Ayyy çok güzel olmuş ve farklı piyasadakiler hep aynı.. Nasıl yaptın parçaları nerden alıyosun kuşları filan
toplamda 15 tlye bile tutmadı internette benzerlerini 130 tlye satıyorlar melegineli, bebek şekeri, hastane odası süsleri, bebek tasarımları, bebek odası kapı süsleri, name banner
kuşları keçeden keserek içlerinide silikonla doldurarak yaptım keçeyi kumaşçılardan alabilirsin dalıda yapma çiçek yapan bir dükkandan aldım yeşil renkteydi üzerini krem kurdele ile kapladım
O dediğin butter nerden aldin cnm
Kızlar beyazlarım çok çıktı. Siz ne yapıyosunuz saçlarınızı boyuyomusunuz? Organik boya filan diyolar varmı önericeğiniz bi marka ?? İşyerinde Saçımı toplamaktan sıkıldım artık
Kızlar beyazlarım çok çıktı. Siz ne yapıyosunuz saçlarınızı boyuyomusunuz? Organik boya filan diyolar varmı önericeğiniz bi marka ?? İşyerinde Saçımı toplamaktan sıkıldım artık
benim doktorum 2 sefer organik boya ile boyatabilirsin dedi, bende geçen ay düğünümüz var diye boyattım ama güvendiğim bir kuaförde organik boya ile. ikinci hakkımı kullanmayı düşünmüyorum.organik boyalar cosmo home gibi mağazalarda var ama kutusu 30 TL civarı markasını hatırlayamadım.
Banada doktorum boyatabilirsin dedi, bende dışarıda dip boya yaptırıyorum. ZAten yaptırmasam bembeyazz.sen iyi dayanmışsın.. Ucuncu ayımda kardeşim nişanlandı, yuzum genç olmasa beni damadın babaannesi diye tanıştıracakları :O
canım ya benim doktorum kilo konusuyla pek ilgilenmiyor. ben de toplamda 5 kilo aldım şu anda 25 haftalığız. Benim ilk hamileliğim nasıl olması gerektiğini bilmiyorum ama bence 5 kilo ideal. hatta ben iştahım var, yemek yiyebiliyorum diye seviniyorum bilebenim gibisi de yoktur herhalde aranızda. herkes diyet listesi falan konuştu, ben sessizce okudum onları yararlı şeyleri yemeye dikkat ediyorum ama onun dışında kiloma dikkat etmiyorum, kızartma falan yiyorum yani.
ama siz doktorum kızdı falan dedikçe de endişelenmeden edemiyorum. kaç kilo almış olmamız gerekiyordu ki? :44:
s.a kızlar
bayadır giremiorum
24. haftadayım son kontrole gittiğimde 3 boyutlu incelemeye yolladı 120 tl istediler yapmadım
siz 3 boyutlu gördünüz mü girmeyi düşünüyorum ayrıntılı inceleme yapılıyormuş
birde sorum ben 2 li testten başka birşey yaptırmadım(sağlık ocağında aşıya çağırdılar) doktorum testlere gereksiz diyor
anlatımlarıyla bizide ikna etti istemedik siz neler yaptırdınız mutlaka yapılması gereken birşey varmıydı
ayrıntılı önemli ben gittim bebekte bişi varmı erken tanı oluyo bi arkadaşımızın bebeğinin yarık dudakla doğcağını öğrendi doğduktan sonra ameliyat olcak bebek gerekli yani istdaysan uygun hastaneleri diyebilirim
3 boyutlu inceleme nedir?
bahsettigin o mu?
ben de 2li taramadan baska bisey yaptirmadim.
bir de detayli organ tarama yaptirdim.
Kızlar ben cok kotu grıp oldum bogazım tekrar agrıyor.. bal yıyorum ıhlamur ıcıyorum ama olmuyorrr(( azcık da atesım var gıbı
Aaaarkadaslar benim size bir sorum olacak..lutfen cvp yazarmisiniz.ben 6 aylik hamileyim toplam 12 kilo aldim cok yemiyorum ama ne yesem kilom artiyor benim gibi olan varmi???
Var canım bende 8 kilo aldım. Peki bu 12 kiloyu ne zaman aldın yani ilk aylarda almayıp sonra birdenmi aldın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?