Kendimi tek sefer de fırtlatmaya motive edeyim bari
olur belki
Ahaha :)) ven de normal dogum istiyorumm!! Ama yapamamm!!

Tomurcuk aslansin sen, korkma :) uzun ve acili dogum hikayesi anlatip gozunuzu korkutmasinlar. Acisiz dogum Var zaten artik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi tek sefer de fırtlatmaya motive edeyim bari
olur belki
Ahaha :)) ven de normal dogum istiyorumm!! Ama yapamamm!!onceden ameliyat gecirdigim icin mecburi sezeryan. Bir engel yoksa normal dogumu secin kizlar. Dogum sonrasi cok kolay toparliyorsunuz. Karniniz da daha erken sekle giriyor. Sogumdan hemen sonra yemek yiyebiliyorsunuz :) Sezeryan acisi cok kotu, kendi ameliyatimdan biliyorum. Gece 7 ye kadar da suuu suu diye inlemistim, su icmeme izin yoktu. Bebisi bir sure egilip yatagindan bile almamaliymisiz.
Tomurcuk aslansin sen, korkma :) uzun ve acili dogum hikayesi anlatip gozunuzu korkutmasinlar. Acisiz dogum Var zaten artik.
cok sukur cnm ıyı gıdıyor senın nasıl gıdıyor:)
Günaydınnn koca göbişlilerrrrr :)))
günaydın kızlar nasılsınızz? zaman geçiyor ya 4 aydan az kalmış benim doğumuma daha 3 ayımız bi bitse dediğimiz günler yeni gibi.. sağlıkla gelir inşallah bebişlerimiz.. ben de mecburi sezeryan olucam.. daha yeni bi arkadaşım doğum yaptı imrendim valla 1 saat sonra bebeğiniz emziriyodu.. biraz acılı olucak benimkisi ama napalım değer bebişlere
günaydınnn miniklerin annelerii!!
evet acılı olacak ama her şeye razıyız :) benim bir de ağrı eşiğim düşük sanırım. çok rahat sezeryan geçirenleri de görüyorum. benim myom ameliyatı sonrası ağrım çok olmuştu, ayağa kalkmam geç oldu. şimdi inşallah kızımın yüzünü görünce hiçbirşeyi düşünmeyeceğim![]()
Çok teşekkür ederim...
Evet, belirsizlik zor bir durum zuhalzerrin, beni de bu durum çok yoruyor, inşallah sizin için de en güzel şekilde sonuçlanır bu süreç... Bebeklerimiz nasipleriyle gelir... Buna çok inanıyorum... Onlar çok masumçünkü... Rabbim bahtlarını açık etsin yavrularımızın...
İnşallah herşey hem bizim hem ailemiz için güzel olur...
Bayağı rahatladım, şimdi biraz da dışarı çıkayım, inş. İyi gelir...
evet cnm bende aysel hanıma gıdıyorum. memnunumusun
sen de mi miyom ameliyatı oldun canım :) ben de aynı şekilde 12 cm miyom çıkardılar rahimden.. çok zor toparlanmıştım ama şimdi bebişler gaza getirir bizi bence![]()
Aa oyle mi? Canim benim, seninki de buyukmus epey, mutlaka zorlanmissindir. Benim de 6 cm idi, dogum zamanin3 yil gecmis olacak :)
Çevremdeki insanların bir çoğu sezeryan ile doğum yaptı korktukları için. Geçen sene tıp doktoru bir arkadaşım normal doğum yaptı ve beni bu konuda çok cesaretlendiriyor. Sezeryan ile doğan bebeklerin çoğunda alerjik hastalıklar görülüyormuş![]()
evet büyüktü..bir yılda büyütmüş beslemişim onu inanır mısın :) ben de 2010'da olmuştum ameliyat 3 yıl bitiyo eylülde, ocakta yeni dikişlerle karşınızdayım :))) ama bu sefer güzel bişi için kesilcem inşallah :)