2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Nasilsiniz ben evdeyim telefondan giriyorum. Dun aksam benim fasulye beni korkuttu. Gece kahverengi akintim geldi hemen acile kostuk... Bi igne yaptilar. Doktoruma ulasamadilar ki bu duruma sinir oldum tesadufe baska bir doktor geldi de o kontrok etti. Kanama soz konusu degikmis ikinci trimestra gecerken olabilirmis. Bu vesileyls fasulyeyi gormus oldum. Doktor soulemese de sanirim krda bir pipi gordum bendeeeee . Telefondan yazdigim icin imla hatalri varsdir kusura bakmauin.

geçmişler olsun kaç haftalıksın.belli oldu

amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın zor buldum mucizemi isteyen herkese nasip olsun. walla o halde ne makyaj ne guzellik duşunur ben gebe kalmadan 1 ay önce buyuk bi omurilik ameliyatı geçirdim o nedenle doğumum sezeryan garanti gibi. nasip tabi. insan ama hoşuma gidiyo doğar doğmaz bebeşimin ayak izini bi macuna değdirip donduruyolar mavi renkli bu macun donunca çerçeveleniyo yerim onun minik ayaklarını

çoook geçmiş olsun,çok güzel bir hatıraymış hakkatten.Benimde bebeğim mucizem 6 yıldır tedavi görüyoruz Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla alırız inşallah kucağımıza.

Benim kilo alma isteğim, bebeğimin varlığını bana hissettirecek olması, azcık göbeğim çıksa, diycem ki aaa bak yavrum içerde :) Yoksa kilo çok sıkıntılı gebelikte ve doğumda. Rabbim gönlümüze ferahlık versin inşallah.

ilk gebeliğimde bende öyle diyordum.şimdi de aman biraz daha geç belli olsun diyorum:)

kesinlikle katılıyorum sana şişkoluk hamile ol yada olma hiç iyi bişey değil.Kilo almak isteyenler ücretsiz kilolarımı bağışlayabilirim.delimisiniz nesiniz yaaa ben şişkoyum sizin gibi zayıf olmak için neler vermezdimki doğum çok zor oluyomuş,üstelik bebek ufak kalıyomus doktorumdan kesşn tembihliyim maksimum 3 kilo almama izin var.O yüzden zayıflar yiyebiliyosanız herşeyi yiyin tadının keyfine varın ohhhh missss:56::56::56:

insanın canı birşeyler çekerken yemeden durmak işkence olsa gerek :(

kızlarrr

benim problemim çok fazla büyük tuvalete çıkıyorum :17:

günde 3 bazen fazla ve az az da değil

eskiden bi kerede zorlanırdım şimdi yer yemez karnım ağrıyor lavaboya gitmeden rahatlayamıyorum

nette aradım ama hamilelikle ilgisini bulamadım

böyle birşey yaşayayanınız var mı acaba:17:

geçmişler olsun kaç haftalıksın.belli oldu
Saol canim 13. Haftadayim ve bugun yine geldi normalde kontrolum 5 agustostaydi ama yarin gidicem cunku bugun yine geldi akintim... Umarim dediginiz gibi yerlesme akintisidir.. Pasam da buralarda yok ki su rahim agzi yetmezligi konusu ile ilgili bilgi alalim.

kızlarrr

eskiden bi kerede zorlanırdım şimdi yer yemez karnım ağrıyor lavaboya gitmeden rahatlayamıyorum

Hic br fikrim yok cnm ya...

kızlarrr

Bence güzel birşey;
ne güzel barsakların çalışıyor demekki düzenli,şimdi hamile olduğun için hep birşeyler yiyorsun ya,barsakların bence düzene girdi,banada sabah kahvaltıda olur,kahvaltı biter bitmez zor yetişirim Wc'ye,sonrasıda normal seyreder,bence korkma,hatta sevin şanslısın,çünkü hamileler genelde kabızlık çekerler,hatta zorlamaktan basur olan bile var:5:

Misa o kadar mutlu oldum ki anlatamam.
Bak benim annem babam otuz yıllık evli ve evli olduklarını son üç senedir fark ettiler. Babamın iki ablası vardı, onları arkasına alıp anneme sayıp söverdi. Nasılsa annem çekip gitse bakanı olacaktı, hem de iki tane. Onlar da her kavgada kardeşlerine kapılarını açarlardı, bebek gibi bakar yedirir, içirirlerdi. Çünkü ikisi de bekardı ve tek erkekleri babamdı. Babamı güvence olarak görüyorlardı. Neyse ölünün arkasından laf edilmez. Bizi çok severlerdi ama sadece annemleydi onların dertleri.
İki sene önce ikisi de arka arkaya beyin kanamasından gitti. Babam yaşayamaz sandık arkalarından, en kıymetlileri onlardı çünkü hayatta. Ama öyle olmadı, anneme sarıldı. Eskiden halalarımla gezerdi, şimdi annemle geziyor. Hasta olduğunda annem bakıyor ona, annemin kıymetini anladı ama olan annemin 27 senesine oldu, o ayrı.

