- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Çok başka bir duygu gerçekten ben de 16. haftamdan beri hissediyorum ama taabi şimdi tekmeler yumruklar çok daha sağlam fakat henüz babamız o şerefe nail olamadı.Senin de dediğin gibi o elini koyar koymaz duruyor anlıyor mu ne"Babası da kızım bana saygılı" deyip işi şakaya çeviriyor ama biliyorum hissedeceği anı iple çekiyor. Bakalım hayırlısı ama sizin adınıza çok sevindim canım, gerçekten harika bir hediye olmuş babasına :)
İnşallah en kısa sürede siz de bu güzel duyguyu tadarsınızo kadar hoşuna gitti ki eşimin, sabah uyandım hemen yanıma geldi ellerini dayıyo karnıma uyuyo kuzum daha uyanmadı boşuna bekleme dedim
Kahvaltıdan sonra da karnımdaki kıpırtılarını beraber izledik, babasına şov yapıyo kızım dünden beri
Amin inşallah :) Senin de kızın olacak demek. Demek ki izim kızlar baya hareketli erken hissetmeye başlamışız çünkü :) Bİz de sabırsızlıkla babasının o şerefe nail olacağı anı bekliyoruz. Rabbim bebişlerimize de bize de sağlık versin inşallah :)
Merhaba kızlar,, ben hala hastayım yaaa mandalına falan yıyorum lımonlu ballı sıcak su ıctım sabah ıyı geldı valla hamıleyken hıc hastalanmamak gerekıyormus. Bir de bu hastalıgın ustune sabah esımle kışlık domates sosu yaptık:))) 10 kavanaoz:))) bıraz ayaklandım sımdı dun geceye gore daha ıyıyım ama gecelerı daha beter oluyorum......ne guzel yaa herkes hıssedıyor ben de hıssedıyorum bebegımı hele su cok komık ben karnımı kapı calar gıbı calıyorum tık tık tık o da bana vuruyor:))))) ama babası dokununca duruyor ve bu hıssettıllerım cok az anca ben hıssedebılıyorum azcık oynasın dıye yemedıgım pekmez bal nutella kalmadı ama o keyfı gelınce vuruyor:))))bır de sanırım bacakları solda hep soldan durtuyor Allahım co guzel ama daha cok tekme hıssetsem:))))Herkese yasatsın ınsallah Allah......
Eki Görüntüle 816663 Eki Görüntüle 816664
kızlar bebek bakım çantası aldınız mı? bir yere giderken eşyalarını koymak için.. ben bebek mağazalarında biraz göz gezdirdim de fiyatları çok pahalı 80-150 tl arasıydı. ve çok da güzel değillerdi. int.den böyle bişey buldum wollex new york bebek bakım çantasıymış adı. sırtınada takabiliyorsun omzunada. ayrıca bebeğin altı açma bölümüde var içinde. ıslak mendil gözü varmış, sadece cırt cırtını açıp ıslak mendil poşetini çıkarmadan ordan çekiyorsun, biberon koyma bölümü vs..
kendi sitesinde fiyatı 240 tl'den 150 tl'ye inmiş tabi yinede çok pahalı. ben aşağıdaki siteden 70 tl ye buldum. sizce değer mi? daha uygun fiyatlı geniş normal bir çanta mı alalım?
http://www............../Wollex-Anne-ve-Bebek-Bakim-Seyahat-ve-Tasima-Cantasi-2
Ben de stylo alicam. Ablam kullaniyor çok memnun. Fiyati da uygun benceStylo Bebek Bakım Çantası S12.125 / Gri Yoncalı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Canım ben bundan aldım
40 lira ve işimizi görür nitelikte
omza asılan uzun askısı da var
alt açma minderi ve bol bol gözü var
bi incele istersen
bana kalırsa da uzun ama zaten bebek nevresimleri 100*150 oluyor. yalnızca park yataklar için olan uyku setlerinde boyut küçük oluyor sanırım. çok küçükken zaten yorgan kullanmayız, battaniyeler yeter. ben 70*120 gibi bi peluş battaniye aldım, olmadı onu kullanırım diyorum
Ben de stylo alicam. Ablam kullaniyor çok memnun. Fiyati da uygun bence
Kızlar ben de cok kararsızlıga dustum, bızım ev klımalı ve cok soguk oluyor...Yatak odama mobılya besık koyacaktım bır yakınımz verdı ama yatagı yok ıcınde ıcıne de yatak alacaktım.... ufo olacak orda daha dogrusu korıdırda kapının gırısınde.....salona da park yatak alayım dedım... ama sımdı de dıyorum kucuk sepet alsam da bır yatak odası bır salon gezdırsem mı hem yatak falan da almamıs olurum sonra yaza dogru da bakarız belkı tasınırım kalorıferlı eve de orda alırım bır seyler?? cok kararsızım ve dıyorum kı yatak odasına hıc bulasmayım da salonda mı yatayım koltukta ama koltuk acılmıyor rahat edemem mı acaba.... gercı salonda ve dıger kucuk odamda kayınvaldem ve annem yatacak ben yatak odasında yatmalıyım bu durumda:)
Stylo Bebek Bakım Çantası S12.125 / Gri Yoncalı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Canım ben bundan aldım
40 lira ve işimizi görür nitelikte
omza asılan uzun askısı da var
alt açma minderi ve bol bol gözü var
bi incele istersen
teşekkür ederim, yarın mobilya aldığımız mağazaya tekrar gidecez, orda bir bakayım bu markadan var mı, yakından incelemek iyi olur. beğenirsem int.den alırım. sende int.den mi aldın?
bu arada geçen hafta aldığımız uyku seti,perdesi, halısı ve karyolasının yatağını bugün teslim aldık
ben bir uyku seti aldım, sonra english home'dan nevresim takımı aldım 45 tl'ye. birde ayrıca yine english home'dan 1 lastikli çarşaf ve yastık kılıfı aldım. birde uyku setinin renklerinde düz renk kumaş aldım, sarevinmiş pamuk yumşacık bir kumaş. onuda annemlere diktirecem bir nevresim takımı daha olsun diye.
aldıklarımı http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...bislerine-aldigi-ciciler-39.html#post32096026 buraya ekledim
Bi bak canım hoşuna giderse alırsın
evet canım internetten, hepsiburada dan aldım, erken de geldi yani
nerden aldınız canım uyku setini falan
neler önerirsin alırken, memnun musun english home dan aldığın nevresimden?
ben daha hiç almadım da o yüzden soruyorum
Canım diğer konuya da yazdım benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum da sadece yazısı görünüyor
resimler yok, tıklayınca da açılmıyor
güzelmiş fiyatıda iyi gibi, bende alabilirim.
uyku setinin markası kidboo, babyhome'dan aldık mağazasından. normalde intdeki fiyatları daha yüksek ben 165 tl'ye aldım. halıyı 200 tl. perdelerinde tanesi 50 tl, iki tane aldım 150'ymiş çünkü eni benim pencerelere yetmedi bir tanesi. ortopedik yatağınıda 90 tl'ye aldım. uyku setinin kumaşı falan %100 pamuk.
english home'daki bebek nevresimlerininde %100 pamuk olduğunu öğrenmiştim burdan, gittim aldım. açtım baktım güzelmiş, çarşafı lastikli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?