Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pufpuff'um senin hamilelik takvimini yerim![]()
kızlarrr oldukça tedirgin olarak yazıyorum size bu yorumu...bilgisi,fikri olanlar yorumlarsa çok sevinirim...
benim c.tesi günü kontrolüm vardı,bu gittiğim doktor hamileliğimi öğrendiğim doktor oldu diye ona devam ediyim demiştim,arkadaş önerisi üstüne..bi önceki hafta karından ultrasonla kese görünmüştü..doktor c.tesi günü hem karından,hem vajinal baktı ve kesenin büyüdüğünü ama bebğin olmadığını söyledi..ölçümüne görede 7.haftanın içinde olduğumu ve 1 hafta sonrada bebek görünmezse boş gebelik olabileceğini belirtti,sonlandırmak gerekcek dedi..
biz eşimle şokkk tabiii...ama hiç içime sinmedi ve eski doktoruma gittim ordan çıkıp..kadın baktı ölçtü falan ve kese boyutu normal ve benim ölçümümde 5 haftalık görünüyo ayrıca bebeğin görünmemesi de normal dedi..ayın 20'sinde gel kontrole,herşey yolunda dedi...bu defada biz rahatladık tabi..bide bu kadına çok güvenip çok seviyorum...
ben düşüğümüde bu doktorla yapmıştım..herşeyimi biliyo ince detayına kadar..hatta ben bişey sormadan,söylemeden herşeyi o söylüyo bana ama diğer doktor öyle değildi,1 hafta önce keseyi gördüğümüzü bile bilmiyo bana soruyodu..neyse olay böyle,2 farklı dokgtor 2 farklı hastane (özel) ve 2 farklı yorum..insan iyiye inanmak istiyo elbette ama aklım karıştı birazda olsa..ölçüm neye göre,nasıl yanlış oluır ki?ya bidaha geçen seneki şeyleri yaşarsam diye çok korkuyorumherşey allahtan tabi,hayırlısı ama inş ikinci doktorun dedikleridir doğru olan...
gerçi nettende araştırıyorum,9.haftada bile bebeği görmüş olanlar o kadar çok varki...kk'da da okudum hep hatta...ne dersiniz kızlar?
tamamdır ekledim canım
aaaay çok sağolasın,çok tşk ediyorum canım...amin inş herkes sonunu sağlıkla getirebilir...
hatta ultrason görüntüsünden anlayanınız olursa yükleyebilirim,2 doktorunda verdiğini.....
normalde düzenli olan adetler gecikirse rahim kendini gebeliğe hazırlıyor demektir..bende öyle oldu =) inşallah sende de öyledir messaj yazdım ayrıntılı okursun canımm.. Haber ver gelince mutlaka değerlerini de yazz bana öpüyorumm çokk![]()
kızlarrr. mide bulantılarından, uyku isteğinden ve çalışmaktan zor giremedim bu hafta .. pufpuf dediğn gibi 9. haftada bile bebeği gören war, diğer dr.la beraber ikisini aynı anda yürüt , faydalı olur.. inşallah herşey yolundadır..
listeye beni de ekle canım .. 29/ilk/ankara/28 mart-30 aralık..
canım sen daha 5+... kaçsın bilemedim ama ben 6+3 üm sanırım görünmemesi normal.bele dua et...öyle özelde manyak doktorda beni buldu 5 haftalıkta kalp atışını bekledi saglıksız dedi.
ama ben başka doktorda bugün bebegmi de gördüm kalp atımınıda ekranda gördüm duymasakta
canım bence sen tarafsız olarak bi doktora daha gitmelisin. yani ben olsam öyle yaparım. bakalım bu 3. doktor dğer ikisinden hangisine yakın yorumlarda bulunucak. gene sen bilirsin ama ben olsam ikisinede güvenemem böyle bi durumda
canım kesen kaç mm o yazıyormu atabilirsen at bakım
Kızlar selam,
ben bugün test yaptım çift çizgi çıktı. O kadar şaşkınım ki ne yapacağımı bilemez durumdayım :) Şimdi ne yapmam gerekiyor benim kan tahlili mi doktora ne zaman gitmem lazım
ister kan tahlili yaptır,ister bi süre bekle doktora git...keseyi de görürsn belki...
kızlar bu ilk gittiğim ve 7 haftalık diyen doktorun ölçümü... bebek görünmeli ama yok diyo,1 hafta sonrada görünmezse boş gebelik dicez diyo...
Eki Görüntüle 710124
buda ikinci gittiğim ve 5 haftalık diyen doktorun ölçümü... bebek görünmemesi normal diyo,herşey yolunda diyo...
Eki Görüntüle 710126
hamile olan bazı arkadaşlarıma gösterdim... hepsi 7 haftalık kese bu kadar olmaz,5 doğru bizce dediler... bakın bakalım,sizce durum ne? tecrübeli anne adayları,özellikle sizden yorum bekliyorum
naptın canım ya çıktınmıki acaba doktordan inş. hersey yolundadır.
canım 7 HAFTALIK GEBELİK (HAMİLELİK) GÖRÜNTÜSÜ adresine girip bir bak karsılastır canım görüntünü
CNM HİÇ GEBELİĞİM OLMADI HADDİM DEĞİL AMA 4 5 SİTEYE BAKTIM SENİNKİ KÜÇÜK 7HAFTALIKTAN GENEL OLARAK BENCE 4 5 DOKTORA DAHA BASVUR SIKMA CANINI hersey kısmet unutma busefer olucak insallah..dua edelim hep
aaaay canım yaaa valla çok sağol.. bi defa düşük yaşadığım için çok tedirginim,hele doktor yani bunu saöyledi etkilenmemek mümkün değildi.. böyle duymak, görmek bile rahatlatıyo insanı.. teşekkür ederim
zuhalim geldim bende insülin direnci çıktı buda yumurtlamana engel oluyo dedi ilaç verdi benim babamdada var şeker hastalığı ilacı iki ay kullan dedi canım sıkıldı ama.hamile kalabilirsin dedi yinede üzgünümher gittiğimde bişi çıkıo zuhalimm
( ben 100 mesajı doldurmadım daha ondan dolayı özelden yazamıyorum:) ilk işim sana yazmak olcak ama okudum senin mesajını uygulıcam bende ama dua et nolur ihtiyacım var inşş olur bu ayy ilacımı aldım kullancam
kızlar bu ilk gittiğim ve 7 haftalık diyen doktorun ölçümü... bebek görünmeli ama yok diyo,1 hafta sonrada görünmezse boş gebelik dicez diyo...
Eki Görüntüle 710124
buda ikinci gittiğim ve 5 haftalık diyen doktorun ölçümü... bebek görünmemesi normal diyo,herşey yolunda diyo...
Eki Görüntüle 710126
hamile olan bazı arkadaşlarıma gösterdim... hepsi 7 haftalık kese bu kadar olmaz,5 doğru bizce dediler... bakın bakalım,sizce durum ne? tecrübeli anne adayları,özellikle sizden yorum bekliyorum