2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım bulantın için nişastalı seyler ye.. leblebi kraker gibi.. az ve sık ye.. İşyerimden arkadaşlara elma ve ayva iyi gelmişti belki sanada iyi gelir.. Ama yemek yemeyi bırakma Kussanda ye Çünkü bebek mutlaka besin alıyor her yediğinden.. Midene girmesi yeterli doktor öyle demişti..

hakikaten dedigini bugun uyguladım ben haşlanmış yumurta ama nasıl huylandım istemedim ama zorla yedimm gelde birde bana sor nasıl yedim

slmmm kızlar herkese merhabalar allah sağlıklı gebelikler nasip etsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende ocak 13 de muhtemel doğum tarihim kısmetse artık süt hormonum yükseliyordu ara ara şükür rabim nasip etti ...

hoşgeldin sağlıkla sıhhatle al kucagına yavryunu

ala alaaa.. şaşırdım şimdi :44: ee peki limonun böyle bi etkisi varmı? yani düşük için.. ben limon,karabiber,nane için hep sakıncalı diye okudum..

limon tam aksi gebelikte mide bulanmalarına çok iyi ve tavsiye ediliyor karabiberi hiç duymadım bilmiyorum

papatya ıhlamur ada çayı ve maydanoz bunlar gebeliğin ilk aylarında yasak

limon tam aksi gebelikte mide bulanmalarına çok iyi ve tavsiye ediliyor karabiberi hiç duymadım bilmiyorum

papatya ıhlamur ada çayı ve maydanoz bunlar gebeliğin ilk aylarında yasak

insanda neye inanacağını şaşırıyo heee bişey duyup okudukça.. neyse,yarınn kontrol var.. benim doktor ne dicek bakalım, sorayım..

$anne.webp

çok şükür veren rabbime...

bu alana yazabildiğim için şükürler olsun ben tüp bebek yöntemiyle gebe kalanlardanım ilk bebeğimi düşük yaptım kaybettim malesef. şu an da dondurulmuş embriyolarla hamileyim üstelikkk doktomun beta hcg sonuçlarına göre söyledği yüksek ihtimal ikiz . haftaya perşembe ilk ultrason muayenem var Rabbim bunlara ömür versin inşallah...

bu alana yazabildiğim için şükürler olsun ben tüp bebek yöntemiyle gebe kalanlardanım ilk bebeğimi düşük yaptım kaybettim malesef. şu an da dondurulmuş embriyolarla hamileyim üstelikkk doktomun beta hcg sonuçlarına göre söyledği yüksek ihtimal ikiz . haftaya perşembe ilk ultrason muayenem var Rabbim bunlara ömür versin inşallah...

bir defa düşük yaşamış olanlar daha fazla korkulu ve tedirgin oluyo 2.hamileliklerde, kendimden iyi biliyorum.. allah sağlıkla sonunu getirsin inş, hayırlı olsun :34:

bir defa düşük yaşamış olanlar daha fazla korkulu ve tedirgin oluyo 2.hamileliklerde, kendimden iyi biliyorum.. allah sağlıkla sonunu getirsin inş, hayırlı olsun :34:

İnşallah inşallah hepimizin tüm isteyenlerin . Ama hani insan hisseder ya bu defa herşey yolunda gidecek gibi geliyorr. Korkuyorum fazla bağlanmak istemiyorum ama bir ses bu defa üzülmeyeceksin yine günlerce ağlamayacaksın diyor.

İnşallah inşallah hepimizin tüm isteyenlerin . Ama hani insan hisseder ya bu defa herşey yolunda gidecek gibi geliyorr. Korkuyorum fazla bağlanmak istemiyorum ama bir ses bu defa üzülmeyeceksin yine günlerce ağlamayacaksın diyor.

var yaaa yemin ederimki aynı şeyi hissediyorum... tedirginim,korkuyorum ama biyanım mutlu ve huzurlu... sanki mutlu son gelcek gibi...

rabbim inş. bu kez saglıklısında nasip etmiştir. gözün aydın olsun canım hoşgeldin

Back
X