Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasilsiniz ben evdeyim telefondan giriyorum. Dun aksam benim fasulye beni korkuttu. Gece kahverengi akintim geldi hemen acile kostuk... Bi igne yaptilar. Doktoruma ulasamadilar ki bu duruma sinir oldum tesadufe baska bir doktor geldi de o kontrok etti. Kanama soz konusu degikmis ikinci trimestra gecerken olabilirmis. Bu vesileyls fasulyeyi gormus oldum. Doktor soulemese de sanirim krda bir pipi gordum bendeeeee . Telefondan yazdigim icin imla hatalri varsdir kusura bakmauin.
Saol canim ama aft degil, simdilik vazelin suruyorum ii geliyor.Seda merhaba,topic çok ilerlemiş ama burdan yazayım,ağzındaki yara aft mi?
Eğer Aft ise tuz bas,ilk başlarda çok yakar ama hemen geçiriyor.:2:
geçmiş olsun.
misacim son gelismeleron guzeldi, umarim bu guzellikle devam eder ama lutfen seni assagilamasina izin verme, o burnunu hep surt seni kaybetme korkusu olsun madem oyleyse...aynen öyle canım geçen bana dioki sen git beni ne kadar özlediğini ozaman göreceksin bilmioki içim pas tutmuş benimde bir olur iki olur umursamaz biri nasıl eskisi gibi sevilirki annesinin yanında bana küfretti üstüme yürüdü ben bunları affedersem kendi karakterimi yerle bir edicem öyle içten gülüoki eğlenioki şuan bilerek yaptığını biliyorum Allah beni sınıo varya ama ben o olmicam namusumla annemin babamın yanına gidip çocuğumla yaşicam zor günler beni beklio ama şuankinden daha kötü olamaz
Canım benim, Allah senin yardımcın olsun,
biliyor musun benim babam da senin eşine çok benziyor, anneme hayat boyu etmediği aşağılama kalmamıştır,
benim zavallı annem hep çocuklarım babasız kalmasın diye katlandı durdu binbir türlü aşağılanmaya,
garibimin babası da yoktu ki ona yardım etsin, yetimdi
babam annemi ezdi ezdi ezdi, en sonunda annem kanser oldu, bir kere bile nasılsın demedi babam anneme, ben baktım anneme hep,
annemin son zamanlarıydı hala bir gözü odanın kapısında belki babam girer de bi helallik ister, hanım der elini tutar diye bekledi bekledi bekledi,
en sonunda ben dedimki anne eğer babamı bekliyorsan bekleme bak o gelmeyecek, sonra da iki gün sonra annem kucağımda vefat etti,
şimdi bunlar nedir dersin belki niye anlatıyorum, ama keşke annem ayrılsaymış babamdan, o kadar eziyet çektiki, babamdan bir kere bile güzel bir laf işitmedi ömrü boyunca, sonra da öldü gitti,
eğer adam kötüyse, hayatını harcamaktan başka birşey olmuyor ona katlanmak, çünkü bunlar düzelmiyor, herkes mutluyken sen niye mutsuz olasın, düzelmeye niyeti var gibi görünüyorsa tamam ama kimi erkek asla düzelmiyor, hep aynı kalıyor,
sen biraz uzaklaş bence, ayrıl demiyorum sana ama Allah şu mübarek günlerin hatırına senin kocana akıl fikir versin, akıllanmıyorsa da dehle gitsin![]()
bulantilarinin azalmasi cok normal endiselenmeyin artik.kizlar yaaa... Valla bu bulantim gecti korkuyorum diyen kizlarin kulaklarini cekicemTüm annelere ve bebekciklerine hayırlı pazarlar. Ne çok cinsiyeti belli olan olmuş ben girmeyeli :)
Ya ben çok sıkıntılıyım.
3 gündür bulantılarım iyice azaldıVe bu beni çok korkutuyor. Ayrıca her sabah kilomu ölçüyorum, hep geri geri gidiyor, tam tersi olması gerekirdi halbuki. Daha da kontrolüme 1 hafta var.
Var mı benim gibi bulantısı kesilen kızlar ?
ne diye napicam ben diyorsun, birak ne haki vatsa gorsun, gurursuz kalmayin kizlar ya madem adam seni bu kadar istemiyoe bitmistir bu is bas git evden de sokma eve ana babasina da sole abitirmek istiyo de, guclu olun kizlar ya bu kadar kendini bi sey sanmasinlar. Hic bir gun bugunlerde yasadiginizdan daha kotu olmayacak nasilasamisaaa dün gece girdim seni de okudum foruma sıkıntılı uyudum kendi halime öyle dalmışım ki inan ben de aynı durumdayım,şimdi de olumlu gelişmeleri okuyunca çok sevindim ne güzel herkes destek oluyor birbirine.bu arada ben daha önce yazmıştım durumumu iki gün geçti dün barışalımmı diye yazmış bende ne bu böyle yürümez madem keşke gidebilsem eninde sonunda gidicem diyosun senin problemlerin var temizlik hastalığın var daha önce konuşmuştuk bu konuyu yardım almazsak ben yokum deyince Allah belamı versin oruç oruç söylüyorum ben senden boşanıyorum dedi ben de güle güle deyip kapattım iki gündür eve geve 1 ya da 2 de geliyor annesi karşımda oturuyor herhalde onlara gidiyo lütfen bir akıl verin napıcam ben her seferinde ben senden ayrılıyorum diyordu karım değilsin diyordu hep alttan aldım bitmesinden korktum şimdi çok zoruma gidiyor çocuğunu karnımda taşırken nasıl yapar bunu?
