bu arada emınönune alısverıse gıttık butun markalar var cesıt cok ve bır hanın ıcınde oldugu ıcın cokta yorulmadım gıtmenızı tavsıye ederım ben 5 yer arastırmıstım gıdecegım 2 yerde hallettım işimi bitti ılk önce mevlut sekerı sokagına gırdım mevlut sekerımı kapı susumu aldım ordan havuzlu hana gıttım bebegın eksık kalan seylerını aldım cıbınlık bulamadım onu ve küvetıde netten soyledım bayagı bı bıttı gıbı fıyatlar bıraz daha uygundu ama cok fark yok ben cok yorulmıyım dıye havuzlu handa bıtırdım işimi ılerde kürkcu han varmıs orası daha uygun dedıler ben bakamadım gıdersenız bıraz erken gıdın hepsıne bakabılırsınız karnım fazla sısmeden aradan cıkardım emınonu işini gıttıgıme deydı mevlut sekerı ıcınde malzemelerı aldım sımdı vaktımde var yaparım onları zaten hazırda yoktu sıparısle yapıyolar kendım yapmak ıstedım fıyatta dusuyor bıraz bu sekılde olunca bızede oyalanacak bıseyler cıkıyor kapı suslerındede cok cesıt vardı nette olmayan cok model var gıtmenızı tavsıye ederım
Tünaydın kızlar nasılsınız? Biz de kahvaltımızı dışarıda yaptık karnımızı doyurduk geldik.Gelince de babamız elektrik süpürgesi açtı, yerleri, sildi, balkonları yıkadı ve arkadaşıyla dışarı çıktı..Sağ olsun hiç bana yaptırmıyor ama ben de sonucta ufak tefek yaparım ama çok pinpirikli:) Neyse bugünlerin tadını çıkarayım değil mi?
Kızlar dün karnımda baloncuk olur gibi şeyler oldu ama tam anlayamıyorum bu bebek hareketi mi ne....Neyse hele bir hafta daha bekleyeyim...
Bu arada ben bu başlığa yeni girmeye başlamıştım ama sizlere çok alıştım.Her gün ne var ne yok diye girmek istiyorum.Fikirleri burdan paylaşmak çok güzel....Bu yüzden herkese teşekkür ederim
Kızlar malum bizim bebekler kış bebeği olacak hem de ocak aynı ne kış:)) bir de bizim ev klimalı daha da onu korumam lazım gibi düşünüyorum.Hatta günlerdir bunu düşünüyorum moralim bozuluyor keşke kaloriferli evden çıkmasaydım acaba seneye yaza bebek 6 aylık olunca inşallah tekrar kaloriferli eve mi geçsek diyorum daha doğrusu eşim değil ben diyorum ....neyse.....
Şimdi ben burada okuduklarımdan yola çıkarak ve kendi bütçemizi de düşünerek ( özellikle ilk 6 ay çok da fazla bir şey almamak niyetim) kendimce bir liste çıkardım...
OĞLUM İÇİN:
şimdi öncelikle evimiz kira olduğu için ve yatak odamda mobilya beşiğim olduğu için PARK YATAK ve içine ŞİLTE... mobilya yatağımın içine YATAK( yarı ortopedik mi ne olacaksa artık araştıracağım işbir yataş sorarım oralara alırken bakalım satıcı ne diyecek)Daha sonra aldığım bu yatağı park yatağımın alt kademesine koyarım ve mobilya beşiğimi kaldırıcam...
PARK YATAK, ŞİLTE, YATAK
daha sonra İKİ TANE NEVRESİM TAKIMI ama bu konuda kararsızım yanlarında destek olandan mı alsam bir tanesini? ya da klasik yastık çarşaf ve yorgan nevresimi mi? Taçta baktım klasik olanı 60 70 liraydı.....Bir de english home a bakacağım....orda da uygun....
UYKU SETİ alacam gece yatak odasında yatacak gunduz yorganının alır gecırırım salona... hatta aynı renk nevresım mı alsam dıyorum.Sabah yorganı alıp ıcerı gecınce takım bozulmasın.....
