2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
geçen hamileliğimde 5 kişi gittik keseyi gördük sanırsın çocuk doğdu çok sevindik olmadı :(
bu sefer yaşadıklarımdan ötürü kimse bir tek kelime etmiyor ben de konuşmak istemiyorum
herşey netleşsin öyle gelsin yanımda çok duygusal zaten benden çok etkileniyor

Doktorlar kalp atışını görmeden çevrenizle pek paylaşmayın diyorlar ama tabi dayanabilirsen. Biz çift çizgiyi görür görmez yedi mahalleye duyuruyoruz. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Kucağımıza alıp hep birlikte o sevinci yaşamayı nasip etsin inşAllah.

bugün saat 15 :00 de :)
canım herşey güzel olucak hiç panik yapma :53: benim de yarın sabah 11 de kontrolüm
tamam evrene enerji yolluyoruz herşey pozitif olucak.
valla ya inanıyorum ben herşey güzel gidicek. merakla bekliyorum haberlerini

ya süper fikirmiş o :1:sende de ne hayal gücü var ama 5 ay düşünsem aklıma gelmez :1:
bi de bişey daha sorucam kızlar tam bu karın altında bikini çizgisi gibi düşünün
sanki orama dikiş atılmış gibi bi his, bi hassasiyet var çoğu zaman, kasıkla ilgili çok bişey hissetmiyorum artık.
var mı böyle hisseden sorucam gerçi yarın doktora

Daha ne planlarım var bir bilsen :)

kızlar siz kan tahliliylemi öğrendiniz evde mi test yaptınız betahcg yi drmu yaptırdı siz mi istediniz benim ilk hamileliğimde ik gidişimde kese gördüğümüzden ne vajinal muayene yapmıştı ne kan istemişti şimdi nasıl olcak bilmiyorum her biri ilk gibi oluyo gerçekten 9 ay boyunca iyi mi sağlıklı mı doğsun artık diye hayal kurmakla geçicek endişeyle aynı zamanda bişey oldu mu vs bu heyecanları tekrar yaşamak istiyorum inş hamileyimdir gerçekten yyaaa Allah herkesin gönlüne göre versin

kızlar siz kan tahliliylemi öğrendiniz evde mi test yaptınız betahcg yi drmu yaptırdı siz mi istediniz benim ilk hamileliğimde ik gidişimde kese gördüğümüzden ne vajinal muayene yapmıştı ne kan istemişti şimdi nasıl olcak bilmiyorum her biri ilk gibi oluyo gerçekten 9 ay boyunca iyi mi sağlıklı mı doğsun artık diye hayal kurmakla geçicek endişeyle aynı zamanda bişey oldu mu vs bu heyecanları tekrar yaşamak istiyorum inş hamileyimdir gerçekten yyaaa Allah herkesin gönlüne göre versin

sen, ben gibi bi defa veya daha fazla kaybı olanlar daha endişeli ve tedirgin oluyo..o yüzden bizlere daha zor geçen zaman.. :50: :50: :50:

Doktorlar kalp atışını görmeden çevrenizle pek paylaşmayın diyorlar ama tabi dayanabilirsen. Biz çift çizgiyi görür görmez yedi mahalleye duyuruyoruz. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Kucağımıza alıp hep birlikte o sevinci yaşamayı nasip etsin inşAllah.

ahh ahh cahillik diyorum kendime nasıl kızıyorum söyledim bir de sonra okadar insan aradı anlat tekrar tekrar yaşa aynı durumları
ama şimdi akıllandım kimse bilmiyor 8 hafta bitene kadar söylemeyi düşünmüyorum zaten dışardan bakıldığında belli olcak bir durumda yok :)
hep birlikte ocak ayına kadar her anı paylaşırız inş.

