kızlar merhaba 4 haftalık hamileyim. ve otururken elim soll kasığımın üzerindeydi. bir anda bir hareket oldu bir seyirme oldu acaba neden.herkeste oluyor mu böyle şey.
Merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir.Bende mide bulantilari basladi ozellikle sabahlari kotuAsermede basladi canim acayip eksi ve aci cekiyor:)Kizimdada canim eksi cekmisti ..
cnm korkma benim ilk gebeliğimde de oluyordu.kese büyürken şöyle seyirme şeklinde pıt pıt yapar kasıklarında.şimdi bunda öyle bişey hissetmedim ama doktor ilk gebelikte olur ikinci de böyle bişey olmaz demişti.gerçi kısmen bişiler gezip duruyor içerde ama neyle alakalı bilmiyorum :)) benim sadece kasıklarım inanılmaz ağrıyor.uykudan bile uyandırıyor ağrı beni.önceki iğne batığı şeklinde oluyordu.bu arada su çiçeği tahlilim temiz çıktı.daha önce geçirmişim ben su çiçeğini.
Kızlar sizinde göbeğiniz çıktımı ben davul gibi şişmiş durumdayım tartılıyorum 60 kilo hamile kaldım bi 62 bi 64 çıkıyor 2 kilo bi anda nası değişio bide göbeği çıkmayan varmı durumum anormalmi yoksa bilemedim
merak etme tatlım yalnız değilsin benim degöbüş çıktı iştahtan mıdır nedir...yoksa bebek 2 gr bişey hadi büyüklüğü de oluversin 2 cm ama göbek öyle demiyor
Kızlar sizinde göbeğiniz çıktımı ben davul gibi şişmiş durumdayım tartılıyorum 60 kilo hamile kaldım bi 62 bi 64 çıkıyor 2 kilo bi anda nası değişio bide göbeği çıkmayan varmı durumum anormalmi yoksa bilemedim
Ben de şiştim davul gibi. Benim hiç karnım yoktu hamilelik öncesi. Şimdi beş aylık gibi duruyor. Biyolog bir arkadaşım ödemdir, regl olmadığın için öyle olmuştur iner dedi ama indiği falan yok.
Bu arada bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum. Son resmi de kelebeğe benziyor, çok tuhaf. Normal insan kalbi ritminde, çok tuhaf oldum. Şu an bende iki atan kalp var, ne büyük mucize :)
Benim göbüş gözle baya bi görülüo a bide progestan kullananlar sizdede akıntı varmı bende beyaz bi akıntı var
Allah uzun ömür versin kızına sana ve babasına bağışlasınselamlar
daha önce yazmıştım ben de 2013 ocak annesiyim, her ne kadar kızım aralıkta doğmuş olsa da
mide bulantısından 13 kilo vermiştim gecen sene bu zamanlarda çok fenaydım 6 ve 10. haftalar arası mide bulantılarının tavan yaptıgı en dayanılmaz hale geldiği dönemler
sizleri okudukça o günlerim hatırlıyorum da üzülüyorum
keşke sihirli bir formül olsa da size söyleyebilseem
benim serumsuz bir günüm geçmedi 3 ay boyunca
size tavsiyem -zor olsa da- her gün temiz hava almaya çalışın
metpamid, dramamine, zofer, zofran. Bu ilaçların hepsi mide bulantısı için. Deneyin hangisi iyi gelirse onu kullanın
bebeğinize ilaçlardan zarar geleceği konusunda endişe etmeyin. Mide bulantısından yataga çakılı kalıp mutsuz olmak, hiçbişey yiyememek hatta su bile içememektense ilaç içip biraz rahatlamak daha mantıklı bence. Ben her gün kullandım ikişer ikişer çünkü yerlerde sürünüyodum bulantıdan
kızım da hiçbir sorun olmadı çok şükür zekası da yerinde
çubuk kraker iyi geliyor ama insan bir süre sonra sıkılıyor ondan
onun yerine corn flakes ler var sade olanları. Kuru kuru onu tüketirseniz hem daha besin yönünden daha zengin daha duyurucu hem de daha lezzetli oluyor
ve güzel haber
biliyorum bnu çok duyuyosunuz ama GEÇİYOR gercekten GEÇİYOR çok çabuk hem de
üçüncü ayı doldurdugunuzda büyük oranda geçmiş olacak, 4. aydan sonra tamamen bitecek, ben 9 ay bulantı çektim ama benim midemde farklı sıkıntılar vardı
normalde hamilelik bulantısı en fazla 16 hafta sürer hormonal olarak
4. aydan sonra iştahınız öyle bir açılacak ki siz bile şaşıracaksınız
sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz
sanıyorum benimde birazcık varTek göbüşü olan benim sanmıştım saol canım azcık rahatladım valla küçücük şey kocaman göbek yaptı büyürse ne olacak şaştım valla
bende kullanıyorum ama benim akıntım az...kasıklarımın ağrı ve kasılmasına göre azalıp çoğalıyorBenim göbüş gözle baya bi görülüo a bide progestan kullananlar sizdede akıntı varmı bende beyaz bi akıntı var
ye ekşiyi çıkar ayşeyihadi bakalım hayırlısı olsun canım.inşallah çabuk geçer bulantılarında benim daha öyle belirtilerim yok sadece sabah 6bucukta gözlerimi açmak zorunda kalıyorum midemin gurultusundan
selamlar
daha önce yazmıştım ben de 2013 ocak annesiyim, her ne kadar kızım aralıkta doğmuş olsa da
mide bulantısından 13 kilo vermiştim gecen sene bu zamanlarda çok fenaydım 6 ve 10. haftalar arası mide bulantılarının tavan yaptıgı en dayanılmaz hale geldiği dönemler
sizleri okudukça o günlerim hatırlıyorum da üzülüyorum
keşke sihirli bir formül olsa da size söyleyebilseem
benim serumsuz bir günüm geçmedi 3 ay boyunca
size tavsiyem -zor olsa da- her gün temiz hava almaya çalışın
metpamid, dramamine, zofer, zofran. Bu ilaçların hepsi mide bulantısı için. Deneyin hangisi iyi gelirse onu kullanın
bebeğinize ilaçlardan zarar geleceği konusunda endişe etmeyin. Mide bulantısından yataga çakılı kalıp mutsuz olmak, hiçbişey yiyememek hatta su bile içememektense ilaç içip biraz rahatlamak daha mantıklı bence. Ben her gün kullandım ikişer ikişer çünkü yerlerde sürünüyodum bulantıdan
kızım da hiçbir sorun olmadı çok şükür zekası da yerinde
çubuk kraker iyi geliyor ama insan bir süre sonra sıkılıyor ondan
onun yerine corn flakes ler var sade olanları. Kuru kuru onu tüketirseniz hem daha besin yönünden daha zengin daha duyurucu hem de daha lezzetli oluyor
ve güzel haber
biliyorum bnu çok duyuyosunuz ama GEÇİYOR gercekten GEÇİYOR çok çabuk hem de
üçüncü ayı doldurdugunuzda büyük oranda geçmiş olacak, 4. aydan sonra tamamen bitecek, ben 9 ay bulantı çektim ama benim midemde farklı sıkıntılar vardı
normalde hamilelik bulantısı en fazla 16 hafta sürer hormonal olarak
4. aydan sonra iştahınız öyle bir açılacak ki siz bile şaşıracaksınız
sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz
benim de bulantım var özellikle sabahları ve benim de canım ekşi çekiyor bu gün kaç bardak şalgam suyu içtim sayamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?