canım korkma bu kadar 2. cocuk kadar güzel bi şeyi ben hic yasamadım ilkinde insan o duyguya yabancı oluyor ama ikinci müthiş güzel bişey korkma sen bol bol dua et bizde ediyoruz zaten saglıkla kucagına alda inşallah ikinciyede sıra gelir,moralini bozma ,sahi o sıvıdan hala geliyormu yoksa bir yada birkac kez mi geldi?
canım ben platesi kışın hamile kalmadan yapmaya kalktım ama bizimki yaptırmadı alacaksan hamileyken yaptıgı plates cd si al oluyor galiba ama faydası konusunda pek bi bilgim yok malesef...Peki platesin faydası var mı
Ebru Şallının cd sini alsam mı
canım yaa korkma inşallah olmaz bişi aslında bu testi hastanelerin yapması falan lazım güya tıp o kadar i,lerledi ama bi amniyon sıvısını ayırt edemiyorlar sizi zor durumda bırakıyorlar bide buldugunuz ped kolay bulunur bişide degil pahalı olmasa bari kac liraya getirtiyorsunki?canım maalesef geliyor hala
turnusol ped koydurdu doktorum, internetten zorda olsa buldum
geldi bugün ve koydum, renk değiştirdi
rengi koyulaşırsa endişeleneceğiz dedi doktorum, bekliyorum şimdi
Rabbim korusun
Umarım zamanında doğururum , kucağıma alırım da kardeşten bahseder oluruz
Biliyorum ki doğurunca bütün çektiklerimi unutacam
Uffak bir elektronik aksama yaşadık ondan mütevellit gecikmiş olabilirim ama geldi işte fotolar
Eki Görüntüle 803676 Eki Görüntüle 803671 Eki Görüntüle 803674 Eki Görüntüle 803672 Eki Görüntüle 803673 Eki Görüntüle 803675
amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn ne tatlı kız bunlar yerim ben o kızı yaaa zaten iki oglan olunca kız seyleri cokk sevimli geliyor bana hala gözüm kız kıyafetlerinde ama oglusumun cicileri de güzel teyzesi senin kızınkilerde pekkk şirin annesii
Allahım yaaaa ne şeker şeyler bunlarrrrrr
İçi dolsa da ısırsak bebişleri
Ahh ahh bende özendim alışverişe çıkmak istiyorummmmmmmmmmmm
canım maalesef geliyor hala
Rabbim korusun
Sağ elim bir haftadır uyuşuk hissetmiyorum karpal tünel sendromu oldum galiba ödemden sinir sıkışması oluomuş
Kızlar ben de sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Benim oğlum için hazırlayacağım odanın rengi açık lila, çok aydınlık bir renk. Bebeğe aldığımız takım ise açık gri. Ben yeşil renk bir halı, perde ve abajurla kombine yapmayı planlıyordum. Geçen hafta çok yakın arkadaşım ve ailesi bize gelmişti. 6 yaşında kızı var, odayı görünce dedi ki, "ama bu kız rengi", oğlu da 15 yaşında o da "bu oda benim olsaydı emekleye emekleye buradan kaçardım", sonra yetişkinler de lilanın kız çocuğuna uygun olduğunu söylediler. Biz de dün gittik, dingin bir mavi renk aldık. Ama hala kararsızım. Siz ne dersiniz? Lila kalsın mı yoksa dingin maviye boyalımm mı?
Merhaba ben 33 yaşında 19+4 günlük hamileyim 3 çocuğumu bekliyorum daha cinsiyeti belli değil 5 şubat muhtemel doğum tarihi daha onun için alış veriş yapmadım çünkü tiroit yüzünden biyopsi yapılacak eğer kötü huylu ise gebeliğe son vereceklermiş ama İyi huylu ise ilaçla tedavi edilebilirmiş benim için dua ederseniz çok sevinirim
Canım şu an bulunduğum şehirde tek doktor var
haftaya şehir dışına çıkıcam orda muayene olacam birde
hastaneye yatmaktan da korkuyorum
üzülmemek elde olsaydı keşke
dua edin nolur
canım ben platesi kışın hamile kalmadan yapmaya kalktım ama bizimki yaptırmadı alacaksan hamileyken yaptıgı plates cd si al oluyor galiba ama faydası konusunda pek bi bilgim yok malesef...
