ellerim buz kesti korkuyorum çok fazla boş gebelik yaşadığım için keseyi ve içindeki canlılık belirtisini görmeye okadar
ihtiyacım var ki hala kendime hamileyim diyemiyorum içim buruk dokunsalar ağlıycam![]()
cnmm rabbim dilegini kabul etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ellerim buz kesti korkuyorum çok fazla boş gebelik yaşadığım için keseyi ve içindeki canlılık belirtisini görmeye okadar
ihtiyacım var ki hala kendime hamileyim diyemiyorum içim buruk dokunsalar ağlıycam![]()
allah gönlümüze göre versin inş. tekrardan kaybet duygusunu yaşatmasın
o bana sımsıkı sarılsın ben zaten ona sarılmaya dünden hazırım
çok duygusalım doktorda ağlamasam iyi :)
evrene pozitif enerji veriyoruz herşey güzel olacak :)
cnm benim senelerdir reflüm var, ve nexium içmeden gün geçiremezdim ölürdüm yani. nexiumda b grubu ilaç. bana doktorum kullanablirsin demişti ama benim içim rahat etmedi. kalkıp gastroentoloğa gittim hemen kesmemi söyledi. şimdi sadece gaviscon şurup içiyorum bi de rennie tablet çiğneyebilirim günde 3 4 tane. kafanı karıştırmak istemiyorum ama her doktorun yaklaşımı farklı kimi dayan ve kullanma diyo kimi de bişey olmaz diyo ama benim içime sinmemişti o yüzden bıraktım.
düşünmek bile güzel..bana kalsa ok hemen kabul ama 3 ayda nasıl gelişcek bebek?doğaya aykırı töbe töbeee![]()
Ağlamaya niyetin varsa eğer merak etme gidip keseyi görünce içine öyle bi annelik duygusu yerleşecekki. Zaten kendini tutamayıp ağlayacaksın.
Teyzeleri güzel haberi bekliyor.
inşallah cnm sağol, umarım yarın güzel haber alırım kalp kiriz geçirmeden dönerim eve
cnm dediğin gibi sonuçta bu ilaçları veren de doktorlar. çok bi sakıncası olduğunu sanmıyorum zaten bahsettiğin ilacı bilmiyorum ben. ama nexium tartışmalı bi mide ilacıydı benim içime sinmedi. kafanı bulandırma boşver.anladım canımm sağolasın ya vala ne biliyim kararsız kaldım şimdidoktor yazıyo sonuçta bunları biliyo da halimizi kötülüğümüzü istemez sonuçta diye düşünüyorum anlayamadım bu durumu??*
cnmm rabbim dilegini kabul etsin inşallah
Hayal kurduğun herşey sanki doğada var. Azıcık hayal kurdurmuyosunuz insana yahu. Belki canım hayal kurmayı aşeriyo. Niye engel oluyonuz :)
bi de benim ki tüp bebek, olduğum iğnenin yediğim hormonun haddi hesabı yok. umarım emeklerim heba olup gitmez.
evet evrene pozitif yollayalım bize pozitif dönsün. ya hiç de inanmam öyle enerji yollayalım secret yapalım falan ama deneyelim bari![]()
İnş. canım benim senin de yaşadıklarını az çok yaşamasamda anlıyorum
düşük tehlikesi yaşayıp 10 gün evde yatıp bir dünya ilaç içip ardından kürtaj ve sonrasında içtiğim ilaçlar ayaklı bir ecz.ydim
herşeyi yaparım valla şuan herşeyin güzel olması için :)
Ağlamaya niyetin varsa eğer merak etme gidip keseyi görünce içine öyle bi annelik duygusu yerleşecekki. Zaten kendini tutamayıp ağlayacaksın.
Teyzeleri güzel haberi bekliyor.
3 ayda doğarsa kedi yavrusu gibi olur o ancaonlar 3 ayda doğuruyo benim bildiğim
cnm dediğin gibi sonuçta bu ilaçları veren de doktorlar. çok bi sakıncası olduğunu sanmıyorum zaten bahsettiğin ilacı bilmiyorum ben. ama nexium tartışmalı bi mide ilacıydı benim içime sinmedi. kafanı bulandırma boşver.
babası bile gelmiyor doktora istemedim tek başıma gitmek istedim
ağlarsam da zırlarsam da ilk ben görmek istedim herşeyi biliyorum çok küçük ama bir belirti vericek bana hissediyorum bu defa
işe dönmüycem ama yrn sabah gelir gelmez yazacağım herşeyi :)
sen ne zaman gidiyosun kontrole ?
Zaten götürsende şuan daha sen bile bişey hissetmiyorsun ki. Gördüğün küçücük bişey. Biraz daha büyüsün. Kalbi pıt pıt etsin. O zaman götür ki o da hissetsin. Anlasın o duyguyu. En azından birbirinize sarılır ağlarsınız.
:) Mesela 3 ayda doğsa. Geri kalan 6 aylık süreyi bebekliğinde kullanma hakkımız olsa. Büyümeseler 6 ay daha fazladan sevsek o minik hallerini :)