2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
uyumayanınız var mı kızlar bugün dr a gittim 2 kese görünüyor ikiz var mı diye sordu yok ailemizde kanama alanı da olabilir dedi riske atmayalım progestan başlayalım dedi büyük olasılık kanama alanı dedi duydunuz mu bileniniz var mı şimdi az önce bi arkadaşımın aynı durum başına gelmiş düşük yapmış:( ayakta çok kalıyorsanız istirahat veriyim dedi dinlenin ağır kaldırmayın falan dedi ama çok olumsuz şeyler söylemedi ilk kez gittiğim bi dr güvenemedim:(

günaydın arkadaşlar dün değil evvelki akşam çamaşırımda çok az kahverengi lekenme vardı başkada gelmeyince çok dikkate almadım.
ama dün akşam yine aynısı oldu ve biraz önce yine oldu çok tedirginim bide silerken şeffaf akıntıyla beraber pembemsi akıntı vardı doktor 13.30 da geliyor yerine o zaman gidicem ama zor duruyorum dua edin bana nolur bebeğim kalsın benimle

günaydın sizlere dee :) müjdecim sen de aklına kötü şeyler getirme bakalım inşallah yoktur bir sorun...

günaydın arkadaşlar dün değil evvelki akşam çamaşırımda çok az kahverengi lekenme vardı başkada gelmeyince çok dikkate almadım.
ama dün akşam yine aynısı oldu ve biraz önce yine oldu çok tedirginim bide silerken şeffaf akıntıyla beraber pembemsi akıntı vardı doktor 13.30 da geliyor yerine o zaman gidicem ama zor duruyorum dua edin bana nolur bebeğim kalsın benimle

Canım hiç korkma.. Dua et.. benim bildiğin kanamam oldu gecen cuma.. yat dinlen ve bol su iç... tabiki doktoruna görün.. Bana beta hcg bakılmış ve 2 gun saonra ultrasonda bebiş görüşnüştü.. İnşallah senin de iyidir bebişin

Canım hiç korkma.. Dua et.. benim bildiğin kanamam oldu gecen cuma.. yat dinlen ve bol su iç... tabiki doktoruna görün.. Bana beta hcg bakılmış ve 2 gun saonra ultrasonda bebiş görüşnüştü.. İnşallah senin de iyidir bebişin

İnşallah iyidir canım dua ediyorum tşkr.ederim birazda olsa rahatladım Allah bebeklerimizi bize bağışlasın

sabah bir yazı okudum müjde gebeliklerin %50 si gibisinde kahverengi lekelenlemeler olabilirmiş normal karşılanıyor merak etme.sen istirahat et bol bol ve doktorunla görüş...

günaydınn müjdee cnm doktora gitmende fayda war progestan werebilirir ama stres yapma olumsuz düşünmeee

sabah bir yazı okudum müjde gebeliklerin %50 si gibisinde kahverengi lekelenlemeler olabilirmiş normal karşılanıyor merak etme.sen istirahat et bol bol ve doktorunla görüş...

gidicem zaten doktora hayırlısıyla bi sorun olmadığını duyayım İnşallah daha çok dikkat edicem

arkadaşlar şimdi doktordan geldim küçük bir kesem var çok şükür ama kalp atışını ve bebişi göremedik karından ultrasondu benim kine yakın olan ve gören var mı

şimdi okudum karından ultrasonda 6+4 de kalp atışı duyulurmuş benim 6+1 o yüzden mi göremedim acaba

Back
X