sen, ben gibi bi defa veya daha fazla kaybı olanlar daha endişeli ve tedirgin oluyo..o yüzden bizlere daha zor geçen zaman.. :50: :50: :50:

kızlar şu kritik zamanları atlatırsak eminim içimizdeki o korkuda yerini huzura bırakıcak biraz sabır
zaten sabrettik bu aşamaya geldik şimdi biraz daha sabretmek zorundayız

canım herşey güzel olucak hiç panik yapma :53: benim de yarın sabah 11 de kontrolüm
tamam evrene enerji yolluyoruz herşey pozitif olucak.
valla ya inanıyorum ben herşey güzel gidicek. merakla bekliyorum haberlerini

panik yapma stres olma olumsuz düşünme 4 cümlemden 3 ü bu :)
yarın olmaz sana gece rüyamda bile doktora gidiyordum sen düşün bugünü nasıl ettim :)

kızlar şu kritik zamanları atlatırsak eminim içimizdeki o korkuda yerini huzura bırakıcak biraz sabır
zaten sabrettik bu aşamaya geldik şimdi biraz daha sabretmek zorundayız

belkide öyle... belkide 3-4 ayı atlatınca daha kolay olucak herşey ama bendeki o tedirginlik hiç bitmeyecek sanırım...

belkide öyle... belkide 3-4 ayı atlatınca daha kolay olucak herşey ama bendeki o tedirginlik hiç bitmeyecek sanırım...

onun orada büyüğünü ve herşeyin yolunda gittiğini düşünsene 3-4 ay böyle geçse sende o tedirginliklerden uzaklaşıcaksın istemeden de olsa
bu sefer iyi olacak üzerimize düşün herşeyi yapıyoruz artık Allahın bize yazdığı kaderi yaşamaktan başka çaremiz yok

panik yapma stres olma olumsuz düşünme 4 cümlemden 3 ü bu :)
yarın olmaz sana gece rüyamda bile doktora gidiyordum sen düşün bugünü nasıl ettim :)
yok yok panik yapmıyoruz çok sakiniz :) sen gene daha erken rahatlayıp dönücen inşallah benim daha 24 saatim var :)

cnm benim senelerdir reflüm var, ve nexium içmeden gün geçiremezdim ölürdüm yani. nexiumda b grubu ilaç. bana doktorum kullanablirsin demişti ama benim içim rahat etmedi. kalkıp gastroentoloğa gittim hemen kesmemi söyledi. şimdi sadece gaviscon şurup içiyorum bi de rennie tablet çiğneyebilirim günde 3 4 tane. kafanı karıştırmak istemiyorum ama her doktorun yaklaşımı farklı kimi dayan ve kullanma diyo kimi de bişey olmaz diyo ama benim içime sinmemişti o yüzden bıraktım.

benimde reflüm var doktorum banada gaviscon kullanabilecegimi söyledi

benimde reflüm var doktorum banada gaviscon kullanabilecegimi söyledi

peki senin 8 hafta olmuş benim sadece 5 hafta şu anda
nasıl hissediyosun sen kendini 8. haftada ne kadar etkileniyosun, benim sadece reflü değil bende mide fıtığı da var o yüzden çok korkuyorum gelecek bi kaç haftadan ya dayanamazsam diye

peki senin 8 hafta olmuş benim sadece 5 hafta şu anda
nasıl hissediyosun sen kendini 8. haftada ne kadar etkileniyosun, benim sadece reflü değil bende mide fıtığı da var o yüzden çok korkuyorum gelecek bi kaç haftadan ya dayanamazsam diye

çok enteresandır daha suruptan hiç içmedim yani hiç yanmam olmadı okadar sute yogurda ragmen çok şükür suana kadar sıkıntım yok ama ileride ne olur bilmem

pufpufcum beni de eklermisin listeye
Anne adayımız suus
Yaş 30
Kaçıncı bebiş ikinci
Şehir kırıkkale
Son Adet Tarihi 12 nisan 2013
BDT 17 ocak 2014
Cinsiyetimiz

Back
X