Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canlarım hayırlı kandiller
bu sabah dişlerimi fırçalarken dişetlerimin kanadıgı farkettim moralim bozuldu okadarda sut yogur ayran içiyorum
hamilelikte bazı kişiler de oluyormuş o canım ben gebelikten önce diş kontrolu yaptırdım dişçim şu bitkisel olan macun varya onu önerdi şimdilik rahatım bi dene istersen
hımm anladım canım çokmu bastırdım diyorum ama yok herzamanki gibi fırçaladım bende hamile kaldıgım ay diş yaptırmıştım sıkıntım yoktu yani aman çok cannım sıkıldı
bir kaç gün takip et eğer sürekli olursa bir daha ki dr kontrolunda söyle mutlaka bir yönlendirme yapar. ama o kadar takma kafana sıkma canını
bende de kanama ve şişlik var diş etlerimde
günaydın arkadaşlar.. Hayırlı kandiller olsun hepimize.. Yine kanamam oldu yine rapor aldım evde yatıyorum.. Geçmişi okudum biraz yeni hamiişleri tebrik ediyorum.. Pıt pıt duyanlara ooohh maşallah; darısı bize diyorum..
günaydın kızlar.. Regaib kandiliniz mübarek olsun.rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..
caım beim geçmiş olsunn doktora gittimi
evet canım yatmamı söyledi yatıyorum..
eyse kuzucugum yat başka bi sıkıntı olmasında ee kalp atışlarına bakmadınızmı?