2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
anlıyamıyorum ben.hatırlayamıyorum burnumun eski halini

ne bilim bacım yaa beni gören burnun genişlemiş diyo şaka gibi tek benmiyim acaba diye sorim dedim:)))
Bacim onu diyen kör heralde yarin birgün kilo aldinda derler:) kulak asma boswer
ayy herkez öğrendi sinir oldum ya cömez anneyim.yarın öğrenebilirmiyim acaba ben.12+0 oluyorum
Kiz dur ben 16bhaftaligim bekle bakiyim sirani hiiii
Sağolun kızlar :)

Paşacım senin boyun kaç ki canım ya ? Bi de şu diyeti nasıl yapıyorsun bi tüyo versene biz de nasiplenelim arkandan gelen tombikler olarak :46:

Benim cinsiyet belli değil ama burnumda bir fark göremiyorum, görmeli miydim

Alttan alınca yan etkisini hissettin mi ? Bir de alttan aldıktan sonra ne kadar süre yatman gerek ?

Anamm ne güzel maşAllah :nazar:
Alttan alinca pek bir halsizlik yok ..alinca biraz hareketsiz kalsan iyi olur bunu sen belirle.. ben yarim saat falan uzandı m nolur nolur diye
canım bu haftalarda normal gir gir çık bunalıma:20::20:

22 diye biliyorum ben riskli gebelerede 12 biliyorum ben:16::16:
muz ye bebem iyi geliyor canınıda sıkma :29:kabızım dedimya kan geldi ne kokrtum bebkten diye allahtan arkadanmış benim kadar kimse stresli degildir galiba 3 hafta kaldı riksli haftalarıma:14::14:

:9::9:kız kocan cumaya giderse zaten nikahın tazeleniyor haberin varmı:16::16: klevye bozuk ya harfleri dogru yazsam bile yanlış yazıyor:47:
muz ye bebem iyi geliyor canınıda sıkma :29:kabızım dedimya kan geldi ne kokrtum bebkten diye allahtan arkadanmış benim kadar kimse stresli degildir galiba 3 hafta kaldı riksli haftalarıma:14::14:

canım suyu bol iç birşey olmaz:32::32:1.5 litrem bitti darısı 1.5 başına:30::30:wc gitme sorunu olmasa:31::31:

canım doktorum dedi yeme diye ondan dedim riskli gebelik geçiriyorumd iye yasak herşey kanda pırtılaşma var diye hepsi yasak ah saysam böle kalırısn :53::53:

canım midey yeme dinimizde çok günahmı ha hayvan adet görürümüş yemesi sakıncalı inanmazsan sor hocaya benimde canım çekti arkadaş hastalanmış midyeden hastanelik olmuş nasıl yapıldıgı belli degil pirinci baharatla temem al sana mide ay olsa yesek kız neden aklıma geldiki şimdi:9::9:

hayırlı olsun bebem bakalım biiz ki ne çıkıcek:55::55:içimden erkek geçir amam bakalım heöm çünjkü onun belritisi var kızlar şu meme olayını bir daha diyi verin bakıcam çok sertleşmıi gögüslerim yaacıyor:15::15:

kzı az büyüttüm tam degil :18:idare ediyos ablam aradı kızıma gitmişler annemde orda samsundalar ah ah kuş olup gidesim var yeminle çok özleidm ailemi ben annem burnumda tütüyor ablam 19 agustostan sonra gelicek 29 dönücek bakalım :32::32:o gidicek riskli haftalarım başlıyor 16 agustoz 17 eylül:18::18::18:

canım tansiyonum ytüksek degil canım benim dedigini doktor istedi en yüksegi 11 en düşügü 9 5 ilaç beni maffediyor şimdi duş alıcam badestimi alıyım benim jelibonu yıkıyım biraz rahatlıyalım jelimle ben sonra namazı kılıyım işim biterse gelriim yemek derdim yok bri pilavım var eşim gelirse yemek yemem belkim deid belkim gözüm alırsa ıspanaklı çarşaf böregi yaparım çoktandır istiyordu bakıce zartık hergün sabah öylen akşam ölöüyorum tansiyonu normal doktora gidince tansiyon çıkıyor doktorumun cazıbesine dayanamıyorum ne yapayım :9::9:

