Merhaba ben 33 yaşında 19+4 günlük hamileyim 3 çocuğumu bekliyorum daha cinsiyeti belli değil 5 şubat muhtemel doğum tarihi daha onun için alış veriş yapmadım çünkü tiroit yüzünden biyopsi yapılacak eğer kötü huylu ise gebeliğe son vereceklermiş ama İyi huylu ise ilaçla tedavi edilebilirmiş benim için dua ederseniz çok sevinirim
canım tekrar gecmiş olsun dualarımız seninle kabarık listeye güvenme bence bebek magazası sonucta para kazanacak lüzumlu lüzumsuz seyleri gerekli ghibi gösterir,bide simdiden oda takımı falanda gereksiz bence cocugu ikileyince olması daha iyi ikiside düsünülerek kombine ediliyor nasılsa yada bebek biraz büyüyünce sonucta besikte enn fazla 3 yasına kadar yatar o da buyuk mobilya bi beşik olursa tabi ben ilkine oda yaptım ama takım almadım besik salıncak anakucagı şifonyer ve halıdan olusan bi odası var oglumun ama kardesi olcak inş yatakla dolap yaptırcaz zaten aynı mobilyadan olacak. sende o listeyi cok takma istersen kafana hersey yavas yavas oluyor Allahın izniyle....
demek ki bebişin sessiz sessiz vuruyo
yakında hissedersin, girişir pata küte
emzirme atletlerinin içine illa sütyene gerek yok demişti gittiğim mağazadaki kadın
gene de bi bakmak gerekir
eve geldim geleli ağlıyorum
yarın 1 hafta olacak ve hala belli değil gelen suyun ne olduğu
Sağlık bakanlığına şikayet etsek bile bişey değişmeyecek ki, umursamıyorlar insan hayatını
bence Sağlık personeline öncelikle empati öğretilmeli
zaten pedi yaptım, renk değişikliği oldu
muhtemelen gelen su bebişden
o zaman da beni hastaneye yatıracaklar ama daha o bile net değil
Allahım yardımcın olsun canım
bebeğini sana bağışlasın Rabbim
dualarım seninle
Bence de lila yerine mavi yap tatlım
çünkü nereye gitsem kız bebeği olacaklar lila yapmış odasını
sarı, beyaz, mavi, yeşil gibi renkler erkekler için daha uygun bence
gene de seçim senin
gittiğim bebek mağazasında bi liste verdiler elime, Allahım bunca şeyi alacak mıyım oldum
çok çok kabarık liste
3 kredi ödüyoruz , halimiz biraz yaş
resimlerini ekle nolurrrr nolurrr yalvarıyoooommmGüzel annişlerrrr biz geldik
Doktora gidenlerin güzel haberlerine çok sevindim, Allah bize de o günleri göstersin inşallah
Bugün kızımın ilk alışverişi yaptım, resmen deli gibi mağazalara attık kendimi, tek başıma çıktım kollarım koptu ama yine de durmadım talan ettim mağazalarıçok güzel şeyler aldım amaaaa, şahane bişeymiş bu bebiş alışverişi
resimlerini ekle nolurrrr nolurrr yalvarıyoooommm
çabbbıkkk oll en fazla 5 dakka sanaaa!Hemen efenim lafı mı olurbilgisayara geçeyim fotoları atmam lazım önce hemen ayar çekiyorum
kızz 7 koca dakka olmuşş çabbıkk ollçabbbıkkk oll en fazla 5 dakka sanaaa!
Evet canım, omzumdan koca bir yük kalktı:)) Biz de alalaım Barış amcanın cd'sini o zaman:)) Çok severim kendisini:)) Hamile yogasına giden ve doğum yapan arkadaşlarım çok kolay ve rahat doğum yaptıkları gibi sorunsuz bir gebelik geçirmişlerdi. Ben de öncesinde gidiyordum zaten yogaya:)) Hamil yogası biraz daha farklı, bel, sırt, kalça, kasık gibi gebelikte ilk etkilenen yerleri güçlendiriyor ve doğuma hazırlık yapıyor. Ben çok memnunum, hatta daha önce kalça kramplarım vardı, şimdi onlar yok oldu:)) Bence bir git dene, beğenmezsen gitmezsin:) Fulya Folorance Hastanesinde de ücretsiz hamile yogası varmış. Yakınsan eğer, oraya da gidebilirsin:))
benim bulundugum yerde yoga imkanı yok malesef cd si falan var mıdır yoganın?ofisime cook yakın Fulya Florance , bakıcam. Sen oraya mı gidiyorsun? hangi doktora gidiyorsun? o hastane de Herman bey varmış, cook methini duymustum
canım tekrar gecmiş olsun dualarımız seninle kabarık listeye güvenme bence bebek magazası sonucta para kazanacak lüzumlu lüzumsuz seyleri gerekli ghibi gösterir,bide simdiden oda takımı falanda gereksiz bence cocugu ikileyince olması daha iyi ikiside düsünülerek kombine ediliyor nasılsa yada bebek biraz büyüyünce sonucta besikte enn fazla 3 yasına kadar yatar o da buyuk mobilya bi beşik olursa tabi ben ilkine oda yaptım ama takım almadım besik salıncak anakucagı şifonyer ve halıdan olusan bi odası var oglumun ama kardesi olcak inş yatakla dolap yaptırcaz zaten aynı mobilyadan olacak. sende o listeyi cok takma istersen kafana hersey yavas yavas oluyor Allahın izniyle....
