ben 10 yılı geçkin çalışanlarıydım..sözde patron bana kızım derdi..evlatlarıyla az ilgilenmedim,kardeş yerine koydum.. ama işten çıkarıp tazminat vermeye yanaşmadı hatta 10 yılını dolruranlar kendide ayrılsa,iştende çıkarılsa tazminat alabiliyormuş bunu onlara güvenip sordum,muhasebecileri arkadaşlarım onlarada sordum ağız birliği etmişçesine yok öyle bir şey dediler.. yanlarındaki stajer kız inanma onlara seni kandırıyorlar dedi ama kıza güvenmedim nede olsa kaç yıllık arkadaşlarımdı,2 günlük insana mı güveneyim diye düşündüm.. birde aralarından biri bana "dilencileşme" dedi..

çok ağrıma gitti o güne kadar maaşıma zam dahi istememişken, sildim,çıkardım hayatıımdan anında.. bende bir daha tek kelime etmedim.. meğer sgkya gidip tazminat hakkım varmı diye arattırdığınızda belge veriyorlarmış varsa işten çıkarılsanızda çıkarılmasanızda tazminat alabiliyormuşsun.. yine aynı işyerinde çalışıp tazminat alan bir arkadaşım anlattı..hepsi o dönem biliyormuş..şimdi bana benim 2 yılı geçtiği için geç kaldın dedi.. sağlık olsun ama ne diyeyim hakkımı yiyenler öbür tarafta hesabını verirler..