Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam yeni farkettim allahım sana şükürler olsun 12 haftalık olmuşum
rabbim işşallah nice 40 haftalar gösteriri riskli haftalarım yaklaşıyor amanın :18::18::18:
Bi kere odunsun dedim adama şimdi arada kendi ben odunum ben böyleyim diyo napsın ama olsun cok seviyom ben onu :))alem eşin senin iltifat etme kocacım deseydin
olsun canımevet biz onların kölesi değiliz eşleriyiz.. aslında bunlarda onun farkındalar amaiçlerine o şeytan girdimi hepsini unutuyorlar unuttukları gün birde eşleri olduğumuzu unutacağız.. şeytan çıktımı eskiye dönüyorlar..genelde eşim böyle değil aslında.. çoğunlukla çok iyidir ama estimide tam eser estirir..
illaki boykot :113: olması için evcilik oynanmasına gerek yok.. ben kendi çapımda boykot ediyorum..konuşmamazlık yapmıyorm konuşuyorum ama her sabah erkenden eşim evden çıkar çıkmaz temizliğimi yapar,ortalığı toplar evi pırıl pırıl yapardım..pazartesinden beri hiçbir yere dokunmuyorum,temizlemiyorum..kızımla kendi eşyalarımı yıkadım onunkilere hiç dokunmadımo da farkında çıtını çıkarmıyor.. ama bu kadar yeter birazdan toparlayacağım artık ben bunaldım dağınıklıktan..
![]()
kzı vallahi ssenden korkulur he iyi yapmışsın bende 1 sepet ütüsü var yapmıcam
:83::83::83::83:korktum şimdi annecim:90::90::90:
canım biliyorlar nasıl begelik geçriidgimi evimin işini bile eşim yapıyor ben hafif işelri yapıyorum ay içim acıdı ya eşime akşama ttalımı pogacamı yapsam kıyamam dün bri masum istemesi vardı sormayumuşama paşam bugün boykot edicen kocanı
bu adam bende aklı barkmiyi:111::111::111:
canım ben bebekelrimi kaybedince öle laf çıkmış atesle barut yanyanamı duru evcilik oynamaktan düşmüştür diye allah var 3 gebelik geçriidm aslahele bunu ögrendim son jübilemizi yaptık okadar yane ay utandım
o şahsısla bzile akran yaşlı degil gülerek demeis sinriimi oynattı allahım sopası yok 3 hamile kaldı kazaylazaten onu görüncede muhattap olmuyorum
[/QUOTE
Pasam sende diyeydinki koca benim koca istediğim kadar evcilikte oynarım istediğim kadarda tepişirimde size ne! Dimi ama gıcık seylerinan hiç aklım agelemdi okadar sinriim tepeme çıktıki şimdide hamileyimya dedim evimde kimseyi istemiyorum kimse gelmesin eltime o laf nasıl gitti acaba ogün aramış ban onu söylüyor duydum diye evet dedim kimseyi istemiyorum varmı bri diyecegin
Allah bu tarz insanları fazlasıyla ıslah etsin... sen orda canın derdindesin o dedikodu..Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.. benim bile midemi bulandırdı kadın..
![]()
canım uyuz oluyorum varya onu gördükçe
kız bu suyu içmesi iyide wc git gel yoruldum be
eneeeee,
ay hiç gülesim yoktu,
e biz de kapıştık ya :)))) buraya gelip yazacaktım sonra dedim amaan yazmayım ay bi baktım bütün hamileler dellenmiş, bütün herifler haketmiş kavgayı
ben de dün bi surat yaptım, çarptım kapıları gittim odada kitap okudum, bunu bi güzel yalnız bıraktım,
sabah uyanmış hemen sarılmaya çalışıyor filan,
iki surat daha yaptım sonra barıştık,
amaaan onlarla da olmuyor, onlarsız hiç olmuyor,
ama araya kaynana maynana karıştı mı durum çok gıcıklaşıyor, Allahtan benm kaynanam yok, görümcelerim yurtdışında ama oradan bile gıcık kapıyom ara ara,
kızzzlaarr, karınları ağrıyan kızlar, suyunuzu içmeyi unutmayın, gece üstünüzü örtün,ahanda bri odun daha boşverin kızlar biz bize yeteriz yaw
maşallah jelibonuma,Rabbimin izniyle inşallah jelly sıkı sıkı tutunmuştur annesine korkma canım benim..