kıyafetlere bayıldım güle güle kullansın kuzucuk inşallah.
emzirme atletini bende öneririm.ilk hamileliğimde 3 tane hamile atleti kullandım.içi süngerli değil ama zaten gögüs pedi ile kullanınca uçları belli olmuyor.emzirme sütyeninde rahat edemedim.süt fazla gelince sütyen ıslanıyor.alttan vucuda değen yerler yara gibi kızartıyor.ama atlette kızarma falan olmuyor.gecenin köründe sütyen değiştiremeyeceğimize göre ve kullanım rahatlığından dolayı atleti öneririm :)
bugün bebek arabamız geldi. kanzzın 3 tekerlekli arabası ve anakucağı (oto koltuğu)nı 350 civarı fiyatla aldık.tavsiye derim kullanımı rahat ve katlanınca en küçük araba bagajına bile girer.tek elle kapatılıp tek elle açılabiliyor.
canım maalesef geliyor hala
Rabbim korusun
canım dünyanın en güzel alışverişi beb,iş alışverişi zaten ben 2 aylıkken falan baslamıştım eksiği falan kalmadı zaten abiden miras ama buna kıyafet cok aldım teyzeside süveter örüyor bugün başladıkkTeşekkür ederim kızlar, daha güzelleri sizin bebişlerinizin olsun inşallahKendime alışveriş yaparken bile bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum çok şahaneymiş alışkanlık yapıcak galiba
Canım senin sıkıntın hala devam ediyo anladığım kadarıyla. Çalışıyo musun? Hani ailenin olduğu yere falan gitsen ya da ne bileyim İstanbul Ankara gibi biyere de insan gibi birilerine baktırsan bebişine var mı öyle bir şansın?
Ya bence hemen doktora gitmelisin başka bi şehre yada belki çok küçük bi müdahaleyle bunu halledicekler. Sızıntı olan yere bi müdahalede bulunucaklar. Yarın sabah gidebilsen keşke hani bişey yoktur Allahın izniyle ama yinede ne biliyim beklemesen daha fazla. Yarın pazar direk başka bi şehirde aciline gitsen. Şuan bulunduğun yerdeki doktorun haberi varmı peddeki renk değişiminden? Hani kaba filanlar ama yinede el mecbur gitsen bi o doktora. Hastahaneyede yatmaktan korkma canım ne güzel tam kontrol altında olursun her an gözlerinin önünde en küçük bi alsilikte müdahale ederler. Zaten ne kaldıki yarısını geçtik çok şükür
inşallah sorunun hemen biter canım.Başka dr a gitsen daha iyi olur.senin dr baya ilgisizmiş. ailen yakında değilmi sana gelselerde sen sürekli yatsan iyi olur bence.bol bol su iç ve ayağının altına yastık koy sadece yat canım.senden iyi haberler bekliyoruz.
Teşekkür ederim canım, senin kuzucuğun da güle güle giysin annişinin aldıklarını
Bu arada bu hamile atleti falan gibi şeyleri nerden alcaz bi de onu deyiverin, ben pek bi cahilim :44:
Bugün sinir oldum zaten, Ebru Maternity diye bi dükkan var ya hani, geçen gün bi arkadaş yazmıştı pantolon aldım ordan diye ben de baktım internetten şubelerine, bugün bir alışveriş merkezine sırf onun için gittim elimde poşetler canım çıktı. gittiğimde kimse ne o dükkanı biliyo ne yeriniYani kendime bişey almaya kalkışsam da nerden alacağımı bilmiyorum hiçbişey bulamıyorum ya
ben kaçtım oglumun uykusu gelmiş huysuzlanıyor byy
Umarım biter canım, ağlamaktan içim şişti artık
burda sadece devlet hastanesi var ordaki doktor da ilgisiz maalesef
ailemle aramızda 16 saatlik mesafe var
mecbur rapor aldım evde yatıyorum ve su içiyorum
yapabileceğim tek şey dua etmek
Allahım bebişimizi bağışlasın
atleti internetten aldım ben ama iç giyim satan yerlerdede var. onlara bir bak canım.
ben kendime sadece hamile pantolonu aldım.şimdilik bir beden büyük kıyafetler giyiyorum.doğumdan sonrada giyerim.belki hemen kilo verememem diye öyle yapıyorum. lcw hamile kıyafetleri var.oraya bakabilirsin.