160 boyum var canım yaşım 33 kilom 83 900 yarışmacı arkadaşlar abaşarılar dilerim:9::9:ban diyet programı kim dicem bebeg zarar veremsin amam kilo veriyim önümde 10 gün var amamnın gidiyimde duşumu alıyım abdestimi alıyım namazımı kılıyım gelirim yanınıza beni özleyin anacım:3::3::3:
Ewet cnm gunah gunah yemiyom aha awcumu yaladim
inş böyle güzel bir kızınız ya da böyle yakışıklı,tatlı bir oğlunuz olur.. hemen ardınızdan da umarım benim :nazar:Eki Görüntüle 755922 Eki Görüntüle 755923
Insallah darisi sana olsun balim
Benim de kokoreçççççç, ama ne çare, yasak :)

Ayyyyyy bi isiriktami yok aceba

bu arada kızlar ben geldim.Bir kızçemiz oluyor inşallah:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:,bebişimi 2 dakikada olsa gördüm ve salak salak çıktım yine doktordan ultrason fotosu bile almadan çıkmışım.Şimdi 30 temmuzu bekliyoz 4 lü test varmış bakalım.Bu arada küp şeker attım 2 tane usg ye girmeden benimki hareketlendi doğruymuş demekki yaaa şekeri seviyomuş keratalar.:emir_bebek::nazar:

kız nüfusunda artış çok sevindim:) allah tamamına erdirsin canım :)

Ben de şunu merak ediyorum, ERKEK bebek bekleyen annelerin mide bulantısı vs. gibi şikayetleri daha az olurmuş. Doğru mu acep ? Cinsiyeti belli olan anneler bi yardım etsin bize :))

o hiç ama hiç belli olmuyor etrafımda bir sürü hamile arkadaşım var kız bekleyen 9 ay hiç bir belirti yaşamadı
erkek bekleyen mide bulantısından aylarca çekti o tamamen bünyeyle ilgili

bi de burnumuz mu genişleyecek, bi genişlemeyen oramız kalmıştı ya,

havalı bi erkek annesi olmak istiyom ben patlıcan burunlu değil

çokk güldüm buna :)
başımıza daha neler gelcek bakalım bekliyoruz :)

walla ben hamilelik boyunca hiç halsizlik yaşamadım, midem hiç bulanmadı, hiç kusmadım veya başım dönmedi. yani gayet eski yaşantıma devam ettim. bugün de öğrendiğim kadarıyla kız çocuğum olacakmış %90 :):nazar:

işte ideal hamile :)
benimde %80 kız inş. %100 tamamlarız :)

Doktordan geldim şimdi. Bebişim kocaman geldi gözüme bir aydır görmüyordum. uyuyordu doktor öksür dedi öksürünce bir uyanması vardı çok sevimliydi :16:ense kalınlığını ölçtü kan da verdim bakalım haftaya öğreniriz sonucunu. çok şükür diyorum şimdilik iyi görünüyor.:21:

ohhh kuzu büyüyor :) gözün aydın :)

allah allah bebek nereden beslenecek peki, plasenta nasil buyuyecek anlamadim tam :s
doktor en iyisini bilir ama ilk defa boyle birsey duydum sasirsim. istersen yaparsin merak etme.

Vallhi öyle şekerim Rabbim yardım ediyor çok şükür,diyetisyen bi yandan,doktor bi yandan eşim bi yandan sürekli lokmalarımı sayan birileri var haliyle istesende yiyemiyosun.Bebişimin sağlıgı yerinde olsunda gerisi mühim değil inan,böyle daha iyi olur belki doğumdan sonra daha kolay kilo veririm.

walla ben hamilelik boyunca hiç halsizlik yaşamadım, midem hiç bulanmadı, hiç kusmadım veya başım dönmedi. yani gayet eski yaşantıma devam ettim. bugün de öğrendiğim kadarıyla kız çocuğum olacakmış %90 :):nazar:

Aman maşAllah de, ben ne zaman böyle desem başıma bir hal geliyor.. En son dedim şimdi kanama ile karşı karşıyayım :43:

Vallhi öyle şekerim Rabbim yardım ediyor çok şükür,diyetisyen bi yandan,doktor bi yandan eşim bi yandan sürekli lokmalarımı sayan birileri var haliyle istesende yiyemiyosun.Bebişimin sağlıgı yerinde olsunda gerisi mühim değil inan,böyle daha iyi olur belki doğumdan sonra daha kolay kilo veririm.

