sevgili arkadaşlar eşim yoldaymış ben pc kablosunu saklayayımda beyfendi biraz anlasın benle ilgilenmedigini giremezsem polisi arayın 

bugün hayin planlar içindeyim 
sabahtan beri ne yapsamda bu kocayı 1 gün olsa bile oyundan ayırsam dedim buldum 
birazdan eve damlar güzel bir balkonda yemek çayınıda demledim yanına mamalar yaptım 
cazibemi kullanamasamda aklımı kullanırım ben bugün flim patlamış mısır pijama partisi yaparım kardeşim :113::113::113:beni merak etmeyin yarın allah nasip ederse gelişmeleri sizlere aktarırım 

ah garip kocam eve gelicek ne oldugunu anlayamıcak pc içinden bri kaplo çıkardınmı bu iş temem azda üstüne düşmemesini saglarım ozamanda bakar benim hatun ilgi istiyor bu gece kocama sarılıp yatabilirim şimdiden kazam mubarek olsun darısı olmayan hatunların başına onlar kendilerini biliyor

ah garip kocam eve gelicek ne oldugunu anlayamıcak pc içinden bri kaplo çıkardınmı bu iş temem azda üstüne düşmemesini saglarım ozamanda bakar benim hatun ilgi istiyor bu gece kocama sarılıp yatabilirim şimdiden kazam mubarek olsun darısı olmayan hatunların başına onlar kendilerini biliyor

Son düzenleme: