Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte listemizin şu anki durumu
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Anne adyımız[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Kaçıncı bebiş[/td]
[td]Şehir[/td]
[td]Son Adet Tarihi[/td]
[td]BDT[/td]
[td]Cinsiyetimiz[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pufpuff[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]13 mart[/td]
[td]8 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]melek2828[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Kayseri[/td]
[td]23 mart[/td]
[td]28 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]buschy[/td]
[td]22[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]25 mart[/td]
[td]31 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]miniiikkelebek[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]fizyo[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Eskişehir[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]2 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]egumus[/td]
[td]34[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td]8 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ttmm[/td]
[td]21[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Hakkari/İzmir[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
bende mesaj atmıştım ama gelmemiş demekki 26 yaş 1 gebelik mardin
puff bwni de ekle canım erzincan,sat 5 nisan ,tahmini dogum 11 ocak 2014 ,yaşım 27![]()
vee battan 4 gun once yapmaya basladigim testlerin pozitif oldugunu yazmistim bugunde ozelde kan testi yaptirdim bugun bat gunumdu.. Ve beta hcg 425.5 :))) hamileyimm kizlar bugunn tam 4 haftalik... Rabbim bu defa bebegime saglikla kavusmayi nasip etsin.. Lutfen hepimiz birbirimize dua edelimmm... Malum haftasonu pek giremem.. Pazartesiden itibaren her daimm burdayimmm.. Hepinizi bebislerinizi opuyorummmmmmmmm:)))
zuhallll canımm benimm nasıl mutlu oldum anlatamam sana yaaa ağlıcam resmen ...
Adetin gecikmişti ya bebek yer yapar derlermiş demekki bi nebze doğru bak hamilesinn..
Yanında olmak isterdim ben okuyunca çıldırdım resmen banada dua et nolur bide ben bilmiorum şu soğan suyu olayını bana anlatırmısın ayrıntılı..
kızlar mrb napıyosunuz nasılsınız bakalım ?? ben son iki gündür mide bulantısından duramıyorum önceleri hafifti ama şimdilerde baya bi ağırlaştı mutfağa giremiyorum her şey burnuma kötü kokmaya başladı midem ağzımda geziyorum resmen,,yemek yemek benim için işkence olmaya başladı halsizlik desen hat safhada zaman buldukça yatıyorum nete bile giremedim( eşim sağolsun baya bir yardımcı oluyo bana...üç gün sonra randevum var ultrason için o zaman doktoruma halimi bir danışayım diyorum bakalım ne olucak ??
canımın içi sedammm çok teşekkür canımm benim.. Sende benim yanıma katılacaksın ,inşallah çokk inanıyorum buna. Bizler sınandık bebeklerimizi kaybettik inşallah kavuşacağız artık buna inancımm sonsuz.. Rabbim bebğimi korusun sağlıkla sıhhatle kavuşmamı nasip etsin inşallah.. En kısa zamanda sana da bebek isteyen,bekleyen bütün kadınlara da bu duyguyu yaşatsın inşallah... Sana özel mesaj atacağım şimdii![]()
bekliyorum bitanem rabbim içindeki meleği korusun tutunsun sana hiç bıaakmasın ben çok şükür adet oldum senin gibi 4 gün gecikti doktor üçüncü günü gel dedi 9,40 ta randevum var kontrol ve testler yapcak gelince sana yazarım haber ederim
günaydın hamişler iyi haftalar normalde 10 gün sonra gitmeyi düşünüyordum doktora ama sancılarım beni dış gebelik diye düşündürdü ve ş*an doktorda sıra bekliyorum umarım herşey yolundadır dualarınızı bekliyorum
günaydın hamişler iyi haftalar normalde 10 gün sonra gitmeyi düşünüyordum doktora ama sancılarım beni dış gebelik diye düşündürdü ve ş*an doktorda sıra bekliyorum umarım herşey yolundadır dualarınızı bekliyorum