2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bi kaç isim de benden diyip kaçayım:) gerçi benim kızım olacak nasipse ama erkek olsaydı düşündüğümüz listeyi yazayım:)
tuna,tuğrul,mete,oğuz,kağan,kayra,koray,efe:) bu kadardı galibaa gerçi ben hakan ve emre isimlerini de çok seviyorum ama akrabalarda dolu diyee olay budur:) hadi hayırlı hamilelikler güzel anne adayları:16:

Arkadaşlar,

Umarım iyisinizdir. Bir konuda size danışmak istedim. Ben dikkat gerektiren bir işte calisiyorum ama yaklaşık 2 haftadır inanılmaz dalgınım, unutkanım, elim agır, beynim sanki az calisiyor... Resmen aklımın yarısı yok..
Sizlerde de böyle seyler oluyor mu?

kızlarrrrrrrrr erkek bebiş anneleriiii sizler özellikle bebişlerinizin isimleri yazarmısınız lütfennn..ölcem kararsızlıktan yavvvv..

Selam Aren Robin koymayı düşünüyoruz Aren hitit mitolojisinde Güneş tanrıçasının oğullarına verilen isim anlamına geliyor Robin de Kürtçe gün ışığı anlamına geliyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

Umarım iyisinizdir. Bir konuda size danışmak istedim. Ben dikkat gerektiren bir işte calisiyorum ama yaklaşık 2 haftadır inanılmaz dalgınım, unutkanım, elim agır, beynim sanki az calisiyor... Resmen aklımın yarısı yok..

Yakın zamanda kan değerlerine bakıldı mı? Vücutta herhangi bir şey eksikliği olabilir. Ekstra vitamin alman gerekebilir. Bir de gebelik depresyonu diye bir durum var. Ben ilk oglumda bilmeden bu durumu yaşamıştım, sonradan farketmiştim. Onu da bir araştır istersen. Geçmiş olsun..

Arkadaşlar,

geçmiş olsun canım, belirtiler demir eksikliğine işaret ediyor gibi geldi bana, doktoruna bi danış kan ve demir ölçümü yaptır istersen.
kullanıyor musun demir hapı?

ben decavit, demir hapı bir de balık yağı kullanıyorum. inanın normal zamandan çok daha iyiyim ( çok şükür). normalde işe giderken sabah yataktan kalkamazdım, sürekli yorgun olurdum, şu anda vitaminlerin de etkisiyle sanırım gayet enerjiğim :16::16:

Benim oğlumun hala bir adı yok. Eşimle hemfikir olamıyoruz bir türlü. Benim ilk tercihim toprak olması, sonrakiler kayra ve tuna. Hangisi olursa olsun çok beğeniyorum bu isimleri.

kızlar, hastane çıkışı alan var mı? piyasada bir sürü markanın 4lü 5li 6lı 8li ve 10lu takımları var.kaç parçalı daha iyi olur fikri olan var mı?

Selam missya
ben 2 tane 10lu hastane çıkışı aldım aziz bebenin 1 tane 5li aldım bebitofundu 1 tanede organik 5li set aldım birde ayrı 2 tane zıbın takım aldım. Hediye gelen 5li setler var 2 tane hepsinde zıbın var bence 20li sete gerek yok battaniyen varsa 5li setler işini görür 10lu setlerde battaniyede oluyo ayrı ayrı almakdan daha uyguna geliyor

Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı. Doktorum biraz kızdı bi ayda 2 buçuk kilo almışım hamileliğimin başından beri de toplam 5 kilo aldım napcaz yaa, frenlemem lazım kendimi. Bu arada kızım da 630 gr olmuş, boyu da 31 cm maşallah boyu uzun olcak dedi doktorum, babasına çekcek herhalde:D Sizin bebişler ne alemde umarım hepiniz iyisinizdir. Sİzi de bebişlerinizi de öptüükk :)

canım ya benim doktorum kilo konusuyla pek ilgilenmiyor. ben de toplamda 5 kilo aldım şu anda 25 haftalığız. Benim ilk hamileliğim nasıl olması gerektiğini bilmiyorum ama bence 5 kilo ideal. hatta ben iştahım var, yemek yiyebiliyorum diye seviniyorum bile :56: benim gibisi de yoktur herhalde aranızda. herkes diyet listesi falan konuştu, ben sessizce okudum onları:9: yararlı şeyleri yemeye dikkat ediyorum ama onun dışında kiloma dikkat etmiyorum, kızartma falan yiyorum yani.