Oh ohhh canim ilk gebeliyimde ebe we dr illa diyet dedi ama kismet olmadi bebegm brakti beni:( bu bebisimde bise demedi ama ben cok dikkat ediyorum az az ekmek yemeden ama warya ekmegin kokusu mutis herseye bandirmak istiyorum hatta lahmacunu ekmegin aradina sarip yemek:)

Bacim onu diyen kör heralde yarin birgün kilo aldinda derler:) kulak asma boswer

Alttan alinca pek bir halsizlik yok ..alinca biraz hareketsiz kalsan iyi olur bunu sen belirle.. ben yarim saat falan uzandı m nolur nolur diye

:9::9:kız kocan cumaya giderse zaten nikahın tazeleniyor haberin varmı:16::16: klevye bozuk ya harfleri dogru yazsam bile yanlış yazıyor:47:
Ewet cnm gunah gunah yemiyom aha awcumu yaladim

Insallah darisi sana olsun balim

Ayyyyyy bi isiriktami yok aceba

Nayırrrrr , özellikle kokoreç gibi sakatatlara hiçç ısırık yok maalesefff :)

Oh ohhh canim ilk gebeliyimde ebe we dr illa diyet dedi ama kismet olmadi bebegm brakti beni:( bu bebisimde bise demedi ama ben cok dikkat ediyorum az az ekmek yemeden ama warya ekmegin kokusu mutis herseye bandirmak istiyorum hatta lahmacunu ekmegin aradina sarip yemek:)

Allah korusun bidaha yaşatmasın Rabbim.Yinede fazla kilo iyi değil işte ne kadar az alırsak o kadar iyi,iştahını kontrol etmeye çalış...

benim erkek,

midem çok bulandı, 3 ay neredeyse mutfağa hiç giremedim, hele buzdolabını açınca kusmadan es geçmedim,

evde yemek filan pişmedi, yani kocam işten geldi karpuz kesti zar zor yedirdi, o derece,

tansiyonum da çok düştü 6-4 filan oldu,

ayakta 5 dakika dursam 6. dakikada bayılmalık oldum,

1,5 haftadır iyiyim çok şükür

O zaman 13. haftadan itibaren iyisin değil mi ? Ben de senin gibiydim yemek pişer yerde duramıyorum, mutfağın kapısını gördüğüm an öğürme başlıyodu, tansiyon sorunum olmadı yalnızca. Şimdi 12. haftaya girer girmez kesildi bu bulantılar, o sebeple korkuyorum :(

kız nüfusunda artış çok sevindim:) allah tamamına erdirsin canım :)

o hiç ama hiç belli olmuyor etrafımda bir sürü hamile arkadaşım var kız bekleyen 9 ay hiç bir belirti yaşamadı
erkek bekleyen mide bulantısından aylarca çekti o tamamen bünyeyle ilgili

işte ideal hamile :)
benimde %80 kız inş. %100 tamamlarız :)

ohhh kuzu büyüyor :) gözün aydın :)

sağol julliet tşk ederim iyi dileklerin için.:49::nazar:

nasılsınız nasıl gıdıyo hamılelelık benım suan hersey ıyı gıbi çarşamba 3,30 da kont var 14+4 günlük olduk ıkılı testımızde normal çıkmıştı doktor bu seferde hersey ıyı gelısımı de ıyı derse artık korkum hıç kalmıcak şu soyledıgınız akıntı bazen sefaf oluyo bazen sarı gıbı budamı tehlıkelı acaba doktoruma soracam inş. su olayına gelınce ölçü koymuyorum kendıme aklıma geldikçe içiyorum inş. herseyımız ıyıydır dualarınızı bekliyorum kızlar :nazar:

kızlar merhaba bu ıkıncı slmım nasılsınız

Ben de şunu merak ediyorum, ERKEK bebek bekleyen annelerin mide bulantısı vs. gibi şikayetleri daha az olurmuş. Doğru mu acep ? Cinsiyeti belli olan anneler bi yardım etsin bize :))

kızıma hamileyken hiç mide bulantısı,baş dönmesi çekmemiştim.. :nazar: şuanda da çok şükür öyle sıkıntılarım yok... :nazar: cinsiyetini henüz öğrenmedim ama şuana kadar öne sürülen bütün tezlerde bulgu erkek çocuğu gibi,hadi hayırlısı.