3 TANE PENYE BATTANİYE, 1 TANE PELUŞ, 1TANE ÖRGÜ alayım diyorum.....
KÜVET, FİLESİ, MAŞRAPA, KOVA
SÜSLÜ MAVİ BİR SEPET VE İÇİNE OĞLUMUN BANYO MALZEMELERİ( ŞAMPUAN, PİŞİK KREMİ, UNIBABY ISLAK MENDİL, BEBE YAĞI SEBAMED Mİ MUSTELA MI karar veremedim)
BEYAZ ÇEKMECE 5 KATLI
CHICCO ya da SEVİ BABY TIRNAK BAKIM SETİ
BRAUN KULAKTAN ATEŞÖLÇER (dijital termometrem var almayacağım)
PRIMA BEBEK BEZİ
KIYAFET KONUSUNDA( burda olan english home, kanz, lcw, mini damla, )
8 tane falan 3-6 AY CITCITLI KISA VE UZUN KOLLU BADİ
2 TANE HASTANE ÇIKISI zaten bu YENİDOĞANDIR birini 0-3 AY alacam
4 tane AYAKLI TULUM 2 si 0-3 ay ikisi 3-6 ay.....
ALT AÇMA(mothercare den sipariş verecem onlarınki büyük oluyor hiç bir yer kirlenmez böylelikle)
10 tane falan ÇORAP, 2 tane PENYE ŞAPKA, 2 tane ELDİVEN,
ALT ÜST OLARAK PEK BİR ŞEY ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM. TULUMLAR YETERLİ OLUR VE İYİCE ISINIR...
AĞIZ SİLME BEZLERİ 1O ADET falan hazır satılıyor.
dediğim gibi sadece hastane cıkısını bır tanesını yenıdogan alacam dıgerlerını hep 3-6 ay olsun buyuk olsun hemencecık buyurler ınsallah emdıkce...
Biberon avent alırım herhalde ya da dr browns, emzik nuk ya da avent,
KENDİM İÇİN:
1 TANE gecelik bir tane pijema...çok kaliteli olması önemli değil zaten hastanede kan falan olur belki.... ya da sadece birini kaliteli alırım pijemayı evde de giyerım.....
emzirme sütyeni 1 tane....
hasta bezi....
terlik....
göğüs pedi.....
göğüs kremi lansioh ya da mustela.....
göğüs pompası avent ya da medalla .....
terlik hastane için.....
ev için kendime bir eşofman takımı ......
kızlar şimdilik bunlar başka bebek arabası oto koltuğu falan aciliyeti yok alamayız şimdi zaten... eğer siizin eklemek istedikleriniz ya da gereksiz dediğiniz varsa bana söyler misiniz?
unuttuklarımı aklıma gelince ekleyeceğim....
ilk doğumumda kullandıklarımı yazayım fikir olsun kızlar bu arada sezeryanla yaptım 2 gün hastanede kaldım yanıma çok şey almıştım o listelere bakarak ama çoğunu kullanmadım
2 pijama takımı almıştım 1 tanesiyle çıktım hatta hastaneye gelirken giydiklerimi bile giyemedim çünkü ameliyatlı olunca ve sürekli pijama değiştiremiyorsunuz bebeğe 2 hastane çıkışı koydum o da ilk giydiğiyle çıktı heleki hava soğuk olacak zaten sürekli battaniyeye sarılı oluyor minik bir çarşaf yapmıştım bebek için yastık kılıfından az büyük yattığı yere onu serdim ben temizlik açısından ben nevresim takımı almıştım ama kullanmadım hastane temizdi sadece yastık kılıfı bunun dışında hasta bezi bebek bezi büyük boy külot çok işime yaradı süt pompası işe yaramadı çünkü hemen sütüm gelmedi süt gelmeyince çekemiyorsunuz bile çok acıyor bebeğe uni baby nin ıslak pamuğundan almıştım o da çok işe yaradı bir de sezeryan ihtimaline karşı pipet alın kızlar yatarak birşeyler içmek zorunda kalabiliyorsunuz yelek falan almıştım giymedim çorap 1 tane alın ama ben onu da giymedim çünkü mart ayı olmasına rağmen çok sıcaktı hastane ve o kadar terliyorsunuz ki doğumdan sonra sular akıyor sanki sürekli şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar
Ben de çok almamayı düşünüyorum, malum hem ev hem de taşıt kredisi ödüyoruz..Bebek arabasını ben de sona bırakabilirim diye düşünüyorum, listene daha eklenir bilemiyorum:)) ben de bir liste var, ama o liste baya bir kabarık:))
ama atletın ıcıne tekrar sutyen gıymek gerekmıyor mu? dısarı falan cıkarken bellı olmaz mı
:)) Senin eşin de benim gibi, ben keyfini çıkarıyorum, bir daha geçmez bu fırsat:)) Evde sadece yemek ve ütü yapıyorum, 2 haftada kadın geliyor zaten, ama bulaşık makinesini yerleştirmeme bile kızıyor, veya buzdolabından eğilip bir şey almama, cifle tencee ovalamaya da, bana söyle ben yaparım diyor. ben de söylüyorum:))
Kızlar ben de sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Benim oğlum için hazırlayacağım odanın rengi açık lila, çok aydınlık bir renk. Bebeğe aldığımız takım ise açık gri. Ben yeşil renk bir halı, perde ve abajurla kombine yapmayı planlıyordum. Geçen hafta çok yakın arkadaşım ve ailesi bize gelmişti. 6 yaşında kızı var, odayı görünce dedi ki, "ama bu kız rengi", oğlu da 15 yaşında o da "bu oda benim olsaydı emekleye emekleye buradan kaçardım", sonra yetişkinler de lilanın kız çocuğuna uygun olduğunu söylediler. Biz de dün gittik, dingin bir mavi renk aldık. Ama hala kararsızım. Siz ne dersiniz? Lila kalsın mı yoksa dingin maviye boyalımm mı?