ama siz doktorum kızdı falan dedikçe de endişelenmeden edemiyorum. kaç kilo almış olmamız gerekiyordu ki? :44:

Sorun orada başlıyor işte topidik, eşin tavrını koyarsa.. maalesef ailesi para istesin bizimki evimizi satar ailesine verir. Hala da ufak tefek seyleri bize odetmislikleri var.. 2 evden kira, 1500 TL'ye yakında emekli maaşı alıyorlar.. geçinemiyorlarmış..

Eşim maalesef hic bir seye vaktinde tavrını koyamıyor ve işler cıgrından çıkıyor , o zaman daha da kotu oluyor işte.. ben onlardan maddi & manevi bir sey beklemiorum ama onlarda benden beklemesinler. kendi ailemle bir yere gitsek tek kuruş bize harcatmıyorlar ama onlarla çıkayım cebimde 5 kuruş kalmıyor..

Kesinlikle dogru soyluyorsun, hersey eslerimizde bitiyor. Bizimkinin de maddi konularda gozu acildi ama yine de ailesinin cok etkisinde kaliyor. Bazen oyle bir laf ediyor ki, hemen anliyorum kv nin agziyla konustugunu. Tamam hicbirseyimizde yanimizda olmadilar, onlardan gelecek hayir Allahtan gelsin diyorum. Ama herseye de karismiyorlar mi, bu beni deli ediyor. Cocugumun isminden kimin bakacagina kadar karisiyor kadin. En buyuk kozu da gozyasi dokmek. İki agliyor esim ne kadar kizsa da yumusuyor.

Arkadaşlar,

Canim aynen dedigin seyler bende uzun zamandir var. Ozellikle unutkanlik ve konsantrasyon guclugu. Okudugum kitapta normal oldugunu soyluyor, bu konuda stres yapmayin aksi halde unutkanlik artar diyor. Dogumdan sonra normale donuyormus. Benim is verimliligim sifira dustu nerdeyse. Allahtan ozel sektorde degilim ve anlayisli bir mudurum var.

Selam Aren Robin koymayı düşünüyoruz Aren hitit mitolojisinde Güneş tanrıçasının oğullarına verilen isim anlamına geliyor Robin de Kürtçe gün ışığı anlamına geliyor

Mandolin,

Cok güzel isim seçmişsin. Ben isim seçerken ozellikle dikkat ettim bu hususa.

Esimde benzer bir isim koymak istemişti ama ülkenin nereye gittiği belli değil ve yarın evladımın ırkçılıkla karsilasmasını istemediğim için ben kabul etmedim. Esim de sonradan hak verdi, bu ülkede azınlık olduğu için maalesef zamanında cook cekmis.

Mandolin,

Cok güzel isim seçmişsin. Ben isim seçerken ozellikle dikkat ettim bu hususa.

Esimde benzer bir isim koymak istemişti ama ülkenin nereye gittiği belli değil ve yarın evladımın ırkçılıkla karsilasmasını istemediğim için ben kabul etmedim. Esim de sonradan hak verdi, bu ülkede azınlık olduğu için maalesef zamanında cook cekmis.

Teşekkürler ben de çok beğendim oğluşumun isimlerini :) Irkçılık konusuna gelince belki haklısın ama bu kadar sıkışmış beyinler kalmaz umarım oğlum büyüyene kadar umut işte canım:)

Kızlarr,
yeni kapısüsü yaptım daha bitmedi isimliğini yapıcam son halinide eklerim bitince
$24092013389.webp

Kızlar beyazlarım çok çıktı. Siz ne yapıyosunuz saçlarınızı boyuyomusunuz? Organik boya filan diyolar varmı önericeğiniz bi marka ?? İşyerinde Saçımı toplamaktan sıkıldım artık

Back
X