Zaten çok tiksinç bişey kızlar yaaa, kokoreç deyince aklıma gelenleri buraya yazsam varya ömür boyu siz de yiyemezsiniz :52:

kızlar hepinizle bir şey paylaşmak istiyorum.ben ilk hamileliğimde yolda bir teyze görmüştüm.beyaz yüzlü. o zaman hamile olduğumu bilmiyordum.ama çok duygusaldım.evliliğimin ilk ayları.idio teyze bana birden otururken dedi ki ilk kez görmüştüm.kızım dedi bak kulağına altın küpe olsun .bu devirdeki çocuklar bir alem zor.hamile olduğunu öğrendiğin ilk günü başla ,ama tek gün dahi atlama.bende dedim ki ne diyor bu ben yeni evliyim ne çocuğu.mutlaka ama mutlaka inanarak dedi.hergün YASİN OKU dedi...Allah o kadından bin kere razı olsun.bir kaç gün içinde de adetim gecikti hamile olduğumu öğrendim.ölüyor olsamda mutlaka yasin okudum.çocuğum şuan büyüdü ve o kadar uslu ki.bir kere bile uykusuz kalmadım.ve tabi lütfen maşallah barekallah deyin.çok hasta olmuyor.çok rahat sanki o kocaman benim arkadaşım.öyle bir çocuk.Rabbim hiç bozmasın tabi ki.ama buna bağlıyorum çoook faydasını gördüm.şimdide hem yasin hem fetih okuyorum inşallah.zaten 40 günü geçince okumadan yatamıyorsunuz.
sizinle paylaşmak istedim ...hepinize mutlu bir hamilelik geçirmenizi tavsiye ederim...

Ben de daha hamile olduğumu öğrenmeden evvel Kur'an hatmine başlamıştım, çok şükür dualarımın o vesileyle kabul olduğunu düşünüyorum.

O hatmim biter bitmez hemen yenisine başladım, bu kez bebeğimin sağlıklı olması dileğiyle her gün 1 cüz okuyorum. Kur'an okumanın çok çookkk faydalı olduğunu duymuştum etrafımdakiler. Özellikle de yüksek sesle okumak tavsiye ediliyor. Bebeğim doğana dek devam edicem inşallah. Her hatim bittiğinde yenisine başlıycam.

Bir de mübarek cuma günleri cuma saatinde bir şeye niyet ederek cuma suresini okumaya başladım geçen cuma, onun da çok faydası oluyormuş.
Allah hepimize huzurlu, sağlıklı bir hamilelik nasip etsin. Ve huzurlu sağlıklı evlatlar :)

kızlar merhaba bu ıkıncı slmım nasılsınız

slm canımm... çok şükür iyiyim..sen nasılsın?

akıntılar şeffaf ve sarı olduğunda korkmayın diyor doktorlar.. kahverengi-yeşil-kanlı olursa ve kaşıntı ile koku mevcutsa o zaman doktorla görüşmekte fayda var...

inşallah çarşambada mutlu,güzel,sağlık dolu habrler alırsın canım..Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:
kesin olmamakla birlikte cinsiyeti %70 erkek dedi evet ben 4 yaşında bi kız annesi olarak çok aşırı bulantım olmuştu gözlerim yuvalarından fırlıcakmış gibi öğürüyodum dizlerim ağrıyodu klozet kenarında ama bu hamileliğimde düşünün 7 haftaya kadar anlamadım kızımda 15 günlükken bulantım başlamıştı daha..bulantım oldu ama hiç kusmadım daha bu hamileliğim rahat çok şükür herkez aynı şeyi söylüyo pipililer çok yormuyormuş,,,,,

İyi maşallah. Bunun güzel geçmesine sevindim :) Hayırlısı rabbimden. Ben de genelde hep öyle duydum o sebeple sordum :)

Tamam tamam kizma yemedik hih:)

Allah korusun bidaha yaşatmasın Rabbim.Yinede fazla kilo iyi değil işte ne kadar az alırsak o kadar iyi,iştahını kontrol etmeye çalış...

Amin bacim kimseye yasatmasin dikkat ediyorum yarayan mamalari yiyom sadece diyerlerinede agzimin suyu akip ruyamda yiyorum

O zaman 13. haftadan itibaren iyisin değil mi ? Ben de senin gibiydim yemek pişer yerde duramıyorum, mutfağın kapısını gördüğüm an öğürme başlıyodu, tansiyon sorunum olmadı yalnızca. Şimdi 12. haftaya girer girmez kesildi bu bulantılar, o sebeple korkuyorum :(

Ya insallah iyi olursunuz hafta 16 bugun fenayim herif mutfakta yazik yemek yapiyo cok yorgun ve sinirli gelmesine ragmen allah babamizi başimizdan eksik etmesin saglik bol kazanç inşallah

Back
X