2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

geçmiş olsun, bende de troid çıktı gebelikte takip ediliyor ve ilaç kullanıyorum, seninki nasıl bişey?

Güzel annişlerrrr biz geldik
Doktora gidenlerin güzel haberlerine çok sevindim, Allah bize de o günleri göstersin inşallah
Bugün kızımın ilk alışverişi yaptım, resmen deli gibi mağazalara attık kendimi, tek başıma çıktım kollarım koptu ama yine de durmadım talan ettim mağazaları çok güzel şeyler aldım amaaaa, şahane bişeymiş bu bebiş alışverişi

canım tekrar gecmiş olsun dualarımız seninle kabarık listeye güvenme bence bebek magazası sonucta para kazanacak lüzumlu lüzumsuz seyleri gerekli ghibi gösterir,bide simdiden oda takımı falanda gereksiz bence cocugu ikileyince olması daha iyi ikiside düsünülerek kombine ediliyor nasılsa yada bebek biraz büyüyünce sonucta besikte enn fazla 3 yasına kadar yatar o da buyuk mobilya bi beşik olursa tabi ben ilkine oda yaptım ama takım almadım besik salıncak anakucagı şifonyer ve halıdan olusan bi odası var oglumun ama kardesi olcak inş yatakla dolap yaptırcaz zaten aynı mobilyadan olacak. sende o listeyi cok takma istersen kafana hersey yavas yavas oluyor Allahın izniyle....

resimlerini ekle nolurrrr nolurrr yalvarıyoooommm

ofisime cook yakın Fulya Florance , bakıcam. Sen oraya mı gidiyorsun? hangi doktora gidiyorsun? o hastane de Herman bey varmış, cook methini duymustum

Uffak bir elektronik aksama yaşadık ondan mütevellit gecikmiş olabilirim ama geldi işte fotolar

sorunlu bi hamilelik geçirdiğim için 2. çocuğu yapamazmışım gibi geliyor
ama hiç bu açıdan bakmamıştım, doğru kardeşi olursa yeniden yapmak gerekir alışverişi
valla gözümü korkuttu verdikleri broşür
dualarınızı eksik etmeyin nolur

Sabahmeltemi & Winebir,

Cok sanslıyız valla, benim eşimde her seyi yapıyor. Utuleri vs de kadın yapıor. bana yan gelip uaymak kalıyor ama onuda iyi yapamıyorum, kuyruk sokumum coook acıyor. Zedelemistim 2 sene once, simdi yine cıktı hamilelikte.Simit aldım, ustune oturuyorum. Bildiginiz rezillik, elimde simitle geziyorum.soranlara da kıcımı kırdım diyorunm..

amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn ne tatlı kız bunlar yerim ben o kızı yaaa zaten iki oglan olunca kız seyleri cokk sevimli geliyor bana hala gözüm kız kıyafetlerinde ama oglusumun cicileri de güzel teyzesi senin kızınkilerde pekkk şirin annesii

canım korkma bu kadar 2. cocuk kadar güzel bi şeyi ben hic yasamadım ilkinde insan o duyguya yabancı oluyor ama ikinci müthiş güzel bişey korkma sen bol bol dua et bizde ediyoruz zaten saglıkla kucagına alda inşallah ikinciyede sıra gelir,moralini bozma ,sahi o sıvıdan hala geliyormu yoksa bir yada birkac kez mi geldi?

Ahh ahh bende özendim alışverişe çıkmak istiyorummmmmmmmmmmm

canım şanslısınız gercekten ben işlerimi kendim yapıyorum cokl şükür yapabiliyorum eşimde sagolsun yardım ediyor ama sabah7 de gidip aksam 9da geliyor işten sagolsun uğrasıyor ama allahtan kendi yapıyorum o cogunluk ogluma bakıyor parka götürüyor hafta sonları aksamları uyutuyor sütünü hazırlıyor gerekirse altını alıyor tuvalet egitimi vermeye calışıyorum ama pek anlamıyor daha 2 yasına 2 ay var inş ögrenir bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…