kızlar zayıf derken ne kadar zayıfsınız en ilk hamileliğimde,58 le hamile kaldım boyum 168 .26 kilo aldım doğuma 84 le gittim.ama fil gibi yiyordum.bütün kilolarımı hiç bir şey yapmadan verdim.şimdi 3 aylık hamileyim .bazen yiyorum.60 la kaldım 61 e yiyince 62 ye kadar çıkıyorum. çok korkuyorum kilo almaktan ama kısmıyorum.merak ettim sizin boy kilo oranlarınız nasıl .ne kadar boyunuz kaç kilo aldınız.tiyo isterseniz verebilirim.artık tecrübeliyim.ilk cahilliğimde yok .şükür çöpçü gibi herşeyi tıkıştırmıyorum...
hayyy maşallah doktoruda mı kızmadı yaw benimki her muayenede kulağımı kurutuyo yemek yeme,az ye kilo alma sakın diye korkumdan bişey yiyemiyorum yarında bebişimizi görcez inşallah bi sabah olsada gitsek doktora.![]()
Nasilsiniz ben evdeyim telefondan giriyorum. Dun aksam benim fasulye beni korkuttu. Gece kahverengi akintim geldi hemen acile kostuk... Bi igne yaptilar. Doktoruma ulasamadilar ki bu duruma sinir oldum tesadufe baska bir doktor geldi de o kontrok etti. Kanama soz konusu degikmis ikinci trimestra gecerken olabilirmis. Bu vesileyls fasulyeyi gormus oldum. Doktor soulemese de sanirim krda bir pipi gordum bendeeeee . Telefondan yazdigim icin imla hatalri varsdir kusura bakmauin.
Kanama icin sanirim, agrim olsaydi fitil vereceklerdi.iğneyi neden yaptılar peki?
esten devraliyormus derken ? Bu konuyu arastirmam gerek sanirim. Bu arada sen de gor bebegini de icin rahatlasingeçmiş olsun canım okumuştuum biyerde 2.trimestire geçerken plesanta beslenme görevini eşten devralırmış o aradada kanama olabilirmiş herkeste değil tabi bazı hamilelerde.Sende onlardan biri olmuşsun Rabbim korkutmasın bidaha.Fasulyecik iyidir inşallah mutlu uyumuşsundur ne güzel.Darısı bana sabah gitcem yarın.![]()
esten devraliyormus derken ? Bu konuyu arastirmam gerek sanirim. Bu arada sen de gor bebegini de icin rahatlasin![]()
kızlar şu özel sigorta işini anlamadım yaw detayınıda okudum yine anlamadım.Mesela Medicana Ankara Hastanesi için 2100 TL şimdiden ödüyorum bidahada para ödemiyomuyum,doğumumu filanda bu parayla mı yapıyorum?nasıl oluyo ben Ankaradayım fiyatlar iyi demişsiniz ama anlayamadım yaw.Bide bildiğim hamileyken yapılan sağlık sigortalarında biçok şeyi karşılamıyo hamile kalmadan 1 sene önce yapılırsa doğumu,yenidoğanı muayeneleri vs karşılıyo o da fark ödeyince....
ben mecicanada sigorta yaptırdım oraya devam ediyorum dr dan memnununm. doğum poliçesi yaptık mafre sigortadan 2200 e. içinde tum testler doğum ve bir gece yatış bedava. ayrıca epidral istiyosan ona 300 tl öduyosun. birde her muaynede 12 tl öduyorum tum tahlil test içinde
panik yapma herkeste aynı durum plesanta beslenme görevini 9 haftadan sonra alıyomuş bu tüm hamilelerde böyle.Bu devralma sürecide nasılsa artık bazılarında kanamaya neden oluyomuş endişelenecek bir durum yok tabi yinede araştır aklında bişi kalmasında doğal bir süreç budurum.Benim bebeğim tüp bebek 9.haftama kadar progestan fitil kullanıyodum doktorum 9.hafta başında kesti ilacı,nedeninide bebek artık plesantadan beslencek eş görevi devretti progestana ihtiyacımız yok dşye açıklamıştı.
doktorun tamer beymi medicanada?birde hamile kalıncamı yaptırdın sigortanı daha öncedenmi?
dr suleyman bey tup bebek dr aslında ama riskli gebeliklere bakıyo diye onu seçtim. gebe kaldığımda tıp fakultesinde prof a başlamıştım her muaynede 250 istedi 15 gunde bi gelcen dedi. altından kalkamayız diye burayı bulduk. eşim daha önce medicanada ameliyat olmuş memnun kalmıştı. medicanaya başladığımda 8. haftamdaydım
anladım canım bizde birdefa acile gitmiştik eşim rahatsızlanmıştı memnun kalmadık o yüzden soğuk geliyo bana orası.Ben başkent hastanesine gidiyoum çok memnunum da.Forumda sigorta konuşulunca doğum için düşündüm ama genelde hamile kalmadan sigorta yapılınca dogumu karsılıyo diye biliyorum.
dediğim gibi 8 haftalık gebeydim başladığımda ikili test dahil hiçbir teste para vermedim. sezerysanda olsa normal doğumda olsa bir gecelik yatışı da sigorta kapsamında sadeece epidurali karşılamıyo
anladım canım sağlıkla kucağına al inşallah.Forumlarda okudum şimdi doğumdan sonra ücretsiz makyöz ve kuaförde geliyomuş,şanslısın fotoların güzel çıkacak))))
özlemmm sağol yazabilirsin burdan ben napacağımı şaşırdım kimse yok mu başka bana akıl verecek ???