dogmasi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…