2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Gunaydınnnnnnnnnnnn:))

kızlar park yatak alırken hangı ebatlarda almayı dusunuyorsunuz? bır de o ebatta şilte bulmak zor olur mu bir de nevresim takımı?

Canım Bakırköy'de benim bildiğim iki tane Ebru Maternity var. Başka yerlerde de vardır. Bebişinin cicilerine de bayıldım, Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.

Kızlar dün bir şey sordum ama kimse cevap vermedi

Dün şeker yüklemem 147 çıktı şimdi 100'lük yapılacak, endişelenmeli miyim ?

yuklemeyı beceremedım yaa(( neyse sız soyleyın sımdı ıyı mı bunlar kotu mudur? %100 pamuk dıyorsa gercekten dogru mudur
canım english home dan tereddüt etme bence. çok kaliteli. %100 pamuktur lcw de zaten ama asıl sorun kullanılan boyaların zararlı olup olmadığı.
Kızlar dün bir şey sordum ama kimse cevap vermedi

Dün şeker yüklemem 147 çıktı şimdi 100'lük yapılacak, endişelenmeli miyim ?

100 lük te yapılsın bi ama sanki sınırda gibi. emin değilim ama.
zaten dikkat etmen gereken şeyleri biliyorsun. karbonhidratlardan (fazlasından) uzak durmalısın. aslında bu hepimiz için geçerli.

Kızlar ben dün lohusa pijaması aldım 2 adet.
çok güzeller
biri daha kalın, yeri çok güzel. alt üst.
diğeri ince. alt-üst takım ve birde üstüne sabahlığı var. biri gelince hemen üstüne almak için.
cinsiyetimiz de kesinleşti. Prenses annesi olucam İnşallah
bi de çatlak önleyici ne kullanıyorsunuz?
ben yağlardan karışım yaptım. susam-zeytin-portakal kabuğu-kakao yağlarını karnıma sürüyorum.
bacak ve kalçama johnson baby yağı kullanıyorum.
yeterli mi sizce?
arı sütünü duydum çatlaklar için. bileniniz var mı??
lieracı herkes çok öneriyor ama içeriği paraben dolu. paraben de kanserojen

uzun bir aradan sonra hepinize çok selam ve öpücükler sevgili anneler.... umarım hepiniz iyisinizdir artık sayılı gün gibi günler, telaş ve heyecan dorukta bende böyle durumlar, sizde nasıl?

bende lohusa pijaması almayı düşünüyorum bi krem bi pembe düşünüyorum senin aldıklarının markası ve fiyatı nasıl gerçi benim bebeğime dr 1 kez cinsiyet söyledi o da kesin değil açmıyomus bacaklarını alıp almamakta kararsızım

bu arada güle güle kullan bebeğinle sağlıkla giy inş

Çevremde herkes lierac kullandı. Ben hem Lierac hem de Bella B Tummy Butter kullanıyorum. Bella B organik, katı yağ gibi ve çok güzel

Ultrasona aldı ama üstün körü baktı
bişey yok bişey yok dedi o kadar
orda çalışanların insan olduğundan bile emin değilim ben

Canim Allah yardimcin olsun, insallah bu zor gunleri atlatip saglikla zamaninda dogum yapacaksin. Uni hastanesi sizin bulundugunuz sehirde mi? Baska bir yere mi gitmen gerekiyor? Ailenin yaninda da iyi bir hastane varsa oraya gitsen, zaten raporlusun kalma o sehirdeki kasap doktorun eline canim. Ne demek suyu biterse zaten olecek? Bogasim geldi onu. Doktorlar ne icin var? Birseyler yapsinlar. Sen de yatmaya gayret et ve duzgun bir hastane arastir canim. Dualarim seninle

Hayırlısı olsun tatlı kuzunun cinsiyeti:) Bu arada aldığın şeylerin markasını ve fiyatını paylaşırsan çok memnun olurum.

3 lü ince olannın markasi "manken" 70 tl ye aldım. bunun rengi lila-krem.lohusalıkta ateş basıyomuş diye birini ince aldım.
diğeri daha kaliteli, yeri çok güzel. 85 tl ye aldım. markası "tuğse". bu da üstü pembe, altı ekose pijama.
sağol canım. Allah kullanmasını nasip etsin.

Ultrasona aldı ama üstün körü baktı
bişey yok bişey yok dedi o kadar
orda çalışanların insan olduğundan bile emin değilim ben

Canım topdik'e katılıyorum. Gerekirse raporunu uzat ve bence ailenin yanına git ve orada düzgün bir doktor baksın. Atlatacaksın bu günleri hiç merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…