2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
uzun bir aradan sonra hepinize çok selam ve öpücükler sevgili anneler.... umarım hepiniz iyisinizdir artık sayılı gün gibi günler, telaş ve heyecan dorukta bende böyle durumlar, sizde nasıl?

hoşgeldin canım. bizde de heyecan dorukta. içimde bişeyler oluyor, biliyorum ama hala anneymişim gibi hissedemiyorum

Hayırlısı olsun tatlı kuzunun cinsiyeti:) Bu arada aldığın şeylerin markasını ve fiyatını paylaşırsan çok memnun olurum.

sağol tatlım. yazdım fiyatlarını. bu arada çok güzel, dantelli gipürlü lohusa takımları da vardı. 120-150 tl arası. ama çok kullanışlı görünmüyorlardı. düz ekru renkte olduklarından içimi de gösterir diye almadım.cicili bicili olsun, özel olayım diyosan öyle bişey de alabilirsin :)

Yok canım ben de senin gibi düşünüyorum. Şık olsun ama sonrası için de kullanışlı olsun. Ben penye seviyorum. Aldığım dantelli saten gecelikleri de arada sırada kullanıyorum. Penye alırsak daha çok kullanırız.

Günaydın güzel annişlerrrrr yeni uyanmadık ama birsürü işim vardı gelemedim, bi bakıp çıkacak dedim ama bişeyler yazmadan duramadım. Biraz gevezeyim huyum kurusun

Sizce bu mağazalardan badi alınır mı? Yükleceğim resimler english home???

yuklemeyı beceremedım yaa(( neyse sız soyleyın sımdı ıyı mı bunlar kotu mudur? %100 pamuk dıyorsa gercekten dogru mudur

Canım benim dün aldıklarımın resimlerinde 2'li bir set fotosu var biri düz önünde tavşan var, diğeri de her yeri tavşanlı, ben onu english home'dan aldım, %100 pamuk ve zaten öyle yumuşak ki dokununca inanıyorsun çok beğendim ama başka bulamadım almak istediğim ay grubunda, sık sık bakıcam yenileri gelirse almayı düşünüyorum.

Canım Bakırköy'de benim bildiğim iki tane Ebru Maternity var. Başka yerlerde de vardır. Bebişinin cicilerine de bayıldım, Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.

Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin yavrunun olsun inşallah
İstanbul'da birkaç mağaza tarif eden oldu da ben Ankara'da yaşıyorum, burda da bulamadım daha, dün gittim işte internette yazana bakıp ama bulamadım bir alışveriş merkezinde :44: Armada'da varmış mağazası bi de oraya bakıcam bakalım uygun bir zamanda.

Canım hayırlı olsun prensesin, sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allah.
Bana anneciğim almış lohusa pijaması sağolsun çok rahat bişeye benziyor bakalım, giymek de nasip olur inşallah
Çatlaklar için de pregnacare diye bi krem önermişti doktorum onu aldım, kollarıma bacaklarıma falan da neutrogena'nın vücut kremini aldım onu sürüyorum

Ben şimdilik kaçıyorum kızlar ütü yapmam lazım sonra görüşürüz

Son düzenleyen: Moderatör:
her yerdeki english home da var mı bebek kıyafetleri? sanki ben perde çarşaf havuludan başka bişey görmüyorum

evet cnm gordum senınkılerı zaten bır yerden gozum ısırıyor dedım tanıdım englısh home ları.o zaman ben de cıtcıtlı badileri ondan alayım varsa...mınıdamla, lcw ve kanzdan da alırım cok asırı almayacagım... o zaman nevresım takımını da englısh home ve tac dan alırım........ben de yemek yapıyorum yemek yeyıp gelecem........:)ve maalesef yarın okul acılıyor offffff

Canlar english home, kanz falan hepsi guzel markalar. Ama bebislere biraz buyuyene kadar lcw den almayalim derim. Kumaslari bebeklere alerji yapiyor diye duymustum.

Ah canım neden zaman kaybediyorsun hemen iyi bir hekime gitsene, bosver parayı falan, nihayetinde kazanılır, ödenir hersey... borcu olmayan mı var bu zamanda, gidebiliyorsan kendi dokyoruna git...

Canım şu an bulunduğum şehirde tek doktor var
haftaya şehir dışına çıkıcam orda muayene olacam birde
hastaneye yatmaktan da korkuyorum
üzülmemek elde olsaydı keşke

dua edin nolur

Korkunun faydası yok, biz kadınız, daha gucluyuz, ustesinden gelirsin, oyle düşün, korkutan şey seni herneyse, bir kenara koy, bir hafta daha bekleme, erken tani ve teşhis her zamana cok onemli. Aklım sende kaldı şimdi, dualarim seninle..