Benim annemin hikayesinden çıkardığım sonuç şu oldu. Asla ve asla aileleri hayatımıza karıştırmıyoruz. Kavgamız da olsa kendi aramızda olup bitiyor. Çünkü iş ailelere sıçradığında işin rengi değişiyor. Bi kez nişanlıyken başıma geldi. Nişanlımla tartıştık, o sinirle geldim anneme ve kız kardeşime anlattım. Baktım beni haklı bulmuyorlar, ama sinirlenmişim bir kere, haklı çıkmam lazım. Ben de abartmaya başladım. "geçen gün de böyle dedi, sonra böyle yaptı" ne zaman ki onlar da benim gibi sinirlendiler rahatladım. Sonra nişanlımla barıştık ben sevinirken onlar hala nişanlımın bana yaptıklarından dolayı sinirleniyorlardı. Çünkü ona aşık olan benim, onlar benim kadar kolay affedemezler ki. Onlar için de kıymetli olan benim. Üzüldüğümü gördüklerinde adama bakış açıları değişmişti birden. Şimdi de bazen kendi kendilerine bir şeyler çıkarıp beni ararlar. "Eşin çok geç mi geliyor? bize öyle gibi geldi" ben hep inkar ederim, sorun olmadığını söylerim. Eşim de öyle. Ev işlerine çok iyi değilim mesela. Benim kayınvalidem temizlik takıntılıdır. Her gün üç saat temizlik yapar kendi evinde. Son geldiğinde evi yeterince temiz bulmadığına dair bir imada bulunmuş sanırım, eşim bana söylemedi ne olduğunu da sadece verdiği cevabı söyledi. "Bizim evimiz böyle, elimizden geleni yapıyoruz. Bu şekilde kabul et bizi. Bebek olduğunda daha dikkatli olacağız tabii" demiş. Kayınvalidem de gıkını çıkarmamış.

Çok uzattım, biliyorum bunları sana değil eşine söylemek lazım. Belki kayınvaliden orada olmasaydı bu kadar girmezdi işin içinde onu da bilmiyorum. Ama dediğim aileleri uzak tutun. Çok örnek var böyle bildiğim anlatsam oo. Aileler karıştıkça iş sarpa sarar.

Allah bebeğinin gönlüne göre versin ne diyeyim :) İnşallah babası aklını başına toplar.

Ya canım benim kaynana durmadan gezen biridir ben gelmem desem kavga çıkar biliyorum hep istediklerini yaptım Allah var iş yaptırmaz ama durmadan akraba gezmesi gün düğün sünnet kına... Kadınla iyi geçinmemin sebebi bendim yani sonunda patlak verrdi işte eşim kavgamızın hiçbirisini yansıtmaz ailesine çünki bilio ailesini benim ailem hep eşimi tutar ama ben aldatılsam oğluma iftira attın diye bana saldırma potansiyeli olan bi kadın kaynanam şimdide ne demek ya evden gidio bu evde 4 erkek var düşün ama oturdum yemek bile yapmadım annen yapaydı dedim bulaşıklarda kalsın gelince yıkasın artık ben yarın gidiom zaten daa da iyi olucağımı sanmıyorum arasa açmamayı planlıyorum tek kelime etmedim ben kadına eşimle aramdaki mevzudan sanane yok dayanamıomuş kavga ortamına deli gibi çığlık atıo bağırıodu yeter be die görsen zor tuttum kendimi neler saydıda duymdım bende sinirden eşime bağırdım bukadar büyümesi kaynanam yüzünden oldu sorunlu başka bişi değil azıcık medeniyet sahibi olsa derki oğlum niye böyle yapıosun okız can taşıo bizim hatamız ramazanı burda geçirmek düşüncesiydi kocamı ikna edememki oda kardeşlerini özledi diye kıyamadım işte şimdi mutlu mesut bensiz yaşasınlar beni istanbula bırakıcak eşim bi iki gün kalıp dönecek oda ayrılamıo ailesinden onada kızgınım bigün anlar ama onların içyüzünü neyse benim açımdanda ii oldu kafa dinlicem annemlerin yanında kocam adam olsunda annesinden banane kendi kaybeder ilerde torunlarını ayda yılda bir görür işte

Saol canim 13. Haftadayim ve bugun yine geldi normalde kontrolum 5 agustostaydi ama yarin gidicem cunku bugun yine geldi akintim... Umarim dediginiz gibi yerlesme akintisidir.. Pasam da buralarda yok ki su rahim agzi yetmezligi konusu ile ilgili bilgi alalim.
bende 12 artı 4 oldum yarın inşallah ayrıntılı ultrason doktorunki inşallah yarın bende çok istiyorum.ah şöyle kız dese uçarım herhalde.bu akıntı olduğunda ayaklarını dikip yatmalısın.çünkü neden olduğunu kesin bilemezler.ben ilk hamileliğimde 3 ay adet dönemimde kahverengi baya baya akıntılar yaşamıştım.hiç kalkmadım.

kızlarrr

inan bana kabız olmaktan iyidir...şanslısın bence

bende 12 artı 4 oldum yarın inşallah ayrıntılı ultrason doktorunki inşallah yarın bende çok istiyorum.ah şöyle kız dese uçarım herhalde.bu akıntı olduğunda ayaklarını dikip yatmalısın.çünkü neden olduğunu kesin bilemezler.ben ilk hamileliğimde 3 ay adet dönemimde kahverengi baya baya akıntılar yaşamıştım.hiç kalkmadım.

Aa bunu aklima getimedim ben hic, gerci bugun gelince hemen yattim. Aksama annemlere iftara gidicez insallah cok israar etmezler... Soylersem eger panikleyecekler bilemedim hic :(

Back
X