2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Herzaman risk var canım.. Benimde var kanamam oldu şimdi kahverengi.. Progestan kullanıyorum.. Mutlaka doktoruna görün..

Bugün gitcem bakalım doktor ne diyecek.Bugün hiç olmadı akıntım canım.İnşallah sağlıklı bi hamilelik dönemi geçiririz... Bebeklerimize kavuşuruz. Bu arada 8 ocak annesi ne kadar çok:)

Son düzenleme:
Kızlar tekrar selam. Ben anadolu yakasında gidilecek bi doktor tavsiyesi istiyorum sizlerden kadıköy, üsküdar, ataşehir tarafları olabilir benim için. ücretler ve hastane bilginiz varsa onuda söyleyin olur mu :)
Ayrıca bende listeye eklenmek istiyorum

Herkese merhaba,
Sitede yeniyim,tabiki üye olmama ennn güzel sebep hamileliğimdir:)
Ben de Ocak ayı annelerinden olacağım..İnşallah 2014'ü sağlıklı bir şekilde karşılarız hep birlikte..
İlk hamilleliğim olduğu için çok da heyecanlıyım:) Allah herkese bu paha biçilmez mutluluğu yaşatsın..

Kızlar tekrar selam. Ben anadolu yakasında gidilecek bi doktor tavsiyesi istiyorum sizlerden kadıköy, üsküdar, ataşehir tarafları olabilir benim için. ücretler ve hastane bilginiz varsa onuda söyleyin olur mu :)

öncelikle hayırlı olsun :)
sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik dönemi olur inş. hepimiz için
çamlıcada medicana ya gidiyorum ben sibel hanıma bilgi ve sen sormadan kafandaki tüm soruları takır takır cevaplıyor :)
sgk liyim ben 60 tl fark öderek muayene oluyorum 10 gün sonraya kontrol verdiyor genelde ve o gittiğimden ücret alınmıyor

Herkese merhaba,
Sitede yeniyim,tabiki üye olmama ennn güzel sebep hamileliğimdir:)
Ben de Ocak ayı annelerinden olacağım..İnşallah 2014'ü sağlıklı bir şekilde karşılarız hep birlikte..
İlk hamilleliğim olduğu için çok da heyecanlıyım:) Allah herkese bu paha biçilmez mutluluğu yaşatsın..

hayırlı uğurlu olsun
mayıs ayı güzel bir ay hepimiz için :)

öncelikle hayırlı olsun :)
sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik dönemi olur inş. hepimiz için
çamlıcada medicana ya gidiyorum ben sibel hanıma bilgi ve sen sormadan kafandaki tüm soruları takır takır cevaplıyor :)
sgk liyim ben 60 tl fark öderek muayene oluyorum 10 gün sonraya kontrol verdiyor genelde ve o gittiğimden ücret alınmıyor

Sağol canım bunu bir araştırıcam :) Şu gebelik takvimini imzama eklemek istiyorum ama ne yapsam başaramadım :( Nasıl yapıcam bunu.

Peki bu arada hastanedeki doğum fiyatları için bilgin var mı??

Sağol canım bunu bir araştırıcam :) Şu gebelik takvimini imzama eklemek istiyorum ama ne yapsam başaramadım :( Nasıl yapıcam bunu.

Peki bu arada hastanedeki doğum fiyatları için bilgin var mı??

hakkımda sayfana girip kontrol edersen orada sana bebeğinizin doğum tarihi diye soruyor onu yazdığında otomatik çıkıyor :)
sezeryan için geçen sene kuzenim doğum yaptı 2500 demişlerdi özel siğortası vardı ücret ödemedi şuan bilgim bu şekilde
çarşamba gideceğim ilk kontroluma ilerleyen zamanlarda net olarak da söyleyebilirim

bir de herkesler Koşuyolu medipol leyla hanımı çok söylüyor ama ona gitmedim hiç bilgim yok onuda bir araştır istersen

hakkımda sayfana girip kontrol edersen orada sana bebeğinizin doğum tarihi diye soruyor onu yazdığında otomatik çıkıyor :)
sezeryan için geçen sene kuzenim doğum yaptı 2500 demişlerdi özel siğortası vardı ücret ödemedi şuan bilgim bu şekilde
çarşamba gideceğim ilk kontroluma ilerleyen zamanlarda net olarak da söyleyebilirim

bir de herkesler Koşuyolu medipol leyla hanımı çok söylüyor ama ona gitmedim hiç bilgim yok onuda bir araştır istersen

Benim arkadaşım sezeryan için 1000 tl ödemiş, erdem hastanesinde 2 gün yatmışlar üstelik oda beğenmiş hastaneyi seninde aklında olsun :)

Valla canım dediğini yaptım ama maalesef çıkmıyor :) 22-01-2014 yaptım ama görünmüyor işte beceremedim sanırım

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-01-2014

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Benide ekler misin listeye yaş:29 ilk bebek sat:16 nisan istanbul- 22.01.2014

teşekkür ederim :)

Arkdaşlar sizde de bel ağrısı ceken var mı piskopata bağladım birşey mi olacajk diye her zaman olmuoyr ama arada olunca daha çok korkuyorum ne olacak böyle

Canım mesaj attım ama sanırım cevap veremeyeceksin mesaj sayın az olduğu için. Burdan dönebilirsin.