Canlar english home, kanz falan hepsi guzel markalar. Ama bebislere biraz buyuyene kadar lcw den almayalim derim. Kumaslari bebeklere alerji yapiyor diye duymustum.

Büyüyene kadar bana da lcw den alma dediler, 1 yaşından sonra içiniz rahat olabilir dediler

Canım topdik'e katılıyorum. Gerekirse raporunu uzat ve bence ailenin yanına git ve orada düzgün bir doktor baksın. Atlatacaksın bu günleri hiç merak etme.

Raporu uzatacağım gibi duruyo ama bakalım yol işini ne yapacağım

Simdi okudum seyahat etmemen lazimmis. Allah yardimcin olsun. Ben inaniyorum insallah gececek bu zor gunler.

Allah razı olsun canım
Atlatacağız inşallah, moralimi yükselttim bebişim için
Ona güveniyorum, bana tutunacak aynı ilk 3 ay kanamalarımda yaptığı gibi

Canım en yakın üni hastanesi 6 saat uzaklıkta
mecburi yatış yapıp ambulansla göndereceklermiş, oraya da pek güvenmiyorum
o yüzden su olduğu kesinleşirse gidecem ailemin yanına, onlar bi çözümünü bulurlar
hamile kalınca ülkede ne kadar kasap varmış gördüm valla, gıtlağına yapışıverecektim
Benim uzmanlık alanım değil, benim tecrizatım yok bile dedi yaaa
Ne okuduysa kadın

Canım öncelikle hayırlı olsun yeni cicilerin
prensesineeeeeeeeeeee çoooooooooooooooooooooooooook sevindim
süsler püsler gezdirirsin annesi, ne güzel işte
ben kakao ve badem yağı kullandım ama sonra bıraktım
çünkü kullananlar bi işe yaramıyo dedi
tüylenme yaptı badem yağı göbeğimde, hormonlardan da olabilir ama huylandım bir kere
bende eczaneden 60 liraya bephantol'ün hamileler için özel ürettiği çatlak kremini aldım ( bu kremi doktorum önermişti onun sayesinde buldum )
henüz bi çatlak belirtim yok ama bu aydan sonra karnım daha da büyüyecekmiş , o yüzden ihmal etme dedi doktorum

Merhaba cnm doktorun ne oneriyoraa bizimlede Paylaş lutfen cunku her doktor farkli bisey öneriyor bizim icinde yararli olabilir :)

Canım haftam daha 28e ulaşmadığı için müdahale etmiyolar
rahmi alttan kontrol etmek istediler 3 farklı doktor ve ebe
kendi doktorumsa kesinlikle rahmi alttan muayene ettirme dedi
erken doğumu tetikliyormuş
muayene edecek doktorlara böyle dedi doktorum diyorum, evet erken doğumu tetikleme riski var ama bakmamız lazım diyolar
bende kaçtım napıyım

ofisime cook yakın Fulya Florance , bakıcam. Sen oraya mı gidiyorsun? hangi doktora gidiyorsun? o hastane de Herman bey varmış, cook methini duymustum

Ben yoga için yogatime gidiyorum. Sen de gel...Şişli de kovan fırınin çaprazinda. Cumartesi sabah 10nda ders. Ben herman beye degil nilgun hanima gidiyirum. Cok memnunum...güleryüzlü, insancil, bilgili...fiyatlari da uygun:)

Ah canım neden zaman kaybediyorsun hemen iyi bir hekime gitsene, bosver parayı falan, nihayetinde kazanılır, ödenir hersey... borcu olmayan mı var bu zamanda, gidebiliyorsan kendi dokyoruna git...

Canım doktorum yola çıkma dedi
ped takibi yaptırıyo ve beni sakinleştiriyo
normal akıntı oranında geliyor artık, doktorum da sen stresi üzerinden attıkca düzelecek dedi
pedde de koyulaşma olmadı
muhtemelen enfeksiyondan dedi
geçen hafta ki ultrason sonucumu netten göndermiştim, bir hafta geçince tekrar ultrasona girecem onu da gönderecem
doktor arada bariz fark bulursa kesin gel diyecek zaten
ama su normal gidiyorsa özel bir hadtaneye gidip tam teşekkürlü idrar, kan ve vajinal sıvı vericem bakteri, mantar, enfeksiyon bakılacak

benim bulundugum yerde yoga imkanı yok malesef cd si falan var mıdır yoganın?

Cd vardir belki piyasada ama bence birinin mutlaka gostermesi ve sen yanlış yaptığında duzeltmesi gerekir ki sakatlanma riski olmasin...suanlara dikkat edebilirsin, ağırlığını tek ayaginin uzerine bindirme, su andan itibaren burundan nefes al, agzindan ver, dogururken cok isimizeyarayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…