Çevremde herkes lierac kullandı. Ben hem Lierac hem de Bella B Tummy Butter kullanıyorum. Bella B organik, katı yağ gibi ve çok güzel
uzun bir aradan sonra hepinize çok selam ve öpücükler sevgili anneler.... umarım hepiniz iyisinizdir artık sayılı gün gibi günler, telaş ve heyecan dorukta bende böyle durumlar, sizde nasıl?
Hayırlısı olsun tatlı kuzunun cinsiyeti:) Bu arada aldığın şeylerin markasını ve fiyatını paylaşırsan çok memnun olurum.
sağol tatlım. yazdım fiyatlarını. bu arada çok güzel, dantelli gipürlü lohusa takımları da vardı. 120-150 tl arası. ama çok kullanışlı görünmüyorlardı. düz ekru renkte olduklarından içimi de gösterir diye almadım.cicili bicili olsun, özel olayım diyosan öyle bişey de alabilirsin :)
Sizce bu mağazalardan badi alınır mı? Yükleceğim resimler english home???
yuklemeyı beceremedım yaa(( neyse sız soyleyın sımdı ıyı mı bunlar kotu mudur? %100 pamuk dıyorsa gercekten dogru mudur
Canım Bakırköy'de benim bildiğim iki tane Ebru Maternity var. Başka yerlerde de vardır. Bebişinin cicilerine de bayıldım, Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.
Kızlar ben dün lohusa pijaması aldım 2 adet.
çok güzeller
biri daha kalın, yeri çok güzel. alt üst.
diğeri ince. alt-üst takım ve birde üstüne sabahlığı var. biri gelince hemen üstüne almak için.
cinsiyetimiz de kesinleşti. Prenses annesi olucam İnşallah
bi de çatlak önleyici ne kullanıyorsunuz?
ben yağlardan karışım yaptım. susam-zeytin-portakal kabuğu-kakao yağlarını karnıma sürüyorum.
bacak ve kalçama johnson baby yağı kullanıyorum.
yeterli mi sizce?
arı sütünü duydum çatlaklar için. bileniniz var mı??
lieracı herkes çok öneriyor ama içeriği paraben dolu. paraben de kanserojen
demek ki bebişin sessiz sessiz vuruyo
yakında hissedersin, girişir pata küte
emzirme atletlerinin içine illa sütyene gerek yok demişti gittiğim mağazadaki kadın
gene de bi bakmak gerekir
eve geldim geleli ağlıyorum
yarın 1 hafta olacak ve hala belli değil gelen suyun ne olduğu
Sağlık bakanlığına şikayet etsek bile bişey değişmeyecek ki, umursamıyorlar insan hayatını
bence Sağlık personeline öncelikle empati öğretilmeli
zaten pedi yaptım, renk değişikliği oldu
muhtemelen gelen su bebişden
o zaman da beni hastaneye yatıracaklar ama daha o bile net değil
Allahım yardımcın olsun canım
bebeğini sana bağışlasın Rabbim
dualarım seninle
Bence de lila yerine mavi yap tatlım
çünkü nereye gitsem kız bebeği olacaklar lila yapmış odasını
sarı, beyaz, mavi, yeşil gibi renkler erkekler için daha uygun bence
gene de seçim senin
gittiğim bebek mağazasında bi liste verdiler elime, Allahım bunca şeyi alacak mıyım oldum
çok çok kabarık liste
3 kredi ödüyoruz , halimiz biraz yaş
Canım şu an bulunduğum şehirde tek doktor var
haftaya şehir dışına çıkıcam orda muayene olacam birde
hastaneye yatmaktan da korkuyorum
üzülmemek elde olsaydı keşke
dua edin nolur
Canlar english home, kanz falan hepsi guzel markalar. Ama bebislere biraz buyuyene kadar lcw den almayalim derim. Kumaslari bebeklere alerji yapiyor diye duymustum.
Canım topdik'e katılıyorum. Gerekirse raporunu uzat ve bence ailenin yanına git ve orada düzgün bir doktor baksın. Atlatacaksın bu günleri hiç merak etme.
Simdi okudum seyahat etmemen lazimmis. Allah yardimcin olsun. Ben inaniyorum insallah gececek bu zor gunler.
Canim Allah yardimcin olsun, insallah bu zor gunleri atlatip saglikla zamaninda dogum yapacaksin. Uni hastanesi sizin bulundugunuz sehirde mi? Baska bir yere mi gitmen gerekiyor? Ailenin yaninda da iyi bir hastane varsa oraya gitsen, zaten raporlusun kalma o sehirdeki kasap doktorun eline canim. Ne demek suyu biterse zaten olecek? Bogasim geldi onu. Doktorlar ne icin var? Birseyler yapsinlar. Sen de yatmaya gayret et ve duzgun bir hastane arastir canim. Dualarim seninle
Kızlar ben dün lohusa pijaması aldım 2 adet.
çok güzeller
biri daha kalın, yeri çok güzel. alt üst.
diğeri ince. alt-üst takım ve birde üstüne sabahlığı var. biri gelince hemen üstüne almak için.
cinsiyetimiz de kesinleşti. Prenses annesi olucam İnşallah
bi de çatlak önleyici ne kullanıyorsunuz?
ben yağlardan karışım yaptım. susam-zeytin-portakal kabuğu-kakao yağlarını karnıma sürüyorum.
bacak ve kalçama johnson baby yağı kullanıyorum.
yeterli mi sizce?
arı sütünü duydum çatlaklar için. bileniniz var mı??
lieracı herkes çok öneriyor ama içeriği paraben dolu. paraben de kanserojen
Benim ablamın da bütün hamileliği boyunca aynı benim gibi kaburgası battı durdu, bizde genetik heraldeŞaka bir yana herkesin bir tarafından derdi olurmuş ya hamileliğinde, biz de kaburgadan çekicez belli oldu. 20'sinde doktora gidicem, sormayı düşünüyorum belki acıyı azaltmak için bişey söyler:44:
Korkunun faydası yok, biz kadınız, daha gucluyuz, ustesinden gelirsin, oyle düşün, korkutan şey seni herneyse, bir kenara koy, bir hafta daha bekleme, erken tani ve teşhis her zamana cok onemli. Aklım sende kaldı şimdi, dualarim seninle..
ofisime cook yakın Fulya Florance , bakıcam. Sen oraya mı gidiyorsun? hangi doktora gidiyorsun? o hastane de Herman bey varmış, cook methini duymustum
Ah canım neden zaman kaybediyorsun hemen iyi bir hekime gitsene, bosver parayı falan, nihayetinde kazanılır, ödenir hersey... borcu olmayan mı var bu zamanda, gidebiliyorsan kendi dokyoruna git...
benim bulundugum yerde yoga imkanı yok malesef cd si falan var mıdır yoganın?
Sabahmeltemi & Winebir,
Cok sanslıyız valla, benim eşimde her seyi yapıyor. Utuleri vs de kadın yapıor. bana yan gelip uaymak kalıyor ama onuda iyi yapamıyorum, kuyruk sokumum coook acıyor. Zedelemistim 2 sene once, simdi yine cıktı hamilelikte.Simit aldım, ustune oturuyorum. Bildiginiz rezillik, elimde simitle geziyorum.soranlara da kıcımı kırdım
Cok geçmiş olsun, uyumak ne guzel şey, bugunleri arariz, uyu uyuyabildigin kadar.:)
Peki platesin faydası var mı
Ebru Şallının cd sini alsam mı
Pilates dogum sonrası sekerim, simdi gevsemeye ve agrilardan kurtulmaya ihtiyacimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?