2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
teşekkür ederim. haberi alan herkes hava uçuyor sevinçten. bu günü gösteren rabbime şükürler olsun. :)

diilekcim hamilemisin çokkk sevindim
birkaç topikte yazılarını okumuştum
şimdi başka bir topikte gözüm hamilelik takvimine takıldı nasıl sevindim anlatamam
darısı benim başıma inşallah :)
bende 6 kere tüp denedim sadece bir seferinde transfere gidebildik oda negatifti
diğer 5 seferinde ilkinde yumurtalarım büyümedi ikincisinde 1 yumurta oldu oda döllenmedi
üçüncüde erken çatladı dördüncüde 6 yumurtanın 5'i döllenmişti 2 tanesi transfer oldu ama negatif
beşincide 1 yumurta döllendi ama gelişimi durdu altıncıda yine 1 yumurta yine döllenmedi
benim hem tüplerim tıkalı hem yumurta rezervim az hem endometriozis var hem hipotiroit var , varoğlu var
ama en önemlisi herşeyden yüce herşeye gücü yeten RABBİM var O'na sığındım...

Iyi aksamlar bayanlarr...
Progestan kullanan arkadaslar 200 mu yoksa 100 mg lik mi kullaniyo..
Bide yan etkileriyle nasil bas ediyosunuz..

Canım ben 200 mglık alttan kullanıyorum hem içilebiliyor hemde fitil olarak kullanılabiliyor yumuşak kapsül yan etkisi azıcık baş dönmesi yaptı bende o kadar alttan pek yan etkisi olmuyor bünye meselesi bence beni uyutmuoda öyle

[/FONT]
Canım ben 200 mglık alttan kullanıyorum hem içilebiliyor hemde fitil olarak kullanılabiliyor yumuşak kapsül yan etkisi azıcık baş dönmesi yaptı bende o kadar alttan pek yan etkisi olmuyor bünye meselesi bence beni uyutmuoda öyle

Cok tesekkur ederimm..
Bende bugun dr gittim bebegin etrafinda kanama varmis o yuzden 15 gun kullan dedi
Diger hamileleklerimdede kullanmistim ama unutmusumm...

[/FONT]

Cok tesekkur ederimm..
Bende bugun dr gittim bebegin etrafinda kanama varmis o yuzden 15 gun kullan dedi
Diger hamileleklerimdede kullanmistim ama unutmusumm...

Çok geçmiş olsun canım ya Rabbim bebeklerimize sağlık versin ben Perşembe gitcem doktora daa bebeğimi görmedim Rabbim korusun yavrularımızı

ne çektim be bu MİGREN de bee.. dün gece kafamı kesip atmak istedim ilaç da içemiyorum.. eskilerin yaptığı gibi sardım başımı yattım ağlaya ağlaya uyumuşum şimdi kafam kazan gibi... gebelikte hiç çekilmeyecek bu :5:

diilekcim hamilemisin çokkk sevindim
birkaç topikte yazılarını okumuştum
şimdi başka bir topikte gözüm hamilelik takvimine takıldı nasıl sevindim anlatamam
darısı benim başıma inşallah :)
bende 6 kere tüp denedim sadece bir seferinde transfere gidebildik oda negatifti
diğer 5 seferinde ilkinde yumurtalarım büyümedi ikincisinde 1 yumurta oldu oda döllenmedi
üçüncüde erken çatladı dördüncüde 6 yumurtanın 5'i döllenmişti 2 tanesi transfer oldu ama negatif
beşincide 1 yumurta döllendi ama gelişimi durdu altıncıda yine 1 yumurta yine döllenmedi
benim hem tüplerim tıkalı hem yumurta rezervim az hem endometriozis var hem hipotiroit var , varoğlu var
ama en önemlisi herşeyden yüce herşeye gücü yeten RABBİM var O'na sığındım...

kurban oldugum allah inş. senide göul muradını versinn tevekkul et bak ben 4 cuma ust uste ya evvel çektim 5 cuma hamile oldugumu ögrenndim bence sende dene rabbim herkeslere nasiıp ediyor sanada edicektir elbet tekki tevekkül et

ne çektim be bu MİGREN de bee.. dün gece kafamı kesip atmak istedim ilaç da içemiyorum.. eskilerin yaptığı gibi sardım başımı yattım ağlaya ağlaya uyumuşum şimdi kafam kazan gibi... gebelikte hiç çekilmeyecek bu :5:

canım yaa geçmiş olsunnn zor bu migren ama 3 ayda sonra kalmıyomuş inş. geçsin gitsin

Iyi aksamlar bayanlarr...
Progestan kullanan arkadaslar 200 mu yoksa 100 mg lik mi kullaniyo..
Bide yan etkileriyle nasil bas ediyosunuz..

canım ben kapsül olarak 200 mg günde 2 defa kullanıyorum..ve bende hiçbi yan etkisi yok..

Listeye benide ekleyebilirmisiniz lütfennnn

Anne adayımız : Evli_Mutlu_Huzurlu

Kaçıncı bebiş : İlk

Son Adet Tarihi : 4 Nisan 2013

BDT : 12 Ocak 2014

Cinsiyetimiz : Henüz Belli Değil

huuu huuuu kızlaaar günaydın....birazdan eşim işten dönücek ve kalp atışı dinlemeye gidicezz...dua edin de duyalım inşallah....heyecandan ölücemm :D öğleden sonra müjdeyi vermek isterim sizlereee :)

canım ben kapsül olarak 200 mg günde 2 defa kullanıyorum..ve bende hiçbi yan etkisi yok..

Pufpuff cum benim cumartesi kanamam oldu. Bi kaç pıhtı şeklinde geldi sonrasında az az pembe geldi ama o gün içinde kesildi. Doktora gittim muayene etti, ultrasonda baktı. Kesede bir bozulma, kese etrafında kanamalı bir bölge görünmüyor devam ederse gel dedi. İlaç felan vermedi. Devam etmedi 4 gündür hiçbirşey yok ama içim yinede kötü oldu. Birşey olurmu ki, ilaç kullanmalımıydım ?

7. haftam dün bitti duymam lazım artık demi ?göbüşten olmasa da ne kadar istemesem de vajinal ult. ile gene dinletcem gene dinletcem...

ben vaj.ultrasona gerek olacagını sanmıorum...7.haftada duyanlar var çünkü karından...doktorum bana ptesi gel duyarız demşti hatta ben bekledmbikaç gün daha...

benım bugun 7. haftaya gırdı 6 haftalıkken kalp atışlarını duydum cok heycan werici oda heycanlı galıba hızlı hızlı atıyordu darısı basına

Back
X