Arkdaşlar sizde de bel ağrısı ceken var mı piskopata bağladım birşey mi olacajk diye her zaman olmuoyr ama arada olunca daha çok korkuyorum ne olacak böyle

Canım başlarda benimde ağrıyordu ama anlatamam kaç gece uyuyamadım yatak odasında, köşe koltukta yattım ayağımın altına yüksek bir kırlent, yastık olarakta yüksek bir kırlent kullandım bide sert yatakta yatmak yaramadı bana koltuk yumuşak olunca uyuyabildim doktora söyledim belim ağrıyo diye progestan verdi gerçekten çok iyi geldi bilemedim niye belim ağrıyordu bide benim rahmim ters belkide ondandır ama şuan iyiyim ilk defa dün yatağımda yatabildim Allah'a şükür.Ayağının altına yastık koy sırt üstü yat biraz birde sol tarafa yan yatabilirsin geçmiş olsun canım

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Anne adayımız:49:[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Kaçıncı bebiş[/td]
[td]Şehir[/td]
[td]Son Adet Tarihi:21:[/td]
[td]BDT:emir_bebek:[/td]
[td]Cinsiyetimiz:69:[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pufpuff[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]13 mart[/td]
[td]8 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]melek2828[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Kayseri[/td]
[td]23 mart[/td]
[td]28 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]mutluluk_uzak[/td]
[td]30[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]23 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]buschy[/td]
[td]22[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]25 mart[/td]
[td]31 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]cage54[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Yozgat[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]31 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]miniiikkelebek[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]seryybr[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]karla38[/td]
[td]38[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fizyo[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Eskişehir[/td]
[td]27 mart[/td]
[td]2 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[tr]
[td]rimel_84[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]28 mart[/td]
[td]30 aralık[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aymugoksu[/td]
[td]26[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Mardin[/td]
[td]29 mart[/td]
[td]3 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul.can[/td]
[td]29[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Tunceli[/td]
[td]29 mart[/td]
[td]3 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]unlugul[/td]
[td]32[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]30 mart[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurvey58[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Sivas[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]5 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gul51[/td]
[td]29[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]1 nisan[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]garfielddd[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]1 nisan[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eerdgn[/td]
[td]33[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]2 nisan[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]demetaylin[/td]
[td]36[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]3 nisan[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]egumus[/td]
[td]34[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td]8 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]deniz2010[/td]
[td]26[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Adıyaman/Antalya[/td]
[td]4 nisan[/td]
[td]9 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]MorTutkusu[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Erzincan[/td]
[td]5 nisan[/td]
[td]11 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sahil2185[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]7 nisan[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hafsa23[/td]
[td]28[/td]
[td]Üçüncü[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]7 nisan[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]deryadeniz8380[/td]
[td]30[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]Nevşehir[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]14 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]alisya01[/td]
[td]30[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]9 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ttmm[/td]
[td]21[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Hakkari/İzmir[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]juuliieet[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td]15 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuhalzerrin[/td]
[td]26[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Kütahya[/td]
[td]13 nisan[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]asyanill[/td]
[td]28[/td]
[td]İlk[/td]
[td]Van/Ankara[/td]
[td]13 nisan[/td]
[td]18 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smallbird[/td]
[td]29[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]16 nisan[/td]
[td]22 ocak[/td]
[td][/td]
[/tr]

[/table]

bel ağrısı ve sırt tutulması bendede oldu canım çok şiddetli şekilde hemde. progestan banada iyi geldi. doktora gittim ve ilaç kullanmaya başladıktan sonra düzeldim. bence sende doktorunla paylaş ben söylediğimde kasık ağrı ile birlikte bel ağrısı olursa risk faktörü demişti. ama progestan kesti.

bel ağrısı ve sırt tutulması bendede oldu canım çok şiddetli şekilde hemde. progestan banada iyi geldi. doktora gittim ve ilaç kullanmaya başladıktan sonra düzeldim. bence sende doktorunla paylaş ben söylediğimde kasık ağrı ile birlikte bel ağrısı olursa risk faktörü demişti. ama progestan kesti.

sırt tutulması ile nasıl mücadele ettin? ilaçsız çok zor 3 gündür sopa gibi geziyorum. bu gün çok az azaldı ama yine de hiç bir şey yapamıyorum. sadece sıcak su torbasuıyla geçecek mi bilmiyorum. :(

Canım çok teşekkür ederim sana, Erdem hastanesini arkadaşım tavsiye etmişti seninde söylemen daha iyi geldi açıkçası birçok kişiden duymak.
Çok sağol ;)

konuşmanıza dahil oldum ama :17: bende tam tersi,erdem hast. hiç öven öneren duymadım hep tam tersini duydum..bana yakın olmasına rağmen hiç düşünmüyorum orayı

Herzaman risk var canım.. Benimde var kanamam oldu şimdi kahverengi.. Progestan kullanıyorum.. Mutlaka doktoruna görün..

benim de olmuştu canım kahverengi lekelenme.hatta geçen hafta doktora kese için gittiğimde hafif bir kanama alanı da gördü.progestan iğne verdi bana da onu kullanıyorum.kaç gündür lekelenme yok gibi rahatım.ama iğneler acaip can yakıyor.ağızdan alınanda da çok fazla yan etki var.çalıştığım için istemedim onu.zor günler ama herşeyin güzel olacağına inanıyorum..

sırt tutulması ile nasıl mücadele ettin? ilaçsız çok zor 3 gündür sopa gibi geziyorum. bu gün çok az azaldı ama yine de hiç bir şey yapamıyorum. sadece sıcak su torbasuıyla geçecek mi bilmiyorum. :(

valla canım ılık duş alıp masaj yaptırdım genelde. bide ben eminim progestan iyi geldi

Back
X