Kızlar ben de sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Benim oğlum için hazırlayacağım odanın rengi açık lila, çok aydınlık bir renk. Bebeğe aldığımız takım ise açık gri. Ben yeşil renk bir halı, perde ve abajurla kombine yapmayı planlıyordum. Geçen hafta çok yakın arkadaşım ve ailesi bize gelmişti. 6 yaşında kızı var, odayı görünce dedi ki, "ama bu kız rengi", oğlu da 15 yaşında o da "bu oda benim olsaydı emekleye emekleye buradan kaçardım", sonra yetişkinler de lilanın kız çocuğuna uygun olduğunu söylediler. Biz de dün gittik, dingin bir mavi renk aldık. Ama hala kararsızım. Siz ne dersiniz? Lila kalsın mı yoksa dingin maviye boyalımm mı?
Canım 21+5 teyim. Bu arada bende göbek de yok yine de hissetmiyorum :)
merak etme ben de almadım daha bunları alacaklarımın lıstesı bu:)
ama atletın ıcıne tekrar sutyen gıymek gerekmıyor mu? dısarı falan cıkarken bellı olmaz mı
Çok normal, ben olsam kesin ağlardım...İnsan herkesle hassas konuşmalı da ama karşındaki hamile bir kadınsa daha da özen göstermeli, kelimeleri seçerek, kaygısını arttırmadan durumu anlatmalı. Sağlık bakanlığına tam şikayetlik....Hangi mesleği yaptrğımızın önemi yok bence, önce insan olmayı öğrenmeliyiz. Senin başına gelenleri okuyunca ben yaşıyormuşum gibi üzüldüm ve sinirlendim...Ama sen sil o sözleri kafandan, duymamış gibi algılasın beynin...Umarm bebeğinle ilgili herşey yolundadır, iyi şeyler düşünmek, tüm enerjimizi de etkiliyor..
Merhaba ben 33 yaşında 19+4 günlük hamileyim 3 çocuğumu bekliyorum daha cinsiyeti belli değil 5 şubat muhtemel doğum tarihi daha onun için alış veriş yapmadım çünkü tiroit yüzünden biyopsi yapılacak eğer kötü huylu ise gebeliğe son vereceklermiş ama İyi huylu ise ilaçla tedavi edilebilirmiş benim için dua ederseniz çok sevinirim
Ben de çok almamayı düşünüyorum, malum hem ev hem de taşıt kredisi ödüyoruz..Bebek arabasını ben de sona bırakabilirim diye düşünüyorum, listene daha eklenir bilemiyorum:)) ben de bir liste var, ama o liste baya bir kabarık:))
demek ki bebişin sessiz sessiz vuruyo
yakında hissedersin, girişir pata küte
emzirme atletlerinin içine illa sütyene gerek yok demişti gittiğim mağazadaki kadın
gene de bi bakmak gerekir
eve geldim geleli ağlıyorum
yarın 1 hafta olacak ve hala belli değil gelen suyun ne olduğu
Sağlık bakanlığına şikayet etsek bile bişey değişmeyecek ki, umursamıyorlar insan hayatını
bence Sağlık personeline öncelikle empati öğretilmeli
zaten pedi yaptım, renk değişikliği oldu
muhtemelen gelen su bebişden
o zaman da beni hastaneye yatıracaklar ama daha o bile net değil
Allahım yardımcın olsun canım
bebeğini sana bağışlasın Rabbim
dualarım seninle
Bence de lila yerine mavi yap tatlım
çünkü nereye gitsem kız bebeği olacaklar lila yapmış odasını
sarı, beyaz, mavi, yeşil gibi renkler erkekler için daha uygun bence
gene de seçim senin
gittiğim bebek mağazasında bi liste verdiler elime, Allahım bunca şeyi alacak mıyım oldum
çok çok kabarık liste
3 kredi ödüyoruz , halimiz biraz yaş
Canım çok geçmiş olsun, başka bir doktora git, gerekiyorsa hastaneye yat canım, sakın üzülme.
