kızlarrrrrrrrr erkek bebiş anneleriiii sizler özellikle bebişlerinizin isimleri yazarmısınız lütfennn..ölcem kararsızlıktan yavvvv..
Selam umutguzel,
Ben oğluma Barış koyacağım. Adıyla yaşasın insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrrr erkek bebiş anneleriiii sizler özellikle bebişlerinizin isimleri yazarmısınız lütfennn..ölcem kararsızlıktan yavvvv..
O dediğin butter nerden aldin cnmBen akşamları lierac, sabahları Bella B tummy butter sürüyorum. İkisinden de çok memnum. Hele Bella B kakao yağı kıvamında mis gibi kokuyor, tamamen doğal ve bütün gün göbişim nemli kalıyor.
Selam umutguzel,
Ben oğluma Barış koyacağım. Adıyla yaşasın insallah
Arkadaşlar,
Umarım iyisinizdir. Bir konuda size danışmak istedim. Ben dikkat gerektiren bir işte calisiyorum ama yaklaşık 2 haftadır inanılmaz dalgınım, unutkanım, elim agır, beynim sanki az calisiyor... Resmen aklımın yarısı yok..
Sizlerde de böyle seyler oluyor mu?
Arkadaşlar,
Umarım iyisinizdir. Bir konuda size danışmak istedim. Ben dikkat gerektiren bir işte calisiyorum ama yaklaşık 2 haftadır inanılmaz dalgınım, unutkanım, elim agır, beynim sanki az calisiyor... Resmen aklımın yarısı yok..
kızlar, hastane çıkışı alan var mı? piyasada bir sürü markanın 4lü 5li 6lı 8li ve 10lu takımları var.kaç parçalı daha iyi olur fikri olan var mı?
Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı. Doktorum biraz kızdı bi ayda 2 buçuk kilo almışım hamileliğimin başından beri de toplam 5 kilo aldım napcaz yaa, frenlemem lazım kendimi. Bu arada kızım da 630 gr olmuş, boyu da 31 cm maşallah boyu uzun olcak dedi doktorum, babasına çekcek herhaldeSizin bebişler ne alemde umarım hepiniz iyisinizdir. Sİzi de bebişlerinizi de öptüükk :)
Sorun orada başlıyor işte topidik, eşin tavrını koyarsa.. maalesef ailesi para istesin bizimki evimizi satar ailesine verir. Hala da ufak tefek seyleri bize odetmislikleri var.. 2 evden kira, 1500 TL'ye yakında emekli maaşı alıyorlar.. geçinemiyorlarmış..
Eşim maalesef hic bir seye vaktinde tavrını koyamıyor ve işler cıgrından çıkıyor , o zaman daha da kotu oluyor işte.. ben onlardan maddi & manevi bir sey beklemiorum ama onlarda benden beklemesinler. kendi ailemle bir yere gitsek tek kuruş bize harcatmıyorlar ama onlarla çıkayım cebimde 5 kuruş kalmıyor..
Arkadaşlar,
Selam Aren Robin koymayı düşünüyoruz Aren hitit mitolojisinde Güneş tanrıçasının oğullarına verilen isim anlamına geliyor Robin de Kürtçe gün ışığı anlamına geliyor
Mandolin,
Cok güzel isim seçmişsin. Ben isim seçerken ozellikle dikkat ettim bu hususa.
Esimde benzer bir isim koymak istemişti ama ülkenin nereye gittiği belli değil ve yarın evladımın ırkçılıkla karsilasmasını istemediğim için ben kabul etmedim. Esim de sonradan hak verdi, bu ülkede azınlık olduğu için maalesef zamanında cook cekmis.
Teşekkürler ben de çok beğendim oğluşumun isimlerini :) Irkçılık konusuna gelince belki haklısın ama bu kadar sıkışmış beyinler kalmaz umarım oğlum büyüyene kadar umut işte canım:)
bende bunu umut ederek oğlumun ismini Barış koyuyorum Mandolin , Barış getirsin tum dunyayaa inşallah!
Kızlarr,
yeni kapısüsü yaptım daha bitmedi isimliğini yapıcam son halinide eklerim bitince
Eki Görüntüle 816120