2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
aslında benim iyi diye duyduğum bir kitap olduğu için aldım.özellikle bebek bakımı ile ilgili çok bilgisiz olduğumu bildiğimden bana biraz rehber olmasını umuyorum.akşama inceleyip göreceğim.yeni anne olmuş arkadaşlarımdan duyduklarım beni çok şaşırtıyor.onlarda olmasa sanırım çok daha zorlanacağım.

İnternete göre geride kaldığı için belki de bana öyle gelmiştir

30-45 dakika civari. Benimkiler gosterdi tek tek organlari, o arada da inceliyor olcum yapiyor. Mesela bana omurgasi su, bak cok duzgun. Midesi bu, midesinde su var demek ki yutabiliyor. Bu mesanesi, eli ayagi kulagi diye gosterdiler :)

Canım sen özelde yaptırdığın için mi o kadar uzun sürdü benimki en fazla 15 dk sürmüştür

Ben 3. aya geldiğimde hiç kilo almamıştım şimdi 10 kilo sınırındayım
ve çok mutsuzum kilo aldım diye

Aman canım üzülme ilkinde bende bu aylara kadar 10 kilo almıştım ama bunda birden aldım ramazan bitti hoop kilo aldım 66 ydım hatta 64 e kadar indim şimdi tartı 72 diyoo oo:5:

30-45 dakika civari. Benimkiler gosterdi tek tek organlari, o arada da inceliyor olcum yapiyor. Mesela bana omurgasi su, bak cok duzgun. Midesi bu, midesinde su var demek ki yutabiliyor. Bu mesanesi, eli ayagi kulagi diye gosterdiler :)

Hımm iyiymiş o zaman söylüyorsa, raporda yazıcaksa onu doktora gösterene kadar fena olurdum çünkü.

Canım sen özelde yaptırdığın için mi o kadar uzun sürdü benimki en fazla 15 dk sürmüştür

Olabilir canim. Benim gittigim perinatologtu, gonderen drum 1.5 saat cekim yapiyor demisti. Biz de yarim saatte bitirince ve bebegin yuzunu dogru durust gostermeyince bizi bastan savdi galiba dedik :) benim kizimin elleri hep yuzunde, yuzunu goremedim yavrumun. İnsallah saglikla gelsinler de bunlar onemli degil gerci.

ne yalan söyleyeyim yazıları okuyunca biraz olsun icim rahatladı en azından tek değilmişim resmen sinir krizi geciriyorum baskülle kavga ediyorum insan hergün kilo alırmı ya gerçi balık yağı ile kan hapına başlayalı aldım acaba onlarmı aldırıyor yaaaaaaaaa resmen tartıdan korkuyorum yazık eşimde belki yeri değişmiştir yanlış tartıyodur diye beni sakinleştirmeye çalışıyor kaç bir senedir tartı hep aynı yerinde :(( ama benim kilolar yerind:49:e durmuyor offfff offfffffff

Aman canım üzülme ilkinde bende bu aylara kadar 10 kilo almıştım ama bunda birden aldım ramazan bitti hoop kilo aldım 66 ydım hatta 64 e kadar indim şimdi tartı 72 diyoo oo:5:

Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim valla canım
ramazan sonuna kadar bende de tık yoktu, Ramazan bitti bende bittim dana gibi oldum resmen
şu an 70li rakamlara geçmiş olmalıyım, inat ettim tartılmıyorum, hıhhhh
:52:

ne yalan söyleyeyim yazıları okuyunca biraz olsun icim rahatladı en azından tek değilmişim resmen sinir krizi geciriyorum baskülle kavga ediyorum insan hergün kilo alırmı ya gerçi balık yağı ile kan hapına başlayalı aldım acaba onlarmı aldırıyor yaaaaaaaaa resmen tartıdan korkuyorum yazık eşimde belki yeri değişmiştir yanlış tartıyodur diye beni sakinleştirmeye çalışıyor kaç bir senedir tartı hep aynı yerinde :(( ama benim kilolar yerind:49:e durmuyor offfff offfffffff

Valla yalnız değilsin tatlım
doktorcum ilk aylarda sende bi gariplik var diyordu , miden bulanmadı 13 hafta geçti hala hiç kilo almadın diye
bende diyordum kesin hamile değilim o zaman ben
ama ramazan geçer geçmez lıkır lıkır geldiler, yerleştiler bünyeme
geçen gün bir gecede göğüslerimin bile çatladığını gördüm
ağlaya ağlaya mahvoldum

Sorma canım baksana 5. Ayda hepimiz birden aldık haftada 1 kilo alıyoruz böyle giderse çok fena

TSH değerim yüksek çıktı. TSH 3 ve TSH 4 değerlerim normal çıktı. Her durumda ilaç kullanacaksın ama onlarda yüksek çıkarsa ilacın dozu felan değişiyomuş sanırım.

anladım canım çok geçmiş olsun baştan farkedilmiş ya önemli olan o ilacını içtikten sonra korkma hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşallah:46::46:

Kızlar nerelerdesiniz ?? Öğretmenlerimizde yok okullar açıldı çokmu yoruldunuz bakim. Böle ara vermekte kötü tekrar adapte olamıyosunuz dimi.. Biz hem çalıştık hemde topikteydik :)) bi an önce alışın dönün aramıza emi

ben de 5.ayda fazla kilo almaya başladım. toplamdaki 7 kilonun 3'ünü bu son 2 haftada aldım.

kızlar yatarken sırt üstü ya da sağa yatmayın. sola yatın diyorlar bu doğrumu. ben iç rahat edemiyorum da.

ben de 5.ayda fazla kilo almaya başladım. toplamdaki 7 kilonun 3'ünü bu son 2 haftada aldım.

kızlar yatarken sırt üstü ya da sağa yatmayın. sola yatın diyorlar bu doğrumu. ben iç rahat edemiyorum da.

canım ben hıc sola yatamıyorum eskıden de hıc uayamazdım zaten. kalbım sıkısıyor cunku hep sagıma yatıyorum ya da bı 5 dk sol yatıyorumdur belkı. sırt ustu ya da hep sag......sola cok nadır yatsamda rahatsız oluyroum......

bu arada ben de 3 kilo almısım sımdıye kadar 70le basladık 73.40 cıktım doktorun tartısında....

Back
X