Merhaba ben 33 yaşında 19+4 günlük hamileyim 3 çocuğumu bekliyorum daha cinsiyeti belli değil 5 şubat muhtemel doğum tarihi daha onun için alış veriş yapmadım çünkü tiroit yüzünden biyopsi yapılacak eğer kötü huylu ise gebeliğe son vereceklermiş ama İyi huylu ise ilaçla tedavi edilebilirmiş benim için dua ederseniz çok sevinirim
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-01-2014
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Anne adayımız[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Kaçıncı bebiş[/td]
[td]Şehir[/td]
[td]Son Adet Tarihi[/td]
[td]BDT[/td]
[td]Cinsiyetimiz[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]seey[/td]
[td]30[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]12 mart[/td]
[td]5 ocak[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pufpuff[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]13 mart[/td]
[td]8 ocak[/td]
[td]DÜŞÜK[/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]mecik[/td]
[td]30[/td]
[td]Üçüncü[/td]
[td]Yurtdışı[/td]
[td]19 mart[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td]DÜŞÜK[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nhrt[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]20 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td]Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek2828[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Kayseri[/td]
[td]23 mart[/td]
[td]28 aralık[/td]
[td]Kız[/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]mutluluk_uzak[/td]
[td]30[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]23 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nazugur[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Düzce[/td]
[td]24 mart[/td]
[td]29 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ECRINFATIMA[/td]
[td]23[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]26 mart[/td]
[td]9 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pretty71[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Rize[/td]
[td]26 mart[/td]
[td]13 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]buschy[/td]
[td]22[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]25 mart[/td]
[td]31 aralık[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeytin0303[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Malatya/Mersin[/td]
[td]26 mart[/td]
[td]2 şubat[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cage54[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Yozgat[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]31 aralık[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]miniiikkelebek[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]seryybr[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]karla38[/td]
[td]38[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sango[/td]
[td]24[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Mersin[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fizyo[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Eskişehir[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]2 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]rimel_84[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]28 mart[/td]
[td]30 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]AyseColak[/td]
[td]21[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]28 mart[/td]
[td]2 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aymugoksu[/td]
[td]26[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Mardin[/td]
[td]29 mart[/td]
[td]3 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul.can[/td]
[td]29[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Tunceli[/td]
[td]29 mart[/td]
[td]3 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]07ebruli[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Antalya[/td]
[td]29 mart[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]unlugul[/td]
[td]32[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]30 mart[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pamnida[/td]
[td]34[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]30 mart[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutguzel[/td]
[td]29[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]30 mart[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]notrino[/td]
[td]31[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci61inci[/td]
[td]25[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Antalya[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurvey58[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Sivas[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]5 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]colaksln[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]akinciyldz[/td]
[td]38[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zizih[/td]
[td]32[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynebnur[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gul51[/td]
[td]29[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Niğde[/td]
[td]1 nisan[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mat_sen[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]1 nisan[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]melababebek[/td]
[td]34[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]1 nisan[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysekayra[/td]
[td]20[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]1 nisan[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]garfielddd[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]1 nisan[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td]Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eerdgn[/td]
[td]33[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]2 nisan[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cimcimexxx[/td]
[td]32[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]2 nisan[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]greeneyes87[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td]2 nisan[/td]
[td]10 ocak[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]demetaylin[/td]
[td]36[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]3 nisan[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]egumus[/td]
[td]34[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td]8 ocak[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]deniz2010[/td]
[td]26[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Adıyaman/Antalya[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td]9 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]menevisseyym[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td]11 ocak[/td]
[td]Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]falean[/td]
[td]31[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td]11 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Evli_Mutlu_Huzurlu[/td]
[td]24[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td]DÜŞÜK[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zemheri_zemheri[/td]
[td]30[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Urfa[/td]
[td]5 nisan[/td]
[td]10 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]misaaaa[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Iğdır[/td]
[td]5 nisan[/td]
[td]11 ocak[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]MorTutkusu[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Erzincan[/td]
[td]5 nisan[/td]
[td]11 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sahil2185[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]7 nisan[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]annesinincicisi[/td]
[td]34[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]7 nisan[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hafsa23[/td]
[td]28[/td]
[td]Üçüncü[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]7 nisan[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cancon[/td]
[td]23[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Mardin[/td]
[td]7 nisan[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]seda__22[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Edirne[/td]
[td]8 nisan[/td]