Lcw ye baktım da bana işte giymek için daha klasik tarzda şeyler lazım. bi de lcw nin kumaşları hep ütü istiyo, ben istiyorum ki hamile pantolonumu yıkayınca ütüleyeyim sonra bidahaki yıkamaya kadar kırışmasın
Teşekkür ederim canım, senin kuzucuğun da güle güle giysin annişinin aldıklarını
Bu arada bu hamile atleti falan gibi şeyleri nerden alcaz bi de onu deyiverin, ben pek bi cahilim :44:
Bugün sinir oldum zaten, Ebru Maternity diye bi dükkan var ya hani, geçen gün bi arkadaş yazmıştı pantolon aldım ordan diye ben de baktım internetten şubelerine, bugün bir alışveriş merkezine sırf onun için gittim elimde poşetler canım çıktı. gittiğimde kimse ne o dükkanı biliyo ne yeriniYani kendime bişey almaya kalkışsam da nerden alacağımı bilmiyorum hiçbişey bulamıyorum ya
Doktorum yapılabilecek bişey yok dedi
mecbur üniversite hastanesine gidecekmişim
burdaki doktor hastalarına bakmaya bile gelmiyo ki benle ilgilensen
boşvermiş gitmiş, zaten suysa gelen bebek ölecek diyo
doktorum renk koyulaşırsa hemen git hastaneye dedi
açık renk mantar, enfeksiyon ya da sıvı belirtisi olabilir diyo
ayırt etmen zor diyo
ama istirahat et, bol su iç dedi başka napılır ki bu haftada onu da bilmiyolar
Canım tabi herkes kendisi biliyo durumunu ama bence hazır rapor almışken atla uçağa git kendi doktorunun yanına o en azından insana benziyo. Nasıl insanlara denk gelmişsin arkadaşım ya Allah yardımcın olsun inşallah yavrunu sana bağışlasın
Lcw ye baktım da bana işte giymek için daha klasik tarzda şeyler lazım. bi de lcw nin kumaşları hep ütü istiyo, ben istiyorum ki hamile pantolonumu yıkayınca ütüleyeyim sonra bidahaki yıkamaya kadar kırışmasın
ne iş yapıyorsun canım.ben öğretmenim hamile kıyafeti satan yerlerden bir tane kumaş pantolon aldım.önceli hamileliğimdende kalma bir tane kumaş pantolonum var. o ikisi ile idare edicem. 2 tane kot pantolon aldım.2 beden büyük .dışarıdada onlarla idare edicem.üst kıyafetlerimi 1 beden büyük aldım.1 tanede lcw beli lastikli pantolon almıştım.hava soğuyunca onu giyemem. ama o da senin dediğin gibi yıkamadan yıkamaya ütü istiyor.hemen kırışmıyor
Canım ben aldım ebrudan 2 tane pantolon, bakırköyden almıştım. Aslında internettede satışları var ama giymeden alma bencede bide avcılarda torium mu öyle bi avm var bi arkadaşım içinde oraya gittik ordada var ebru . Sen hangi semte gittin ?
Evet lcw nin pantolonları biraz yumuşak kumaşları bide kalıplarıda güzel değil
Canım ben aldım ebrudan 2 tane pantolon, bakırköyden almıştım. Aslında internettede satışları var ama giymeden alma bencede bide avcılarda torium mu öyle bi avm var bi arkadaşım içinde oraya gittik ordada var ebru . Sen hangi semte gittin ?
Peki ultrasona aldılarmı en azından ultrasonda bi baksalardı bi problem varmı diye varya gidip ayağa kaldırasım geldi o hastaneyi nasıl insanlar ya bunların çocukları yokmu.. Ultrasona gir bari canım haftaya diğer şehre gidene kadar için rahat eder.
Evet lcw nin pantolonları biraz yumuşak kumaşları bide kalıplarıda güzel değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?