:)) Senin eşin de benim gibi, ben keyfini çıkarıyorum, bir daha geçmez bu fırsat:)) Evde sadece yemek ve ütü yapıyorum, 2 haftada kadın geliyor zaten, ama bulaşık makinesini yerleştirmeme bile kızıyor, veya buzdolabından eğilip bir şey almama, cifle tencee ovalamaya da, bana söyle ben yaparım diyor. ben de söylüyorum:))
amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn ne tatlı kız bunlar yerim ben o kızı yaaa zaten iki oglan olunca kız seyleri cokk sevimli geliyor bana hala gözüm kız kıyafetlerinde ama oglusumun cicileri de güzel teyzesi senin kızınkilerde pekkk şirin annesiiUffak bir elektronik aksama yaşadık ondan mütevellit gecikmiş olabilirim ama geldi işte fotolar
Eki Görüntüle 803676 Eki Görüntüle 803671 Eki Görüntüle 803674 Eki Görüntüle 803672 Eki Görüntüle 803673 Eki Görüntüle 803675
Uffak bir elektronik aksama yaşadık ondan mütevellit gecikmiş olabilirim ama geldi işte fotolar
Eki Görüntüle 803676 Eki Görüntüle 803671 Eki Görüntüle 803674 Eki Görüntüle 803672 Eki Görüntüle 803673 Eki Görüntüle 803675
benim bulundugum yerde yoga imkanı yok malesef cd si falan var mıdır yoganın?
canım korkma bu kadar 2. cocuk kadar güzel bi şeyi ben hic yasamadım ilkinde insan o duyguya yabancı oluyor ama ikinci müthiş güzel bişey korkma sen bol bol dua et bizde ediyoruz zaten saglıkla kucagına alda inşallah ikinciyede sıra gelir,moralini bozma ,sahi o sıvıdan hala geliyormu yoksa bir yada birkac kez mi geldi?sorunlu bi hamilelik geçirdiğim için 2. çocuğu yapamazmışım gibi geliyor
ama hiç bu açıdan bakmamıştım, doğru kardeşi olursa yeniden yapmak gerekir alışverişi
valla gözümü korkuttu verdikleri broşür
dualarınızı eksik etmeyin nolur
arastıralım biraz buluruz inşallah ama benim dışardaki haylaz yaptırmaz gibi geliyor bi ara plates yapim dedim hamile degilken tepeme cıktıBana da lazım valla, evde kendi kendime yapsam da sıkıntılarımdan kurtulsam biraz
Güzel annişlerrrr biz geldik
Doktora gidenlerin güzel haberlerine çok sevindim, Allah bize de o günleri göstersin inşallah
Bugün kızımın ilk alışverişi yaptım, resmen deli gibi mağazalara attık kendimi, tek başıma çıktım kollarım koptu ama yine de durmadım talan ettim mağazalarıçok güzel şeyler aldım amaaaa, şahane bişeymiş bu bebiş alışverişi
arastıralım biraz buluruz inşallah ama benim dışardaki haylaz yaptırmaz gibi geliyor bi ara plates yapim dedim hamile degilken tepeme cıktı
canım şanslısınız gercekten ben işlerimi kendim yapıyorum cokl şükür yapabiliyorum eşimde sagolsun yardım ediyor ama sabah7 de gidip aksam 9da geliyor işten sagolsun uğrasıyor ama allahtan kendi yapıyorum o cogunluk ogluma bakıyor parka götürüyor hafta sonları aksamları uyutuyor sütünü hazırlıyor gerekirse altını alıyor tuvalet egitimi vermeye calışıyorum ama pek anlamıyor daha 2 yasına 2 ay var inş ögrenir bir an önceSabahmeltemi & Winebir,
Cok sanslıyız valla, benim eşimde her seyi yapıyor. Utuleri vs de kadın yapıor. bana yan gelip uaymak kalıyor ama onuda iyi yapamıyorum, kuyruk sokumum coook acıyor. Zedelemistim 2 sene once, simdi yine cıktı hamilelikte.Simit aldım, ustune oturuyorum. Bildiginiz rezillik, elimde simitle geziyorum.soranlara da kıcımı kırdım diyorunm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?