amin işşallah canım benim tek hayalim şimdiki gibi rahat bri gebelik geçiriyim
demin eşimi aradım deidm ialcımı almayı unutma yarın ayok tamam dedi salak gibi soruyorum iftara yakınmı gelicen diyeo saatte evde olurumd edi ben kalkıyım mutfagı evi topluyum namza kadar sonra gelrim kaybolmayın bri yerlere
![]()
Kızlar sabahtan beri yazdıklarınızı takip ediyorum, canınız sıkkın kocalara uyuz olmuş durumdasınız.. Sırf sinirleriniz bozuk diye başka yere konu açtım ama cevap veren olmadı.. Yardıma ihtiyacım var 10 gün önce dudağımda uçuk çıktı ve tam ağzımın kenarında olduğu için geçmiyorHer yemek yediğimde yeniden yırtılıyor kanıyor... Eczaneye gittim ilaç falan vermedi sürmeyin bekleyin dedi.. Ama bu şekilde geçmesinin imkanı yok çünkü sürekli yarılıyor ve tekrar kanıyor
![]()
Ben ne yapacağımı bilmiyorum, başına gelen çevresinde duyan, doğal yollarla halledebilen var mı :26:
aynı şeyi yaşadım çok zorr
bekledim geçmedi sonra eczacıya gösterdim bana merhem verdi 3 gune geçti
doğal yollarla geçiremedim
Kızlar sabahtan beri yazdıklarınızı takip ediyorum, canınız sıkkın kocalara uyuz olmuş durumdasınız.. Sırf sinirleriniz bozuk diye başka yere konu açtım ama cevap veren olmadı.. Yardıma ihtiyacım var 10 gün önce dudağımda uçuk çıktı ve tam ağzımın kenarında olduğu için geçmiyorHer yemek yediğimde yeniden yırtılıyor kanıyor... Eczaneye gittim ilaç falan vermedi sürmeyin bekleyin dedi.. Ama bu şekilde geçmesinin imkanı yok çünkü sürekli yarılıyor ve tekrar kanıyor
![]()
Ben ne yapacağımı bilmiyorum, başına gelen çevresinde duyan, doğal yollarla halledebilen var mı :26:
Canım sarımsak kabugu acısını alıyor düzenli sekilde hergun ucuga yapıstır kokusu biraz rahatsız eder ama iyi geliyor
![]()
Bana vermedi ya hiç bir kremi kullanamazsınız dedi![]()
Bana vermedi ya hiç bir kremi kullanamazsınız dedi![]()
Kabuğu derken o ince kabuk mu ?
ıyyy, uçuktan nefret ettiğim kadar başka birşeyden nefret etmiyorum,
ilaç sürememek ne gıcık ya,
hep derlerki tahta kaşığı mesela ısıtacaksın, uçuğuna süreceksin sıcak sıcak hemen kurutuyor,
bir kere benim tam çıkarken yaptım, hemen kuruttu ve geçti ama şimdi senin 10 gün olmuş bu tutmaz heralde,
bir de papatya otunu ya da ısırgan otunu haşlayıp sürerler, hiç denemedim,
ve herpes virusu çok pis bi mikrop kendi kadın doğum doktoruna sordun mu,
inşallah hemen geçer, bu sıcakta da kaşınıyordur filan ıyyy, bir zamanlar benim hiç bitmeden sürekli çıkardı tam 1 sene boyunca o yüzden biliyom
buz tut gün içinde biraz uçuğun gıcıklığını ve sinir bozuculuğunu alıyor
ben hamile değildim ozaman hamilelere zararı var demek çünkü yutuyosun arada kıremi içtede vardı bnm dudaktada
ay paşaaa koparttın beni ya, gülmekten öldüm şu an,
benimki diyor zaten hep, ben odunum ara sıra yont beni (valla kız aynen)
şimdi açmış oyun havası gel oynayak diyo
Kabuğu derken o ince kabuk mu ?
Canım yanmıyor ve kaşınmıyor... O zamanları geçti, kabuk tutuyor aslında geçecek, ama tam ağzımın kenarında olduğu için yemek yerken ağzımı konuşurkenden fazla açtığım için tekrar yarılıyor ve kanamaya başlıyor dolayısı ile iyileşemiyor..
Evet hamile olduğum için kullanamazmışım![]()
Canım yanmıyor ve kaşınmıyor... O zamanları geçti, kabuk tutuyor aslında geçecek, ama tam ağzımın kenarında olduğu için yemek yerken ağzımı konuşurkenden fazla açtığım için tekrar yarılıyor ve kanamaya başlıyor dolayısı ile iyileşemiyor..
Evet hamile olduğum için kullanamazmışım![]()
sinirimden aglamak istiyim yeminle ah ah okadarda sebze aldım eşim gzüel yemekler yesin iftarını yapsınd iye ama nerde neydi benim suçum allahım bu adan böyle degildi adama nazar deydi yeminle beni böyle kırıcaktı ha
![]()