[td]14 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]deryadeniz8380[/td]
[td]30[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Nevşehir[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]14 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tutku2012[/td]
[td]26[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]14 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebe2014[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]chevrefeuille[/td]
[td]31[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kurt[/td]
[td]38[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]14 ocak[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]periprenses[/td]
[td]25[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]14 ocak[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]alisya01[/td]
[td]30[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]konya87[/td]
[td]26[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Konya[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cikolta[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Adana[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]DÜŞÜK[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ttmm[/td]
[td]21[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Hakkari/İzmir[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]flzask2003[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]juuliieet[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalot[/td]
[td]24[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]camdankalppl[/td]
[td]29[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nilepis[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]11 nisan[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]empress34[/td]
[td]36[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]11 nisan[/td]
[td]17 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]SizBiz[/td]
[td]33[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Konya[/td]
[td]11 nisan[/td]
[td]16 ocak[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seaflower[/td]
[td]30[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td]17 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]suus[/td]
[td]30[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Kırıkkale[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td]17 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zozer[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td]17 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]egete[/td]
[td]31[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Antalya[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td]17 ocak[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurcan_88[/td]
[td]25[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]crocus55[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Samsun[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuhalzerrin[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Kütahya[/td]
[td]13 nisan[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td]Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sukran88[/td]
[td]25[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]13 nisan[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]darkwolf[/td]
[td]24[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]13 nisan[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]asyanill[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Van/Ankara[/td]
[td]13 nisan[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tomurcuk982[/td]
[td]31[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]14 nisan[/td]
[td]19 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilzar[/td]
[td]28[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Çorum[/td]
[td]14 nisan[/td]
[td]19 ocak[/td]
[td]Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sifresiz[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Adana[/td]
[td]14 nisan[/td]
[td]20 ocak[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masal_naz[/td]
[td]26[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]15 nisan[/td]
[td]20 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mirage_80[/td]
[td]33[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Mersin[/td]
[td]15 nisan[/td]
[td]20 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dendenn[/td]
[td]25[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]15 nisan[/td]
[td]21 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smallbird[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]16 nisan[/td]
[td]22 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]lex[/td]
[td]31[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]16 nisan[/td]
[td]22 ocak[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azrasercem[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]16 nisan[/td]
[td]21 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]susev[/td]
[td]27[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]17 nisan[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]merakliminik[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]17 nisan[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mayd[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Mardin/İzmir[/td]
[td]17 nisan[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozlleemmm[/td]
[td]30[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]18 nisan[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mmmelekkks[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]18 nisan[/td]
[td]29 ocak[/td]
[td]Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minnakkkedi[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]20 nisan[/td]
[td]26 ocak[/td]
[td]Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td]31[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]20 nisan[/td]
[td]22 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bilscream[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]20 nisan[/td]
[td]26 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]alya35[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Erzurum/İzmir[/td]
[td]21 nisan[/td]
[td]26 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ben066[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]21 nisan[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Directories[/td]
[td]34[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]22 nisan[/td]
[td]13 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz034[/td]
[td]31[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]22 nisan[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dazzle[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]22 nisan[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mehel[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Manisa[/td]
[td]22 nisan[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]missya[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]23 nisan[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]afis[/td]
[td]25[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]23 nisan[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tobeguk[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]25 nisan[/td]
[td]8 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Iwanttobaby[/td]
[td]22[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Konya[/td]
[td]26 nisan[/td]
[td]31 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pasam3405[/td]
[td]33[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]26 nisan[/td]
[td]31 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]iklim[/td]
[td]25[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]26 nisan[/td]
[td]1 şubat[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]makma[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Adana[/td]
[td]27 nisan[/td]
[td]30 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurayturhan[/td]
[td]25[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]30 nisan[/td]
[td]4 şubat[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...rinin-ultrason-goruntulerii.html#post30953486
canım ınsallah sonucun ıyı cıkar, kalbını ferah tut....Allah buyuktur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?